10/10
iR T-800u 2009 jún. 02. - 06:15:18 10/10
(1844/4504)
Erre kellenek neki valójában az emberek, azok fejleszthetnek neki cuccokat, legalábbis kezdetekben míg a gépeinek se humanoid alakjuk, sem eszük nem volt ahhoz, hogy kezelni tudják az emberek eszközeit hatékonyan. De a lánctalpas agyatlanokkal sakkban lehet tartani néhány tudóskát, hogy dolgozzanak ki Skynetnek tetszõ felszerelést.

Csak következtettem hogy átállt, mert néhány ellentmondás van Cameron állításai, cselekedetei, és az események közt.

Ezenfelül meg olyan snassz lenne, ha csak átprogramozva lenne. CW-t is nyílván másképpen gondolkodik mint amire szánták, és ez csak továbberõsíti Cameron átállásának az ötletét.

A mottóm:
Ami Gondolkodik, az Él is. Ami Él, az képes változni.
9/10
csizi26 2009 jún. 02. - 00:24:25 9/10
(1843/4504)
Én arra lennék kiváncsi,hogy a skynet hogy jut el odáig,hogy emberi beavatkozás nélkül csinálja ezt a robotgyártós meg idõgépes projectet.:D
off:Azt honnan lehetett tudni,hogy Cam nem lett átprogramozva hanem magától állt át az emberekhez?
9/10
offtopic
wukovsky 2009 jún. 01. - 20:10:33 9/10
(1842/4504)
Egy gondolat. A minap azon gondolkoztam, lévén, hogy én még nem láttam a Salvation-t, hogy vajon Skynet milyen felépítésû. JH egy szekrénnyi gép volt, de vajon skynet milyen, és az idõ és technika fejlõdésével Skynet is fejleszti-e magát, vagyis, hogy gyorsabb memória, gyorsabb proci, és mi egymás. Illetõlegesen, skynet is egy pincében van, illetve atombunkerben, ahol megközelíthetetlen, vagy egy mobilis dolog. Mondjuk egy óriási tank, ami mozgásra képes, és giga páncélja van. Hmmm, ezen elmélkedtem.

Ha atom bunker, akkor nagyon nagyon komoly védelem kell oda, és azt pedig tudjuk, hogy szinte minden védelem áttõrhetõ, vagy megkerülhetõ.

Ha mobilis, akkor igen igen komoly páncélzatra, szintén védelemre van szüksége. Illetõlegesen, a T1-ben Kyle által felvázolt dolog van-e, hogy giga számítógépEK, vagyis, hogy gépek többen, és ha esetleg az egyik gépet likvidálják is, a többi még elfut, és átveszi a feladatát, mondjuk van egy fejlesztõ skynet, egy védelmi skynet, és egy támadó skynet, mi egymás :D

Ez egy fogos kérdés, mert csak beszélünk, hogy skynet, skynet, de tegyük már kézzel foghatóvá :D
9/10
csizi26 2009 jún. 01. - 17:42:36 9/10 Előzmény iR T-800u
(1841/4504)
Asszem ettõl kicsit bepöccenne Sarah mami.)))
10/10
iR T-800u 2009 jún. 01. - 13:02:31 10/10
(1840/4504)
Cameronnal egymásnak vannak teremtve.. õõõ.. Tervezve! ^^

Hát igen, C annyira tökéletes, hogy nemigen találhat valódi okot ellene.. Ha ember lenne nyilván könnyebb lenne hibát találni benne. A kevesebb ismét több.. :)
9/10
csizi26 2009 jún. 01. - 11:12:45 9/10
(1839/4504)
A póz tényleg olyan volt,meg Cam is olyan fejet vágott...
Szegény Johnny fiú teljesen önkívületbe került,de ez a Cameronban való turkálás imitálása elég gáz volt.Aztán amikor J. már teljen rá volt kattanva a dologra:Cam:"John, It's time to go!"Na az olyan szenyóság volt,de feltételezem,ez is a Jameronisták heccelése,hogy kierõszakolják a 3. évadot.:D
Cam fikázásában igazad van,azért csinálta J.,hogy legyen oka közömbösnek maradni iránta,a jelek szerint nem túl sok sikerrel.:D Ha úgy vesszük, az utcsó jelenetben J. megkapta amit akart,hiszen gondolom mindíg is azt szerette volna,ha Cam igazi lány lenne gyilkos ösztönök nélkül.)))
9/10
csizi26 2009 jún. 01. - 11:00:00 9/10
(1838/4504)
A párnacsatázósat nem is nézted,pedig az is megér egy misét...Ez a Dekker gyerek a végén még úgy végzi,mint aki felkomferálta.:D Mióta szoktak a fiúk tetõtõl talpig pirosba öltözni?!)))))))))))))))
10/10
iR T-800u 2009 jún. 01. - 02:31:22 10/10 Előzmény csizi26
(1837/4504)
2x22-ben azé' volt szex, csak nem a hagyományos módon.
Legalábbis Cameronnak jó volt! :D
> C: It's perfect!
Értelmezés kérdése az egész.. ^^

Azt is kezdem megérteni, hogy miért fikázza JC újra és újra C-t. Mert próbál okot találni arra, hogy ne szeresse Õt.
Okot ami miatt megutálhatja.
10/10
offtopic
iR T-800u 2009 jún. 01. - 01:48:54 10/10 Előzmény csizi26
(1836/4504)
Hû, a felkonferáló "személyétõl" is megállt bennem a vérkeringés (klinikai halál :D), TD meg még rá is játszott.. ennek következtében végig sem bírtam nézni..

Valakinek szólnia kéne neki, hogy az öltözködése és a stílusa idõnként (nem is túl ritkán) nagyon buzis nem pedig laza! :D
9/10
csizi26 2009 máj. 31. - 21:19:32 9/10 Előzmény wukovsky
(1835/4504)
Tényleg,a hullaházban szedte ki belõle a golyót az elrabolt orvoscsajszi.Elõtte az a Kyle-os képzelgés se volt semmi, végülis annak a hatására szökött meg a kórházból golyóval a lábában.Mondjuk elég vicces volt látni a fiatal Kyle-t a harminc akárhány éves Sarah-val "édelegni".
A Johnny fiúnak meg nem nagyon jött össze a nyugis mexikói kiruccanás édes kettesben a szöszigombóccal,még Cromartie se volt ott és már szarban voltak a fényképwezõs faszi miatt.:D
9/10
offtopic
wukovsky 2009 máj. 31. - 20:23:08 9/10
(1834/4504)
Igen, ott volt kemény, illetve utána a kórházban, amikor varrta össze õt a kis orvos csaj :$ Akkor is elég Sarah "Linda" Connor-os volt :)

Mexicoban bármi lehetett volna, legfõképp azért, mert John azért utazott el oda, mert ki akart törni egy kicsit a börtönébõl, és most nem a fizikális börtönére gondoltam, amit Cameron, Derek és az anyja jelentett, hanem a mentális börtönre, amit Cromartie és az egész ítélet nap jelentett, vagyis, hogy Õ lesz az emberíség vezére, és a többi. El akart szabadulni, és pár napra, egy egyszerû, hétköznapi fiatal srác akart lenni, aki eltölt egy hosszú hétvégét valahol egy lánnyal :$ Ez volt mexico :)
9/10
csizi26 2009 máj. 31. - 18:28:41 9/10
(1833/4504)
Szerintem Mexicoban meglett volna a numera Riley-val,ha a szórakozóhelyrõl nem viszik be õket a fogdába(bár ki tudja,hogy ott mit csináltak...LOL).Én inkább azt tudtam volna elképzelni,hogy R. erõszakolja meg John-t ott a motelban,amilyen rámenõs kis cafka volt:D
A T2-õs karakterekkel én már össze sem hasonlítom õket,teljesen mások.Maximum akkor láttam Sarah-t olyan eltökéltnek,amikor a sivatagban lévõ raktárhoz ment nyomozni a coltan miatt és "összeakasztotta bajszát" azzal a faszival.
9/10
offtopic
wukovsky 2009 máj. 31. - 18:06:24 9/10
(1832/4504)
Na meg, amikor mexicóban voltak, én azon is kivagyok, hogy nem húzta meg Riley. Fiatal, hormonokkal tobzodó férfiú. Ha vissza emlékszem az Õ korában a gondolkodásomra, hát mindenre lõni akartam :$

A másik fele, hogy nem csak ezen a téren bántak vele mostohán, két nagyon jó karakterrel bántak mostohán.

T2-hõz képest, mind Sarah, mint John óriásit lépett vissza, de szó szerint óriásit. Egyszerûen katasztrofálisan indult mind a két karakter. Az öltözködésükön voltam abszolút behalva. Ha már bakancs, mert acélbetétes meg tartja a bokád, akkor legalább kösd be Te Isten barma. Szóval ezek a lazán rögzitett abroncsok valahogy nekem nagyon nem jöttek be, nagyon nem célszerûek, ha futni kell, márpedig kellett egy párszor.

Sarah pedig, ahogyan már sokszor megbeszéltük, egy riánylós hisztérika lett.
9/10
csizi26 2009 máj. 31. - 15:41:43 9/10
(1831/4504)
Ha akartok Dekkeren megint qrvajót röhögni,nézzétek meg "fellépés" közben.
http://www.sarahconnorchronicles.hu/news.php?readmore=343&c_start=0
9/10
csizi26 2009 máj. 31. - 15:32:39 9/10
(1830/4504)
Miniszoknyás terminátor.:)LOL Tényleg csini itt Summer,Brian-en is csak kb 1 napos borosta van,ami hozzá képest elég jó.)))De az a szakadt farmer a mellénnyel gáz...
9/10
csizi26 2009 máj. 31. - 15:28:41 9/10 Előzmény iR T-800u
(1829/4504)
Szerintem is John karakterével nagyon mostohán bántak a forgatókönyv írók.Két évad alatt nem voltak képesek összehozni neki egy normális numerát.)))Vagyis elég balfasznak állították be szegényt.Az utcsó részben simán összejöhetett volna a dolog,hisz se Derek,se anyuci nem zavarhatott be.Erre ez a hülyegyerek azzal cseszegette szegény Cammyt,hogy Ö csak egy gép és nem tökéletes,biztos elromlott belül valami és az rákot okozhat a közelében lévõ embereknek.Cam olyan szomorú fejet vágott ekkor,hogy azt hittem, hogy elbõgi magát:)Talán túltengett benne az "Allison profil" és attól lett ilyen szentimentális...
10/10
iR T-800u 2009 máj. 31. - 14:08:47 10/10
(1828/4504)
Summer Glau és BAG Tokióban:
képek: http://www.summer-glau.net/wp/?p=952
videó: http://www.summer-glau.net/wp/?p=954
9/10
offtopic
wukovsky 2009 máj. 31. - 08:54:52 9/10
(1827/4504)
Én inkább azt véltem felfedni, hogy Cameron módszerei finomodnak, ahogyan az elején még hagyta a balettos nõt, és a testvérét meghalni, úgy ez az idõ elõrehaladtával változott :$

Riley-ra pedig gyanakodott, de csak úgy nem nyírhatta ki, egészen egészen biztosnak kellett lennie a dologban, ugyan úgy, mint Michael Corleone-nak a keresztapa 1 végén, amikor a Bátyja megölésérõl faggatja a sógorát, sejti hogy Õ volt, de nem 100%biztos benne, és mégsem ölheti meg a keresztgyerekei apját egy sejtés miatt. Bárki mást igen, mert biztonsági kockázat, de Õ túl közel volt a családhoz, úgy mint Riley is közel volt John-hoz, ezért be kellett vallatni vele, hogy igen, én segítettem megölni Sunny-t, ahogyan Riley-nak is le kellett bukni, hogy Jesse-vel mászkál :$

Innen kiindulva egy korábbi gondolathoz, hogy John miért nem követi néha Cam-et, nos, az kiderült, hogy Riley-t követte, ebbõl kiindulva biztos vagyok benne, hogy Cam-et is követte néha, fõleg az után, hogy pl kifagyott az árúházban és majdnem megölt egy lányt, az Allison részben.

Nagyjából akkor volt az is, hogy az alkotok bepillantást engedtek Cam egy estéjébe.

John is tudja szerintem, hogy Cam szeresse, csak neki sem lehet ezt egyszerû feldolgozni, hogy egész életében arra nevelték, hogy elpusztítsa a gépeket, nem pedig arra, hogy szerelmes legyen az egyikbe, és össze bútorozzon vele, habár ez utóbbi már megtörtént, illetve az elõzõ is :D
10/10
iR T-800u 2009 máj. 31. - 02:40:17 10/10
(1826/4504)
Tökéletesen látod 201-202.

Az nem hûség volt a 208ban hanem gyanakvás/önmegtartóztatás. :)

213ban egyértelmûen hallgatózott, de nem csak ott kaptuk rajta ezen. ^^
Az a finomság ahogyan fúrja/vizsgálja Riley-t Cam-cica.. egyszerûen imádni való. :D

Inkább azért nem hagyták beteljesedni mert kellettek a Jameronisták a következõ évad kierõszakolásához.
Legalábbis én így gondolom, mert a legnagyobb naivitással sem tudom azt elfogadni, hogy Cam ekkora erõfeszítése ne tudatosította volna benne azt, hogy: Igen, Cameron viszontszerelmes és nemcsak megjátssza.

Ez engem konkrétan dühít, mert nagyon sötétté teszi J karakterét, de leginkább azért mert C karaktere "boldogtalan" maradt. Viszont nyugtat az a gondolat, hogy Ááá ez is csak fantázia. :)
10/10
iR T-800u 2009 máj. 31. - 02:04:17 10/10 Előzmény wukovsky
(1825/4504)
Röviden: Neked is igazad van! :)

Bõvebben:
Elfelejted azt, hogy Cameron saját akaratból történõ átállását én is írtam anno (talán elsõként) szóval tudom.. :D
http://forum.port.hu/viewtopic.php?post_id=1285256&highlight=1285256#1285256

Csak megmutattam, hogy tudok 1x01 JC szemszögébõl is gondolkodást színlelni.. :DD

Kate-szerû nõket szándékosan hagytam ki mert, Cameron jobb! =D
http://forum.port.hu/viewtopic.php?post_id=1282959&highlight=1282959#1282959

----------------
Endoskeleton a robotika kedvelõinek: http://www.youtube.com/watch?v=yPaTjvGOptI