1/10
Kistupac 2012 dec. 07. - 21:11:14 1/10
(559/1599)
Halgass meg töle bármit a Bonanza korszakból ( tartalmas pop 89-94 között ) nézd meg mit tett le azóta,aztán beszélj sértöen barátom.Ezek a sztárpalánták hol lesznek 23 év mulva ? adnak e ( bármelyikük ) teltházas B.S. koncertet?
fo.ma 2012 dec. 07. - 21:06:55
(558/1599)
Ez marhaság! Bár én sem vagyok oda a zenéjéért, de 2010-ig is teltházas koncertjei voltak.
1/10
Kistupac 2012 dec. 07. - 21:04:04 1/10
(557/1599)
ki az a Janicsák Veca ? ( sajnálom tényleg nem ismerem ) Wolf Katiról annyit irtam,hogy olvastam róla valahol,hogy vannak nemzetközi ambiciói ( ezek szerint félreértettem a cikket ) és én csak támogatni tudom,hogy itthon marad,legyen akármi az indoka,jobban jár így a külföldi nagyérdemü.
Akosh 2012 dec. 07. - 21:03:29
(556/1599)
Eddig mindkét döntés esetében a másikat választottam volna. Berkes Gabi csodásan énekelt, igaz Regina se vallott szégyent.
fo.ma 2012 dec. 07. - 21:03:17
(555/1599)
Malek Andi szereti ezt a kis zõd bekecsét, most már vagy három hete viseli. :)
1/10
southwind 2012 dec. 07. - 21:01:11 1/10
(554/1599)
vááá ákos szintjét bárki megugorja, mert õ nem énekes, csak a nyelvenek jó feneket valasztott
10/10
danton--b 2012 dec. 07. - 20:59:23 10/10
(553/1599)
Egyértelmû hogy Regina fiatalabb ,és a kanyi Somló jobban rácuppant mint Gabira,bár Gabi sokkal jobb volt.
1/10
southwind 2012 dec. 07. - 20:59:17 1/10
(552/1599)
somlo: ven kecske megnyalna a sot, innentol tok hiteltelen, Gabi sokkal sokkal jobb volt, de neki a csirke kell, hihetetlen, bar tapasztalat hogy idos korban erosen romlik a hallas
1/10
Kistupac 2012 dec. 07. - 20:56:49 1/10
(551/1599)
kedves Miki,köszönöm a pontosítást,tisztelem az irásaidat ( respektálom a szakmai tudásodat is :) ) Tolvai Renit csak mint hazai kedvencemet említettem,ö volt az eddigi egyetlen akitöl nem kaptam rögvest ideggörcsöt.A többiek müvészete nekem nem müvészet ( érjenek el egy minimum Kovács Ákos szintet akkor respect ) ezt a buta nemzetközi vitát azt hiszem én generáltam ( degeneráltam hehe ) egy fél vagy egész mondatommal,ha jól emlékszem,szerintem ( szeretném hangsúlyozni ez az én véleményem ) semmi keresni valója nincs ennek a gárdának ( unblock Nagyar Pop ipar ) a nemzetközi piacon,bár ahol Pittbull meg Flo Ridah is megél ott eladható sokminden :) nem akarok utálatos kismalacnak tünni,egyszerüen irritál ez az eröltetett "sztárgyártás" és nem tudom lenyelni a véleményemet ( nem szeretnék senkit megbántani,ezek az én butaságaim mindenkitöl akit sértek elnézést kérek :) )
Castia 2012 dec. 07. - 20:52:54
(550/1599)
Wolf Kati maga említette egy - ha jól emlékszem rádiós - interjúban, hogy az Eurovíziós fellépése után nagyon sok megkeresést kapott nyugat- és észak-európai országokból, fõleg hajókra és rendezvényekre, de ezek közül csak keveset tudott elvállalni a családja miatt. Egyáltalán nem vetített lemezszerzõdésrõl meg külföldi karrierrõl. Talán kevered Janicsák Vecával, akit a kiadója nagyon próbált nyomni külföldre (vagy legalábbis beígérték neki), és még egy Aréna koncertet is összehoztak; bukta lett persze, de nem is tudom mit vártak egy egylemezes elõadótól.
squashmacska 2012 dec. 07. - 20:41:01
(549/1599)
mégsem
squashmacska 2012 dec. 07. - 20:38:25
(548/1599)
meglepõdnék, ha a kövér csaj menne tovább, a kövéreket kiejtik
olahmiki1959 2012 dec. 07. - 20:23:24
(547/1599)
A híres menedzser Quincy Jones, Tolvai Reni pedig jó énekesnõ ugyan, de Magyarországon korántsem õ üti meg egyedül a nemzetközi színvonalat, sõt, szerintem pont õ az, aki saját hang és stílus helyett mást utánoz, egy Shakira-féle, az orgazmus elõtti nyöszörgésre emlékeztetõ énekstílust erõltet magára folyamatosan, arról nem is beszélve, hogy a magyar szöveget angolos akcentussal mondja, illetve énekli, ami agyrém. (Errõl régebben írtam is, azt hiszem.)
Ez a tipikus, totális félreértése annak, amikor fiatal énekesek, vagy zenészek azt hiszik, hogy akkor lesznek jó elõadók, ha valamelyik világhírû sztár énekstílusát, vagy hangszeres játékát utánozzák.
Wolf Kati Eurovíziós szereplésébõl semmiféle komoly következtetést nem kell levonni, ugyanis hiába volt õ és a száma egyértelmûen a legjobb az egész mezõnyben, a 22. hely bebizonyította, hogy a döntéseknek semmi közük nem volt a szakmaisághoz, a szomszédos országok, a rokon népek, a történelmileg összetartozó területek egymásra szavaztak, függetlenül attól, hogy a produkció éppen katasztrofális, értékelhetetlen volt-e, vagy sem.
Akosh 2012 dec. 07. - 19:50:12
(546/1599)
Megbocsájtjuk neked, hogy elírtad Wolf mûvésznõ nevét. Wolf Katit magam is imádom, azon kevesek egyike, akit igazán tehetségesnek érzek.
1/10
Kistupac 2012 dec. 07. - 19:14:18 1/10
(545/1599)
Mercedes Benz : 2012 09 hótól gyárt A Class Mercedeseket kecskeméten :) a híres manager Quice Jones ( a helyesírásért nem kezeskedem ) és azt hiszem az a baj az egész hozzáállásommal,hogy egyszerüen nem szeretem ezeket a müsorokat magyarországon,egy két nemzetközi tehetséggel összevetve siralmas a hazai felhozatal ( az egy Tolvai Renit kivéve,bár még nála is rezeg a léc ) Szóval,szeretnék mindenkinek jelezni,az irásaimat nem a müsorban zajló események összessége generálja,hanem a külföldi eredetiekkel összemért siralmas minöség. Rosszindulatú voltam Wolf ( aka Farkas ) Kati müvésznövel ( neten olvastam vágyait francia karrierröl ) a rajongóitól itt szeretnék elnézést kérni,a véleményem többi részét természetesen továbbra is fenntartom,és abban egyetértünk,hogy egy jó manager ( sajnos ) itthon többet ér,mint a tehettség.
Proszt 2012 dec. 07. - 15:32:02
(544/1599)
Nem tehetségkutatás, hanem sztárkeresés. Öreg szakikat ismertetnek meg a szélesebb nyilvánossággal.
1/10
Semprini 2012 dec. 07. - 14:41:41 1/10
(543/1599)
"sokszor nem a tehetség számít, csak a jó menedzsment."
Tökéletesen egyetértek, akár én is írhattam volna az elõzõ hozzászólásodat. :-)
Ezüstliliom 2012 dec. 07. - 12:44:11 Előzmény Kistupac
(542/1599)
Igen, Radics Gigi az USÁ-ban akar énekelni. Fábry mûsorában mesélt is valami olyasmit, hogy egy híres menedzser érdeklõdött iránta, találkoztak is. Én nem értek az amerikai menedzseléshez, így nem tudom értékelni, jelent-e ez valamit vagy sem.
Farkas Katit nem ismerek. Nem tudom, mire fel ez a névferdítés. Szerintem még ha nem is szereted, a tiszteletet meg kellene adnod neki is. Nem hallottam róla, akar-e külföldi karriert csinálni, de ha Te mondod, biztos úgy van.
De attól, mert vannak olyan versenyzõk, akik így tervezik a jövõjüket, nem biztos, hogy mind így gondolja. Talán feltételezhetnénk, hogy vannak olyanok, akik a realitások talaján maradtak.
Amúgy meg sokszor nem a tehetség számít, csak a jó menedzsment. Ebben talán egyetérthetünk. Arról meg, hogy ki a lúzer meg a balek... Szerintem külföldön is van elég olyan elõadó (nem csak Ázsiában), akik olyasmit csinálnak, ami nagyon ciki, aztán mégis veszik a produkcióikat, mint a cukrot. No comment...

Mercedes Benz? Mióta híres errõl Magyarország???:O
kofak 2012 dec. 05. - 02:51:50
(541/1599)
Annyira mû az egész, hogy azt nem lehet leírni. Véletlenül láttam belõle talán 5 percet, elég is volt egy életre.
1/10
Kistupac 2012 dec. 05. - 00:04:06 1/10 Előzmény Ezüstliliom
(540/1599)
az irásaimra ezután jobban figyelek,igyekszem egyszerübben fogalmazni majd

a nemzetközi karrierre mit is mondhatnék ? a legutóbbi megás kislány ( nem beszél nyelvet ) amerikába vágyik. Elég a hangja ? Kétséges. Vagy a rtl klubról.Farkas Kati ! Van nyelvi ismerete ? Nem biztos ? Mut akarnak ezek a looserek kint ? Miért nem ülnek itthon inkább ? Magyarország inkább a hollóháziról,a paprikáról meg a Mercedes Benzröl legyen híres,balekgyárnak ott van korea kina és a többi ázsiai ország.