olahmiki1959 2012 dec. 14. - 18:52:26
(619/1599)
Az összes versenyzõ, a hozzájuk tartozó rokonokkal, barátokkal együtt a Csendes-Óceán egyik apró, a térképeken nem található szigetén tartózkodik, luxuskörülmények között, de a szigetet nem hagyhatják el, és mindenféle kommunikációs lehetõség elõl el vannak zárva a verseny végéig.:))
Az énekesek hibernálva vannak, a dalokat az agyukba ültetett chipek segítségével, álmukban tanítják be nekik, az adásokra kiolvasztják õket, és amikor véget ér a szereplésük, utána azonnal újból lefagyasztják õket a következõ adásig.:))
A zsûri nincs ott a stúdióban, hanem holografikusan montírozzák rá õket a székekre, akik pedig kiesnek, azokat büntetésbõl a verseny végéig egy föld alatti börtönben õrzik kenyéren és vízen, a börtöncellák közötti folyosókon pedig szabadon engedett, kiéheztetett vérmedvék kóborolnak, és látják el az õrszolgálatot.:))
Amikor az élõ adások jönnek, akkor az adott mûsorban szereplõ versenyzõket helikopterekkel szállítják majd a budapesti stúdióba, de elõtte olyan injekciót kapnak majd, amitõl totálisan elfelejtik az elõzményeket, és az összes élményüket a szigeten, ugyanez történik majd a rokonokkal és a barátokkal is, azzal a különbséggel, hogy õk plasztikai sebészek által, új külsõt, és új személyiséget kapnak majd, és az Északi-tenger távoli világítótornyaiban fogják folytatni életüket.:))
Szabó Kimmel Tamás pedig végre bevallja ország-világ elõtt, hogy kedvence a melegszendvics, és a homoki bor.:)))
mmBálint 2012 dec. 14. - 17:24:39
(618/1599)
Engem érdekelne, hogy itt és más tehetségkutatókban hogy érik azt el, hogy a még felvételrõl bejátszott részek eredményei ne szivárogjanak ki idõ elõtt? Hisz oké hogy aláíratnak egy titoktartási nyilatkozatot, de ott van a család, a rokonok - versenyzõnként 6-8 ember (plusz exsztázis + csalódottság + büszkeség, kinek mi), nameg ott a sok ember a közönségben, olyan hihetetlen hogy semmi de semmi nem szivárog ki.

Tudtok errõl valamit?
1/10
Semprini 2012 dec. 14. - 16:43:31 1/10
(617/1599)
Azt mondd már meg, hogy ha valaki valamit NEM mond, akkor azt hogy vághatnák be az adásba? Sztem csak abból az anyagból vághatnak be részleteket, amiket az illetõ valóban le is nyilatkozik, nem? Ha valaki szerényen nyilatkozik és dicséri a versenytársát, arról aligha tudnak olyan részeket bevágni, ami egy beképzelt, törtetõ versenyzõ benyomását kelti. És fordítva: ha valaki úgy nyilatkozik, mint esetünkben Bianka, arról nem nehéz ilyen képet sugározni, ha egyszer Ezt nyilatkozta, és nem mást. A tévések hozott anyagból dolgoznak ugyebár, ez nem komputeranimáció! :-)
De tényleg kíváncsi vagyok, hogy képzeled azt, hogy egy bizonyos nyilatkozatot (NEM SZAVANKÉNT összevágva, mert nyilván nem errõl van itt szó) - teljhesen az ellenkezõjére lehet fordítani a tévések kénye-kedve szerint. Mert itt ezt bizonygatjátok többen is.
Ezüstliliom 2012 dec. 14. - 12:54:48
(616/1599)
Én hajlok rá, hogy Castiával értsek egyet sajnos.:( Nem kell ahhoz tényleg törtetõ bestiának vagy hisztisnek, gyámoltalannak, bármilyennek lenni, hogy kiragadott részletekkel, összevágott felvétellel ilyennek tudjanak beállítani valakit. Azt sem tudom - csak gondolom -, hogy a párbajok alatt már stylistok, fodrászok, sminkesek dolgoznak-e rajtuk, de szerintem pont az õ kinézetével nem volt baj - másokkal ellentétben.
Ezüstliliom 2012 dec. 14. - 12:43:59
(615/1599)
Azért ez elég nagy szemellenzõ (vagy torzító szemüveg), ha nem látod, hogy külföldön is jócskán van ilyen.
offtopic
Ezüstliliom 2012 dec. 14. - 12:42:22
(614/1599)
Bocs, nem akarom túlragozni, tudom, hogy már körbejártátok a témát, de szerintem egy baráti társaságban sem szép így beszélni valakirõl, még akkor sem, ha õ nem hallja.
10/10
danton--b 2012 dec. 13. - 20:12:51 10/10
(613/1599)
Igen de én úgy értettem hogy az illetõnek nem mondanám a szemébe hogy dagadt,hanem finomabban fogalmaznék ,és ezért még ez a Fórum is egymásközt.
1/10
offtopic
Kistupac 2012 dec. 13. - 19:37:29 1/10
(612/1599)
sajnálom,ezt,mint korábban már irtam,személyes elõitéletem,sokszor már felvállaltan rosszindulatú hozzáállásom generálja,mármint az elõítéletemet ezzel a hazai bóvligyárral kapcsolatban,amit pop iparnak tisztelnek itthon.Bár lehet,hogy nemzetközi a tendencia,csak az itthoni gagyizás tûnik fel.
Castia 2012 dec. 13. - 12:34:17
(611/1599)
Tegnap kapcsolgatás közben belefutottam egy Mokka ismétlésébe, ahol az a Bianka nevû lány volt a vendég, aki a 2. ikerlánnyal szemben maradt alul. Nem ismertem volna meg, ha nem mondják be hogy ki õ. Az interjún egy szolidan sminkelt, egyszerû frizurájú, helyes arcú fiatal lány ült, aki teljesen normálisan nyilatkozott, egy rossz szava nem volt senkire; míg a mûsorban igazi törtetõ, erõszakos ..csának mutatták, aki ráadásul az abszolút elõnytelen sminkkel és hajjal jóval idõsebbnek és csúnyábbnak tûnt, fõleg a "megfélemlített" bambiszemû versenytársával szemben. Ezek után nekem mondhatja bárki, hogy itt nincs jó elõre megírt forgatókönyv, benne a megfelelõen kitalált és tálalt karakterekkel.
Ezüstliliom 2012 dec. 13. - 11:31:00
(610/1599)
Mint írtam, én NEM csak Magyarországra értem.
1/10
Kistupac 2012 dec. 13. - 11:25:12 1/10
(609/1599)
ha egyéb nem,a managerek tevékenysége,és annak hatáda a magyar könnyüzenére ( amit én amúgy nem szeretek )
Ezüstliliom 2012 dec. 13. - 11:19:01 Előzmény danton--b
(608/1599)
Egymásközt??? Eddig csupán 18.000-szer nyitották meg ezt a topikot.:D
Ezüstliliom 2012 dec. 13. - 11:13:31 Előzmény Kistupac
(607/1599)
Mégpedig?:)
1/10
Kistupac 2012 dec. 12. - 06:49:26 1/10 Előzmény Ezüstliliom
(606/1599)
Szívböl örülök hogy azért van valami amiben egyetértünk. :)
Ezüstliliom 2012 dec. 11. - 00:03:05 Előzmény Semprini
(605/1599)
Örülök, hogy egyetértünk.:)

Megint nincs idõm mindent leírni, amit szeretnék a legutóbbi mûsorról (elolvasni sincs idõm most a hozzászólásokat), úgyhogy csak röviden: örülök, hogy Dávid továbbjuott, bár sajnos nem tudtam élvezhetõ minõségben megnézni a párbaját (csak az öreg gépemmel a neten), mert pénteken nem voltam otthon, és a mûsor tovább tartott, mint ahogy a felvevõt beprogramoztam.:/ Mindössze egy valami nyomja nagyon a bögyömet: hiába szimpatikus amúgy nekem Dávid, az azért nagyon gáz, mikor azt mondja, az anyanyelvén énekelnie nehezebb, mint valamilyen idegen nyelven, és ezért az improvizációt is inkább spanyolul énekli a magyar dalban.:/ (És tudom, hogy sokat élt külföldön, de akkor is...)
Ezüstliliom 2012 dec. 10. - 23:42:18 Előzmény Kistupac
(604/1599)
Mercedes: azért remélem, van/lesz nagyobb hungarikum is ennél. Persze a munkahelyteremtés az fontos, de azért...

Tolvai Reni??? Hááát... lehet, hogy showban, külsõségekben jobban felnõ Amerikához, de hangilag sehol sincs szerintem. Sokkal inkább elismerem Rúzsa Magdi vagy Wolf Kati énektudását, akik nem szimpatikusak Neked.

"...abban egyetértünk,hogy egy jó manager ( sajnos ) itthon többet ér,mint a tehettség."

Nem, én nem Magyarországra értettem, hanem általában.
mmBálint 2012 dec. 09. - 13:14:36
(603/1599)
"általános óta sokat romlottam" - ez lehet, mert rendszeresen ellentmondasz magadnak és magyarázkodsz. Olvasd vissza magad, nem nehéz, én még idéztem is tõled. Jó hétvégét.
mmBálint 2012 dec. 09. - 10:48:34
(602/1599)
"azt mondtam amit akartam" - ja, csak korábban ennek pont az ellenkezõjét mondtad:

"...hogy megkérnek hogy mondogass oda, légy ellenszenves. Igen, ilyen egyszerûen.....megkérnek, te pedig megcsinálod. Én is lehordtam a többieket, a kedves nézõnek pedig sejtelme sem lehetett róla hogy mi tulajdonképpen ismerõsök voltunk,nem pedig ellenfelek."

Aztán, szintén te:

"itt mindenki megcsinál mindent egy pisszenés nélkül" - ez ugyebár (a fentiek után) rád vonatkozik: kérésre Te voltál szíves "lehordani" a zaját ismerõseidet, pár millió nézõ elõtt. Szá-na-lom. Nõj fel.

Érdemes lenne átgondolnod hogy mit is gondolsz és mit nem (magadtól, önként), és akkor lehet majd beszélgetni. :-) (Továbbra is sajnállak).
tompika74 2012 dec. 09. - 07:05:01
(601/1599)
1. párbaj: Patrícia - Petra. Nagyjából ugyanolyan kvalitások, de nekem is inkább a Petra tetszett. A Patríciának néha remegett a hangja a lámpaláztól. (Misi jó döntés +1)
2. párbaj: Regina - Gabi. Gabi hangilag jobb volt. Kicsit szétszabdalva énekelte a dalt, lehet, hogy a sûrû angol szöveg miatt. Regina viszont több helyen hamis volt. Somló Tamás volt, aki eddig mindig jól döntött, de most nem. Malek Andrea komolyan megsértõdött a döntésen, és a Caramel Feri is vágta rá a pofákat :) (Somló -1 pont)
3. párbaj: Olivér - Balázs. Már azt hittem, én hallok rosszul, hogy a mesterek egyöntetûen az Olivért hallották jobbnak. Még szerencse, hogy itt a fórumon is sokan Balázs mellett voksoltak. Nekem is egyértelmûen a Balázs hangja tetszett jobban. Caramel most is vághatta volna a pofákat a saját döntésére. (Caramel -1)
4. párbaj: Attila - Saci. Nincs semmi kétség, Saci a nyerõ. (Somló +1)
5. párbaj: Böbe - Bianka. Minõségileg nagyon egyformák a lányok. Nekem Bianka egy parányival jobban tetszett. De annyira kis különbség volt, hogy a Böbét is jó döntésnek veszem. (Misi +1)
6. párbaj: Dávid - Dóra. Elismerem, hogy Dávid különleges és titokzatos. De nem hangilag. Hangban Dóra egy ligával felette játszik. Mégis Dávid tetszett jobban a zsûrinek. (Andrea -1)

Összetettben:
1. Somló: 3 jó döntés, 1 rossz
2. Misi: 3 jó, 2 rossz
3. Andrea: 2 jó, 2 rossz
4. Caramel: 1 jó, 4 rossz

Mezõ Misi 2 jó döntéssel feljebb lépett a 2. legjobb zsûri helyére. És én még azt hittem, hogy a válogatásokon a mester kiválasztása csak formalitás. Most már látható, hogy aki Caramelt választotta, az saját maga alatt vágta a fát. De ezt senki nem tudhatta elõre :)
mulao 2012 dec. 09. - 02:01:55
(600/1599)
A pénteki döntésekbõl 2-vel nem értek egyet. Berkes Gabi szerintem jobb volt, és másodszorra nem a Szécsi- lányt engedtem volna tovább, hanem a göndör hajú csajt. Illetve nem tudok nyilatkozni az utolsó párbajról, mert felvételrõl néztem az adást és az utolsó 10 percet sajnos nem vette fel.