Rita1 2007 febr. 10. - 14:10:12
(786/1156)
Szerintem is egy nagy baromság, hogy átrakják egy másik idõpontra, olyankor még az ember haza sem ér a munkájából.
creckit 2007 febr. 09. - 19:02:51
(785/1156)
Ti mit szóltok ahhoz,hogy 15.30-tól fogják adni? Szerintem ez egy sz.r ötlet,a legtöbben olyankor még nincsenek is otthon. Ki az a hülye,aki kitalálta?
sandrasmus 2007 febr. 09. - 14:02:31
(784/1156)
Hogy merték ezt betenni majdnem fõ mûsor idõben, már a reklámtól rosszul leszek, Jézusom rossz nézni ahogy ennyire túl játsszák a szerepet!
Florencia 1 2007 febr. 08. - 21:37:06
(783/1156)
Sziasztok,én ide elõsször irok,de mind1!!!
Amúgy meg hány részes a sori,még azt sem tudom,de nagyon szeretem!!!
Fanee 2007 febr. 08. - 15:12:41
(782/1156)
Igen, engem is felháborít! Az is, hogy átteszik, és ráadásul az isteni sugallatnak is vége, amit azért jobban szerettem. De legalább egy órás lesz...Ez is valami. De nem értem, hogy a 2. évad elsõ részét miért adják le...Na mindegy.
faNATYca 2007 febr. 03. - 18:51:38
(781/1156)
ezt most találtam...

Képernyõn marad Vágó mûsora
Továbbra is lesz Legyen Ön is Milliomos! Mint azt tegnapi lapunkban megírtuk, felröppent a hír, hogy az RTL Klub leveszi a mûsorról Vágó István vetélkedôjét. Ezt az érintettek sem tagadták. A felvetés sokakat meglepett, hiszen az elmúlt hét év alatt a nézôk életének részévé vált a kvízmester és mûsora.

Vágó István ebben az idényben biztos, hogy marad
Fotó: SzBL

Egyelten biztos tényt lehet tudni a legyen Ön is Milliomosról: nyárig képernyôn marad. Vágó István mûsora körül azonban sokasodnak a kérdôjelek. Nem tudni, miért került veszélybe a sikeres kvíz sugárzása, mi változtatta meg a csatorna elképzeléseit 24 óra alatt, és hogy milyen alkuk folytak a háttérben.
Tegnap délelôtt még senki nem tudott biztosat mondani az ügyben, még maga a mûsorvezetô sem tudta, mi lesz mûsorának sorsa. Hosszú megbeszélések és egyeztetések után azonban végre megszületett a döntést, amelyet a mûsor producere Gonda Péter közölt.
– Akinek a halálhírét keltik, az sokáig él. Bizton állíthatom: a Legyen Ön is Milliomos! ebben az idényben – azaz a nyári szünetig – mindenképpen folytatódik – árulta el az örömhírt a producer.
Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter úgy érzi, ez nem is volt kérdéses.
– Eddig sem állítottam, hogy vége a Milliomosnak. Csak azt mondtam, hogy az ezredik adásig biztosan lesz. Arra nem tudtam válaszolni, hogy mi történik azután. Ez az egész csak mûbalhé volt – mondta Kolosi.
Hogy a “mûbalhé” kinek állt érdekében, arra egyelôre nem kaptunk választ. Az azonban biztos, hogy a kvízmester még nyárig izzasztja a játékosokat, akik a milliós nyeremény reményében igyekeznek kihozni magukból a maximumot. Szerettük volna megkérdezni Vágó Istvánt, mit szól a legfrissebb fejleményekhez, de nem sikerült elérnünk.
faNATYca 2007 febr. 03. - 18:40:46
(780/1156)
igen sajnos:(én azt hallodtam, h a fokusz lesz hosszabb!
Szilva1 2007 febr. 03. - 18:34:43
(779/1156)
<a target="_blank" href="http://index.hu/kultur/media/mill2267/" title="http://index.hu/kultur/media/mill2267/">index.hu</a> Ez alapján nem nagyon van remény újra a hosszabb részekre. :-(
Monita1 2007 febr. 03. - 17:07:12
(778/1156)
Én is láttam valami ilyesmit az újságok címlapján, de sajna pontosan nem tudtam elolvasni, a sorozat újra egyórásításáról konkrétan nem volt szó, de a legyen ön is milliomos tényleg haldoklik, állítólag csak 1000 rész leforgatását írták alá a Vágóval és valószínûsíthetõ, hogy tényleg a lecsökkent nézettség miatt nem írnak alá vele több részrõl szerzõdést, így tényleg felcsillant némi reménysugár :-)
faNATYca 2007 febr. 03. - 07:45:29
(777/1156)
szia!
ezt hol hallotad?