vargamate018 2016 nov. 24. - 23:01:52
(6/26)
Ez a rész is marha viccesre sikerült, mint az elsõ... Egyszerûen zseniális, ahogyan sárba tiporja korunk legundorítóbb jelenségét, a politikai korrektséget. Az alpáriság és káromkodás vicces! Valakit ez nevettet meg, és attól még nem pokolra való!
A történet kicsit gyenge, de a párbeszédek és szövegek kárpótolnak...
Nem értem ezt az alacsony pontszámot ez legalább egy 6,5-7-es vígjáték! Persze az illemtanos, finom lelkû, polkorrektek ne nézzék meg, mert véletlenül kacaghatnak egyet, és utána nem tudnának tükörbe nézni...
1/10
jbaj 2016 nov. 24. - 19:53:38 1/10
(5/26)
Borzalmas, hogy így megszentségtelenítik a karácsonyt! Mikor a moziban is múlt héten megláttam ezeket az elõzeteseket, rosszul lettem. Ilyen hulladék filmeket nyomatnak. Az ember szívesen beülne egy szép, kellemes, családi karácsonnyi mozira... Erre ilyeneket nyomnak. Mit kapunk? Csúnya beszédet, verekedést, csupa szarkasztikus humort. Egy \"KARÁCSONYI FILMBEN\"!!! Csodálkozunk, hogy ennyi primitív, retardált ember van a világon? Persze, mivel az ILYEN filmeken mulatnak a legjobban, illetve ezekbõl táplálkoznak. Kathy Bates-en (akit egyénként nagyon szeretek) is hüledezek, hogy a francba vállalta el ezt a filmet.?.? Ennyire nincs munka Hollywood-ban? Vagy mi? :O :D - A másik idei ünnepi film a \"Hivatali Karácsony\". Na, az ugyanez a kaptafa, amit leírtam. Errõl szólna a karácsony? SZÉGYEN! Még viccbõl se.
cellasto 2016 nov. 23. - 16:23:11
(4/26)
ebbõl elég is volt ennyi, biztos nem nézem meg :D
EMSz 2016 nov. 23. - 16:12:46
(3/26)
Így készült a film szinkronja:
https://www.youtube.com/watch?v=fY_N83S7wAw
parabellum88 2016 nov. 18. - 16:49:15
(2/26)
az elsõ rész elment egynek , ezt még nem láttam ... kiváncsi leszek rá lesz e olyan jó mint az elsõ ..
1/10
Zsolti_a_béka 2016 nov. 18. - 15:00:04 1/10
(1/26)
Aj de kínos volt már az elõzõ is. A trailer alatt is rosszul éreztem magam. Kár, hogy BBT típusú színészeknek ilyenre kell fanyalodni.