Brekkencs 2006 nov. 06. - 20:56:08
(516/1156)
Szerintem add meg magad és javulni fog egy idõ után a helyzet. Nálam bevált. Pár napig unalomig néztem, ha lehet egyáltalán ezt mondani, de aztán már nem volt olyan vészes a dolog. Mostanában a netre kattantam rá és nézem a késõbbi részekbõl a bejátszásokat. Állati. De azért határozottan javult a pár héttel ezelõtti állapothoz képest.
Kívánom neked is!
üdv Rita
10/10
Giada 2006 nov. 06. - 20:00:38 10/10
(515/1156)
látjátok még a pszihológusról is a Te vagy az életem jut eszembe ez nem igaz---segítsetek mit tegyek kérlek adjatok ötletet kb. a 15. rész óta nézem, de azóta nem tudok leszokni róla
SEGÍTSÉG!!!!!
10/10
Giada 2006 nov. 06. - 19:56:51 10/10
(514/1156)
Hellosztok!
Én is olyan fanatikus rajongó vagyok, hogy nem birok ki sok idõt Monita és Martin nélkül.
Fölveszem én kazira meg minden de le kell törölnöm ha anyám akar valamit.
Szerintetek mit csináljak a rajongásommal már a suliban sem tudok figyelni pedig 8adikban asszem azért kellene, folyton az jár az eszemben, hogy hazamenjek és lássam a sorit meg FACUt és Natyt meg ELIAST meg Debit a hülyeségeivel meg Conit a Martin iránti rajongásával.
Meg az összes többi hülyét a soriban.
Nemtudom mit tegyek én is sokat gondolkoztam azon, hogy esetleg el kéne menni orvoshoz vagy valami Dufre féle pszihológushoz
syd1 2006 nov. 06. - 17:09:07
(513/1156)
Megnéztem a SMV honlapján neked és a Padre Coraje-s rész a sos mi vidaban a 99. ha minden igaz.
A másikban sajnos nem tudok segíteni.
Kaktusz 2006 nov. 06. - 15:43:39
(512/1156)
jaja, hát ez a Kike-dolog nekem se nagyon jön be... egészen eddig a pillanatig éreztem úgy hogy egészen eredeti ötletekkel álltak elõ a készítõk (na igen, az a Martín- hasonmás se volt semmi), de ez valahogy nem jött össze sztem:)
két kérdésem lenne, ha vki segít:)
az egyik, hogy melyik részben van az a jelenet, amikor Martín és Monita papruhába öltözve bemennek a kolostorba, aztán nagyban falják egymást, mikor rájuk nyitnak a papok:))) erre a jelenetre egyáltalán nem emléxem:S a másik pedig h nincs másik linkje vkinek a 99 és 110 részekhez? mert a kinti fórumon megauploadra van feltéve, és onnan soha nem tom leszedni.
köszi:)
Kaktusz
Bridge' 2006 nov. 05. - 20:48:26
(511/1156)
hali

hááát,nekem ezt írja ki: The file has been deleted. Unfortunately, it did not comply with the terms of service.
szóval megint nem oké vmi.

télleg,kinyírták Fernando Carrillot egy soriba? pedig tök jó pasi.:D volt mûsoron itthon? én asszem vele a Rosalindat+a Maria Isabelt láttam,de lehet volt több is,hirtelen ezek ugottak be. nekem pl. õ jobban bejön mint Facu:)(bocsi a rajongóktól). bár,ezt anno írtam is,h nem vok odáig érte mint pasi:)
faNATYca 2006 nov. 05. - 19:00:38
(510/1156)
sziasztok, annak aki nem látta csütörtökön Natyval a portré filmet, itt van!

<a target="_blank" href="http://www.sendspace.com/file/kzuj36" title="http://www.sendspace.com/file/kzuj36">www.sendspace.com</a>

remélem, h inne már letudjátok tölteni, meert valami miatt eddig avgy letörölték, vagy nem lehetett megnézni letöltés után!:S

december elejéig forgatják, és december közepén elsz vége argban....

és volt már olyan a telenovellák világában, h a fõszereplõ meghalt, még pedig ha jól emlékszem akkor egy Fernando Carrilos soriban õt nyrták ki, mert összeveszett a készítõkkel, és kiírták a soriból...de nem kell aggodni, Natyt nem fogják megölni a soriban
Bridge' 2006 nov. 05. - 16:40:16
(509/1156)
azé jó lenne,ha végre kitalálnák már:)
nem mindig jó,ha elhúzzák...

ez a nõi Kike dolog is elég gázos sztem,nem volt elég a két Martin? nem is tom mér szeretem ezt a sorozatot:D
jah,de!a fõszereplõk miatt;)))
Bridge' 2006 nov. 05. - 16:38:16
(508/1156)
Jah,bár azért inkább csak hétvégén vok ilyen éjszakai pillangó.:D
Hétköznap meló van,bár olyankor se kerülök éjfélnél hamarabb ágyba.:)
Még én se néztem meg a 190. részt,de szerencsére volt aki a seítségedre sietett a konkrétumokat illetõen.:)
syd1 2006 nov. 05. - 15:26:38
(507/1156)
Szia!
Még nincs meg pontosan. December közepéig fognak kb forgatni, legalábbis azt nyilatkozták kint. Így kb olyan 220 rész körüli lesz a tippek szerint.