Brekkencs 2006 okt. 13. - 22:40:50
(356/1156)
Amúgy éppen egyik nap állapítottam meg, mikor az eredeti hangjukkal láttam egy klippet, hogy a magyar hangok sokkal kellemesebbek, mint az eredetiek.
Na jóccakát mindenkinek és kellemes hétvégét. Valahogy csak kibírjuk hétfõig.
Brekkencs 2006 okt. 13. - 22:38:24
(355/1156)
Köszi, ezt honnan tudod? Mert a Viczián hangja mintha kicsit érdesebb lenne nem?! Azt nem igazán szeretem. Annak idején a Betty a csúnya lányban is õrá cserélték le a szinkron hangot a film közepén és minden nap a hideg rázott ki, mikor meghallottam a hangját. Biztos, hogy õ?
Üdv Rita
Brekkencs 2006 okt. 13. - 22:36:01
(354/1156)
Én nem nézem a spanyol részeket. Ebben vannak itt szakavatott népek. Bár kíváncsi lennék, de igazán akkor jó, ha tökéletesen értem. Pl a bohóc ruhás lánykérés. Hát nem sokat mondott volna, ha nem értem. Nem igaz?!
Amúgy tényleg jó sorstársakra lelni.
Már jó lenne kikászálódni ebbõl a lelki kátyúból a sorozatban. Bár az is igaz, hogy végülis ebbõl áll az egész. Nem lehet minden rész happy. Bár valahogy jobban alszom egy vidámabb és szerelmetes rész után. Te nem? :-))
Rita
Bridge' 2006 okt. 13. - 21:22:01
(353/1156)
télleg Viczián Ottó,nah ezt én se tudtam.Pedig õ sokat szinkronizál,és szerettem is különbözõ sorikban,de Facuhoz sajna nem illik.
vagy csak Czvetkó Sándor hangjával szoktuk meg és ezért...
Bridge' 2006 okt. 13. - 21:20:28
(352/1156)
hát,nem tom,én ha felmegyek a youtube oldalára és beírom a Search for utáni rublikába h sos mi vida,csak azzal kapcsolatos vidiket hoz fel.Esetleg pár vad angyal is becsúszik,de...no problem.
wsilvia 2006 okt. 13. - 20:37:21
(351/1156)
Nagyon orulok, hogy végre sorstársra akadtam. Nem is hittem volna. A helyzetem ugyan az. Egy barátnom se nézi és tiszta hulyének tunok mikor rajongással mesélek nekik a filmrol. Szinte ciki. Pedig ha néznék...... De most már megnyugodtam.

Most kicsit szomorú vagyok és alig várom, hogy hétfo legyen este 7 óra.

A címet amin megtudom nézni a spanyol részeket megoszthatnád velem. Nagyon koszi.
endi 2006 okt. 13. - 18:30:37
(350/1156)
Viczián Ottó és Kiss Virág
Brekkencs 2006 okt. 13. - 17:58:57
(349/1156)
Emberek!
Tudja valaki, hogy ki a szinkron hangja a NAtynak és Facunak ebben a soriban?

Nem bírom megtalálni egyik oldalon sem.

Köszi és üdv.
Brekkencs 2006 okt. 13. - 17:54:58
(348/1156)
Kedves wsilvia!

Hála az égnek!!!! Már aggódnak a barátnõim értem, persze õk nem nézik, így fogalmuk sincs, hogy mirõl beszélek.
Bár bevallom még én sem voltam ilyen szituban soha. Ez az elsõ ilyen bezsongásom.
Csak az a baj, hogy ilyen tökéletes romantika szinte sosincs az életben. Vagy ha igen, akkor tegye össze a kezét aki átéli.

Mindjárt kezdõdik emberek. Start.... bár ma nem lesz valami vidám. De azért szeresssssük!!

Üdv Rita
faNATYca 2006 okt. 13. - 15:33:11
(347/1156)
nézem az argentín részeket, onnan tudom, h mik lesznek benne!Ha kiváncsi vagy ráte is akkor vagy mensd le te a részeket, vagy nézz fel a hivatalos magar oldalra!a spoylerban a forumon minden le van írva!
itt a cím: <a target="_blank" href="http://www.tevagyazeletem.hu/" title="http://www.tevagyazeletem.hu/">www.tevagyazeletem.hu</a>

Naty pedig személyesen 2002-ben ismertem meg!beszélgettünk is kicsit!nagyon aranyos, meg közvetlen!És nenm csak megjátsza magát, tényleg ilyen az életben is! :)