SpencerBarnes 2013 ápr. 05. - 15:30:04
(8/168)
OFF
"Ami még kiakaszt, az az Amcsi zászló lassított mutatása, ahogy leng, ahogy megtépázott, ahogy aláhull,,majd újra felvonják..."
Engem meg az akaszt ki, hogy sokan amerika nacionalizmusát fikázzák, miközben inkább
szégyen, hogy ezt pl. magyarországon sehol sem látod, sõt, lassan "tré" kitenni egy magyar zászlót.
Kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy magyar 911 után a magyarok mennyire tartottak volna össze stb..

ON
Mindenkinek ajánlom a filmet, aki unalommentes 110 percre akar beülni egy JÓ, és klisémentes akciófilmre...
Buttler papa jól hentel :)
goodjohnwin 2013 ápr. 05. - 14:28:48 Előzmény delano
(7/168)
ez egy új, nagyon idegesítõ trend sajnos, a ProVideó kezdi általánossá tenni... tiltakozz, reklamálj, ahol csak tudsz, ez nem állapot szerintem sem.
9/10
Bigpapa 2013 ápr. 04. - 21:28:34 9/10
(6/168)
Butler
9/10
Bigpapa 2013 ápr. 04. - 21:27:00 9/10
(5/168)
Most láttam :) A SZINKRONJA QRVAJÓÓ! Szóval nem kell miatta siránkozni, hogy brühühüüü, miért nem feliratos!

Van benne pár orbitális F*szság, amit nem értek, minek raktak bele, de ezt leszámítva egy iszonyat jó akciófilm lett. Buttler nagyon jó benne, megy, lõ,küzd, ahogy a nagy könyvben meg van írva. A fehér ház elfoglalása nagyon látványos, szóval érdemes megnézni.
SPOILER
És akkor ami baromság :D Amikor a first lady a kocsiban van, ott áll a hídon 3db GMC,de egyikkel sem állnak oda, hogy egy kötéllel hozzá kössék a szörnyet...,nem, kézzel szorítják az útra a verdát :)
Aztán a fehér házas elsõ lövöldözés.Az összes hülye a fehér házat védi :) Kiképzett katona egy sem volt, aki a földre vetette volna magát egy géppuskatûz elõl...,nem. Inkább szaladnak a golyók felé :D Amikor Buttler meglátja az új géppuskát a tetõn, kiderül, hogy az amcsik saját hiperszuper fegyverét vetik be saját maguk ellen. Kérdés: eleve nem ezt kellett volna felszerelni a Fehér házra? Volt rajta egy 4 lövetû rakétakilövõ és kész :)))))) El is hiszem, most Koreában ,meg a közel-keleten lassítva, kockázzák ki a filmet, szövögetik a tervüket, hogy vegyék be az elnöki palotát :DDD Ami még kiakaszt, az az Amcsi zászló lassított mutatása, ahogy leng, ahogy megtépázott, ahogy aláhull,,majd újra felvonják...
De pozitívumnak van rengeteg jó jelenet. Amikor Buttler faggatja a két rosszcsont csávót, az nagyon tetszett. Jók a poénok benne, jó a vágás, nagyon jók az akciók, szóval rendben van.
SPOILER VÉGE

Leszámítva a hülyeségeket, egy jó kis akció múvi. Szerintem párszor még meg fogom nézni itthon.

9/10
delano 2013 ápr. 01. - 22:38:51
(4/168)
Ez komoly, hogy sehol nem játszák feliratosan?? Kinél lehet reklamálni?? Kinek szóljak / írjak? Miért van ez így?
10/10
SouthBronx 2013 márc. 30. - 12:55:50 10/10
(3/168)
Szerintem nagyon jó kis akció blockbuster film volt, jól szórakoztam rajta, de a történettõl ne várjatok túl sokat. A rendezõ Antoine Fuqua már bebizonyította egy pár filmel hogy ért az akció filmekhez. Az elején a támadást még michael bay is megirigyelné, nagyon meg van csinálva! A humor is kellõkép van adagolva, jó a fényképezés, az akció jelentetek pedig csillagos ötös.
babrafax 2013 febr. 24. - 19:58:18 Előzmény somersby
(2/168)
Nagyon sötét volt aki berakta a tartalmát és nagyon buta az illetõ a napi politikában!Észak és nem Dél Koreai terroristák a támadók!Gratula!