10/10
laza_kivi 2013 jan. 22. - 16:46:33 10/10
(1339/1599)
Oké, még mindig félreérthetõ voltam. :D
Szerintem Somló vicces kedvében találta ki ezt a családon kívüli erõszak dolgot. De mindegy...
Mint írtam, és ezt nem én találtam ki, Somló nyilatkozta, hogy õ a Voiceban közremûködõ szereplõkre (énekes,stáb...) érti a családot. És én ehhez csaptam hozzá, hogy családon kívüli erõszakot, mert úgy értelmet nyerhet eme kifejezése. :P (+volt az emancipáció gyõzedelme, mert hogy nõként eljutott idáig...)
Mert amikor választani kellett a 60-40 között, akkor ehhez "csapta" még hozzá, hogy a Reginának azért adja a 60-at,mert Viktor jobban megszervezte az életét (szurkolótáborát).

Viktort a Voice családon kívül is szeretik,mert eléggé jól összeszedte szurkolóit... Reignát meg fõleg azért nem szeretik,mert Somló-hátszele ott volt. Ez olyan, mint a tanár kicsi kedvence.

Jobban már nem tudom elmagyarázni azt, hogy mit akarok elmagyarázni. :P :D úgy látszik magamat csak én értem meg, néha mondják, hogy furán fogalmazok. Nem baj, majd leszek a sajátmagam barátja. Jól elleszünk, meg legalább megértjük egymást... :D
offtopic
perry 2013 jan. 22. - 16:45:34
(1338/1599)
Kicsi huszár, az már nem lesz meglepetés :)
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2013 jan. 22. - 16:44:39 10/10
(1337/1599)
Dehogynem. Utalsz egy nagyobb összeget és érkezik is a meglepetés.
perry 2013 jan. 22. - 16:43:35
(1336/1599)
Jut eszembe. nem lepnél meg egy briliánsokkal kirakott szemüvegtokkal?:)
offtopic
Kaktuszné 2013 jan. 22. - 16:30:02
(1335/1599)
Mindenféle voice nézés nélkül, jutubon rátaláltam pár elõadóra, fogalmam sincs elértek-e valamit vagy mivan.
Csodálatos hangja van:
Pál Dénesnek
Szécsi ikreknek
valamilyen Anitának aki elég duci, de q*rvagyönyörû hangja van

ennyi
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2013 jan. 22. - 16:29:05 10/10
(1334/1599)
Jaj, ne is mondd.
Sokan belém szerelmesednek, nem is tudok már mit kezdeni a rajongókkal.
Talán a stílusom, talán a briliáns humorom teszi,ki tudja...
10/10
-csengõzoli-- 2013 jan. 22. - 16:27:12 10/10
(1333/1599)
Azért érzed,hogy ez a magyarázatod a családon kívüli erõszakról erõsen sántít,ugye? :)
Kezdjük azzal,hogy ilyen,hogy "családon kívüli erõszak", ilyen nem létezik, max erõszak.
Folytassuk azzal,hogy mi az,hogy " a Voice család Viktort segíti"?
Ki? Mi?
Somló védõszárnyai alatt készül, mindenben segíti, soha sem mondta még Regina,hogy bármit ráerõltettek volna, akkor?
Harmadrészt miféle agyament dolog azt mondani, hogy Reginát meg kell védeni a nézõktõl, miközben a nézõk döntenek a továbbjutásról?!!! :)
Ilyen alapon adjuk oda neki ami a nyertesnek jár és kész :)
perry 2013 jan. 22. - 16:22:29
(1332/1599)
Izé, -érthetõ-, tényleg kell...:)
perry 2013 jan. 22. - 16:21:15
(1331/1599)
Atya gatya valamit " Oh! irgalom atyja, ne hagyj el. " Itt ilyen szerelmi szálak szövõdnek (?) sokat megélt õsz fejemmel a porton még ilyen melodrámát posztolók között nem tapasztaltam :), tisztára mint egy görög sorstragédia.
Csak úgy repkednek itt a bolond, vén .... és más egyéb érdekes jelzõk.
Na mind 1, addig megyek és elvégzem szokásos agytornámat, talán csak fogok még néhány érhetõ topicot írni.:)
10/10
laza_kivi 2013 jan. 22. - 16:17:26 10/10
(1330/1599)
Újabb fergeteges hír:
Viktor -- Szulák Andrea
Bálint -- Dukai Regina
Dénes -- Szinetár Dóra
Dávid -- Bangó Margit
10/10
laza_kivi 2013 jan. 22. - 16:14:50 10/10
(1329/1599)
Itt páran magukra vették. ;) De én általánosságban beszélek, mert több helyen olvastam, és inkább a facebookosan támadják durvábban.
Szóval gyerekesen írom: Akinek nem inge, .... ;)
10/10
laza_kivi 2013 jan. 22. - 16:13:38 10/10
(1328/1599)
Kapott hideget-meleget, és sokan azért utálták meg, mert hogy a Somló õt részesíti elõnyben... Szóval tényleg szegény.
És úgy látszik én is Somló vagyok, mert úgy akartam írni, hogy csak nézõktõl kell megvédeni. ;) Mert ha családon kívül van, akkor a Voice család nem tartozik bele. :D Mert õk Viktort segítik inkább. :P És máskor meg másokat. Kivéve egy alkalmat, ahol a nézõk juttatták tovább.

Felirat helyett tessék:
http://velvet.hu/celeb/2013/01/21/somlogenerator/
Jó tudom, hogy itt látszik, hogy nem értelmes dolgokról beszél, de itt összevágták õket :P
perry 2013 jan. 22. - 16:05:40
(1327/1599)
Akkor bizonyára nem fektettem nagy hangsúlyt a szöveg értésre Somlónál, bár nem igazán értelek benneteket, ez nem egy kisdoktori értekezés, ha jól láttam 20-40 mp. megszólalások vannak, meg aztán van , hogy a gondolatokat sem hagyja befejezni a moderátor, vagy a fülesében a rendezõ.
Na, szóval ha azt tételezitek fel , hogy Somlón a demencia jegyei mutatkoznak ,akkor ezt én nem tapasztaltam, valamint ha valaki nyakatekerten fejezi ki magát és arra gondolunk, valami ökörséget mondott akkor az még nem a leépülés réme. De ígérem pénteken árgus fülekkel fogom hallgatni milyen szavak hagyják majd el ajkait.
Ezek után mindképpen megvitatjuk mi is a helyzet nála. Addig kérem a linkeket ide összegyûjteni, hogy véleményt alkossak.:)
10/10
-csengõzoli-- 2013 jan. 22. - 15:06:50 10/10
(1326/1599)
Tudom, de ez a bolondtól indul (dantonb) aki kajtat utánam,mert szerelmes belém.
Ezt írtam legutóbb "Igen,sajnos egy eddig tiszteletnek örvendõ ember kezd nevetség tárgyává válni."
Szerintem ebben benne van mit gondolok Somlóról és az is,hogy sajnálom,hogy nevetség tárgyává válik.
Hetek óta mekeg-makog mindenhol, észrevehetted,hogy volt olyan adás,ahol kb. a mûsor feléig hozzá sem szóltak, ez nem véletlen.
Nem tudom mi van szegénnyel,de ez borzalmas.
Ezüstliliom 2013 jan. 22. - 14:27:40
(1325/1599)
Szerintem Rád gondolnak, mikor azt írják, több tiszteletet várnak Somló iránt, és igazuk van.
Ezüstliliom 2013 jan. 22. - 14:26:02
(1324/1599)
Ráadásul, ha észrevetted, a sárga nadrágnak és a világosbarnának is megvolt az ugyanolyan színû zakó párja egy másik versenyzõn.:D :/

Úgy érzem, túlságosan szigorúan ítéled meg ezeket a versenyzõket. Én nem látok sokuk között ekkora szakadékot, mert nem csak a képzett, erõs hang a fontos szerintem. Pl. Viktor és Regina között sem látok akkora nívóbeli különbséget, mint Te, vagy Mónika és Dénes között sem. Rendben, Viktornak és Mónikának képzett, szép hangja van, de Reginában van valami finomság, jó ízlés és intelligencia, és Dénes szelídsége, kisugárzása és borzongató hangszíne számomra szintén érték.
Schwartz Dávid énektudása és nagy hangterjedelme ellenére sem szimpatikus valamiért. Igen, lehet, hogy Andi szúrta el, másmilyen dalokat kellett volna adni neki, nem tudom... Nádor Dáviddal szintén sokkal elnézõbb vagyok Nálad. Ha nem is tartom a legjobbnak a mezõnyben, de szeretem hallgatni, ahogy énekel.

Schwartz Dávid szépen énekelte az Unchained Melodyt, bár a varázsa nekem valahogy elmaradt, pedig nagyon szeretem ezt a dalt. Valószínûleg a szimpátia hiánya miatt. Viktor dala engem is megdöbbentett, ahogy már írtam, és Móni produkciójáról is írtam már véleményt. Olivérrõl lemaradtam, de a többiek produkciói tetszettek.
Számomra a pénteki nap legnagyobb élménye a Dirty Dancing betétdalában Dénes hangja volt. Olyan elementáris erõvel tud hatni rám, hogy az leírhatatlan.:)

Összességében örültem mindegyik továbbjutónak, nem volt csalódás számomra egyik sem.

U. i.: tetszett a lovas hasonlat.:)
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2013 jan. 22. - 13:25:52 10/10 Előzmény laza_kivi
(1323/1599)
Szegény Regina :)
A Voice csapatától, a stábtól és az erõszakos nõi nézõktõl is meg kell védeni?
Nem lesz ez már sok? :D
Állítólag jövõ héttõl a Tv2 feliratozni fogja Somlót, hamarosan pedig megjelenik az online Somló-magyar szótár.
Ezüstliliom 2013 jan. 22. - 12:24:43 Előzmény perry
(1322/1599)
"Persze ha abból az állításból indulunk ki, hogy az Istenek soha sem hibáznak, valamint mi is tévedhetetlenek vagyunk esetleg soha sem lehetünk indiszponáltak, akkor nehéz vétsége van az úrnak. :)"

Erre reagáltam, hogy minden adásban így beszél, tehát nem csak egyszer-kétszer történt, mivel Te azt sugalltad, hogy mi sem vagyunk tévedhetetlenek, ezért másnak is el kellene néznünk. Engem momentán zavar, ha alig értek valakit, aki a mûsorban közölni akar valamit a nézõkkel (és ettõl még nem érzem magam istennek). De ettõl még ugyanannyira nagyra tartom õt, mint zenészt.
Ezüstliliom 2013 jan. 22. - 12:19:06 Előzmény laza_kivi
(1321/1599)
Kettõn áll a vásár??? Azért tagadjátok, mert szóvátesszük?:) És javarészt tisztelettel írtunk róla. Én biztosan, hisz az LGT az egyik kedvencem. Nem tõlem kell megvédeni.
7/10
Árpi Nagy 2013 jan. 21. - 22:48:46 7/10
(1320/1599)