10/10
duckshoot 2010 ápr. 27. - 20:33:16 10/10
(3570/4500)
Jó, hogy Summer is beszél az audiokommentben csak nem igazán értek angolul. Fõleg ha gyorsan beszélnek.
De így igazából lenne miért fejleszteni az értésemen.
Kevin4 2010 ápr. 27. - 12:59:13 Előzmény duckshoot
(3569/4500)
Az a Cro-s jelenet nagy lehetett, szóval látta a rendszámot! Na, erre nem gondoltam!
Tudtam, hogy Summer ott van az audiókommentnél, ennek örülök!
A gratuláció az pedig nem volt más mint az igazság, szóval igazán nincs mit!:)
Kevin4 2010 ápr. 27. - 12:49:07 Előzmény duckshoot
(3568/4500)
De még mennyire vonzza tekintetet!:) Szabályszerûen a szövegre kellett erõltetnem a szemem! Na, de ez legyen a legnagyobb gondom az életemben!:)
Tényleg fontosak a dátumok, fõleg, hogy a Terminátor univerzumban idõsíkokról beszélünk, szóval tényleg jó dolog, követi a sorozat formáját!
Örülök, hogy már elsõre boldogultak, titkon reméltem is ezt, képzeletben itt vannak elõttem, nagyon jó színészek mind, ez nem kétséges!
Szerintem egyenesen jó dolog, hogy van ez a Cameron-Derek ellentét, nekem ez a konfliktus jobban tetszik mint ami Sarah és John között van! Jól van nem ugyanaz a kettõ, Cameron és Derek úgy ahogy vannak ellenségként tekintenek egymásra (kezdjük ott, hogy gép és ember konfliktusról van szó), Sarah és Derek kapcsolata pedig "csak" anya-fia konfliktus, csak nem a megszokott formában, mert 90%-ban a jövõbeli háborúról beszélnek! Persze ilyen is kell bele, ez nem vitás!
Örülök, hogy eltalálták a menüket, nagyon megtudja dobni a DVD hangulatát, de látom te is így vagy ezzel!:)
10/10
duckshoot 2010 ápr. 26. - 19:08:46 10/10
(3567/4500)
Mikor Vic-rõl vagdosta az anyagot Cam. A korcsolyát a baletthoz kapcsoltam. Engem nem zavarnak az ilyen nõies sportok/dolgok elnézegetem õket.
10/10
duckshoot 2010 ápr. 26. - 19:01:49 10/10
(3566/4500)
Lemaradt. Az egyik kimaradt jelenet pl. Cro-t mutatja miután Cam elcsapja a pick up-al.
Azt látjuk, hogy kaparja össze magát :D
Jön vissza a memója mutat pár képet mit tett az elgázolásig.
Ezután következet volna az, hogy még látja a rendszámot mielõtt Cam-ék elhajtanak.
Az elsõ résznél oda is van írva rögtön elsõnek az audiokomment után Summer. Elnéztem csak 2 komment van.

Köszönöm Kev a gratulációt becsben is tartom. Mellesleg az Xpress-nél újra van(tehát benéztem, onnan kellett volna rendelni) tehát szabad a vásár. A gls szépen kiszállítja.
10/10
convar 2010 ápr. 26. - 18:56:09 10/10
(3565/4500)
Milyen korcsolya? És visszább milyen élethû szövet?
10/10
duckshoot 2010 ápr. 26. - 18:50:28 10/10
(3564/4500)
Ugye mennyire vonzza a tekintet :)
Minden részhez oda van írva az eredeti bemutatás dátuma.
Persze oda írták na és. A terminátor filmekben fontosak a dátumok! Ezekrõl többször is beszélnek a szereplõk.
A TSCC-ben pedig telefonáláskor bemondják az aktuális évet hónapot.
Igen a menüket szépen összerakták nem igazán lehet rájuk panasz.
A szereplõválogatáson nem volt problémájuk. Olyan simán játszották a szerepeket mintha már élesben menne.
Lena anyára kapcsolt, Thomas tinédzser kölyökre, Richard meg udvariasan fagatózó FBI ügynökre. Mint a karika csapás.
Pedig ez még csak a félnyers próba volt.
Lemezen annyival jobb, hogy a bakiparádé és a táncpróba szép éles képpel van(miden más is). Nem is lehet gyenge a DVD9-es lemezek miatt :D
A balettõl sztem jobb lett adott hozzá vlmi pluszt. Meg azért is tették be mert ezen ütközik meg Derek részben Cameron-on. Engem biztos a feminista énem miatt nem zavar az ilyesmi, mint ahogy a korcsolya sem :D
Kevin4 2010 ápr. 26. - 15:58:43 Előzmény duckshoot
(3563/4500)
Elõször is, nagyon jó kép, bár azzal indultam neki, hogy rögtön a szöveget kezdem el olvasni, de az elsõ mp.-ben valahogy mégis Summer formás hátsóján kötöttem ki!:)
De persze utánna a kép jobb oldalára összpontosítottam, elolvasva a szöveget! (3-szor is)
Teljesen õszinte leszek, de nem találtam meg azt a dolgot amit írtál, pedig fogadni mernék, hogy kiszúrja a szememet, így szokott ez (nálam) lenni!
Nem szívesen adom fel, de azt kell, hogy mondjam, hogy szabad a gazda, mert állatira érdekel az a dolog, így meg fõleg, hogy nem tudtam rájönni!
Viszont úgy látszik a theme-re ráhibáztam! És jól tették, hogy azt tették a fõmenükhöz, egyszerûen az illik legjobban a TSCC-hez, nem csak azért mert ez a fõcímzenéje, hanem azért mert állatira tetszik nekem ez a zene!
Szóval örülök!
Tényleg Robert Patrick-re hajazott, bár Summer-nek érthetõ okokból mégjobban állt a zsaru szerkó!:)
A szövet számomra is élethû volt, nem az az ólcsó utánzat, de a lényeg, hogy megbírkozott vele!:)
Most visszaemlékszem egy HK-ra és most, hogy mondod tényleg hasonlítanak egy (repülõ) cápához! Bár bevallom, ha nem mondod, nem igazán jöttem volna rá erre, de ebben az a jó, hogy újabb érdekességet tudtam meg:)
Nem akarok gyerekes lenni, de szerintem tök ijesztõre megcsinálták a HK-kat, meg ugye ott vannak extraként a körülmények is (kihalt romos városok, a kihalás küszöbén áló emberiség, állandó gomolygó füst stb.) de ezek nélkül is ijesztõek!
Most nem azt mondom, hogy sírok tõlük a félelemtõl, de a ijesztõ hatást nagyon elérték!
Csak kíváncsiságból kérdezem:A próbák mentek nekik, vagy sokszor elnevették magukat? (jól van tudom, hogy a végén sikerült nekik, mert akkor nem õket láttuk volna a soriba, hanem általánosságban kérdezem)
Erre mindig is kíváncsi voltam, mert bírom mindegyiküket!
Igen, gondolom Summer táncpróbája kárpótol!
Elhiszem, hogy nézted volna tovább is, nagyon ismerõs érzés!:)
Hogy örülhetett már neki Summer, mivel képzett balerina, ezt megmutathatta a soriban is, és bizonyított!
Kimaradt jelenetek:Ez a jó a DVD-ben, hogy hiába vágták ki a soriból, a DVD-n meglehet nézni!
Látom audiókommentár is van, lehet, hogy Summer az egyikük, nincs kizárva!
Bár mindegyikük sokat tudna mesélni a forgatásról!

Továbbra is azt kell, hogy mondjam, hogy gratulálok hozzá, egy nagyon szép és érdekes díszdobozos TSCC tulajdonosa vagy!:)
10/10
duckshoot 2010 ápr. 26. - 08:04:58 10/10
(3562/4500)
Nem mivel én nem mondtam el mindent ami a werkekben elhangzott. Töredék infó, de neked ez nem probléma simán elmondtad a mozgás kontrasztoságból adódó hibáját.
Erre nem gondoltam, hogy 1-2 részben még merev volt a mozgás itt meg már jóval szabadab.
10/10
convar 2010 ápr. 25. - 23:29:18 10/10 Előzmény duckshoot
(3561/4500)
Tudom, de miért, az én hsz-em az ellenkezõjét sugallta?