9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 09. - 08:43:02 9/10
(1050/4500)
Igen, valami hasonló elven müködhet, mint az modern lengéscsillapitok, melyek a másodperc tört része alatt képesek megváltoztatni a viszkozus tulajdonságaikat, mivel mágnesen folyadékok, és a mágneses tér változására ezred másodpercek alatt reagálnak azzal, hogy sûrûbbek, vagy hígabbak lesznek, így lágyabb, vagy keményebb lesz a rugózás.

Ez válasz arra, hogy hogyan keményedik, és hogyan lágyul, de hogyan mozog, és honnan van akkora ereje, mint egy tripla 8nak pl, vagy amikor kitekeri Arnie kezédõl a winchesteres sátángánt ? :D
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 09. - 08:37:03 9/10
(1049/4500)
A 44-es a mûfaj teremtõ fegyver!!! egyesítette a puskák pontosságát, és a géppisztolyok gyorsaságát.

Nehéz ? :$ az az amerikai Brown BAR volt, ami nehéz volt :D

ha megbizhatóság kell, akkor tommy gun, az oroszok meg a maffiozok is csak azt használták, csak arra esküdtek :)

A második világháborúnak egy óriási konkluzioja volt, mégpedig az, hogy csatákat lehet csoda fegyverekkel nyerni, de háborút nem.

Túl drágák, túl bonyolultak, nagy a meghibásodás esete, és nem tudja bárki használni, spec kiképzés kell hozzá.

Ékes példa a tigris,párduc vs. T34, sztálin tank, etc.

A T34nek látszott a homoköntö forma a tornyán, csak a parancsnokiban volt szinte rádió. De dízel volt, nem robant be a benzin, olcsó volt, sokat lehetett gyártani, szinte bárki elvezette, és a csata tér közepén meglehetett rajta csinálni egy nagy generált :D

Kicsit a terminátorok is ilyenek nekem, Coltan, hiány anyag, nagyon bonyolult, összetett technológia, szóval azért a harc nagy részét, azok a repkedõ ízék végezték, meg azok a magas montstrumok, amiket piszok könnyû kilõni :D
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 09. - 00:23:43 10/10
(1048/4500)
Korábban felvetetted, hogy a folyékonyoknak jókora lehet az energiaigénye, és ellenben a hagyományos gépekkel nem lehet fúziós-cellája.

A Replikátoroknál (SG:A) nekem is felmerülget, hogy mégis mi hajtja õket (nano ZPM :D), netán a környezetbõl vonják el mint Nikola Tesla cuccai anno?

Bár a folyékony fém megnevezés szerintem a T2-es egyszerûsített magyarázata volt John számára. Nyílván valami sejtfelépítés, ami megfelelõ mágneses erõ használatával szilárd tárggyá tud összeállni. Viszont, a CPU is igen érdekesen funkcionálhat, mert nincs központja, az egész tömeg gondolkodik.
10/10
offtopic
iR T-800u 2009 ápr. 09. - 00:03:03 10/10
(1047/4500)
Igazából ezzel a képemmel akartam érvelni értük, de sajnos nem korhû. :)
10/10
offtopic
iR T-800u 2009 ápr. 08. - 23:54:29 10/10
(1046/4500)
képaláírás: nana, tom krúz már rákefélt!
:D:D:D

A védelem befejezte.
Na akkor vissza Cameron-ra.

(és Angie Everhart? :D)
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 08. - 23:07:53 10/10
(1045/4500)
Brooke úgy járt mint sokan mások, beskatulyázták. Mert én se tudok olyan szerepet felidézni amiben mást alakított volna mint a dögös csajt aki mindenki meg akar.. fektetni.

Claire Forlani, jajj hogy csöpögött a nyálam, amikor láttam a Meet Joe Black-ben. De Brooke hardvere sokkal brutálisabb, és úgy összecsomagolna egy 888ast mint a huzat, ha Cam vs. kisvörös cicaharcot vesszük alapul. muhaha ;D

Cameron, sokkal visszafogottabb lett, nem olyan katonás mint a jövõben, franc most én válaszolom meg saját kérdésem önmagamnak egy idézettel a Futurama 1x03-ból:

Bender: Nem is tudom. Sok csodás emléket õrzök a régi lakásomról. *benyúl a fedél alá, megnyom egy gombot* De már el is tûntek. :D

Cromartie az FBI adatbázisára volt ráállva, és várta az ápdétet. Charley bejelentette Sarah Reese eltûnését, Ellison kiszállt, és aztán beírta az alias-ok közé a Reese-t. Ez felugrik Cro' PCjén, aztán megindult keresni. Cameron ki is gúnyolta Sarah-t a maga módján, hogy más nevet kellett volna választani. :D
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 08. - 22:43:01 9/10
(1044/4500)
De az egész is lehet ilyen elektro motoros megoldás. Végülis a jövõben már igen jó tekercselést elérhetnek, és igen erõsek lehetnek azok is. És a legjobb precizítás azzal érhetõ el, valamint az ellenállóbb is, mert nincs olaj veszteség, nem igényel utántöltést. Úgyhogy valszeg tényleg elektro motor lesz :D

Én kérek elnézést :D
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 08. - 22:40:47 9/10
(1043/4500)
feküdt egy szobában, ment a gép, és egyszer csak bevillant, hogy beiratkozott john reese :)
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 08. - 22:38:52 9/10
(1042/4500)
Igen, de az mégis csak egy sz*r amerikai fegyver, amikrõl az a kép jut eszembe, amikor dobálják el az m16-os, meg m-4-eket az amcsik, és veszik fel a földrõl a jó öreg ak-47 kalasnyikovot :D

Az mégis csak egy megbízható német fegyver lebutittotttt igénytelen orosz változata :D

Legyünk büszkék rá, a Gepárd egy piszok jó puska :) és kiváló anti terminátor fegyver lenne :)

De mégis csak itt van ez a Kyle anomália, mert john pontosan tudta, hogy ott lesz azidõ kimozdító szerkezet. Na már most, vittem volna magammal gyémántot, lenyeletem kyle-al, vissza küldöm 3 hónappal korábban, eladja a gyémántot, vesz fegyvert, és szét lövi Arnie gorilla bébi fejét :D

De akkor mi most itt nem beszélgetünk, mert nincs izgis film, nincs 2 rész, nincs sorozat :D

jók azoka plazma fegyverek, de azért a puskapor erejét sem szabad lebecsülni, jó szolgálatot tesz immáron lassan 600 éve, ha jól tudom :$
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 08. - 22:37:28 10/10
(1041/4500)
Köszi, pont erre akartam kilyukadni, hogy elektromotorok lehetnek inkább többségben.

A nagyobbak mint például a comb, felkar gond nélkül lehetnek hidraulika, de az apróbbak amik szintén annak látszanak valami hasonlók lehetnek (biztos rosszat írok, de hasonlatnak talán jó) mint a kerékagymotor, s fel-alá rohangászik egy meneten, és hozzá van kapcsolva a rúd.