5/10
dt9250 2018 febr. 24. - 10:08:47 5/10 Előzmény Kocsegar
(5/25)
Hasonlóan gondolom mint cvetike. Ezzel együtt jó film szerintem. Elég nyomasztó (ha egyáltalán ez rá a jó szó), súlyos bemutatása az orosz mindennapok egy kis szeletének.
Kinek ajánlom?
- akiket érdekel az orosz mindennapok egy kis szelete :)
- akik nem ijednek meg a nyomasztó filmektõl
- akiket nem zavar a lassú történetfolyás

SPOILER
A nõ kütyüfüggõsége nagyon mai és nagyon durva... a szereplõk viszonylagos jómódban élnek abban az értelemben, hogy ugyan panel, de nem éheznek, mindenük megvan, az életük mégis tök üres, nincs benne tartalom. (A film szerint azért, mert nincs benne szeretet - és ez valószínûleg így is van.) A pasik dolgoznak, aztán otthon szótlanul nézik-hallgatják a politikát, "elvannak", de õk is örömtelenek.
És igen, a nõ sóhajában a futópadon MINDEN benne van...
5/10
Kocsegar 2018 febr. 21. - 17:56:10 5/10 Előzmény k11zoltan
(4/25)
Nem feltétlen hiányzik neki, csak úgy összességében szenved az élettõl, unja az életét, nem találja a helyét.
k11zoltan 2018 febr. 18. - 23:21:40
(3/25)
Nem tudom hová tenni ezt a filmet.

SPOILER!

Mi értelme az ilyen befejezés nélküli semminek?
Vagy ott a futópadon az anya nehéz sóhaja lett volna a lényeg, hogy végül is mégis hiányzik neki a gyereke? Vagy mi?
Nekem így nem tetszett, hogy nincs megoldás.
kissmekate 2018 febr. 08. - 16:28:54
(2/25)
A pénzutáni hajsza, a beszürkült élet, a monotonság a mindennapokban felõrli a házasságot. Mindketten a másikban keresik a hibát. Kilátástalan, hogy helyre hozható lenn a házasságuk, és már csak a gyerek és a lakás köti össze a két embert. A boldogságot keresõk itt élnek közöttünk...
Kitûnõ film, ajánlom a megtekintését.
5/10
Kocsegar 2018 jan. 31. - 16:44:48 5/10
(1/25)
Nagyon életszerû az egész, a karakterek, életkörülmények. Nekem valahogy nem volt katartikus, talán pont maga a nyomasztó üresség, ami a filmbõl árad olyan, hogy nem tudja beleélni magát az ember.