Téma: Te jössz

5/10
nefefe 2023 jan. 31. - 09:06:05 5/10
(3/3)
A történet bizonyos szempontokban nem szokványos. A reakciók érthetőek. Viszont az események folyamata számomra érthetetlen. Hiányoltam a racionális gondolkodást és cselekvést. Ha a végén megtett taktikát követte volna az apa, sokkal előbb a végére lehetett volna járni az ügynek. Ami furcsa, hogy ez a rendőrségnek sem jutott eszébe. Túl komótosan – szinte hitetlenül – reagáltak mindenre, pedig az köztudott, hogy emberrablás esetén az első 48 óra a legkritikusabb. Pláne, hogy ez nem volt egy szokványos emberrablás. A főszereplő-rendező ezt a filmet sokkal jobban is összerakhatta volna. A vége is befejezetlen volt, mert ugye itt nincs vége a történetnek, a következmények homályba vesznek… Lassú, nem igazán élvezhető, közepes film. Egyszer meg lehet nézni.
3/10
Dörflinger 2023 jan. 08. - 20:03:17 3/10
(2/3)
Iszonyatosan vontatott hulladék. Sok felesleges jelenettel és párbeszéddel amivel csak az idő megy, de a filmhez nem ad hozzá semmit. Ennyi szerencsétlen rendőrt ritkán látni egy filmben. Az elrablás körülményeit egyszerűen nem voltak képesek felfogni, hogy a főhősünk egy internetes beszélgetés keretein belül látta az elrablást (ami az ismertetőben is szerepel). 3/10
5/10
King Diamond 2020 márc. 09. - 20:11:48 5/10
(1/3)
Köszönöm a szerkesztőknek, hogy felvitték a filmet az adatbázisba!
KIS SPOILER LEHET BENNE!!!
Egy teljesen átlagos, sajnos inkább "B" (vagy még rosszabb) kategóriás elrablásos, megbosszulós thriller, dráma beütéssel. Hasonló témában már készültek igazán jó filmek (lásd például: Elrabolva). A történet, szereplők, színészek mind-mind elmennek, a szokásos, már szinte mindent láttunk. A színészek hozzák a kötelezőt (a veterán Robert Davi-t azért mindig jó feltűnni látni), és annak ellenére, hogy ez Luke Goss első rendezése, ő volt a forgatókönyvíró és a fő producer is, ez egy sima, közepeske thriller. A magyar szinkron elment, a magyar címe gáz, amikor bemondták a filmben, azt hittem, csak egy mondat egy beszélgetésből.
A kötelező elemeket/kliséket azért hozza, ezért egy közepesre lehet értékelni, de Luke Goss-nak vannak jobb filmjei is.
5/10