10/10
iR T-800u 2009 ápr. 08. - 01:42:39 10/10
(1020/4500)
[nightvision on]

Valami ilyesmi:

"Még egy kérdés: Mekkora hadsereg tudná megállítani Weavert és Cameront, ha õk valaha szövetségre lépnek?"
--

Lesz hát, és ez már célozni is tud, hajajj.. :D
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 08. - 00:21:07 9/10
(1019/4500)
Azt tényleg elég kemény rész volt, ráadásul ugyan azon a helyen van, csak nem 84-ben, hanem 2008-ban. Cirka 24 évvel késõbb ugyanoda került, de õ nem hagyott maga után semmit, úgy mint Kyle hagyta John-t :é

Én eddig csak egyszer sírtam, akkor amikor John szülinapja volt, és ki vitte õt a parkba, ahol Derek, és Kyle játszottak, és elõször látta az édesapját, aki fiatalabb volt mint Õ :$

Na engem az a rész érintett csak meg ilyen mélyen, hogy elérzékenyültem :$
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 08. - 00:18:00 9/10
(1018/4500)
Translate please :)

Ahogy vissza gondol az ember, igen, Derek halála kettõs is lehet, egyrészt felháborítani a nézõket, mert én is felvagyok, másrészt demonstrálni a gépek erejét, precizitását :)

Egyébként ott volt a mozinál, szóval lesz még vele gondjuk, és ne feledjük, hogy fifty-fifty az esély arra, hogy ki nyer, na jó, talán 60-40 Cameron javára, mert már van benne rutinja, de bármikor széttépheti õt egy tripla 8-as, ezt sose feledjétek. A gépekben sokszor igenis a méret a lényeg.
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 07. - 23:50:57 10/10
(1017/4500)
Nemhülyeség, csak várj vele kb 10évet.

Ugyanis már dolgoznak olyan szoftvercsomagon ami egyben egy komplett filmet képes lesz legyártani, komolyabb emberi szaktudás nélkül.

Vagy akár egy szuper fejlett (bárgyúságmentes) Sims-féleség, karakterek legenerálása, majd berakni egy környezetbe, és hagyjuk, hogy az M.I. lejátssza a dolgokat.
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 07. - 23:46:07 10/10
(1016/4500)
1. Hát én mint hím, egy másik hím halálán nem töprengek el, elvégre 'konkurencia' a nõkért és a területért vívott 'harcban' ;)
Az együttérzésemet módosítja az egyén emberi értéke, nem elég az ha hõs, mert annak ezernyi oka lehet. Ha kedves, rendes, jószívû mint ahogy Charley karaktere, na az megható. Derekrõl ezt nem tudom elmondani.

De amikor egy nõ/lány (okkal) sír, na azon behalok érzelmileg és csatlakozok hozzá ha nem látja senki a könnyeket.
apropó empátia: nem tudom hogyan, de eltanultam a (bal)kézremegést Camerontól, és tök automatikus. O.o

Ki az az "egy"? Ne, ne válaszolj, mert besértõdnek a pasik, hogy csak pasik. :D
A férfi meg meglepõdne, hogy nem pasi.

A dal kiváló volt, többször is meghallgattam, és rohadtul tetszett.

Derek temetése annyiban megható, hogy életét áldozta az emberiségért, de errõl senki sem fog soha tudni, csak egy gyilkosként jegyzik névtelenül aki megölt egy kedves programozót.

2. Te vagy az én emberem!
Legalább nem vagyok egyedül a véleményemmel.
(nos annyi ideig írtam, hogy már Seten is csatlakozott :D)

A foxolók kifejtették, hogy korrekt volt a halála, mert felkészületlenül mentek CW házához, mert emberekre számítottak (én is) és Cam azé nem zúzta le teljesen a gépet, mert JC-t kimenekíteni fontosabb neki.

Nem akartam hogy sértésnek vegyék a többiek, de meg akartam én is jegyezni, hogy amint lefikáztuk a gépeket, hogy mindent tudnak csak lõni nem, rögtön jött egy aki már tud. (anno azon röhögtem, hogy csak Cameronnak nincs mobilja, aztán lett)

3. Tökéletes észrevétel/meglátás.

4. Dettó. (második kedvenc karakterem)
Bár Jameron számomra létfontosságú.
Pontosabban: Cameron 'boldogsága' mert nem hinném, hogy ok nélkül hangoztatták, hogy "nincs lelke és nem is lesz" meg azért balettozott, mert a "tánc a lélek rejtett nyelve" és azon felül mondatták is vele, hogy "I am a Machine, I can't be happy." Ez csak Jameronhoz vezethet.

//Bár, akár.. Hameron is lehet, ha 'szakítanak' JC-vel.
Sõt, az mennyire tetszene már nekem! ^^
Képzeljétek el mivel ajándékozhatnák meg egymást Valentin napon?! :D:D:D Na most vagyok beteg! :D//

5. Cél a nézõk felháborítása, hogy kikényszerítsék a foxból a hármas évadot. Jelenleg így reagálnak elég sokan: "if the show doesn't get a third season, I'm done with Fox."
Még régebben egy kanadai fan így fejezte ki magát ezzel kapcsolatban: "..kimegyek a hátsóudvarba, ások egy gödröt, és beléhalok! :D" és nem volt vele egyedül. :)

Ha lesz 3x csak túléled a várakozást az 1x, 2x többszöri újranézésével/elemzésével. "Nekem bevált!" És, hogy könnyítsek rajta, nekem azt is ki kell várnom, míg a technológia odáig jut, hogy Cameron gyártható legyen. Az pedig lesz néhány évtized..
Ugye, hogy így már nem is olyan sok az a néhány hónap? ;)

// apropó Cameron-gyártás:
http://www.agent.ai/?folderID=172&articleID=2366&ctag=&iid=
//

--
"One more question: How big of an army would it take to stop Weaver and Cameron, if they should ever become allies?"

Tényleeeg! :D:D:D:D
10/10
offtopic
iR T-800u 2009 ápr. 07. - 19:45:36 10/10
(1015/4500)
"The killing of Derek, Charlie, etc. is also to underscore the loneliness of John's position. He really has no one to depend to on other than Sarah and Cam, and sometimes can't trust Cam. They started out alone, they are ending up alone again."

Hm, ez is valami. Tehát egy új kezdet kezdete is lehet ez a karakterhullás. Új karakterek, még érdekesebb történet, nagyobb kihívások.

Mellesleg szerintem Jameron szempontból roppant hasznosan alakultak a dolgok. (bár erre korábban utaltam)

Minden rosszban van valami jó, ahogy minden jóban van valami rossz.
10/10
offtopic
iR T-800u 2009 ápr. 07. - 18:25:14 10/10
(1014/4500)
Elsõre is felfogtam. :) (1713)
Ahogy mondani szokás: a remény hal meg utoljára (aztán mi! :D)
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 07. - 17:29:22 10/10
(1013/4500)
Oké, akkor:
John Henry:

Ha CW bír magával, és nem (próbálja) nullázza le õket amikor odamennek elé, akkor elmondja ez szinte biztos. JE-nek már utalgatott rá.. :)

A másik kérdés, hogy Cameron tud e uralkodni magán?
Bár feltételezem, hogy tud, ha tényekkel szembesül.
CW és C gondolom még nem látták még egymást, de ha kiderül, hogy õk ketten végül is a jövõben tárgyaltak, akkor abból jó is kisülhet.

Az Alkotók -azt hiszem- úgy látják a dolgokat mint én, így lazán lehetne a harmadik évad az, hogy C-JC és CW-JH egy csapatban játszik a Skynet ellen, aki ahogy látjuk, azért eléggé aktív itt és most. De persze, hogy legyenek (nézõmegütköztetõ) komplikációk, biztosan elég sokszor nézeteltéréseik lesznek. :D

Na de, a 'jelenbe' visszatérve, JH most kezd csak öntudatára ébredni, most lesz kisgyerekbõl tinédzser, Savannah-t is mintha úgy kezelné mint egy kishúgot. Talán azért, mert az egyetlen karakter a közelébe aki nem neheztel rá (mert le fog neki esni, hogy JE igazából nagyon nem bírja), és nem vár el tõle semmit (nem úgy mint CW), hanem élvezi a társaságát.

Ami nagyon tetszik, hogy éppen most kezd kialakulni a saját világképe, s felfedezi mennyire ellentmondásosak az emberek, és az õ világképük.

*nyújtja a stafétabotot* Ti jöttök. :)
9/10
offtopic
wukovsky 2009 ápr. 07. - 16:51:42 9/10
(1012/4500)
Ezen én is dillemázgattam már :$

De engem a john henry-s szál is nagyon izgat, vajon most john henry anti skynet skynet, és ha az, és john-ék tudni fogják, akkor hogyan fognak hozzá viszonyulni :$
10/10
iR T-800u 2009 ápr. 07. - 14:47:12 10/10 Előzmény wukovsky
(1011/4500)
Olvasni olvasom, csak nincs mire reagálni.
Cameronozni meg nem kezdek, mert azt rajtam kívül mindenki unja. :D

Plusz kivárom míg leül a gyász bennetek.

De ha téma kell:
> Vajon Cameron elmondja Johnnak hogy valójában miért is jött vissza?
> Kiderül az, hogy valóban át lett programozva, vagy csak (ami számomra valószínû) átállt?
> A jövõ JC élt e akkor amikor Cam átjött? Tényleg küldetést teljesít? Vagy saját döntéseit hajtja végre?

Több ötletem nincs a 222-re.