fo.ma 2013 szept. 12. - 13:14:39
(20/20)
Félre ne érts, én is utálom az amcsikat, de azért meg kell nézni, hányan szállítanak fegyvert Szíriának! Azok sem jó bácsik, ha már itt tartunk... Itt van mindjárt Oroszország, aki régi nagy szállítója a rendszernek. Mindig így kezdõdik, van egy belsõ konfliktus, amit kívülrõl stuffol a két nagyhatalom, megtámogatva õket fegyverekkel.
A hülye németek meg most be akarnak fogadni egy rakás szíriait! Én csak azt nem értem, miért nem a többi iszlám ország fogadja be õket? És miért nem õk rendezik a saját fajtájuk problémáit? Közben meg persze értem én: a fegyvergyártó lobbi intéz mindent az egész világon!
filoszemitabéla 2013 szept. 11. - 23:25:10
(19/20)
A terrorizmus a szegények háborúja, a háború a gazdagok terrorizmusa.
F.Kristóf 2013 szept. 11. - 22:24:53
(18/20)
Bin Laden a fõ terrrrorista a hetes épületet is lebontotta! A szabadesés sebességével! Oda nem tudott repülõgépet küldeni, ezért az ördögtõl nyert képességei segítségével felgyújtotta (pirokinézis), de mivel köztudott, hogy hiába füstöl néhány emelet egy felhõkarcolón, attól nem omlik össze, ezért Bin Laden barlangjában egy erõteljes kiáltással leomlasztotta a épületet (telekinézis). /Forrás: 9/11 - legújabb kutatások/
1/10
jt_coda 2013 jan. 22. - 20:26:38 1/10 Előzmény vénasszonyok_nyara
(17/20)
..............ezzel mindent megmondtál...:-)))))
1/10
jt_coda 2013 jan. 22. - 20:21:14 1/10 Előzmény danton-b
(16/20)
...............elhiszitek ezt a maszlagot? Kezdjük ott, hogy "a romok között megtalálták az egyik terrorista útlevelét" ......ezek után.............?
danton-b 2012 júl. 16. - 19:02:53
(15/20)
Hát persze hogy az USA robbantgat piacokon,õ is térít el repülõket,õ hirdet olyan tanokat hogy amás vallásúakat el kell pusztítani,Izraelnek nincs joga létezni.Így hát õ a terrorista és a bûnözõ fanatikusok a szabadsághõsök --,de csak szerinted.
"Egyesek lobbiznak Törökország mellett" Ilyen egyszerû ,ezáltal az egész fundamentalista arab kérdést megoldottad egykalap alá véve mindent.Visszavonom hogy olvasd el az említett mûvet ,mert az túl magas lenne .Igazából belõled egy echte jó kis komcsi kiszes lett volna,akiket anno rá lehetett venni hogy tüntessenek Amerika Vietnam elleni háborúja miatt.Volt pár ilyen ,aki akkor is hülyíthetõ volt az egyszerûbb lelkek közül.
danton-b 2012 júl. 12. - 00:19:42
(14/20)
Márpedig az iszlám ma sem adta fel támadó terjeszkedõ taktikáját.El kell olvasni a kultúrák harca c. híres könyvet ,amelyben a szerzõ bizonyítja hogy a frontvonal a jövõben nem Amerika és a SZU vagy más nagyhatalom között lesz, hanem a keresztény és az iszlám kultúrák között zajlik.Ezt még szeptember 11 elõtt írta és az élet szépen be is igazolja a filozófust .Igen olyan ország kezében hálisten nem jelent kockázatot az atombomba ,ahol nem idióta fõpapok terjesztik amételyt és nyiltan hívnak fel szomszédjuk elsöprésére.Fanatikusok és elmbetegek kezébe nem adunk atombombát ugyanúgy ,ahogy akisgyereknek sem pisztolyt.Ennek semmi köze a liberalizmushoz csak ajózan észhez.Az persze igaz hogy akik szimpatizálnak az iszlám terroristákkal ,ott józan észrõl nem lehet beszélni.
danton-b 2012 júl. 11. - 01:09:05
(13/20)
":DDD nagyobb esély van arra, hogy megnyerem a hatos lottót, mint hogy nálunk robbantgassanak az iszlám terroristák.."

Köszönd Amerikának hogy egyenlõre korlátozott keretek közt zajlik az iszlám invázió ,amelynek meghirdetett célja az igazhit erõszakos terjesztése.egyébként Bécsben már volt robbantgatás pl.
Másrészt elég bután hangzik hogy Amerika annyira be lenne szarva Irántól hogy szüksége lenne körbebástyáznia mint annak idején a SzU val tette ,dehát az nagyhatalom volt Irán pedig egy nagy nulla mint hadipotenciál.Úgyhogy ennél okosabb dolgot kell kitalálni Afganisztán amerikai felszabaditásának fikázása céljából:DDDD
danton-b 2012 júl. 04. - 22:19:27
(12/20)
nem is tudtam hogy Afganisztán ilyen gazdag ország:) Az olajcsont itt sajna nem jön be.Igenis nem lehet büntetlenül megtámadni Amerikát ,és a 3000 áldozatot követelõ merénylet nem az elsõ volt.Korunk egyik nagy pestise az iszlám terrorizmus,csak szerencse hogy nálunk hálisten még nem tapasztaltuk meg igazán,bár Bécsben már volt magyar áldozata is.Nem kell minden mögött hülye hátsó szándékokat keresgetni ,mert az elsõ is elég nyomós és kézenfekvõ.Dehát a hülyék mindig elfelejtik hogy a legegyszerübb magyarázat ,ami az orruk elött van ,az is lehet igaz,pláne ha elfogultak egy ik fél ellenében a másik javára.
Úgyhogy én mán csak ilyen naív vagyok ebben az esetben.
danton-b 2012 júl. 04. - 20:47:26
(11/20)
Az agymosoda azoknál megy ,akik mindenféle buta önterrorista marhaságnak bedõlnek -.Azok még azt sem hiszik el, hogy volt ember a Holdon,hiszen látható hogy leng az amerikai zászló ottan ,miközben nincs is szél:)
danton-b 2012 júl. 04. - 20:45:13 Előzmény vénasszonyok_nyara
(10/20)
Az afgán háború kiváltó oka volt és nem az irakié.És nagyon is jól tették, hogy megdöntötték a tálibokat.Ideje volt ,sõt késõ volt.
joshfeed 2012 júl. 04. - 20:38:58
(9/20)
Megy az amcsi agymosoda.
seif 2012 júl. 04. - 09:04:00
(8/20)
Kéretik elhinni, hogy úgy történt, ahogy bemutatják...
Fülöp86 2011 nov. 07. - 20:46:59
(7/20)
Hát igen, az útleveleken kívül, nyilvánvalóbb jelek is vannak erre szerintem...
De amúgy nem érzitek úgy, hogy a csatorna mûsorai már rémesek, gyerekkoromban imádtam a dokumentum filmjeiket, de manapság már nézhetõ mûsort nehéz találni rajta. Nálam a csatorna elásta magát.
Pontosan az ilyen propaganda, ijesztgetõs katasztrófás, valamit áltudományos hablaty miatt. Hol vizsgálták tudományosan például pont a terror támadásokat? Hát itt még szót sem ejtenek az esetleges "összeesküvés elméletekrõl", vagy ha nem beszélnek róla, akkor olyan mintha nem is lenne? Tudományos hozzáállás gratulálok.

Mellesleg a másik borzadály mûsorban még busht is hõssé avatták, mert tíz év után már nem számít, hogy egy idióta...
Nevetséges.
vénasszonyok_nyara 2011 nov. 07. - 20:43:20 Előzmény miénkittatér
(6/20)
Olyan világos az egész, mint a nap. Nem értem én, hogy egyesek miért kombinálnak mindenfélét? Bush megmondta, hogy Oszama ben Laden volt. Nem?
miénkittatér 2011 nov. 07. - 19:59:46
(5/20)
Pláne úgy , hogy az útlevél gazdájának megtalált autójában ott lapult a "hogyan vezessünk repülõgépet" kézikönyv. Egyértelmû, hogy szakavatott terroristák mûve az egész.
Ford Mustang 2011 nov. 07. - 17:57:56
(4/20)
Nem tudom, lehet.
vénasszonyok_nyara 2011 nov. 07. - 11:14:08
(3/20)
Dehogyis. Ne gyártsunk összeesküvés elméleteket. Oszama ben Laden volt és arab terroristák, hiszen megtalálták a torony romjai között az egyikük útlevelét sértetlen állapotban.
Elképzelhetetlen, hogy másként lett volna, hiszen ez volt az Irak elleni háború kiváltó oka. Csak nem képzeled, hogy ok nélkül belekezd Amerika egy olyan háborúba, amelyiknek 1 000 000 iraki áldozata lett?
ILYET MÉG GONDOLNI SEM SZABAD. Gondolni Guantanamo-ra ajánlatos.
1/10
efzoltan 2011 nov. 07. - 06:54:01 1/10 Előzmény Ford Mustang
(2/20)
Még mindig megy az agitprop?
Ford Mustang 2011 nov. 05. - 21:52:13
(1/20)
A kitervelõ nagy valószínûséggel maga Amerika volt, bár nem biztos!