cika 2008 nov. 13. - 14:19:50
(384/724)
De látom, Te is kimaradtál a stábból. Csak nehogy azt mondd, hogy nem is szerettél volna menni.:)
Rebbeka 2008 nov. 13. - 13:00:27 Előzmény cika
(383/724)
Hat nem tudom, attol fugg hol. Egy ismerosnel voltam egy strucc farmon. Kb valig ero fuves terulet kozepen meglattam egy nagyon regi autot, gondolkodas nelkul elindultam, hogy megnezzem kozelebbrol. Feluton lehettem amikor kiabaltak utannam, hogy jobb lenne ha vissza mennek, mert vannak fekete mambak. Mint az agyugolyo ugy rohantam ki. Ez az egy kigyo (a tengeri kigyon kivul) ami ok nelkul tamad, rendkivul agressziv es nincs ellenszere. Utallom a kigyokat, Israelben falun az istallok kornyeken is szep szammal elnek, de eszakon ha feketek az jo, mert nem merges es elkergeti a veszelyes barna kigyokat. De en egyiket sem szeretem es a skorpiokat sem. Erdemes oltozkodes elott meg a cipodet is kirazni, hogy nem maszott-e bele. Hat ezert nem mindegy hol toltened az evi fel evedet, civilizacion kivul. De ha azt vesszuk, mar Zalaban is vannak merges kigyok, pedig ott tudtommal 40 eve meg nem leteztek. Ha megijed az is megtamad. Lassan a lakasainkban is monguzt kell tartani kutya helyett, mert szallitmanyokkal behoznak mindent arrol mar nem is beszelve, hogy nehany ember is mar tart ilyen allatokat a lakasaban. Ha megszoknek, konnyen barkinek kikothetnek es akkor csak a szerencsen mulik az ember elete. En maniakusan a furdokadban nyitom ki a borondom. Ezt igazabol a csotanyok, bogarak miatt vezettem be. Ajanlom mindenkinek.
WahÚr 2008 nov. 12. - 23:43:57
(382/724)
hali cika! Látom kibújt belõled az öreg tv-s. Wehe wehe.
joni23 2008 nov. 12. - 21:53:36
(381/724)
nekem tetszik ez a mûsor, nem unalmas stb...
Kíváncsi leszek, hogy Fialának mit kell majd csinálnia.
sansz 2008 nov. 12. - 21:24:52
(380/724)
Kedves Anna!

Utólag reagálok a kirohanásodra.Picit össze-vissza beszéltél, de azt mindenképpen szögezzük le, hogy a tudás(legyen az bármilyen jellegû) kategórikus elutasítása, a szûklátókörûség betegségnek és a -ne haragudj- butaságnak a mellékterméke. Az mindig egy természetes védõmechanizmus, hogy azt mondja az ember, hogy "mert nem érdekel"
De semmi gond, nem érdekel téged.

A majdnem amerikai alelnök, Alaszka jelenlegi kormányzója éppen afrikára mondta, hogy azt hitte, hogy Afrika egy ország. Egy ilyen szintû beszólásra reagáltam én. Ne védjünk senkit, a kormányzót sem, hogy nem hülye, csak nem érdekli. Ne áltassunk senkit. ehez földrajztanárnak sem kell lenni :)
Amibe belekötöttél az egy mondat volt, amiben leírtam(szigorúan szubjektív), hogy miért tartom jobb mûsornak a celeb vagyokat. Mert viccesek a mûsorvezetõk, vannak jópofa feladatok, van akit jó nézni, ahogy szenved(a saját butasága miatt) és van akinek lehet szorítani is.
De hangsúlyozom, ez senkit nem minõsít(fõleg, ha már valaki szokta néha nézni az egyiket legalább) azért nem, mert ez szubjektív, izlés kérdése..nem összekeverendõ azzal, amit fentebb mondtam. Ami tényleg ciki..
"mennyi egy meg egy? Nem tudom (MERT NEM ÉRDEKEL!!)"


És már megbocsáss de úgy tûnik annyit nem láttam a mûsorból, mert gyõzikét egy percre se láttam, és a benkõt se láttam pucéran.. Nem értem miért hozol fel ilyen példákat, mikor én leírtam, hogy mit tartottam benne érdekesnek..

Azt sem értettem, hogy ha "k...rvára nem érdekel" valami, akkor miért nézed.

És mikor arról beszélnek az emberek, hogy veszélyes a média, pont az olyan emberek miatt mondják, akin kiakadtam picit. Aki Frey féle emberektõl "tanulnak". Na ez a veszélyes.
6/10
offtopic
flexi74 2008 nov. 12. - 21:00:25 6/10
(379/724)
Flexi hívja Xenat xena jelentkezz ....
6/10
offtopic
flexi74 2008 nov. 12. - 20:42:50 6/10
(378/724)
ÉÉÉÉÉs celebnek vége :D
cika 2008 nov. 12. - 20:34:50 Előzmény Rebbeka
(377/724)
Látom, Te is mérlegelted már a helyzetet többször is. Én is átgondoltam nem egyszer, és arra a megállapításra jutottam: lehet, hogy boldog lenne az ember civilizáció nélkül, de nem úgy, hogy bele születtünk, és visszaszokni a természethez, hanem akkor, ha nem is ismertük volna. De azért el tudnám képzelni úgy az életemet, hogy fél év civilizáció, fél év természet.
robrob 2008 nov. 12. - 18:08:02
(376/724)
Most már nem kétséges: egyértelmûen kihagyják a mûsorból a legdrámaibb részeket. Mintha ez lenne a koncepció. Nincs szereplõ-bemutatás, nem látjuk a várva várt helyszínre érkezésekett, és ahogy a keddi részbõl kiderült, még próbatételeket sem. Csak valami agyonvágott, agyon-kameramozgatott zagyva zanzát. Miért nem érdekes a rendezõ/szerkesztõ/mittudoménki szerint, hogy a két celebnõ mit kezd a skorpiókkal? Úgy érzi ez nem érdekel senkit? Ha igen, akkor miért beszélnek annyit róla? Ez az egész mûsor Annyira drámai mint egy számháború, vagy egy szalagavató ünnepség színdarabja. Ezért kár volt ennyi pénzt, energiát eleölni a produkcióba. Azért hogy tehetségtelenül ne jöjjön át semmi. Pedig mennyire magas szál a labda...
snoopycica 2008 nov. 12. - 15:59:22 Előzmény G.Mester
(375/724)
Nem különösebben érdekel... Ez egy nyilvános fórum, mindenki elmondhatja a véleményét! Az enyém az, hogy szánalmas utánzása egy hasonlóan szánalmas, másik adón futó mûsornak! Nincs saját ötlet? A másik adót kell majmolni? Ez mindkettõ csatornára vonatkozik!
xena21 2008 nov. 12. - 14:45:59
(374/724)
Aha! Köszkie!
Rebbeka 2008 nov. 12. - 13:26:39
(373/724)
Alapjaban veve nem koltoznek ki vegleg. Gyonyoru orszag, rengeteg latnivalo, de ott lakni... Nincs elet, atvitt ertelemben ugy tudom meghatarozni, hogy nincs Vaci utca, korut stb. Van egy Sun City, par nap alatt megunja az ember miutan mindent kiprobalt megnezett. A kaszinok meg jobbak L.A-ben. De meg az Ocean mellett luxus villak, de ott is uresek az utcak. A majmok aranyosak es szemtelenek, kint hagyod a teraszon a kajat es felelem nelkul oda jonnek lopni. A Safari parkok elmeny, de ott sem mindig lehet latni minden allatot. A jungel-be sajat felelosegedre mehetsz be, mert veszelyes a kijelolt utvonalon is. Nem mondhatjuk, hogy teljesen erintetlen, mert utat epitettek bele, de az tenyleg gyonyoru es erdekes. Csak mindenre nagyon kell figyelni, nem csak a labad ele, hogy nehogy ralepj egy kigyora, hanem fel is. Az tuti, hogy en tobbet oda be nem teszem a labam. Egyszoval, nyaralni ott elmeny, de ott elni orokre azt nem. Az ettermekben sem tudhatod mikor tornek be feka fegyveresek rabolni. A kocsidat is barmikor elrabolhatjak es jol jarsz, ha nem olnek meg erte. Valoszinuleg ezert nincs utcai elet. Viszont nincs rohanas, dolgozol, utanna haza mesz, baratok atjonnek, vagy te mesz hozzajuk. Kb ilyennek tudom lefesteni nagy vonalakban. Ami meg erdekes, itthon 10 ora alvassal faradtan kelek, de ott 6-7 ora alvas utan friss vagyok, kipihent. Nagyon tiszta a levego, de rengeteg a szunyog.
Rebbeka 2008 nov. 12. - 12:55:24
(372/724)
Szia, Van itt egy okos ember az oltasokkal kapcsolatban. Ha visszanezed a hozzaszolasokat megerted, mert volt egy SMS jatek es aki azon nyer az 1 heten belul mar a csapattal utazik. Ez szep is lenne, de a nem egeszen egy het alatt, nem tudja megkapni az oltasokat. Igy az allitolagos nyertes nem az sms jatekban nyeri/nyerte az utat, mert nem hinnem, hogy az oltasok nelkul kivinnek barkit, bevalalva a kockazatot. Ennyi roviden.
archangelica 2008 nov. 12. - 12:49:59 Előzmény nihilke
(371/724)
meg kéne nézni hogy a mai polgárháborús országok vezetõi hol tanultak? csak nem európai és amerikai egyetemeken?? És vajon fegyverre mibõl telik? ki is kölcsönöz nekik hitelt? ha nem a IMF WB?? és mit is vesznek a hitelbõl? csak nem amerikában elõállított fegyvereket?? hogy biztosítsák a hatalmukat? vagy hogy teszteljék a fegyvereket, és mûködtessék, támogassák a hadiipart.
hát így épül fel az adósságspirál, éhezés, rossz szociális körülmények. Nem csoda ha annyi gyerek születik, mert a meglevõ és (oltásoknak köszönhetõen, amit szintén a WHO finanszíroz, és a nyugati orvos adja be) egyre nagyobb számú idõs generációt, csak a dupla annyi fiatal lesz képes eltartani... Õk vajon hova vándorolnak? ha nem az ex gyarmattartó anyaországokba? és az ígéret földjére?? olyan helyre ahol elöregedõ társadalmak vannak, és ahol a fiatalok az öregeket ápolgatni (sz@ros gatyák mosása) nem fogják.
kicsit elõre is kell gondolkozni, mert a múltban elkövetett hibák kihatnak a jelenre, és fokozottan befolyásolják a jövõt....
ennyi lenne a véleményem hogy hol a megoldás? nem tudni, de elgondolkodni érdemes rajta.....
Dantes 2008 nov. 12. - 11:12:21
(370/724)
Komolyan valaki érti ezt a mûsort? Egyik héten sms-ben szavazunk, ki esik egy ember.

Másik héten két ember párbajozik és olyan esik ki, akit valószínûleg még nem szavaztak volna ki az emberek.

Na most ez hogy van? Ez teljesen logikátlan...mintha Frei Tomi menet közben találná ki a szabályokat. Vagy nem tudom.

És micsoda izgalmak voltak...vásároltak! HÚ!

Meg, itt nem lesz bogárevés. Ja, vettem észre.
cika 2008 nov. 12. - 10:31:11
(369/724)
Nem is szerettél ott lenni?
xena21 2008 nov. 12. - 07:35:17 Előzmény Rebbeka
(368/724)
Ez meg mi?
Rebbeka 2008 nov. 12. - 02:26:57
(367/724)
Nem kuldok SMS-t, nincs szuksegem erre a nyeremeny utra. Nem szeretnek Horvath Agnessel egyutt utazni, rontana a kozerzetem. Kulonben Del Afrikaba barmikor, mondhatjuk ugy is hogy hazamegyek, van sajat haloszobam a batyam hazaban. Es eleg jol beutaztam mar. Ettol fuggetlenul nem ez az orszag a favoritom, vannak mas helyek ahol ujra szivesen fogok tolteni par evet.
cika 2008 nov. 11. - 23:08:43 Előzmény Rebbeka
(366/724)
Lassan már 101.:D
Olvass vissza, látni fogod, hogy a vita arról indult, elmehet-e a nyertes a kötelezõ oltások nélkül. Az általad felsoroltak java nem érinti Botswanaba utazót. Leginkább azért, mert bizonyos oltásokat akkor kell/ajánlott, ha adott helyeket érint az utazás során. De van egy ötletem: küldj sok-sok-sok, nagyon sok, sõt, rengeteg sms-t, nyerd meg az utat, és utólag majd számolj be róla, mennyi szurit kellett felvenned! Jó?:DDDDDD
Rebbeka 2008 nov. 11. - 20:01:12
(365/724)
Gyenge ez az Uchrin pelda, ugy mint a valaszaid. Kiemelve az altalad emlitett "Botswana-t" !
Botswana, Lesotho, Dél-Afrika, Namíbia. Szvázitöld, Zimbabwe.

Dél-Afrikába utazók különbözõ fertõzések veszélyének lehetnek kitéve. A fertõzési veszély egy adott országon belül is jelentõsen eltér a városi és vidéki területeken.

Ízeltlábúak által terjesztett fertõzõ betegségek

Malária -szúnyogriasztás

Sárgaláz: nem fordul elõ, de a Dél-Afrikai Köztársaság kéri, ha valaki nem közvetlenül, hanem bármely más afrikai országból érkezik.

Chloroquin rezisztens malária: Botswana É-i része, Namíbia, Dél-Afrika É-, K-, Ny-i része,

Szváziföld, Zimbabwe a városok kivételével: mefloquin

Dengue láz: Dél-Afrikában, Szváziföld, Zimbabwe

Trypanosomiasis: Botswana, Namíbia

Étel és víz eredetû betegségek

Utazók hasmenése (E. coli, Salmonellák, Giardia, Entamoeba, Shigella)

Hastífusz

Hepatitis A : valamennyi országban endémiás

Hepatitis E

Kolera

Egyéb betegségek

Hepatitis B: igen gyakori

Veszettség

HIV/AIDS: további info: lakossági)

Kezd megfogalmazodni bennem, hogy valami kozod lehet ehez a musorhoz, mert miota leirtam "le van zsirozva a nyertes" azota hamis allitasokkal probalsz meghazudtolni. Es nyugodtan valaszolhatsz, barmit amit akarsz. Nekem nem kell telefonon erdeklodnom, ismerem az oltasi procedurakat. De ide bemasoltam a hivatalos oldalrol az infot, ugyan az amit en irtam az elozo hsz-ben, csak kisse reszletesebb. Ennyi, kedves "100" eves Ujpesti bacsika.