Benny8ö 2011 jún. 01. - 22:57:04
(5/5)
Tényleg nem egy színvonalas mûsor, de addig picit érdekes, amíg nem romblonak értelmetlenül.
Viszont. Én nem tudom, hogy kik fordítják ezt a mûsort, de tessék már picit gondolkozni. Sikeresen rájöttek, hogy kint a nyomás mértékegységeként PSI-t használnak, míg itthon a Pascal a "hivatalos". Ha ezt lefordítják, akkor illene picit számolni is, mert leírhatatlan a fájdalom, amit érzek a 80 Pa nyomáson üzemelõ szögbelövõnél. :D
5/10
-csengõzoli- 2011 ápr. 13. - 12:49:01 5/10 Előzmény BigBrother
(4/5)
Igazából azzal nekem nem lenne bajom,hogy amcsi termékek, szabványok,egyszerûen értelmét nem látom ,hogy a múltkori részben pl házilag készített,sûrített levegõvel mûködõ teniszlabda kilövõvel lõttek át táblákon.
Kicsit olyan,mintha hulyegyerekek otthon szórakoznának a háztartási gépekkel,pl ki tudja messzebb dobni a mikrosütõt...
BigBrother 2011 ápr. 12. - 16:12:01 Előzmény -csengõzoli-
(3/5)
Tipikus belföldi fogyasztásra szánt mûsor. A legtöbb itt látott technikát ugyanis kizárólag az államokban alkalmazzák, így átlag európai lakos semmi hasznát nem veszi.
Ma pl. az otthoni elektromos rendszerekrõl volt szó. Itt 20-30 amperekkel dobálóztak... aztán eszembe jutott, ezek a majmok 110 voltot használnak, persze hogy dupla áramerõsség kell nekik ugyanakkora kraft eléréséhez, mint nálunk, a világ értelmesebbik felén. Naná, hogy szarráégnek a vezetékeik, meg amúgy is, minden ottani használati tárgy hihetetlenül gagyinak tûnik az európai megfelelõihez képest.
10/10
illeskese 2011 ápr. 06. - 15:46:22 10/10
(2/5)
Szerintem jó sorozat, engem érdekel. De persze van jobb is.
5/10
-csengõzoli- 2011 márc. 31. - 10:25:43 5/10
(1/5)
Ez azon ritka Discovery mûsorok egyike,amelynek a világon semmi értelme és még unalmas is.