10/10
convar 2010 aug. 06. - 22:57:11 10/10
(4280/4500)
Én voltaképpen u.ezt mondtam. El sem hiszem, hogy vmiben egyetértünk :D
10/10
mro26 2010 aug. 06. - 21:34:46 10/10
(4279/4500)
ezek csak feltételezések, de figyelj:
1, Sarah megakarja akadályozni az ítélet napját, és ezt csak a jelenbe tudja megvalósítani.
2, Ha van lehetõsége elõbb látni az apját akkor biztos él vele, de inkább Cameron miatt ment a jövõbe, és mivel eléggé ragaszkodott hozzá ez is elég valós indok ;)
10/10
mro26 2010 aug. 06. - 21:19:48 10/10
(4278/4500)
Szerintem sok oka van arra hogy miért nem ment a jövõbe John-nal
pl: nem akart találkozni Kyle-al, nehogy megváltoztassa a múltat ha a visszaküldése elõtt megismeri Sarah-t lehet máshogy alakul a múlt, vagy nem akar abba a jövõbe élni amirõl mesélt neki Klye még az elsõ Terminator idején, ami ellen küzd hogy ne jöjjön el, és ezt csak a jelenbe tudja megakadályozni.
John-na kis megvoltak az okai
például visszaakarta szerezni Cameron-t, és találkozni akart végra az apjával
Kevin4 2010 aug. 06. - 19:48:20
(4277/4500)
Én még azt sajnálom, hogy Sarah és John nem maradtak egymás mellett!
Amúgy pontosan Sarah miért nem ment Johnnal? Mert nagyon látszott rajta, hogy vonakodik a jövõbe utazástól. Jó azt értem, nekem se lenne kedvem egy olyan jövõbe utazni amit ott várt rájuk, de miért is nem tartott John-nal?
Mert ezen még John is meglepõdött, ahogy én láttam rajta. Ehhez is köze lenne Sarah rákjához? Vagy telljesen más?

De meg is fordíthatom a dolgot, hogy még érdekesebb legyen, hogy John miért akart a jövõbe utazni? Ráadásul az anyja nélkül?

Ezeket csak azért kérdezem mert ezt se így tervezték el, csak néztek egymásra! Nem értették egymás szándékát, hogy az egyikük miért megy, a másik miért marad. Totális egyetnem értés volt. Én ezt vettem le errõl a jelenetrõl és ezért ködös nekem egy csöppet.:)
10/10
convar 2010 aug. 06. - 13:08:04 10/10
(4276/4500)
"Akkor most a jövõben JH fog harcolni a Skynet ellen Cam chipjével a fejében??"

Elvileg, talán, valószínûleg, feltételezhetõen :D De a fene tudja JH mit is akart ezzel a jövõbe meneküléssel. Mert az látszott Weavweren, hogy nem ez volt megbeszélve :D

"De nekem van egy olyan gondolatom is,hogy ugye Cam mondta John-nak hogy egyszer lehet megöli,és azért adta oda JH-nek a chipjét hogy belõle a jövõben ismét Cromartie legyen és megölje John-t."

A mondat elejében még van logika, ezt pl. Kevin is pedzeghette már, hogy igen, ez is belejátszhatott Cam döntésébe. De a vége... WTF ???

"Értem,hogy a jövõbe ment JH. De miért is?? Errõl a szándékáról szerintem nem tudott Weaver."

Hát ja. Nekem úgy tûnt, hogy JH félt, félt a testvérétõl, félt a haláltól, félt hogy újra megtámadják a hálózaton keresztül. Ezért neki nagyon kapóra jött Cam chipje, hiszen leválhatott róla, mobilis lett, és ezt kihasználva meg is pattant :D
10/10
convar 2010 aug. 06. - 12:55:13 10/10
(4275/4500)
Nem olyan biztos az :D Én pl. kutakodnék :D Ha embernek hiszem akkor azért, ha gépnek, akkor meg azért :D

De komolyra fordítva, ez egy jó kérdés, hogy a Skynet meddig akar elmenni a "másolásban". Elvileg érdeke lenne minél tovább, hiszen minél tovább megy ebben, annál teljesebb az álcázás, és így a beszivárgás.

Ott van pl. Vick, õ teljesen átvette a az origi férj szerepét, legalábbis nem utalt semmi arra, hogy nem. Mármint "olyan" szempontból sem :)

Szal lehet, hogy kívülrõl megvan mindenük, legfeljebb belül már kicsit elnagyoltabbak a dolgok :) Azt pl. már nem hinném, hogy Camnak lennének nehéz napjai :D
10/10
Mirababa 2010 aug. 06. - 12:53:30 10/10
(4274/4500)
Akkor most a jövõben JH fog harcolni a Skynet ellen Cam chipjével a fejében??
De nekem van egy olyan gondolatom is,hogy ugye Cam mondta John-nak hogy egyszer lehet megöli,és azért adta oda JH-nek a chipjét hogy belõle a jövõben ismét Cromartie legyen és megölje John-t.
Értem,hogy a jövõbe ment JH. De miért is?? Errõl a szándékáról szerintem nem tudott Weaver.
10/10
convar 2010 aug. 06. - 12:38:52 10/10
(4273/4500)
Ez igaz, mert Arnold mind2 meztelen jelenetben megjelent emberek elõtt, és gyanúsan senki sem kíváncsiskodott, hogy "tesó, mi lett a ceruzáddal?" :D
10/10
convar 2010 aug. 06. - 12:36:12 10/10
(4272/4500)
"Akkor most miért is adta oda Cameron JH-nek a chipjét?"

Ez benne van az 5324. hsz-emben.

"És aztán hova tûntek??"

A jövõbe, valszeg kb. 2027 környékére.

"És most mi volt Weawer célja JH-vel?"

Ne haragudj, de meg kell jegyezzem, neked úgy látom nem sok minden jött le :D JH-vel egy anti-Skynetet akart létrehozni. És ez pedig konkrétan el is hangzott Weaver szájából:

Sarah: Hazug szuka! Te hoztad létre a Skynetet!
Weaver: Tévedés! Én az ellenkezõjét, ami megállítja. (kb. ez hangzott el, pontosabban nem megy, mert most úgy 20 km-re vagyok a feliratfájltól :D)
mikonyitszki 2010 aug. 05. - 23:17:44 Előzmény convar
(4271/4500)
Ha az Arnold által játszott T-101-esnek volt 'arka,akkor neki miért ne lehetne 'inája?Úgy emberibb.Nagyot néznének,ha nem lenne alul semmi.