pneklara 2013 jan. 12. - 17:37:12
(1059/1599)
Malek Andrea egy hiteltelen, unszimpatikus egyéniség. Én eleve fenntartással vagyok az olyan emberrel szemben, aki megállás nélkül bájosan vigyorog. Ilyen volt Andrea a Szomszédok epizódszerepében, mikor meg akarta szerezni a Nagy Fehér Doktort magának. Itt is, ha a kamera rajta van, tele szájjal vigyorog, szeretné magát a legjobb színben feltüntetni, de ha egy vélt sérelem éri, valami nem a saját gondolatmenete szerint történik, akkor durva, tapintatlan fúriává válik. Akarnok egy nõ lehet. A 3 pasi mellette egy tánciskolai illemórán jelesen végzett személyiségnek tûnik, s az összes negatív energia Andreába költözött át. Bár nem vagyok rendszeres nézõje a mûsornak, de ez a probléma minden általam látott adásban elõjött.
grace08 2013 jan. 12. - 17:05:47
(1058/1599)
Kezd egyre érdektelenebbé válni ez a mûsor, Malek Andin pedig el vagyok képedve. A mûsor elején nagyon kedveltem, de sajnos õ is átcsapott hisztérikába, tegnap is volt néhány ellenszenves megnyilvánulása. Mégis hogy jön õ ahhoz, hogy azt mondja, hogy H. Dávidnak elõször rosszalkodni kéne? Itt van egy fiatal srác, akinek van erkölcse, helyes értékrendje, aki nem a szexuális kicsapongásaival, részeges fetrengéseivel akar hírnevet szerezni, sokkal inkább alkalmas a kedvenc szerepre a tinik körében, mint mondjuk egy fluor tomi és társai. Ráadásul gyönyörû hangja van. Innentõl fogva azért drukkoltam, hogy kiessen a srác, mert nem is való ebbe az erkölcstelen médiauniverzumba. Nevetséges volt, ahogy egy -még gyakorlatilag- gyereket rosszra buzdított, nálam elvágta magát, ami persze mit sem számít, tudom.:) Bár utána Mezõtõl (egy rosszfiús figurától!!) megkapta a magáét..
Arról nem beszélve, hogy abból a szegény Schwarz Dávidból csinált egy nemtelen elõadót. Amúgy sincs egy férfias orgánuma, de a tegnapi dalban olyan visítást mûvelt ez a jó hangú srác, hogy nem hittem a fülemnek.
Innentõl Gájer Bálintnak és Weisz Viktornak szurkolok...
olahmiki1959 2013 jan. 12. - 17:01:33
(1057/1599)
Ezt egyszer régebben már én is belinkeltem, eszméletlen jó. Õrületesen nagy tehetség a srác.
Ilyen hangterjedelmet, ennyiféle hangszínt egy énekestõl, nem is tudom, hogy hallottam-e már valakitõl.
Egy dolog viszont eszembe jutott errõl.
Lehet, hogy Schwartz Dávidnak pont az a hátránya, hogy nincs igazán saját egyénisége, gyakorlatilag minden világhírû énekest pontosan le tud utánozni, hangszínben, stílusban, elõadásban, de hol van õ maga?
Van-e neki egy olyan egyénisége, egy olyan felismerhetõ, senki mással össze nem téveszthetõ hangszíne, hogy mondjuk a rádióban hallva egy számot, rögtön rá tudjuk vágni, hogy igen, Schwartz Dávid énekel?
Szerintem még nincs, és hosszú távon nem vagyok benne biztos, hogy lesz-e neki egyáltalán.
Persze, drukkolok neki.
Towner 2013 jan. 12. - 16:38:29
(1056/1599)
Kiesett a három egyedi hangszínû fiatal (ikrek , H Dávid), nem meglepetés a mûsort látva. Néhány év múlva feltétlenül helyük lehet a zenei életben. Meglepett hogy H Dávid nagyon melléválasztott, mert ez a Jackson szám (amit MJ eksztázisban adott elõ anno) csak neki állt jól, ember nincs akinek esélye lenne ezzel a borzalom nehéz számmal. Schwarz Dávid egyedi, ezért örülök hogy továbbment. Aki nem látta feltétlenül nézze meg, mert ez világbajnok:
http://www.youtube.com/watch?v=zvp0dz_P-OI
10/10
laza_kivi 2013 jan. 12. - 14:12:13 10/10
(1055/1599)
Elvarázsolt vagyok ma, még elfelejtettem valamit: undorító húzás volt, hogy a végén nem azzal a csapattal kezdték a kiesést, amelyikkel kezdték a mûsort. Ez vicc, és nagyon amatõr.
10/10
laza_kivi 2013 jan. 12. - 13:15:52 10/10
(1054/1599)
Ja, és nagyon úgy érzem,hogy számomra a döntõ érdektelen lesz. Majd megnézem felvételrõl, átpörgetve részeket... Bár ne legyen igazam...

Akit érdekel, és eddig nem tudta:

Élõ show, ötödik adás

Az ötödik élõadásban 8 versenyzõ lép fel, Mesterekként 2-2 versenyzõ. Ebbõl az adásból 4 versenyzõ jut a fináléba/döntõbe Mesterekként 1 versenyzõ. A döntõbe jutó összesen 4 versenyzõrõl a nézõk szavazatai és a Mester együttesen döntenek az alábbiak szerint:

Ahogy az elõzõ élõ adásokban az adás kezdetén a mûsorvezetõ megnyitja a szavazást. Az adásban fellépõ valamennyi versenyzõre lehet szavazni.
Minden csapat Mestere a két versenyzõjének produkciója után értékeli az énekesek teljesítményét és eldönti, hogy az általa adható 60% és 40% közül melyik versenyzõjének ad 60%-ot és melyiknek 40%-ot.
A nézõi szavazást a mûsorvezetõ az összes produkció elhangzása után egyszerre zárja le minden versenyzõre. A leadott érvényes szavazatok és a Mester által adott százalékarány matematikai átlaga határozza meg a továbbjutást - így a nézõk megfordíthatják az állást, amennyiben a nézõi szavazatok több mint 60%-át az a versenyzõ kapja, akinek a Mester a 40%-ot adta, vagy nézõi szavazataikkal megerõsíthetik a Mester döntését. A szavazás lezárása után küldött szavazatok érvénytelen szavazatnak minõsülnek.
10/10
laza_kivi 2013 jan. 12. - 13:05:07 10/10
(1053/1599)
:P
10/10
laza_kivi 2013 jan. 12. - 13:04:11 10/10
(1052/1599)
Egyetértek, vagyis már amiben ;)
Kiesõkkel teljes mértékben egyet értek, bár én inkább Berkest dobtam volna ki, hangja sem tetszik, és hamis volt.

Nem tudom, Neked az az érzésed Regináról, nekem nem. Nekem pont hogy szimpatikus, és már amikor a válogatón meghallottam, egybõl megtetszett a hangja. Nekem õ a kedvencem. (tudom botfülû vagyok) :D
Mónika szörnyû volt, megérdemelte volna,hogy kiessen, nagyon mûérzelmei vannak. Más hangnemben énekelt, össze-visszacsúszkált, hamis volt. És basszus mégiscsak profinak mondja magát. Szörnyû volt ránézni, így még akár Böbe is jobban megérdemelte volna a bent maradást.
Nádor szintén irritál, pedig döntõbe fog menetelni.

Weisz meg hozza a kötelezõt, színházba való. Persze, hogy jól elénekli,mert már milliószor megtette. Lássuk mit tud olyannal kezdeni, amit már nem énekelt el minimum 100szor, és legyen ez egy angol szám. Semmi bajom, és örülök hogy magyarul énekel, de akkor mutassa meg, hogy mást is tud. És nem csak az ilyen típusú magyar dalokat. Oké, jogosan akkor Regina is énekeljen valamit magyarul. Ugyanúgy Nádorka (mondjuk párbajban énekelt), Gájer, Berkes is.

Mesterek:
Azt sajnáltam, hogy a Somló keveset beszélt, amúgy tud értelmesen beszélni, de úgy látszik itt ez a szerepe...
Caramelt kidobnám, tiszta Kozsó, Andi sértõdékeny, de lehet hogyha elbeszélgetnél vele, akkor... ;) Misi meg annyira nem rossz,de hogy itt osztogatja a lapokat a döntõbe...
10/10
-csengõzoli-- 2013 jan. 12. - 12:10:06 10/10
(1051/1599)
A tegnapi adás nem hozott sok meglepetést.
Az ikrek -bár nem voltak rosszak- jogosan estek ki,én is kb. eddig tartottam volna bent õket, a riválisok jobbak.
Reginával szemben Somlónál eleve esélytelen mindenki, nyilván Viktornak sem terem babér,ha Tamás bácsi dönt.
Regina egyébként valamiért baromi antipatikus, mesterkéltséget, mûviességet érzek benne. (már ha van ilyen szó)
Mónika is jobb énekes,mint az ikrek bármelyike,bár a mostani dalához valahogy nem passzolt a hangja.
Nem tudom mi ennek a zenei definíciója, de biztos van neki :)
Malek Andiban csalódtam -ha tehetném jól el is fenekelném :)- , amiért ratyi Dávidot engedte tovább Péterrel szemben.
Péter nem a szívem csücske(kamu rocker),de nagyon jól énekel, sokkal jobban,mint Dávid, aki dalaiban affektál és a magas hangoknál macskanyávogást hallat.
Jaj, ez a Berkes Olivér..., utálom az ilyen figurákat, mégis el kell,hogy ismerjem,hogy eszméletlen jó hangja van, nagy tehetség ez a srác, meggyõzõdésem,hogy neki van jövõje a pályán.
Pál Dénesrõl a dal elején azt gondoltam,hogy kezd unalmas lenni ez a stílus, aztán valahol a dal közepén (Földvár felé félúton) elkezdett borsódzni a hátam, nagyon tetszett.
A Gigi-Mariann duónak örültem,mert mindkettõjüket kedvelem.
Gigibe minden alkalommal bele is szerelmesedek. :)
Na, ez a duó szerintem így nem mûködött sajnos.
Annyira más a hangjuk, annyira másképp énekelnek,hogy ez így rossz volt.
Sokszor még szövegben is elcsúsztak egymástól, ráadásul Gigi éneke olykor rikácsolásnak tûnt Mariann rekedtes hangja mellett.
Somló ki van rúgva, Misi és Caramell maradhat, Andit várom az irodámban egy hosszú és mélyre ható "beszélgetésre"! :D
szonya1 2013 jan. 12. - 04:00:35
(1050/1599)
A kórus tagjai kénytelenek voltak teljesen visszavenni a hangjukat, különben még kiderült volna, hogy talán egyenként is simán le tudnák énekelni Dávidot. De nem láttam az egész mûsort, nekem úgy tûnt, mintha Dávid beteg lenne.
Bornbela 2013 jan. 11. - 23:39:51
(1049/1599)
Nekem Schrott Peti volt a kedvencem, gratula neki, hogy idáig eljutott (vagy inkább idáig engedték?). Nagyon remélem, hogy a Tûzmadár nevû együttesével nemsokára kijönnek majd egy frankó új lemezzel, addig is hallgassátok meg az egyik legjobb számukat:

http://www.youtube.com/watch?v=iXAw9le93XY

Fémes üdv Mindenkinek!
stanmore 2013 jan. 11. - 23:28:37
(1048/1599)
Félek egyébként hogy a végét a nádor dávid,berkes, és pál dénes szavazó klán fogja eldönteni,dehát erre tojik a TV2,mert neki tuti nem érdekes a valódi tehetség.
Akosh 2013 jan. 11. - 23:28:27
(1047/1599)
Nem szeretem amit Péter csinál, de sokkal jobb volt mint amit Dávid csinált, azt a vonyítást amit mûvelt borzalom volt hallgatni.
Akosh 2013 jan. 11. - 23:27:14
(1046/1599)
A továbbjutók elnézve szerintem jövõ héten 4 fiú marad és Weisz-Pál között fog eldõlni a végsõ csata.
stanmore 2013 jan. 11. - 23:25:06
(1045/1599)
Andi nem volt magánál,Péter sokkal jobb volt,amolyan Hobo jelenség,egészen jó hanggal.
stanmore 2013 jan. 11. - 23:22:41
(1044/1599)
Legyünk reálisak,ebben a megmaradt mezõnyben Weisz Viktor a legjobb,Bálint is jó adottságú ,de merev .
Akosh 2013 jan. 11. - 23:22:15
(1043/1599)
Andi döntésén kívül a többi kiesõ személyén nem csodálkoztam, Henderson Dávid amennyire a verseny elején erõsen kezdett, ma annyira elvérzett. Sajnálom õt, reméljük nem tûnik el teljesen.
stanmore 2013 jan. 11. - 23:18:00
(1042/1599)
Mármint Olivér.
stanmore 2013 jan. 11. - 23:17:14
(1041/1599)
Õ volt a háromból a legrosszabb.
Bigpapa 2013 jan. 11. - 23:16:18
(1040/1599)
Na itt van vége a Voice-nak nekem. Caramel Dávid helyett ezt a Béna Bálintot vitte tovább. Ikrek sincsenek...ennyi volt.
Olivér ismerõsöm, neki majd drukkolok és majd a Gabi elmondja,mi van Olival.