10/10
Temptress 2014 jan. 04. - 15:35:22 10/10
(3/3)
Jó mūsor, érdekes és hasznos. És a mūsorvezetō hölgy is segíti a képernyōre tapadást :)
Langel 2013 okt. 31. - 21:02:21
(2/3)
Végre egy olyan tévhit feltáró mûsor, ahol nem bullshit dolgokról van szó, érdekes, eddig még nem hallott tévhitekrõl és tényekrõl! A mûsorvezetõ kellemes teremtés, szórakoztató és nem okoskodó, nem bagatelizálja el hülye viccekkel a beszélgetéseket! Kifejezetten érdekes, tudományosan megfelelõen alátámasztott dolgokról volt szó, mindenkinek ajánlom, aki végre egy értelmes tudományos mûsort szeretne látni és új dolgokat hallani vagy csak meg tudni hogy igaz e vagy sem :-)
makailaci25 2013 okt. 26. - 09:31:28
(1/3)
Az igazság az, hogy jóformán nincs is az ismertségemben olyan, akivel értelmesen ilyesmikrõl lehetne eszmecserélni. A leggyakoribb eset az, (ha mégis valamilyen tudományos téma felmerül), hogy semmihez se értenek, de semmit se akarnak elhinni. Ezekbõl van a legtöbb. Tudják, mi az az X faktor, de pl. az intrinzik-faktorról még nem is hallottak. Én az egyetemes tudás híve vagyok, azt szeretem, ha ismeretekkel van tele a fejem, nem elégítene ki ha pl. körbe kéne csodálnom a Tadzsmahalt.