Téma: Tele-jósda

Theine 2009 aug. 16. - 11:47:04
(28/28)
Itt van Ómara kapirgáló firkászmester a Telejósdából:-)

http://www.youtube.com/watch?v=JekfImuTUYQ
norton15 2009 aug. 16. - 11:28:00
(27/28)
Ez a Tele-jósda, meg az összes többi ilyesmi nagy hülyeség. Annyira általános dolgokat mondanak, hogy az bárkire ráillik. Pl hogy volt egy nagy gond az életedben, amit megoldottál, hamarosan rádtalál a szerelem stb. Bárki mehetne így jósnak. Már nem is tudom hol, de láttam egy István nevezetû jóst, hát szétröhögtem magam rajta, akkora idiótaság az egész... Csak átverik az embereket, leszedik a pénzt, és ennyi.

Ezt a boszorkány fõpapot meg biztosan Gary Oldman alakította viccbõl, jól berúgva.
Tilda36 2009 aug. 16. - 11:23:01
(26/28)
Ez a buzeráns az egyik legújabb felfedezett!:-)

http://www.youtube.com/watch?v=N-y1f79kMHo
Theine 2009 aug. 16. - 11:18:13
(25/28)
Baromság ez a telejósda "mûsor", ráadásul megint a szerencsétlen sötét embereket húzzák le, de én a helyedben nem Tihanyi Tamást pécéztem volna ki, hisz õ az egyedüli normál tarifás (nem emeltdíjas), talán neki még így is megéri a reklám.

Nálunk már hónapok óta ki lett iktatva a BpTV, ezért nem vagyok "naprakész" ezekben a hülyeségekben, de pár éve én is nagyokat röhögtem az éjszakai adásokon Ómarán a c.igány naív festõmûvész jóslásán. Õ tényleg olyan mint egy boszorkány, legalábbis úgy vihog!:-D Állandó jelzõi voltak: babám, kisbabám, gyémántocskám, tündérkém, szépségem stb.:-))
katkunder 2009 aug. 16. - 10:48:27
(24/28)
Egy másik adón is van ilyen hokusz-pokusz!Van egy "kedvencem": I*****.Hol nõnek, hol férfinak öltözik.Szerintetek???? Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb anyagi, szerelmi és családi gondjai, a betegségekrõl ne is beszéljünk. Így könnyû jósolni.
1/10
Flaron27 2009 aug. 16. - 10:25:30 1/10 Előzmény ariand3
(23/28)
Elnézést, kicsit rosszul fogalmaztam meg az egyik mondatot. Úgy értem hogy az összes ilyen táltost, gyógyítót, jóst stb. baromságnak tartok mert akárhányszor belenézek ebbe a mûsorba elfog a röhögés. Jómagam is hiszek bizonyos dolgokban, de szerintem ezzel mindenki így van. De sajnos azok akik tényleg rendelkeznek ilyen különös képességekkel, vagy pontosítok: akik tényleg képesek használni a különleges képességeiket azokat nem ismerjük. Csak azt látjuk hogy emelt díjas hívás segítségével telefonkábelen keresztül gyógyítanak néhány mûsorban vagy pontosabban ezzel hülyítik a népet.

Én elfogadom az ilyen parapszihológiai jelenségekkel kapcsolatos tudományokat csak az nagyon tud irritálni amikor valaki úgy próbál pénzhez jutni hogy hamis képet fest róla. És ebben a mûsorban én ezt látom.
ariand3 2009 aug. 14. - 12:47:04 Előzmény Flaron27
(22/28)
Kedves Flaron27
Teljesen egyetértek Önnel, sajnos ezt a fajta tudományt nem lenne szabad a TV-ben minden ember elõtt bemutatni. Nehéz olyanról beszélni, amirõl fogalma sincs a nézõk legalább 80-85%-ának, soha nem tapasztalt ezzel kapcsolatos dolgokat, mert még nem került szembe azzal, hogy problémája megoldásához már kevés az emberi erõ, az emberi kapcsolat. Nem szabad olyanról véleményt mondanunk, amelyet ki sem próbáltunk. Én diplomás parapszichológus, terapeuta vagyok, nagyon sokat tanultam, tanulok ma is a tudásomért, hogy segíthessek másoknak, de nem pénzért, hanem önzetlen segíteni akarásból. Egy igazi gyógyító, aki megkapta ezt a tudást - egyébként mindannyian ezzel a tudással születünk, csak mivel nem alkalmazzuk, elfelejtjük, néha-néha beugrik valami megérzés formájában - nem anyagi javakért segít. Sajnos nagyon sok lett a lejáratós mûsor a képzetlen jósok, az önjelölt "szakemberek" miatt, ezért az igazi tudással rendelkezõk csak szégyenkeznek. Tudja, akinek szüksége van segítségre, úgy gondolom, nem sok-sok ember elõtt, a tv képernyõjén keresztül kéri azt. Engem mindenki megtalál reklám nélkül, és örülök, ha segíthetek. Nem is hinné, egy kártya milyen sokat elmond, segít a döntésekben. De aki nem próbálta, én tudom, hogy láthatatlan dolgokról nem lehet meggyõzni senkit, csak azt, akinek már van tapasztalata. Én kívánom, soha ne kerüljön olyan helyzetbe, amikor már az emberi erõ nem segíthet. Ne feledje azt a mondást: Ne ítélj, hogy ne ítéltess. További minden jót kívánok, üdvözlettel: ariand3

ui: egyébként teljesen egyetértek Önnel, ezt nem lenne szabad nyilvánosan mûsorra tûzni, és üzletet csinálni mások szorult helyzetébõl, sajnálom, hogy a pénzhajhászás mindenen átgázol...
1/10
Flaron27 2009 aug. 11. - 13:10:03 1/10
(21/28)
Óóó istenem... Na ez az a mûsor amit értelmes ember még véletlenül sem néz meg.... Én baromságnak tartom az összes ilyet... a tévéjóslást, a mágusokat, táltosokat meg minden ilyet. Az a szánalmas hogy még mindig van olyan ember aki beveszi .... képtelenek megérteni hogy csak a pénzükre hajtanak....

Volt régen egy nagyon jó paródia ezekrõl... szívesen belinkelném de sajnos már nem találom sehol.

tipikusan az ilyen mûsoroknál sajnálom hogy nem lehet 0ást adni ...

De egyébként akárhányszor odakapcsolok a Budapest tévére, valami gyenge mûsor megy... az a gyanúm hogy külön összegyüjtik az ilyen baromságokat, és viccbõl leadják :D Csak van olyan balek aki komoylan veszi. Én párszor belenéztem de mindig elkapott a röhögés xDD
zs9302 2009 júl. 03. - 13:22:59
(20/28)
Hú, de jó kis mûsor ez! Sajnos nem pesti vagyok, így csak amit youtube-ra felraktak, azt láttan.
Annyit lehet rajta röhögni.
10/1.
Thaljan 2009 júl. 01. - 19:22:42
(19/28)
Ez azért annyira tipikus!
Ha nem értesz valamit, azt már el kell vetned, és mindenáron gúnyolni meg lehordani kell? Végül is mindenki magából indul ki! Megjegyzem a mûsorban dolgozók többsége évek óta elismert szaktekintély, többüknek van ehhez kapcsolódó egyetemi végzettsége,(igen, léteznek parapszicológiai és egyéb egyetemek már nálunk is, de többségük külföldön tanult) és akár Nyugat-Európában ( pl. Németország, Ausztria), akár az USA-ban is elismertek, ott is tartanak mûsort és onnan is vannak vendégeik, nagyobb volumenûek is! Van még 120 csatorna, el lehet kapcsolni! Igen is bölcs dolgokat tanulhat az ember a mûsorból, még akkor is, ha nem telefonál be! Akinek nem inge.....
2/10
maxi94 2009 márc. 16. - 14:58:27 2/10
(18/28)
Aki ezt az embereket becsapó mûsort ki is találta az szégyellje magát!!!
1/10
ChimeraPredator 2009 jan. 16. - 16:12:16 1/10
(17/28)
Egy újabb példája a gusztustalan lehúzásnak, természetesen a Telemédiától!
karpatiasffi 2009 jan. 15. - 13:03:47 Előzmény ondok
(16/28)
tiltakozom én is!ezt a szennyet hoygan adhatják le?ez minösiti a tvt!bocsanat.
ondok 2008 dec. 16. - 20:16:02
(15/28)
nem is olyan hülye az a gyurcsók,mert kb négy elemivel kihasználja az emberek hiszékenységét ,amit sok esetben a reménytelen helyzetük is generál.Szép pénzt kaszál gondolom a Tv-tõl is jutalékot kap a telefonpénzbõl,nameg ha mégsem lesz kisebb TV-n keresztül a daganat,akkor mindíg azt mondja :"keressen meg nagymarosi házamban"(Jó sok pénzzel felszerelve természetesen:)))Egyébként a hit gyógyíthat,ezért aki esetleg alátámasztja Gyurcsók varázslatát,azt a saját hite gyógyította meg.
1/10
movieking 2008 júl. 03. - 10:41:53 1/10 Előzmény LillyKra
(14/28)
Sziasztok..Szánalmas ez a mûsor..Ez valami tragédia...olyan jó hogy ennek a szép országnak ennyi jósa,boszorkánya,varázslója van! :)Egyszer láttam és idézek belõle..Betelefonált egy idióta lelkisérült tanulatlan emberke és közli hogy eladta a lakását és újat akar venni és...na itt szétkapcsolták mert ugyebár a többi telefonáló azt hiszi hogy ha valaki vonalban van nem lehet hivni igy szétkapcsolják az embert..Mindenkit megnyugtatok..akkor is lehet hivni ugyhogy hajrá..Na visszatérve...szoval ennyit mondott a nõ és közli az aktuális varázsló hogy változás lesz az életében...új lakása lesz ahol bolgosságban fog élni...na ennyi...Olyan jó....nem?? örülök hogy ilyen sok a jövõbelátó és ezt megállapította...isten tudja hány ezer forintért mire bejutott...Na a lényeg...én dolgoztam a bp tv-nek...nem sokat de dolgoztam..megismertem ott egy embert és az közölte hogy csak a telejósdábol havi 7,6 millió forint bevétel jön ugyhogy HAJRÁ EMBEREK....Szórjuk csak azt a kevéske kis pénzünket!!
LillyKra 2008 jún. 22. - 19:24:51 Előzmény cika
(13/28)
Nah! És Anettka 3D-s tornája? Azt sem lehet kihagyni! XXD a jóslásnál meg beújították hogy 2-en jósolnak (és a hálózat tv-n is így megy)
múltkor a néni azt sem tudta h melyik 86. jósmûsorban van! az poén volt XD
az alexander ( a szõke pasi) az meg mondja a nagy ürességbe (asmikor nin cs telefonáló)a süket dumáját XD
elaci 2008 máj. 17. - 01:58:25
(12/28)
Ez olyan, mint amikor Gyurcsok Józsi bácsi kiadta CD-n is a gyógyítós dumáját. (Amikor a kamera elõtt alszik.) Mondják, hogy mostmár SMS-ben és e-mailben is gyógyít.
elaci 2008 máj. 17. - 01:55:30
(11/28)
Biztos vele van az erõ.
tom78 2008 ápr. 30. - 10:25:09
(10/28)
Van aki hisz ezekben a dolgokban (pl. én) és szerintem nem butaság a jóslás csak kevés hozzá a hitetek!
bounty123 2008 febr. 08. - 20:58:23 Előzmény Böbe40
(9/28)
Kedves Böbe40. Aki egy ilyen szemfényvesztõ csaló hazug mûsort képes 30x felhívni, az meg is érdemli, hogy kihúzzák a zsebébõl a pénzt a nagy semmivel.

Igazából jobban is jársz, ha nem kerülsz mûsorba, nem tömik a fejed mindenféle maszlaggal - bár a jelek szerint férne bele rendesen.