Téma: The Carbonfools

Sleepwalker08 2016 júl. 31. - 13:21:05
(3/3)
Update a lemezekrõl / tagokról:

2010-ben megjelent a CarbonSoul (Olyan remek dalokkal, mint a Sunset vagy a Hideaway)

2012 a CarbonSweet (melyrõl a legsikeresebb dal a Clublights lett- végleg országos ismertséget hozva)

2014-ben pedig az eddig utolsó lemezük, a CarbonBliss (rajta a Closer és Czechoslovakian Disco).

2011-ben már Miklós Milán váltotta fel Zsazsát a basszusgitárnál.
A 2014-es lemezt megelõzõen pedig már Hámori Benedek (Benõ) állt (illetve ült) a dobos Kelo helyére, így a végleges tagok Fehér Balázs, Fekete István, Miklós Milán és Hámori Benõ lettek.
Sleepwalker08 2016 júl. 31. - 12:52:22
(2/3)
Szomorú, hogy mire eljutottam a véleményezéshez, inaktívak lettek... illetve FeBa kivált a bandábólés még tart a hovatovább?.
Milyen kár! Kedvenc magyar együttesem voltak és lesznek, bármit is hoz a jövõ. Drukkolok a mielõbbi visszatéréshez, mert egy igazi jó értelemben vett alternatív zenekar, egyedi hangzás, valódi karakteres, pszichedelikus, elektronikus rock a javából... Jobbnál jobb albumok, sõt élõben még jobbak is voltak, mint lemezen. 3 és fél év alatt 44 koncerten vehettem részt (eddig), ezzel azt hiszem, ezzel tömören elmondtam mindent. ;)
convar 2016 ápr. 08. - 18:06:31
(1/3)
Egyik legjobb számuk sztem:

The Carbonfools - Closer
http://www.youtube.com/watch?v=J3Jzf8GZa04