makailaci25 2010 júl. 07. - 19:58:21
(2/2)
Megnéztem az elsõ részt és egy kicsit korrigálnom kell;a természet és az emberi hülyeség, felelõtlenség, hozzá nem értés és képzetlenség hová vezet így együtt.Nem azokat Ítélem el akik rosszul terveztek meg egy építményt, hanem azokat akik ezeket a "barkácsmérnököket" kiképezték és diplomát adtak nekik.Én nem vagyok mérnõk, de az biztos, hogy mindent a szélsõséges értékekre méreteznék.Ez lenne a felelõsségteljes mérnöki munka alapja.Mint már sokszor bebizonyosodott, a természet kiszámíthatatlan és szélsõséges, ezért az iránta elfogult agyú rábiggyesztette a "bölcs" jelzõt, holott észre kéne venni már, hogy a világban több a szar, mint a jó.Isten megteremtette...és látta, hogy ez jó...aztán a következõt is megteremtette és látta, hogy ez jóóóóó... kinek? Teremtés könyve {katt oda}Egyszóval a természetnek sok hülye találmánya van{dilattáció, páralecsapódás ,stb} amik nélkül könnyebb lenne az emberiség dolga.Ezeket kellene,hogy kompenzálja az ember megfelelõ tudással és felelõsséggel.Viszont mind a mai napig az emberi megbízhatóságra alapozott rendszerek megbízhatatlanok.
makailaci25 2010 júl. 05. - 09:36:24
(1/2)
Természet szeretete? Ezekért és ilyesmikért?Melyik az az elfogult agy? Valamelyik tudós évekkel ezelõtti megállapítása szerint a természetben minden az élet ellen irányul.Nos, ha nem csak felületesen és elfogultan gondolkozik az emberfia,akkor belátható,hogy ez így igaz.És ha ez igaz, akkor a természet egy hülye szerkezet-szervezet,amely öngyilkosként fogható fel.Az öngyilkosság a Biblia szerint sem elfogadott,akkor hogy teremthette Isten ilyenre a világot?Hogy egy kicsit logikusabb legyen a dolog, nem kéne kettéválasztani a természetet és az élõvilágot?Az ember a természet része ? egy Frászt!De ha mégis, akkor az emberiség csakis a természet rosszindulatú daganata.Gondoljuk végig:az emberiség szaporodása hasonlít a daganatsejtek szaporodásához {exponenciális}.Mi lesz ennek a vége?Halál és halál.Ebbõl a tendenciából már nincs kiút!A felelõtlen emberiség nem fogja megérni azt,hogy talál egy élhetõ exobolygót, vagy hogy a Nap elnyelje a földet.Szeretem az utódaimat,de sajnálom õket, mert ami rájuk vár, az nem lest irigylésre méltó.Nem vagy ok pesszimista, csupán realista.Az embereknek egy jót tudok javasolni: tanulj a természettõl;légy kiszámíthatatlan és szélsõséges és máris rád illik a "bölcs" jelzõ!Valaki azt nyilatkozta a teremtést illetõen, hogy õ morális szempontból ateista;a világ annyira szánalmasan van összetákolva,hogy képtelen elhinni,hogy ezt valaki szándékosan tette.Lehet a dolgokat tovább gondolni!