10/10
laza_kivi 2012 dec. 23. - 00:12:52 10/10
(719/1599)
-Nguyen: Meglepõen most nem zavart a hangja. De csodálkozom, hogy továbbjutott.
-Olivér: Nem volt rossz. A 3 közül most tényleg õ volt a jobb.
-Fatima: Hát ha ilyen problémája van, ne erõltesse.De így is hallgatható volt a produkciója. Neki sem jó, ha folytatni akarja az éneklést, hogy egy ilyen verseny miatt elveszítse azt. (így nem értettem a Misit,mert egy kicsit bunkó volt,hogy nem teheti meg ezt Fatima, mert ilyen lehetõség az életben egyszer van... (szerintem) nyugodt szívvel mondhatom, hogy aki már eljutott az élõshow,meg a párbajokig is már,az nyert. Mert õk már énekeltek, együtteseik vannak, valamelyik nyilatkozta, hogy több felkérést kaptak... )
-Szóval végiggondolva, akkor jobb hogy kiesett. Caramel sem akart kockáztatni. Vagy persze az is benne lehetett, amit már többen írtak, hogy bizonyos források szerint nehéz volt már vele dolgozni, mert elszállt.

-S. Dávid: Én is egyet értek, engem irritál az a magas rikácsolás. Ma volt a legjobb, sikerült megnyernie az éneklésével, mert nagyon jó hangja van,de neeeeeeee rikácsoljon már. :)
-N. Dávid: legszívesebben kiejteném. Vagy Malek Andi, ha már annyira tudja, hogy mit adna a másik mesterek énekeseinek, hogy mást is mutassanak vagy olyat ami nem megszokott neki és így kiderül, hogy le tudja gyõzni az akadályokat, akkor Dávidkának csak magyar dalokat adjon. És lehet, hogy nem vagyok az a tipikus lány (:D), de attól, hogy spanyolul énekelget, attól én még nem fogok egybõl elolvadni. De úgy látszik ez máshogy van a nézõkkel.
-Dóra: Annyira nem állt neki jól ez a dal, de nem volt rossz és azért megoldotta mondjuk csak énekhangban. Mert az elõadás egy kicsit gyengére sikeredett. Néha Andinál úgy érzem, hogy akiket jobban kedvel azoknak hozzájuk jobban illõ dalokat választ. Így könnyebb a kiesõt választani. De remélem rosszul érzemm,mert azért ez nagy szemétség lenne a saját versenyzõjével szemben...
-Mint már írtam, számomra kiszámítható volt itt is a döntések(szavazat+mester). Szóval nemcsak a kinézete miatt kapja a kiscsajoktól az sms-t. ;)

-Heni: Azta. De emberileg még mindig nem szimpatikus. Szóval a mûsorban csak énekeljen, mert hangja jó, és szépen elénekelte. most azért adok egy plusz pontot neki,mert magyarul énekelt. :) (Bár engem annyira nem zavar, hogy angolul énekelnek) És itt Misi azt mondta, hogy nem érezte a pluszt.Pedig most itt megvolt, beleadta magát. AHogy kezdte a refrént, nagyon tetszett.
-Erik: õ nem a többiekkel versenyez, hanem saját magával, mert beláthatjuk, hogy õ volt a leggyengébb láncszem. Lehet ízlésficamom van,de néhol hallgatható volt. Szegénynek inkább a konkurens csatornánál kellett volna próbálkoznia, mert itt igazat adva Andinak, erõs a mezõny.
-Saci: Nagyon izgult. Hangja nagyon jó, mindig megfog,mivel tetszik a hangszíne. És eléggé egyedi.
-Saci elsõsége is várható volt itt. Heni amit lenyomott a párbaj alatt, így érthetõ volt, hogy nem lopta be a szavazók szívébe magát, plusz egyéb riportokban sem nyert meg...

-Böbe: Gyönyörûen énekelt. Míg Saci nagyon egyszínû hangilag, addig Böbe nem. És talán ez lehet az egyik ok, hogyha õ tovább jut,mint testvére.
-Tamás: Hát érdekes egy figura, de most úgy éreztem, hogy nem éreztem semmit. :D Olyan semmilyen volt. De a kiesése felejthetetlen volt. :D
-Móni: Úgy látszik csak engem zavart az ahogy angolul énekelt. Vagyis nem tudom, hogy lehet-e angolnak nevezni... Így számomra nem volt élvezhetõ... Nehéznek nehéz a dal, de ez itt most a szöveg rovására ment. Pedig most tetszett a legjobban a hangja.
-A kiesõ egyértelmû volt számomra. Bár lehet, hogy Tamás produkciója, éneklése azért sem tetszett,mert nem szimpatikus. :S

-Mesterek: Annyira-annyira elfogultak a saját versenyzõikkel, hogy a másikakét meg eltiporják. És sokszor már túlságosan idegesítõ. Caramel néha sok nekem...

Valaki írta, hogy ilyenkor most már az összes mester szavazata döntsön. Szerintem meg ne, mert a saját mestere tudja, hogy milyen vele együtt dolgozni. Meg ilyenkor természetesen mehet, hogy nehogy már a jobb jusson tovább... :D
-extra produkció: hááát :D Király Linda szeme rángatózik, nagyon idegesítõ. Charlie, rossz volt ránézni. Dalról... Általában tetszik, ha egy dalt valaki átalakítja úgy, hogy illjen rá, de ez itt nagyon úúú. Inkább nem mondok semmit. :)
-Szabó Kimmel Tamás: nem gondoltam volna, hogy ilyen jó hangja van. :) Nem volt idegesítõ, mint a konkurens csatornánál Nóri. Bár a kiesõknél a pusziszkodása....

És ahogy olvasom, hogy akadnak olyanok, akik szerint az X-faktor jobb volt, azoknak gratulálok. Véleményüket tiszteletben tartom. Bár lehet az a gond, hogy itt nincs akkora giccsparádé,mint ott. Itt kevesebb, és ez tetszik. És szerencsére itt nincs 1 Nóri aki idegesít. Valamint itt nem volt olyan gondolatom, hogy a távirányítóhoz nyúljak. Beismerem az xfaktort csak neten néztem meg. És csak az énekléseket, szóval ott távirányítóm nem volt, csak egerem. De azt használtam. :P
Akosh 2012 dec. 22. - 22:42:39
(718/1599)
Móni sokkal kellemesebb jelenség és szerintem jobb is mint Fatima. De ízlés dolga.
Vártam, hogy valaki nyilvánítson véleményt Henirõl, de se pozitív, se negatív értelemben nem írt senki. Nekem tetszett az elõadása, talán az egyik legjobb volt a tegnapi mûsorban, de a személyisége valahogy azzal a mesterkélt mosolyával körítve egyre taszítóbban hat.
A Szécsi ikrekrõl a mûsorban elhangzott véleményekrõl csak annyit írnék, az elsõ csaj elõadása annyira szar volt, hogy az valami hihetetlen.
A debil gyerek, a Tamás kiesése nagy öröm volt számomra, ekkora undorító emberrel sem találkozni gyakran.
Összességében sokkal jobb elõadásokat hallhattunk a x faktorhoz képest.
A mûsorvezetõ éneklése engem is meglepett és nagyon tetszett, a mûsorvezetést még gyakorolnia kell, de majd belejön.
10/10
laza_kivi 2012 dec. 22. - 22:37:12 10/10
(717/1599)
Szia. Fogalmam sincs sajna. Ebbõl a szempontból elég rossz a mûsornak az efajta kommunikációja.
Én csak az angolt láttam, és mint írtam ott jobban tetszett a dolog. Ott így volt.
1.élõshow: 2 mester csapata szerepelt (5-5) és 1-1 esett ki.
2.élõshow: a másik 2 mester
3.élõshow: 1.élõshow csapatai 2 csapat versenyzõje. és itt már 2-2 esett ki.
4.élõshow: 2.élõshow csapatai.
5.élõshow: már minden versenyzõ, és eldõlt, hogy ki jut a döntõbe.
6.élõshow: döntõ ;)
Mondjuk ott más volt a szavazás menete... Mûsor alatt nem lehetett szavazni, csak miután minden énekes énekelt. :) És másnap volt eredményhirdetés. Na ezt a magyarban eléggé undorítóan, de mégsem annyira mint az undorítóan, mint az xfaktorban lepörgették. Remélem nem változtatnak, és nem lesz az hogy egész héten szavazzanak. Bár így is szimpátia szavazás volt,mert még nem láttad, hogy mire szavazol... Bár mindegy,mert ígyis-úgyis szimpátia szavazás. Szóval visszavonom az undorítót,mert legalább nem egy hétig várták az adományokat...
perry 2012 dec. 22. - 20:11:59
(716/1599)
Á, fura dolog ez a tetszés index a posztolóknál.:).
Fatima szerintem is "nagy arc" , de az is tény alapból ilyen. Még élénken emlékezem a Kacsa nevû nõi rapperrel folytatott ököl és szó párbájára, vagy a Fekete vonatról nyilatkozott elég cifra mondataira.
Szerintem a csaj ilyen gyártás úgy, hogy nagy jellem fejlõdés nem volt várható nála. A betegség énekeseknél végzetes ha a torokról "szól".
Alul is volt intonálva, vagy transzponálva a dal az eredetihez képest, ez lehetett tudatos, hogy valamit ki tudjon belõle énekelni, vagy koncepcionális mert elég mély regiszterû a hangja .
Az tény, hogy ettõl a verzió leült és nem hozta magával azt szárnyalást amit az eredeti nem nélkülöz.
FabianTimea 2012 dec. 22. - 19:46:25 Előzmény laza_kivi
(715/1599)
Hú, hát Mezõ Misi második élõ shows csapata elég kemény. Remélem Petra, és Dénes továbbjut.
1/10
Semprini 2012 dec. 22. - 18:43:53 1/10
(714/1599)
"nekem Saci volt az, aki talán a leggyengébben teljesített, és ha kiesne, semmi tragédia nem történne, hiszen még annyira fiatal, nem maradna le semmirõl."
Egyetértek, nekem az X-faktorból az elõválogató-beli két kedvencem, Arustei Andrea és Jáger Kinga jutott róla eszembe, akik szintén még csak 16 évesek, de lazán kenterbe vernék a voice mostani mezõnyének nagy részét, mégsem kerültek be az élõshow-ba. Ezeknek a korán érõ tehetségeknek az a baja, hogy rengeteg türelemre van szükségük, hogy ki tudják várni, míg oda kerülnek, ahová kezdettõl fogva valók lennének. Ráadásul mindketten sokkal jobbak voltak, mint Saci, akinek a hangszínében van valami nekem nagyon nem tetszõ mellékzönge, ami szerencsére a testvére hangjában alig észrevehetõ. Böbe tegnap 5 klasszissal jobb produkciót nyújtott, a versenyben eddig tapasztalt elvitathatatlan kontraszelekció láttán egyáltalán nem lennék meglepve, ha Böbe esne ki elõbb...
olahmiki1959 2012 dec. 22. - 18:03:18
(713/1599)
"az étkezõpultot otthagyva közelrõl figyeltem a produkcióját.)"

Na persze.:))
Annyira lenyûgözött az éneklése, hogy angolosan, fizetés nélkül távoztál, mi?:))D (hihi!)

Az ikrekkel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy a két kislány között nagyságrendi különbség van, ami az éneklést illeti, Böbe teljesen jogosan van itt, viszont Saci, a testvére még kiforratlan, ideje is van még fejlõdni, és nem utolsósorban, valószínûleg elvette a helyet egy nála jobb énekestõl.
Az együtt éneklésükben sok kiaknázatlan lehetõség van, ez igaz, de az egy késõbbi dolog lehet. Ebben a versenyben, pontosabban az elsõ élõ adásban, nekem Saci volt az, aki talán a leggyengébben teljesített, és ha kiesne, semmi tragédia nem történne, hiszen még annyira fiatal, nem maradna le semmirõl.
Egyébként a versenyzõk még olyan sokan vannak, hogy Saci kiesése valószínûleg nem sokáig várat már magára.
lilei 2012 dec. 22. - 17:54:38 Előzmény laza_kivi
(712/1599)
Hello...és ez végig így fog menni?...tehát minden héten 4 versenyzõ elmegy?
1/10
szabyka0203 2012 dec. 22. - 16:41:15 1/10 Előzmény -csengõzoli--
(711/1599)
Nem humorizálásnak szántam, tényleg übergagyi volt az eddigi összes produkció! Erõtlen, lagymatag és plöm-plöm! :)
Az X is szar volt, de ha a 2 adás elsõ élõ mûsorát összehasonlítom, sztem az 1 paraszthajszálnyival jobb volt, de ahogy korábban is írtam, az is egy nézhetetlen vacak volt...:)
Towner 2012 dec. 22. - 16:33:50 Előzmény olahmiki1959
(710/1599)
"Egy dolog nem tetszett az éneklésében, mégpedig az, hogy a magas fekvésekben rikácsolóvá válik a hangja, ami nem igazán szerencsés. Malek Andinak sokat kellene azon dolgoznia, hogy ezt kiszedje Dávid éneklésébõl, és akkor bármi lehet. Egyébként hatalmas tehetség a srác."
Úgy vettem észre hogy Andinak (és talán a többi mesternek is) ez tetszik, ezt kérik tõle, ezért csinálja. Hiszen valószínûleg Dávid minden mûfajban jó lesz. (mint említettem régebben: egy Soroksári koncerten (Soroksár-napok/ lépett fel két hölgy társaságában Kasza Tibié s Vastag Csaba között, és hát mindenféle mûfajt magas szinten hozott, olyannyira hogy az étkezõpultot otthagyva közelrõl figyeltem a produkcióját.)
Az ikrekrõl megjegyezném hogy bár Saci szörnyen izgult (remegett mint a kocsonya) hangszíne azonban semmivel nem rosszabb mint Böbe hangszíne. Én az ilyen egyedi hangszíneket várom az ilyen mûsoroktól. Sokat kell még tanulniuk, (késõbb kellet volna jelentkezniük) de odavagyok a hangjukért ami egyáltalán nem passzol a látványhoz, (két törékeny csitri). Somló virágnyelven arra akart utalni hogy nekik együtt kéne megpróbálni. Unikum lehetne. Kánonban tudnának dalokat elõadni ami sokat dobhat egy dalon. Sok elõadó csinálja de õk a technikát hívják segítségûl, és saját magukkal énekelnek, néha kórusszintre sokszorozva saját hangukat. (Michael Jackson rengeteg dalában elõjön, logikus hogy a saját hangot szebben aláfesti egy arra nagyon hasonló de más szólamú hang) Az ikreknek egy (élõ) koncerten is tudnák produkálni az ilyen dalokat. Kíváncsi vagyok hogy alakul a jövõ..
fo.ma 2012 dec. 22. - 16:32:38 Előzmény perry
(709/1599)
Az ikreknek - szerintem - tök jó hangjuk van, de roppant unalmasak. Nagyon ígéretesek, de még baromi fiatalok és félénkek. Pedig igen jó volna, ha levetkõznék ezt a félénkséget, mert az igazán jó elõadóknak alap az enyhe nárcizmus és az erõs exhibicionizmus.
fo.ma 2012 dec. 22. - 16:25:23
(708/1599)
OK, bár szerintem ez nem hit kérdése. Akkor és ott Fatima volt a jobb, õ jutott tovább. Továbbá az sem hit kérdése, hogy balhézott-e Fatima a sajtó fõpróbán vagy sem (van aki ezt is kétségbe vonja. Biztos oka van annak, hogy Karamell õt küldte haza, pedig még betegen is jobb volt mint Quan.
Egyébként én jobban bírom Karamellt zsûritagként, mint énekesként. Egyedül azzal nem értettem egyet, amikor leszólta a latin zenét.
Az meg, hogy a nézõknek melyik versenyzõ tetszik jobban.... Majd ha mi ülünk ott, azt engedjük át, akit mi akarunk. Egyelõre - biztos nem véletlenül - nem így van. De az is biztos, hogy mindig lesz valaki, aki nem ért egyet az ítélettel.
_goldie_ 2012 dec. 22. - 15:32:35
(707/1599)
tegnap (a kedvetekért! :D) átkapcsoltam erre a mûsorra
és pont a kontyos srácot mutatták..jesszusom hová keveredtem....

aztán jött a KirályLány Linduci..aki újra duci
(pedig korábban rengeteget munkával tökélyre hozta a formáját)
na pont õ próbál egy Cserháti nyomába nyomulni.....?

Charlie 65 éves..mégis meddig kellene hamvas bõrûnek lennie?
imádom..többször láttam õt színpadon..sõt duettet énekeltek Malek Andi önállóestjén
10/10
laza_kivi 2012 dec. 22. - 14:59:40 10/10
(706/1599)
Egyszer a tegnapi adásról annyit. Hogy a továbbjutók egy csapat kivételével kiszámítható volt. Nem egy nagy wasistdas. :)
Még azt is jól megtippeltem, hogy kiket visz tovább a közönség és utána kit a mester, természetesen Caramel csapata kivétel volt. :D
Jó, még Misinél is annyit elbizonytalanodtam, hogy most Böbe vagy Mónit juttatja-e tovább a közönség,de végül jóra tippeltem.
Na,és igen ami számomra meglepõ volt az Caramel csapata... Nem gondoltam volna, hogy Olivér fog egybõl továbbjutni és hogy Fatima kiesni.
10/10
laza_kivi 2012 dec. 22. - 14:52:45 10/10
(705/1599)
Jaj már, ne legyél naiv. :) Az,hogy nyúlkálnak a gomb felé, és még se nyomják meg, csak sokkal késõbb, az is ugyanúgy meg van játszva. És inkább nem azt súgják a fülére, hogy még ne nyomd meg, ha nem azt is, hogy most csinálj úgy mintha megnyomnád. :) A mesterekrõl is össze-vissza tudták vagdosni be a képeket a válogató alatt, ahogy akarták. :)
_goldie_ 2012 dec. 22. - 14:46:35
(704/1599)
a szerkesztõk döntenek..még szép..õk a felelõsek a mûsorért és a bevételért
aki mást gondol azt sikerült alaposan félrevezetni.....

az adást nem nézem de a neten belenézek a dalokba
és látni..M Andi már sokkal korábban megnyomná a gombot
de a fülébe súgják..még ne!..így vár..
http://voice.hu/hirek/116985_schweitzer__dora__change_the_world.html

és a többiek úgyszintén megkapják az utasítást
ezért nem nyomnak....pedig látszik rajtuk h tetszik az elõadó
grace08 2012 dec. 22. - 14:20:24
(703/1599)
Persze,hogy kamu. Mégis sokan bekajálják. Nyilván nem volt boldog a ténytõl,h valszeg számára véget ér a verseny,emiatt bõgött egy kicsit,boszankodott,majd mindezt úgy tálalták,h kivetkõzve magából vergõdött,hisztizett. Szánalmas az egész...
1/10
offtopic
Kistupac 2012 dec. 22. - 14:08:39 1/10
(702/1599)
FATima már a Fekete Vonatban is csak egy hisztis rib... lány volt,gondolom a több évi külföldi szâlloda takarítás,és egyéb munkák azért nem törték meg eléggé az önérzetét. Én minden kétség nélkül elhiszem róla ( van elég vastag a bör a redvás képén hozzá )
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 dec. 22. - 13:21:41 10/10
(701/1599)
Visszatérve a furcsa párra,Király Linda -gondolom idegi alapon- iszonyatosan hunyorog.
Már az Eurovíziós válogatásokon is észre lehetett venni,jó lenne,ha valaki hozzáértõ ezt kezelné, mert szegénynek nagyon rosszul áll.

A Fatimás botrány meg szerintem úgy kamu,ahogy van.
Olyan,mint korábban Malek Andi elviselhetetlensége stb. volt.
Ezek ilyen kitalációk,hogy hét közben is írjanak róluk.
fo.ma 2012 dec. 22. - 13:12:56
(700/1599)
Sudár Anita Fatimával mérkõzött. Az egyiknek haza kellett menni és Fatima jobb volt. Fatima meg állítólag hisztériázott a felkészülés alatt, gondolom erre nem volt kíváncsi karamella. Azért mert Janet Jackson-frizkót hord, attól õ még nem Janet Jackson. Én is hazaküldeném, ha a színfalak mögött verdesné magát! De ne aggódj, a következõ adásban megy majd utána a Nguyen (vagy hogy híjják) gyerek is.
Egyébként nekem nagyon tetszett a tegnapi élõsó, voltak jók és kevésbé jók, de összességében szerintem nagyon jó volt.