perry 2012 nov. 30. - 21:35:35
(479/1599)
Már mint, nem a négerre gondoltam .:)
10/10
rajongo1 2012 nov. 30. - 21:34:46 10/10
(478/1599)
Na ez a baj ezekkel a tehetségkutatókkal, mert jön egy ismert néz és máris elfogultság lesz a dologból. Pl. Fatima, Janicsák Veca, Zámbó krisztián. Ezeket nem kéne engedni, hogy induljanak.
perry 2012 nov. 30. - 21:34:41
(477/1599)
Ez nem véletlen mivel az is, de írhatta volna szebben kis lovag: telt hölgy.
10/10
rajongo1 2012 nov. 30. - 21:31:15 10/10
(476/1599)
Sokkal jobb a dagi, de úgyis fapinát juttatja tovább kara mell.
10/10
danton--b 2012 nov. 30. - 21:31:12 10/10
(475/1599)
A dagadt csajban van valami õserõ a néger dzsesszénekesnõk minõségét idézi.
perry 2012 nov. 30. - 21:30:23
(474/1599)
Hát a Fatima elsöprõ de mindkét csaj eszméletlen jó.
10/10
danton--b 2012 nov. 30. - 21:28:54 10/10
(473/1599)
Nos szerintem egy kissé sok a lamentálás,és egymás ölelgetése,dehát nyilván ki kell tölteni amûsoridõt.
perry 2012 nov. 30. - 21:08:27 Előzmény Ezüstliliom
(472/1599)
Szerintem nézhetjük ezeket a tehetségkutatókat, mint "lovagi játékokat" amikor a küzdésrõl van szó.
De hallgathatjuk a dal élvezete miatt is.
Többször írtam már ez a típusú mûsor olyan mint egy valóságshow ahol utálhatunk, szerethetünk, rajonghatunk ne tán gyûlölhetünk.
Szóval a szórakozásról szól.
Eddig nekem kissé alul teljesítettek, különösen a két leány.
De lesz ez még jobb is.
Akosh 2012 nov. 30. - 21:05:14
(471/1599)
Örülök, hogy Viktor jutott tovább, mert sokkal szebben énekel, a másik srác gyakorlatilag üvöltött. Focimeccsre jó lenne. A két csaj közül sajnáltam a kiesõt, mert gyönyörû hangja van, de tény nagyon ideges volt, ezért a kevésbé rossz kapott még egy lehetõséget.
10/10
-csengõzoli-- 2012 nov. 30. - 21:02:41 10/10
(470/1599)
Szerintem nem, inkább üvöltött.
"Túltolta!" :)
fo.ma 2012 nov. 30. - 20:45:20
(469/1599)
Peru jobb volt! Nem sokkal, de szerintem jobb.
1/10
Kistupac 2012 nov. 30. - 15:18:03 1/10
(468/1599)
nem pökhendi megjegyzésnek szántam amúgy a nyelvtanulást,ha ezek az úgynevezett ênekesek egyáltalán próbálkozni szeret odakint a világban,azért már elvárható lenne,hogy legalább egy nyelvet társalgási szinten megtanuljanak,elvégre ez is csak egy szakma,és a nyelvismeret az egyik szerszáma kellene h legyen.ha a tartalmi rész rendben van,a csomagolás felett szerintem szemet lehetne hunyni,munka után írok,általában fáradtan,ilyenkor azért egy két karakter hiba vagy nyeltani pontatlanság felett elsiklik a figyelmem ( sajnálom ilyen vagyok :-) )
Ezüstliliom 2012 nov. 30. - 14:34:19
(467/1599)
Van valami az elméletedben, de én nem korlátoznám ezt egyetlen számra, inkább dalok egy csoportjára.
Ezüstliliom 2012 nov. 30. - 14:31:23
(466/1599)
Én Neked adok igazat, Miki.
Ezüstliliom 2012 nov. 30. - 14:24:50 Előzmény Kistupac
(465/1599)
Miközben pökhendien közlöd velünk, hogy Magyarországon az angoltanulás lehetõsége mindenkinek adott (hja, jópénzért, és ha tudsz elegendõ idõt szánni rá), és ciki, hogy nem tudja mindenki helyesen kiejteni az írott angol szövegeket, addig amit itt olvastam Tõled magyarul, az enyhén szólva is kívánnivalókat hagy maga után.

Ettõl eltekintve annyiban egyetértünk, hogy túl sok az ilyen show-mûsor a magyar TV-kben, és nincs szükség ennyi új énekesre. Szerintem inkább jó szerzõket kellene mostmár keresni valamilyen formában.
1/10
Kistupac 2012 nov. 30. - 05:37:32 1/10
(464/1599)
elnézést,azt hiszem készülékem a hibás. keress egy duett at madison square garden elemet ( nekem mondjuk ezt adja ki ) táblagépröl linkeltem,sajnálom ( Cheline Dion and Charice Duett )
olahmiki1959 2012 nov. 30. - 04:49:05
(463/1599)
Amiket írsz, azokkal egyetértek. Valahogy csak eljutunk valamiféle megegyezésre, csak akarni kell.:)))

Most látom, hogy annyira megy az idõ, hogy ma este újabb adás lesz a Voice-ból.
Én a magam részérõl Weisz Viktort várom nagyon, a bemutatkozó száma, - a Balázs Fecó dal - baromi jól sikerült, nagyon tetszett, megérintett, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e még a srácban, vagy csak egyszeri fellángolás volt, amit mutatott.
A sztár kifejezésrõl annyit, hogy - ez persze teljesen magánvélemény, szubjektív benyomás, - szerintem külföldön, ha valakit sztárnak neveznek, azért ott valamiféle teljesítményt le kell tenni hozzá az asztalra. Mindegy, hogy õrült, alternatív képzõmûvész, vagy punkzenész, rapper, vagy sportoló valaki, nagyon jónak kell lennie abban, amit csinál.
Nálunk, - az az érzésem, - nagyon sokszor sztárnak kiáltunk ki embereket, anélkül, hogy valódi teljesítmény lenne mögöttük, - ez elsõsorban a médiában elõforduló, abban szereplõ figurákra vonatkozik.
Valóságshow szereplõk, tv bemondók, egyslágeres elõadók, botrányhõsök lehetnek sztárok itthon ideig-óráig, ugyanakkor te még - ahogyan írtad is, - Rost Andreát, Miklósa Erikát, vagy Kocsis Zoltánt nem hallottad sztárnak nevezni, pedig ha valakik, hát õk igazán megérdemelnék.
olahmiki1959 2012 nov. 30. - 01:02:11
(462/1599)
Szia!
Biztosan én vagyok nagyon béna, de ha rákattintok az általad belinkelt sorra, feljön egy soktényezõs választék, amelyek közül nem tudom, hogy melyik elemet kellene kiválasztanom.
olahmiki1959 2012 nov. 30. - 00:59:35
(461/1599)
Nem nagyon érzem, hogy vita lenne akár köztünk, akár kistupac között.
Az elõadói lét, szakma egy borzasztóan összetett, abszolút hangulattól függõ dolog, teljes mértékben a körülményektõl, a partnerektõl, a elõadó aznapi saját formájától, a közönség barátságos, vagy éppen érezhetõen tartózkodó, netán utálkozó magatartásától függ - ezt tapasztalatból, mint dzsesszgitáros mondom.
Egy jó hangulat, egy egészséges izgalom, egy kitûnõ partnerekbõl álló zenekar hihetetlenül fel tudja dobni az embert, aki szárnyakat kaphat, és a szokottnál is nagyobb teljesítményre lesz képes, rejtett tartalékok jönnek elõ belõle, és fordítva is igaz, egy rossz közönség, egy nyomott hangulat, egy gyengébb képességû partnerekbõl álló zenekar hihetetlenül vissza tudja vetni az ember teljesítményét.
A profi elõadó az, aki ki tudja zárni az esetleges zavaró körülményeket, és bármikor egy megbízható, magas színvonalú teljesítményt tud nyújtani.
Szabó Mariann esetében az a véleményem, - és ez hétrõl-hétre tökéletesen megmutatkozik a mostani X Faktorban, ahol ugyanazok a mentorok, mint amikor õ versenyzett, - hogy a dalválasztás, valakinek az egyéniségének megfelelõ számok kiválasztása talán a legfontosabb szempont az egész elõadói pályafutás során.
Demagóg leszek, de csak azért, hogy a példa szemléletesebb legyen
Ott volt "A három tenor" néven elhíresült énekes trió, Pavarotti, Domingo és Carreras, akiket egy idõben a világ három legkitûnõbb operaénekesének tartottak, talán jogosan.
És készítettek könnyûzenei felvételeket, amelyeken Frank Sinatra, a Beatles, Paul Anka és más elõadók ismert számait énekelték el.
Katasztrófa volt.
Komolyan mondom, nem ironizálok, elképesztõen mereven, rossz felfogásban, abszolút stílustalanul adták elõ ezeket a számokat, gyakorlatilag világbotrány lett belõle.
Miért?
Mert nem a nekik való dalokat énekelték.
És számtalan más példát lehet hozni arra, hogy amikor valaki kilép a megszokott keretei közül, és valami mással próbálkozik, akkor általában nagyon rosszul sül el a dolog. (Egy-két kivétel persze akad, de nem sok).
Szabó Mariann karrierjét tökéletesen sikerült elszúrni azzal, hogy tõle távol álló, stílusidegen, nem az egyéniségéhez illõ számokat kezdtek vele énekeltetni, - számomra érthetetlen módon.
Az X Faktor mentoraira amúgy is jellemzõ, - és ezt ti is megfigyelhetitek, - hogy állandóan a rockos vonalat erõltetik rá mindenkire a mûsorban, teljesen mindegy, hogy az illetõ hangjához, személyiségéhez illik-e a dolog, vagy sem.
A nekem emlékezetes dal azért volt olyan jó, mert Mariann láthatóan lubickolt benne, jól érezte magát, az övé volt a szám maximálisan.
Ezt a stílust kellett volna tovább vinni, kihasználni azt, hogy van egy elõadó, akinek ez maximálisan fekszik, az énektechnikáját még jobbá fejleszteni, és ennyi.
Nem beszélnék róla annyit, ha nem sajnálnám, hogy ilyen könnyelmûen mondunk le tehetséges emberekrõl.
Szabó Mariannál nagyságrendekkel rosszabb, erõtlenebb hangú, szerényebb zenei érzékû elõadók sztárok lehetnek ma Magyarországon.
1/10
Kistupac 2012 nov. 29. - 21:44:02 1/10
(460/1599)
www.youtube.com/#/watch?v=wKJmuViLqgI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DwKJmuViLqgI&gl=HU

szerintem ezzel lezártnak tekinthetö a vita,mutassatok egy akárhány éves magyar felkutatottat aki ilyen szintü partnere lehet Celine Dionnak ( vagy bárki másnak ) onnantól.kezdve kiemelt funja leszek a magyar zenészkeresgélö marhaságoknak ( a kislány 16 éves,és van pár szólója is kint ) jó szórakozást a dalaihoz