10/10
convar 2010 márc. 30. - 23:19:00 10/10 Előzmény Ney marsall
(3340/4500)
"Nem nagyom nézem a sorozatot,..."

Ez meg is magyaráz mindent. Ugyanis a válasz benne volt a filmben.
10/10
convar 2010 márc. 30. - 23:14:41 10/10 Előzmény duckshoot
(3339/4500)
Sajnos ez már tavalyi hó :S
10/10
convar 2010 márc. 30. - 23:05:44 10/10
(3338/4500)
Ez nyilván bennevan, én a közvetlen összefüggést nem láttam a 2 között (mármint a között, amit Johnék eddig csináltak és hogy ezek hatására milyen körülmények változhattak meg Bedell életében). De persze a fene tudja...talán annak a lánynak a hugával ismerkedett össze, akit a szülei a pilotban történt iskolai incidens miatt írattak át a szülei egy másik iskolába, hiszen elköltöztek a környékrõl. Az elõzõ idõsíkban így nem is találkozhatott ezzel a lánnyal, mert nem költöztek el Red Valleybõl, hiszen nem volt okuk rá. Remélem tudtok követni :)
Kevin4 2010 márc. 30. - 21:16:54 Előzmény Ney marsall
(3337/4500)
Dehogyis, tök jogos észrevétel!:)
Ez nem magyarázat lesz hanem csak tipp:Talán azért hagyta olyan könnyen rá a vadászatot, mert az eszébe (illetve a chipjébe) jutott, hogy addig a másik Bedell-t elintézheti, mert a mostani nehéz prédának bizonyult (mert segítséget kapott Sarah és Cameron személyében akik megmentették) és ezt még ki kell értékelnie (tudod amikor százalékokat számol bizonyos dolgoknak a megoldásához), és arra a következtetésre juthatott, hogy a következõ már könnyebb lesz és talán azt már nem védik!
Mint tudjuk nagyon is védték, de az már az õ baja!
És majd ezután akart visszatérni a kis Bedellre!
Leállt a megölésérõl de csak ideiglenesen!

Most nem tudok erre jobbat mondani, de mégegyszer jelzem, ez csak tipp!:)
Kevin4 2010 márc. 30. - 21:06:56
(3336/4500)
Ezen a képen minden rajta van amit a sorozat érdemelne!:)
Sok ilyen képet, amennyit csak tudsz, nem fogsz megsérteni vele!:)
Amúgy is, nagyon jól mutat itt a topicban!
Köszi szépen!:)
Ney marsall 2010 márc. 30. - 19:37:40
(3335/4500)
Nem tudom, ti észrevettétek-e, mindenesetre megemlítem.
Tehát: a terminátor megtámadja azt a kisfiút, kérdezek/lövök stílusban.Sarah-ék megmentik.
Ezután mit csinál a terminátor?Rááll a következõ Martin Bedellre.Hát nem sikerült elintézni, had fusson.Hát így gondolkodik egy terminátor!?Nem addig kellett volna üldöznie, amíg sikerrel jár?Ez eléggé fura, mert oké, hogy a következõ volt az "igazi" Bedell, de hát errõl fogalma sem volt.
Még annakidején a Terminátor filmben a T-101 is meg akarta ölni az összes Sarah Connort.Nem nagyom nézem a sorozatot, ha meg tudjátok magyarázni, akkor bocs.
10/10
duckshoot 2010 márc. 30. - 19:19:23 10/10
(3334/4500)
.
Kevin4 2010 márc. 30. - 15:53:12 Előzmény convar
(3333/4500)
Tökéletes gondolatmenet, jogos észrevételek, ehhez nincs is mit hozzáfûznöm!:)
Nekem se voltak egyértelmûek ezek a dolgok, ebben az évadban eddig sztem ez volt az elsõ rész ami ennyi kérdést vetett fel!
(sztem az eddigi 4 részben azért érthetõek voltak a dolgok, számomra legalábbis, de ez tele van kérdõjellel)
Kell is az ilyen, hogy agyaljunk valamin, mert jó gondolatmenetek szoktak ebbõl születni!:)
Kevin4 2010 márc. 30. - 15:43:07 Előzmény duckshoot
(3332/4500)
Megkésve bár de törve nem, gratulálok a Sedanodhoz!:) Ebben az esetben én is a tetejét nézném!:)

Szerintem is jó volt az új rész, Cameront én se értettem, ha egyszer az a feladata, hogy megvédje Johnt akkor mit sasolt ott annyira félrehúzodva a végén? Simán meghallhatott volna John!
Derek nagyot alakított, hogy kinyírta a csupa 8-ast, jó volt látni, hogy Skynet újabb "küldöttje" bukik el, kellett már ide egy halott termi!

Ahogy a végén Derek haladt a történettel a végén Bedell-rõl azért reménykedtem, hogy hátha túlélte, de sajnos nem így történt!
Nem néztem volna ki belõle, hogy ekkora hõs lesz belõle!
Mondjuk azért Derek is ért hozzá, hogy ezeket a történeteket a legszomorúbban mesélje el, mert azért sztem mindenki megsajnálta valamilyen szinte Bedell-t, John-ra is nagyhatással volt! (fõleg, hogy érte halt meg)

Derek szépen leoltotta azt a harca kész gyereket, de Johnnak rögtön leesett, hogy apja szerepelt a történetben!

Összességében is jó rész volt, ezt csak egyszer láttam feliratosan tavaly valamikor, de valahogy kb. a 70%-a kiesett nekem! (biztos közbejátszik, hogy nemcsak ezt a sorozatot nézem, mentségemre legyen mondva)

Különben ez volt az utolsó rész amit láttam feliratosan, úgyhogy innentõl se kép se hang, nagy nap lesz nekem a szombat, de nagyon!:)
10/10
duckshoot 2010 márc. 30. - 07:19:22 10/10 Előzmény convar
(3331/4500)
Mondjuk az elég nagy ellent mondás, hogy nem tesz semmit Cam hollott John veszélyben volt és miután átfutott a pallón õ lekapcsolhatta volna a termit.
Olyan volt mintha felmérné John-ék ügyességét.