7/10
nikato okt. 17. 15:17:39 7/10
(3/3)
SPOILER: Sokan beveszik a sztorijukat a molesztáló apáról és a terrorizáló anyáról, mert jóképűek a színészek és jók a betétdalok.. Több helyen olvastam "szegény babák, és még el is szakították őket egymástól, remélem most már szabadulnak." "Ennyit ér az igazságszolgáltatás." Biztos keményen fogta őket, de amiket elmondanak a fogkefe dugdosástól elkezdve az kész vicc.. az ügyvédnő jól felkészítette őket mit kell mondani. Felnőttek voltak, elköltözhettek volna. Apuka megakarta változtatni a végrendeletet, még ez előtt meg kellett tőle szabadulni, mivel az anyuka volt az elsőszámú örökös, tőle is. Ha igaz is lenne a bántás, akkor se így kellett volna elintézni, hogy a saját szüleiket széttrancsírozzák. Durvább volt eredetileg, mint amit a sorozatban bemutattak. Igenis megérdemelték a börtönt, akármilyen indokkal is követték el ezt a tettet. GYILKOLTAK! Nem is akármilyen kegyetlenséggel! Ennyi erővel, ha feldühítené a szomszéd őket Őt is megölnék? SPOILER VÉGE

Stacy11 okt. 16. 07:04:37
(2/3)
Az utolsó részekkel nagyon szenvedtem hogy már lezárják végre a sztorit, úgy éreztem hogy túl van húzva. De most hogy végre túl vagyok rajta és pár napot ülepedett is, úgy gondolom talán szükség volt rá hogy minden szereplő aspektusából külön megmutassák a történetet.

Magáról a tragédiáról pedig úgy gondolom, hogy ok nélkül nem lesz egy gyerek, és pláne két gyerek, ilyen gonosz. Súlyos érzelmi elhanyagolást kaphattak a szülőktől, mellé valószínűleg kemény apai szigort, és úgy gondolom az anyjuk valóban utálhatta őket - ez határozottan el is hangzott a filmben. Gyakran előfordul, hogy az egyik szülő féltékeny, irigy a gyermekre. Nem tudni biztosan hogy az apjuk molesztálta-e őket. De rengeteg szemétséget kaphattak a szüleiktől, emellett minden bizonnyal eléggé elszeparált módon élhettek, bár egy szűk körben lehettek barátaik, a fiúknak semmi szociális érzékük nem volt, erről árulkodik a börtönben a saját maguk teljes kiadása a levelekben kért hazugságok és egy idegen nőnek tett teljesen őszinte beszámolók, ami végül a fiúk vesztét okozta. Egyértelműen szociopaták, és így nem volt helyük közösségben, az életfogytig tartó börtön volt számukra a megfelelő döntés. Szerintem.

10/10
cruz4 okt. 09. 00:01:59 10/10
(1/3)
Előbb kellett volna...