olahmiki1959 2013 jan. 09. - 03:50:16 Előzmény laza_kivi
(979/1599)
"te nagyon beleszerettél ebbe a kontraszelekció szóba."

Ezen nem kell csodálkozni...
Semprini köztudottan nagy kártyás, és szelektálni szokta a kontrákat, úgymint:
kontra, rekontra, szubkontra, mordkontra, hirskontra, Fedáksári, és így tovább..:))
Nála ez a kontraszelekció.(hihi!)):D
10/10
laza_kivi 2013 jan. 07. - 15:08:49 10/10
(978/1599)
Most komolyan, te nagyon beleszerettél ebbe a kontraszelekció szóba. És már-már humoros ez…
Sz*r,de szépen mondtad. Inkább nézem ezt a sz*rt, mint az x-faktort, ahol joggal alkalmazhatod a kedvenc szavadat.
Igen,sajnos a tv2 is rájött, hogy azzal nem tud mûsort eladni, hogy tehetséges emberek énekelnek, mert az x-faktor már annyira lesüllyesztette a szintet, hogy csak na. Nem csoda,hogy Amerikában sem futott be az elsõ évaddal, csak késõbb.
„A zsûri és a versenyzõk vonatkozásában is ezerszer rosszabb a mûsor az X-faktornál” Köszönöm, szép délutánt okoztál ezzel, humoros,humoros. :D :D Milyen zsûrire gondolsz ott? Ott nekik nem volt véleményük, elõre megírt szöveget mondtak, Keresztesrõl nem is beszélve, plusz Geszti :D :D Mert neten megnéztem a produkciókat és ott szerencsére feltették a zsûri értékelését, jókat szoktam röhögni, de egy idõ után unalmassá vált,mert ugyanazt mondták, és ahogy ajnározták a hamisabbnál hamisabb produkciókat. Mintha egy kabarét néztem volna,nem csoda hogy ennyire lezüllesztették a színvonalat.

Nem mondom, hogy Szabó Kimmel rossz, még tanulnia kell. Elsõ ilyen mûsora, Nórika még most is bakizik, de tõle ez aranyos és elnézhetõ, meg kezdjük ott, hogy õ nem egyedül volt bedobva a mélyvízbe az elején.
Cikkhez:
Meg is lepõdtem pár hete, mert túl pozitívan írtak akkor ott a mûsorról . Most meg átesett a ló túloldalára,mert csak negatívat ír.
Az, hogy a Mesterek csipkelõdnek?! Miért is ne, ezzel hozzák ki a versenyzést még a nézõkbõl is, és nem annyira idegesítõ, mint az x-faktorban. Akkor itt néhány szó a Mester szóról… Ez nem a mentor majmolása. Angolban Coach, így magyar a legjobb fordítás a mester lehetett, nekem tetszik, frappáns. (ha értesz a sportokhoz,akkor tudod, hogy mirõl beszélek)
Az, hogy Malek azt mondta, hogy csillag születik… oké, hogy most már mindenki a konkurens csatornára gondol, de nem õk találtak fel ezt a szóhasználatot, szóval felõlem akkor mondja amikor akarja. Már rohadtul unom, hogy az rtl klub a nagy sztár, a tv2 meg a nagy sz*r!
Backstage-nek lenne értelme, vagyis szerintem jó ötlet,(mert mûsorközben is ad egy kis pluszt a reklámok alatt.) de még nem forrt ki ez az egész, oké ez utal töketlenségre…
Abban egyetértek, és már le is írtam, hogy rosszul indult az adás, a leggyengébbeket tették elõre, õk ki is estek, így a következõtõl többet várok. + azt én sem értem, hogy a pasik nagy része miért nõi dalokat énekel.

És nagyon tetszik, hogy szerinted az X-faktor jobb, és pont ezzel a cikkel jössz. És már a cím és a véleményed kettõssége mosolyt csal az arcomra.  Mert oké, hogy lehordják a Voice-t, de az, hogy X-faktorosította itt egyenlõ a lesüllyesztéssel, tehát az x-faktor már egy melléknév (csak szerencsétlenségedre9 hogy eléggé negatív. Plusz ismételten használnak ilyen jellemzést is a cikkben, amikor Gájer Bálintot hasonlítják Csobot Adélhoz, ami szintén nem pozitív.  Szóval köszönjük meg az X-faktornak, hogy sikerült olyan szintet produkálni, aminél már nincs lejjebb! Ja és kontraszelekció...
1/10
Semprini 2013 jan. 07. - 13:13:40 1/10
(977/1599)
Én már hetek óta nem is nézem ezt a szart, de olvastam róla ezt-azt, és megállapítottam hogy nem sokról maradtam le. Ez a mûsor máris jobban elbulvárosodott, mint amennyire a sokat szidott X faktor valaha is tudott volna. Szánalmas az az erõlködés, amivel fenn akarják tartani a nézõk (amúgy már többnyire elvesztett) érdeklõdését. A zsûri és a versenyzõk vonatkozásában is ezerszer rosszabb a mûsor az X-faktornál, pláne nagyon sokkal rosszabb a Megasztárnál, hogy a körítést már ne is említsem, mert az meg egyenesen összemérhetetlen. Gagyi, érdektelen, dögunalmas, és természetesen kontraszelektív.
Egy jó kis összefoglaló a legutóbbi adásról:
http://comment.blog.hu/2013/01/05/a_tv2_x-faktorositotta_a_the_voice-t
Castia 2013 jan. 07. - 13:05:15
(976/1599)
Megnéztem a backstage videót Czerovszkyval. Én nem érzem annyira cikinek a viselkedését. Kényszeredett a mosoly az arcán, az biztos, de hát nem is lehet könnyû nyugodtan tûrni, hogy kiesik egy 16 éves fruskával szemben, aztán még jó 8 percen keresztül forgatják a szívében a kést, és arról gyõzködik, hogy menjen vissza a balettbe ugrálni, mert milyen jó is az. Nem tudom ki lenne az, aki ezt nem arculcsapásként fogná fel. (Akárcsak egyébként Malek Andrea megjegyzését Veres Mónikának, hogy "férfias személyiséged van" - egyre inkább hajlok arra, hogy Malek az a típus, aki kedves mosollyal az arcán átölel - a másik kezével meg a hátadba mártja a kést. Nem szívesen lennék az ellensége, vagy olyan akit okkal-ok nélkül nem kedvel, mert azt szépen lassan, negédesen hogy a látszat ne sérüljön, de kicsinálja.)
Visszatérve Czerovszkyra, a produkciója valóban nem volt jó (hozzátéve, hogy az elsõ fellépõknél a hangzás is pocsék volt, talán az elsõ reklámblokk után sikerült valamennyit javítani rajta), viszont a Szécsi lány mind hangban, mind elõadásban bûnrossz volt. Még csak az se igaz, hogy a személyiségét jobban beleadta volna a dalába, amit Somló érvként próbált felhozni. Ha ebben a versenyben valóban a hang számítana - de már egyre kevésbé emlegetik ezt, nem véletlenül -, akkor még így is Heninek kellett volna továbbmennie. Ugyanakkor nem hibáztatom Somlót, mert mégiscsak tisztában lehet vele, vagy ha õ nem, akkor a mûsorszerkesztõk, hogy szlogen ide vagy oda, a közönségnek éppen a hang számít a legkevésbé. A versenyzõ legyen jóképû/szép, fiatal, rokonszenves, lehetõleg legyen valami tragédia/szerelem az életében, vagy más hasonló bulvárcsemege, és csak mindezek után jön, hogy esetleg tudjon énekelni is valamennyire. Jó bizonyíték erre a sorrendre a nézettség, ami jóval alatta van a lesajnált X-Faktornak, de éppenséggel a különbözõ fórumokba érkezõ kommentekbõl is jól leszûrhetõ, pont Cz. H. kapcsán: kit érdekel, hogy jobban énekel, ha egyszer ellenszenves, öreg és csúnya (általános vélekedés, nem saját).

Ja, az meg már tényleg az amatõrség csúcsa, hogy az egyik interjúalanynak kell a másik orra alá dugdosni az egy szál mikrofont. Ha már nem fért bele +1 mikrofon a költségvetésbe, akkor legalább ültessék közelebb a mûsorvezetõt, és tartsa oda nekik õ, elvégre ezért fizetik. :\
Castia 2013 jan. 07. - 11:24:19
(975/1599)
Utánanéztem hogy hány éves (65), és kiderült, hogy 2004-ben államvizsgázott az ELTE-n jogon, ami azért komoly szellemi frissességet feltételez már 60 felé közeledve. A kamerák miatti lámpalázat az õ esetében kizárhatjuk, szóval ha ez a szétszórtság, zavarosság mondjuk csak az utóbbi fél-egy évben jelentkezett nála, a rokonai és barátai helyében aggódnék, az biztos.
10/10
laza_kivi 2013 jan. 06. - 22:18:08 10/10
(974/1599)
Majd kiderül.
Vagy csak siet, és kihagy ezt-azt, és fõleg olyan dolgokat,amitõl értelme lenne a mondandójának. :)
Castia 2013 jan. 06. - 18:25:26 Előzmény laza_kivi
(973/1599)
Vagy szed valamit és ez a mellékhatása, vagy nem szedi, de kellene... Tényleg nem csodálkoznék rajta, ha elõbb-utóbb (talán csak pár év múlva) kiderülne, hogy valami komolyabb agyi leépülés elsõ jelei mutatkoznak meg most. Állítólag nem is olyan rég még nem okozott neki gondot egy összetett mondat megfogalmazása, most meg teljesen zavaros gondolatmenetei, követhetetlen asszociációi vannak, és sokszor láthatóan alig tudja, hol van.
10/10
laza_kivi 2013 jan. 06. - 17:51:43 10/10
(972/1599)
Lehetséges, igazad van. :)
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2013 jan. 06. - 17:46:34 10/10
(971/1599)
Szerintem nincs köztük semmi,csupán szeretné eljegyezni Reginát :)
10/10
laza_kivi 2013 jan. 06. - 17:42:30 10/10
(970/1599)
gyûrû... hm... gyûrû. Lehet szereti A Gyûrûk Urát, my precious :)
10/10
laza_kivi 2013 jan. 06. - 17:39:58 10/10
(969/1599)
Úgy érzem magam, mint egy irodalom órán: Mit is akart mondani a költõ?
:D
10/10
-csengõzoli-- 2013 jan. 06. - 17:32:03 10/10
(968/1599)
Szegény Somló akkorákat nyel közben,hogy tuti,hogy rátapintottak valamire.
Szerintem nagyon is tetszik neki Regina.
Azt meg,hogy a kerítõk, illetve a stricik szokták fizetni a számlát,ami most legyen egy gyûrûûû, hát ezt többszörösen se értem. (hogy én is szépen, magyarosan fejezzem ki magam)
Mi az,hogy a stricik fizetik a számlát?
De ugyanez kerítõkkel sem értelmes, milyen számlát fizetnek a kerítõk?
És milyen gyûrût szeretne? :D
10/10
laza_kivi 2013 jan. 06. - 17:26:27 10/10 Előzmény -csengõzoli--
(967/1599)
de már az eleje, még a Reginát mutatják, közben egy nõi hang: "Tamás nagyon kérlek"
Biztosan már le akart lépni. :D
Megtudhattuk, hogy a Tamásnak a stricik szoktak fizetni számlát... :D Szegény Regina. Amúgy õt is szépen megtalálták, pedig személyiségébõl adódóan (már amennyit meg lehet ismerni tv-n keresztül) úgy gondoltam, hogy õ lesz az utolsó,akirõl valamilyen pletykát elkezdenek terjeszteni.

"annyira átjön... ahogy... szerintem azért jön át a Regina, õõõ, hogy mondjam, jelensége"
Szeressük ezt az embert. :)

"Meg vagyunk gyanúsítva,hogy mi... közelebbi õõõ ismeretségben vagyunk. De erre csak azt tudom válaszolni, hogy köszönjük az ötlet. Majd megbeszéljük."
10/10
-csengõzoli-- 2013 jan. 06. - 16:47:29 10/10
(966/1599)
Oh,igen,ezaz.
Te, ez a Somló ez itt is mekkora marhaságokat beszél :D
10/10
laza_kivi 2013 jan. 06. - 16:10:17 10/10
(965/1599)
és megadatik :)
http://voice.hu/hirek/117764_somlo_oszinten_beszelt_reginaval_valo_kapcsolatarol.html

Rájött a tv2, hogy fel kell tenni ezeket a videókat. Végre :D
Bigpapa 2013 jan. 06. - 12:59:59
(964/1599)
Ez a zsûri...iszonyat. Caramelt eddig bírtam, de most kezd olyan lenni, mint egy rossz Kozsó. Mondjuk Kozsóval annyi bajom nincs, csak ha elkezdi túljátszani a lélek, a szív, a szeretet...s jaj :))) dolgokat.

Malek Andi úgy rázza magát a székben, grimaszol, ráncolja a homlokát (ide kéne kis botox már), hogy ripacs lesz teljesen. Ajnározza a szarokat is.

Somló....,hát ez agyhalott. Érelmeszesedése van, vagy mi? Vagy fordítva vette be a Speed-et? Néha az az érzésem, hogy fáziskésében van és nem egy Voice mûsort nézünk. Az elején olyanokat választott ki, hogy még akkor se fordultam volna meg, ha a rokonom, ez meg gyere a csapatomba.

A Misi még az egyedüli, aki adja önmagát, bár nála is látom, hogy (lehet, ez a forgatókönyv) túljátszik dolgokat.
10/10
-csengõzoli-- 2013 jan. 06. - 12:37:42 10/10
(963/1599)
Somló picit berágott arra,hogy sokan összehozták Reginával és benyögött valami olyasmit,hogy akkor a stricik hozzák a gyûrûket.
Persze a maga stílusában, nyökögve, összevissza beszélve.
Szegényrõl nem gondoltam volna a mûsor elõtt,hogy szellemileg ennyire nem friss....
9/10
CsizmásPandúr 2013 jan. 06. - 12:17:57 9/10
(962/1599)
Miért, mi történt?
10/10
laza_kivi 2013 jan. 05. - 19:54:16 10/10
(961/1599)
Remélem is. :D
Bár sajna kivételes eset volt hogy feltették, sokan kérték,ahogy láttam. :D
10/10
-csengõzoli-- 2013 jan. 05. - 18:43:49 10/10
(960/1599)