Téma: Tele-jósda

1/10
Böbe40 2008 jan. 21. - 22:07:54 1/10
(8/28)
Ez a Telejóda nem korekt!Kb. 30x hivtam, de foglaltat sosem jelzett, de adásban sem kerültem. Azt ugyan kiirja alul hogy 240+ÁFA/hivás de miután az üzenetrögzítõ beindul és közli, hogy gratulálunk majdnem adásba került! Üdvözlöm más hívó került adásba! stb. Több fajta bemondó szöveg van. Felívtam a vonalas számot és közölték, hogy ahányszor hivtam anyiszor 240+ÁFA. A többszöri hivással nem is lett volna gond, de miért nem jelzett foglaltat? Az érdekes meg az volt, hogy telefonáló sem volt, amikor én hivtam! Okultam belõle és azért is irom le mindenki számára, hogy ehhez tartsátok magatokat.
mákospacal 2007 szept. 09. - 21:53:26
(7/28)
Sajnálom ezt a csatornát,hogy csak ilyen rossz mûsorokat tud leadni.És a legszomorubb,hogy 15 éve ezt teszik.Elkéne gondolkozniuk az illetékeseknek,hogy szakmát váltsanak.
cika 2007 máj. 06. - 01:29:39
(6/28)
Mar azota lehet tudni, h. bedoglott ez a csatorna, miota csak joslas meg szellemvadaszat megy rajta. Milyen mar az, hogy a lakasaban van harom szellem, majd megy egy pap es elzavarja. csak arra megy az egesz hogy hivjak a telszamot.
Hellomoto 2007 jan. 26. - 22:32:23 Előzmény SzeZsu
(5/28)
1et értek maximálisan, ateizmus 4eva! ;)
pamacsi 2006 dec. 07. - 16:17:04
(4/28)
nekem egy megjegyzés ami a jövõképre vonatkaozik mért nem volt vagy már olyan három alkalommal kérem válaszoljon valkaki cicapamacs@freemail.hu
pamacsi 2006 dec. 07. - 16:13:32 Előzmény pamacsi
(3/28)
igazad van
SzeZsu 2006 nov. 28. - 20:36:12 Előzmény pamacsi
(2/28)
hülyités az egész!!!
ha figyelmesen végig nézed.. akkor mindenkinek csak azt mondja (ami a mai világban mindenkire ráillik!) hogy kevés a lové...nincs családi boldogság az anyagiak miatt, az egészsége nem tökéletes, mert lelki beteg...az anyagiak miatt... nagy általánosságban érintett gondok, ami szintén kb. az ország 8 millió állampolgárra igaz..stb.
ez is olyan mint a személyes horoszkóp.....az is mindenkire ráillik!!!..attól függ ki mire fogékony...kit milyen probléma foglalkoztat éppen, ki mennyire befolyásolható lelkileg..stb.
a soksok szekta (KKK..hitgyülekezet,jehovások) mind azt használják ki, hogy éppen abban a pillanatban milyen lelki állapotban vagy és ezt használják ki.
csak belemagyarázás ..és az egész hókuszpókusz!!!!! nem szabad ilyesmiben hinni!
pamacsi 2006 nov. 24. - 11:51:32
(1/28)
nekem nagyon tetszik