5/10
pihes máj. 21. 15:25:48 5/10
(7/7)
Ne keress tovább, ha faroknyi pusztító filmet néznél ÖT/TÍZ
6/10
Patrick Macnee máj. 17. 21:38:33 6/10
(6/7)
Nem érdekel mekkora FPS játékra emlékeztet, és milyen brutális, de hullik a férgese, és ez a lényeg! Elnéztem volna még egy darabig, h ölik az agyatlan barmokat.👌 kedvencem az

a nagy kopasz bunkó volt az öttonás ezüst nyakláncával, akit simán legyilkolt a Punisher.

🙏
Sz. Péter máj. 17. 15:11:39 Előzmény kareshu@citromail.hu
(5/7)
Szerintem mindig is jó színész volt, már a Walking Dead részekben, vagy a Fury-ban is.
7/10
kareshu@citromail.hu máj. 17. 14:19:57 7/10
(4/7)
Nekem bejött. Kellően elborult, brutális háromnegyed óra volt. Még emberünk belső harca is átjött - jó színész lett ez a Jon! Az emberek szomjaznak az igazságosztókra. Kezdték Mel Gibson meg Clint Eastwood. Aztán a siker miatt durvábbra hangolták, mint pl. A Védelmező. Néha áthajlik inkább valami killer balettba, mint a John Wick, vagy inkább katonásba, mint a Kimenekítés. Ez a film A Senki-re meg a Sisura emlékeztet. Ha haragszol sok idiótára, és néha megleckéztetnéd az utca majmait, akkor jót tesz, ha ezt megnézed. Legalább virtuálisan törik a csont, fröcsög a vér, helyreáll a lelki békéd. Szóval ez egy ultraszadista kivégzős ámokfutás, és helyesnek véljük.
Szelence máj. 15. 08:31:45
(3/7)
Ekkora szar filmet ilyen imdb értékeléssel még nem láttam! Borzalmas film!
9/10
Márkk máj. 13. 20:36:48 9/10
(2/7)
Nem tudom mi értelme volt ennek, de kurva jó volt, csak kár hogy nem a story folytatódott hanem csináltak egy random nyirjunk ki mindenkit részt.
1/10
Brother Wolf máj. 13. 19:13:16 1/10
(1/7)
A korszellemnek megfelelő színvonalas műalkotás.