norika23 2011 dec. 11. - 22:38:31
(13/113)
Van egy olyan 2012-es szilveszteri eladó szemüvegem, ami a filmben sokszor elõfordul.
Fantasztikus partikelléke lehet az idei szilveszteri bulinak!

Érdeklõdni: nori-15@freemail.hu
9/10
calella 2011 dec. 11. - 19:09:43 9/10
(12/113)
Jó kis film, igazi szombat esti kikapcsolódás. Nem szabad mélyértelmû monológokat várni tõle, de én igazán jól éreztem magam a film alatt. 9/10
5/10
Elstron 2011 dec. 10. - 23:41:05 5/10
(11/113)
Még friss az élmény, és az sem túl pozitív. Kegyetlenül klissésre, és giccsesre sikerült ez a film. Inkább a romantikushoz áll közel, mint a vígjátékhoz, szóval senki se számítson hatalmas röhögésre.

SPOILER

Minden tipikus hollywoodi gag megtalálható benne, a halálos beteg apától kezdve - aki természetesen a végére kibékül a lányával - a liftben ragadó szerelmi bánatos srácig, aki véletlenül egy bombázóval kerül össze. Egyszer nézhetõ limonádé. :)
Ford Mustang 2011 dec. 02. - 01:55:16
(10/113)
Csókok Szilveszter éjjelén
A hírnévnek mágikus ereje van. Egy híres ember közelében lenni egyszerre csodálatos és ijesztõ érzés - még annak is, aki maga is igen népszerû. Katherine Heigl nem panaszkodhat: a 33. éves színésznõ gyermekmodellként kezdte, 14 évesen kapta az elsõ szerepét, népszerûsége pedig azóta is töretlen: az elmúlt évek legsikeresebb romantikus vígjátékai közül jó néhány fûzõdik az õ nevéhez. Ezek után szinte törvényszerû, hogy nem maradhatott ki a Valentin-nap folytatásaként készülõ, Hollywood szinte összes sztárját összegyûjtõ Szilveszter éjjelbõl sem. A színésznõ egy szilveszteri parti egyik beszállítóját játssza a filmben, aki régen egy rocksztárral járt. A rocksztárt nem is alakíthatná hitelesebb személy, mint Jon Bon Jovi. A sok szálon futó filmben az õ sztorijuk arról szól, hogy váratlanul felbukkan a zenész, és visszacsábítaná magához a lányt.
- Életemben nem volt még ekkora lámpalázam, mint amikor csókjelenetemet forgattuk Jon Bon Jovival - vallotta be a színésznõ, aki pedig civilben is jól ismeri a rockereket, hiszen férje, Josh Kelley is az. - Vihogtam, ügyetlen vicceket mondtam, zabáltam a mentolos cukorkákat. Végül aztán nem volt semmi gáz. Jon a maga módján igazi úriember. Nem ilyennek képzeltem a klipjeibõl.
Ford Mustang 2011 nov. 21. - 20:19:48
(9/113)
SJP Szilveszteréjjele
Ez a Szilveszteréjjel biztosan bekerül a Guinness rekordok könyvébe: a Valentin-nap rendezõjének új vígjátékában 22 A listás színész szerepel: csupa olyan híresség, aki többnyire egyedül is sikerre visz egy filmet. A hollywoodi szuperválogatott egy New York-i szilveszter párhuzamosan zajló, egymást keresztezõ történeteit kelti életre ebben a romantikus vígjátékban - és mindennek a tetejébe a film nem is került sokba.
Amikor Sarah Jessica Parkert arról kérdezték, a közös ügy érdekében mennyire kis gázsival kellett beérnie, az örökifjú színésznõ kinevette az újságírót.
- Milyen kis gázsiról beszél? - kérdezte. - Fizetni is hajlandó lettem volna, hogy benne legyek a Szilveszteréjjelben. Ez a film New Yorkról szól, a kedvenc városomról, és aki fontos New Yorkban és New Yorknak, az mind benne van Robert De Nirotól Jon Bovi Joviig. Nem akartam kimaradni belõle: úgy sírtam volna mint az ikreim szoktak, ha nem kapok szerepet.
Ford Mustang 2011 okt. 29. - 15:43:40
(8/113)
filmplakát
Ford Mustang 2011 okt. 20. - 02:38:42
(7/113)
Na igen... :)))
offtopic
kata3 2011 okt. 20. - 02:29:16 Előzmény Ford Mustang
(6/113)
"...Több sztár lesz, mint az elvonóban..." :-DDD
tom991 2011 okt. 20. - 00:13:25
(5/113)
Ford Mustang 2011 szept. 27. - 22:19:35
(4/113)
A Now Yorkban hatalmas ünnepélynek számító szilveszteri visszaszámlálás során követhetjük végig egynéhány pár sorsát, akiknek történetei valamennyire kapcsolódnak egymáshoz.

DVD megjelenése áprilisra várható.
Ford Mustang 2011 szept. 15. - 18:55:12
(3/113)
A film a Valentin nap mintájára készült romantikus vígjáték.

Magyar szinkronos elõzetes - http://www.youtube.com/watch?v=IaJVNRFSw7w
arwen1995 2011 aug. 14. - 07:39:46
(2/113)
Hector elizondo is benne volt a tralierben...az már más kérdés h mennyi szerepe van..
Ford Mustang 2011 aug. 04. - 18:26:01
(1/113)
Magyar címe 'Szilveszter éjjel'
Amerikai bemutató december 9., hazai premier egy nappal korábban.
Magyar feliratos elõzetes: http://www.youtube.com/watch?v=Cfp_Hzwc9NY