perry 2013 jan. 27. - 17:48:46
(1579/1599)
Itt már egész összeesküvés elmélet sorozatok születtek Somló ügyben :) szerintem idõs és magamon is észre veszem , néha már nem úgy fejezem ki magam mint szeretném:), de azért még ez nem a demencia,.... remélem :)
perry 2013 jan. 27. - 17:46:30
(1578/1599)
Mint szûkebb pátriám szülötte vagyok annyira elfogult, hogy azt mondom Dénes igazi erõssége a személyisége és tényleg nem a széles spektrumú hangi adottság. Az is bizonyos, hogy nem sok értelme van rajongókról, ízlésrõl, és elfogultságról vitatkozni, a hasonlítgatás pedig mindig fals utakra vezeti az embert.
Bizonyára nem fog négy oktávos dalokat énekelni, megkockáztatom otthonosan fog közlekedni a sanzon szerû lírai dalokban és az olyan számokban ahol erõs üzenet értéke van a dalnak.
Persze tényleg nagy kérdés mire akarják rávenni és mire hajlandó saját erejébõl, illetve melyik utat akarja járni.
Egy dologban igaza volt itt valamelyik fórumozónak, ez egy ugródeszka, melyrõl el lehet rugaszkodni és Warhol szerint 5 perc hírnév mindenkinek jár. Azt csak remélhetem , hogy ettõl jóval több jut neki.
Arra is hajlamosak vagyunk, hogy azt gondoljuk aki nem szerepel a tv-ben az nem is létezik, pedig csak ezek után jön
a "dolgos hétköznap" vagy is meghívások, rendezvények ami már koránt sem csillogó és nem telt házas.
Azt nem tudom lesz-e õ "eladható termék" de szerintem -már én is hasonlítgatok- ha egy Cseh Tamás világot meg tud célozni akkor abban kiteljesedhet.
grace08 2013 jan. 27. - 17:29:31
(1577/1599)
Igen, ebben biztos, hogy igazad van. Egyébként én csak idéztem.:)
Ettõl függetlenül én is furcsálltam a dolgot...
perry 2013 jan. 27. - 17:17:03
(1576/1599)
Elnézést ha bele szólok, de ezért a rendezõt szokás kirúgni mivel õ dönt a vágásokról és a képernyõre kerülõ vágásokról, az operatõr és a kameramanok a mûsormenet szerinti képekért felelõsek.
grace08 2013 jan. 27. - 16:03:01 Előzmény olahmiki1959
(1575/1599)
"Nézzétek vissza a felvételt, - nem én találtam ki, csak nem akartam hinni a szememnek - SOMLÓT az egész produkció alatt, EGYETLEN EGYSZER SEM MUTATTA A KAMERA KÖZELRÕL!!!
Végig Pressert és Karácsony János gitárost mutatták, Solti János dobost oldalról talán kétszer, Somlót, a Voice zsûritagját egyszer sem.
Amerikában az operatõrt egy ilyen szakmai hiba után úgy rúgnák ki, hogy másnap be sem kellene mennie dolgozni!"

Ez nekem is szemet szúrt. Lehet, hogy Somló Tamás elbóbiskolt fellépés közben.:)) Vagy lufikat fújt a rágógumijából. Nem volt szalonképes.:)
10/10
laza_kivi 2013 jan. 26. - 22:47:34 10/10
(1574/1599)
:) Ez Keresztes Ildikót írja le inkább... (https://www.youtube.com/watch?v=RRV3YbEPZaw 0.20, csakúgy eszembe jutott, hogy mekkora bohócok tudnak õk lenni)

Félre értés ne essék, mert vannak dalok,amiket szívesen hallgatok Keresztestõl.
stanmore 2013 jan. 26. - 22:44:10
(1573/1599)
Nade mekkora tehetségnek írta le Keresztes Ildi? És hatalmas jövõt jósolt neki ,meg a rengeteg rajongója is ,ráadásul ha jól emlékszem 3. lett.Egyébként pedig nyilván mint énekes még Dénesnél rosszabb volt, inkább a show-ból élt ,de amiben feltétlenül azonosak ,és ez egyáltalán nem erõs ,hogy nagyon rövid idõ múlva senki nem emlékszik majd rájuk.
ccaty 2013 jan. 26. - 22:41:09
(1572/1599)
...megmondom én mi áll mögötte. A pénz. A pénz... és a pénz.

Ameddig az érdeklõdést ébren tartják, addig lehet belõle pénz csiholni. Vannak erre szakemberek, amelyek úgy viszik ezt véghez, hogy olajat öntenek a tûzre... pl. a másság, a belemagyarázás, vagy csak annak sugallása, már olaj...
... amikor pedig érezhetõ, mert az a elmérésekbõl kitûnik, hogy az érdeklõdést már nem lehet fokozni, magyarán szólva innentõl már lefelé mozog a skála... patty.. ejteni fogják a delikvenst, magár hagyják, és újabb alany után néznek.

Ez a folyamat kb. egyik tehetség kutatótól a másikig eltart... Még a nyertesek sem tudnak a felszínen maradni egyszerûen, mindig kell valami story, hogy képben maradjanak...
10/10
laza_kivi 2013 jan. 26. - 22:33:02 10/10
(1571/1599)
"Kb ugyanolyan sorsra fog jutni mint a bohóc Király L. Norbi."
Fúha, azért ez így erõs volt, nem gondolod?!
egy olyan bohóccal összehasonlítani, aki tényleg csak a bohóckodásból él meg. Hangja semmi,mert azt a rekedséget is úgy erõltette!
soraya 2013 jan. 26. - 22:31:33
(1570/1599)
Biztos van pszichológus - kell is - még akkor is ha egy értelmes ember Dénes, mert nem kell félénknek sem lenni, egy ekkora változástól elég szépen torzulhat a személyisége.
Nem csupán az a változás az õ életében, hogy megnyert egy versenyt, hanem az õrjöngés, hisztéria.
Pár hónappal ezelõtt miskolci színpadon énekelt kicsit félszegen - ami természetes -, egy kis közönség elõtt, ami nem tombolt, sõt még beszélgetett is, miközben õ énekelt.
Most meg hörögve, ordítva hisztizik a közönség egy része, mert megjelenik a színpadon. Ne mondd, hogy normális azt olvasni a fb oldalán egy középkorú vagy idõsebb férfitól - ha tényleg õ írja -, hogy annyira szépen énekel és olyan szép a lelke, hogy sír. Elõtte meg Dénes pityergett az elõdöntõben leadott kisvideóban. Jaj, ne.
Az a baj, hogy iszony mûvi ez az egész, legalábbis annak tûnik. Pár hete poénkodtak, hogy nincs férfi rajongója, mert azok a meghallgatáson kedvelték azt a stílust, nem a csíkos nõi pulóverben, kisminkelten éneklõ Dénest. Most meg már férfiak sírnak miatta!
Ha nem mû a dolog, akkor miért hat úgy, ha pedig mû, akkor miért kellett ezt ennyire túlfeszíteni? Egyik verzió sem jó.
Amit a hangról szóló versennyel csináltak, az - elnézést - vicc. Rossz vicc. Érdekes ez az emberdaráló gépezet.
10/10
laza_kivi 2013 jan. 26. - 22:26:06 10/10
(1569/1599)
Az, hogy ha van igazság alapjuk, az az alanyok dolga. Igaz, sztárság,celebség velejárója, hogy mindent kiteregetnek az életükrõl...
Persze olvasok azért néhány emberrõl, hogy mi lehet vele, mert mondjuk felnézek rá (példaképnek nem mondom).
De nem befolyásol.
Ott van Whitney Houston, nagyszerû énekes volt, mindig otthagyta egy darabját a színpadon, de attól,hogy drogos volt, mégis tudtam élvezni a zenéjét.
stanmore 2013 jan. 26. - 22:14:27 Előzmény olahmiki1959
(1568/1599)
Ezúttal minden szóval egyetértek,még annyit tennék hozzá,hogy ahogy írtad Dénes külsejének köszönhette gyõzelmét,pontosabban a szép szemének,amit meresztgetett is becsületesen,a széplelkû tinik és nagyik meg olvadoztak,mert egyébként a lófeje nem egy nagy szám.Hangja egyébként nem nagyon van,ami van az is egysíkú és egy idõ után unalmas.
Kb ugyanolyan sorsra fog jutni mint a bohóc Király L. Norbi.
ccaty 2013 jan. 26. - 22:10:05
(1567/1599)
Nem az a lényeg, hogy mit írnak, hanem az, hogy igaz-e... sajna, általában nem légbõl kapottak a szenyó hírek... legtöbbször bebizonyosodik, hogy igenis van valóságalapjuk.

Mert nem zörög... stb.

Hát, nem biztos, hogy ezzel a Dénes fiúval most jót tettek. Nyert, pénzt, kocsit, utat… bízzunk vele, hogy jól, sáfárkodik a szerencséjével.

Féltem. Remélem, egy vigyázó hang lesz mellette. Ugyanis, ilyenkor megjelenik a szerencsevadászok, élõsködõk, álbarátok sleppje… és ki fogják használni a végtelenségig. Ez a népszerûsége addig fog tartani, ameddig a nyereménye, a pénze… Aztán még az is baj lehet, hogy tán elszáll, a fejébe száll a dicsõség, mert most elhiszi magáról, hogy tényleg õ „Magyarország hangja”, mert ezt hitették el vele… A csatorna a végtelenségig ki fogja használni…. addig, ameddig nem jönnek az új üdvöskék... mert mindig lesznek újak..
soraya 2013 jan. 26. - 22:05:52
(1566/1599)
Én is jókat röhögök, ha olvasom õket. Általában nem olvasom, a címekkel szembesül az ember a google-ben. (az utolsó napi cikket átfutottam, bár pont olysmire számítottam.)
Az viszont tény, hogy mennyi irányítható-megvezethetõ ember van. Ha lehozol egy durva cikket valakirõl, öt perc múlva jönnek a válaszok: védelmezik, szidják, kiábrándultan elpártolnak.
Némi jelentõsége lehet, ha van egy jú fiú, akit már úgyis felruháztak tulajdonságokkal.
Mindegy.
Az biztos, hogy nehéz - én nem is tudok - elmenni szó nélkül az elõdöntõ és a döntõ eseményei, látványa mellett. De én ilyen bazi nagy igazságérzettel rendelkezem, és sajnos mindig érzem, ha valami gázos...
10/10
laza_kivi 2013 jan. 26. - 22:04:28 10/10
(1565/1599)
Bár lehet túlságosan szemét vagyok, de engem a Dávid annyira nem gyõzött meg. Úgy látszik, akkor nem tudok elvonatkoztatni, és csak a hangra figyelni, vagy nem tudom.
Vagy csak szimplán nem az én stílusom a csávó.
A dobolása sem hozott lázba, mármint jól dobol, de megint csak egy szimpla szavazatfogás volt, és nem jött be...
Olyan mû nekem, még ha olyan is amilyennek látjuk, akkor is olyan színészkedésnek látom. Mûmacsó.

Saját vélemény,csak leszerettem volna írni. Bocsi. :D

Viktornak meg az volt a gondja, hogy túl merev volt. És már-már egy jó kis mulatós énekes volt számomra.
Válogatón nagyon jó volt.
10/10
laza_kivi 2013 jan. 26. - 21:58:51 10/10
(1564/1599)
Szerintem baromság olyat kiírni, hogy ne olvassanak bulvárújságot. :D
Mert aki komolyan vesz olyan híreket, akkor annak úgyis mindegy már...
Én amikor egy hónapban néha hazamegyek, akkor mindig megkérdezem, hogy hol van egy szennylap, és jókat röhögök. Ennyi :D
soraya 2013 jan. 26. - 21:52:06 Előzmény rajongo1
(1563/1599)
Viktornak hatalmas szurkolótábora van, amit az évek során szerzett a jó hangjával és a szórakoztató egyéniségével. Én a meghallgatáson kaptam fel a fejem a hangjára, és tudtam, ha nincs Pál Dénes, akit ki akartak hozni gyõztesnek, akkor lazán Viktor nyer. A szavazóbázisát a szutyok Megtalállak még c. számmal sem bizonytalanították el, pedig ott hatalmas csapást mértek rá, mert erõs vetélytárs volt. Azt a videót megnézték a yt-on 1500-szor, a meghallgatáson énekelt Érints meg c. számot meg 170 ezernél többször, plusz arról több videó is felkerült, szép nézõszámmal.
A döntõben sokkoltak a gagyi számmal és az általa viselt, méretben sem megfelelõ kockás zakóval. Ezzel ismét csak az új szimpatizánsokból veszíthetett esetleg, a 15 éve õt kedvelõket ez nem bizonytalanította el.
Azt tudjuk, hogy egy hang nem az öltözéktõl lesz jó, de egy döntõben, showmûsorban a látvány sajnos igen fontos, mint az életben is. De ennél sokkal elszomorítóbb volt a hangjához és képességéhez valóban méltatlan 2 gagyi dal. Egyébként nem értem, hogy miért kezdték el az embereknek adagolni, hogy nagyképû. Mert nem nõiesen lágy arcvonásai vannak? Az utolsó nap aztán lehozták azt a gusztustalan bulvárcikket is, na az volt a csúcs! Ha megkérdeznénk, hogy ebbõl õ mit nyilatkozott, akkor kb. azt a választ kapnánk, mint amit Nádor Dávid írt ki pár napja az oldalára, hogy õ nem beszélt senkivel attól az újságtól, és kért mindenkit, hogy ne olvassnak bulvárhíreket.
Én nagyon drukkoltam Bálintnak is, azt gondoltam, ha nem zavarják le ilyen rohamtempóban a versenyt - ki tudja, mennyire játszott szerepet ebben az, hogy jövõ szombaton Dénes és Szilvi énekel az MTV-n -, akkor Bálint még meg is nyerheti a versenyt, és mindenképpen jobban meg is érdemelné, mint Dénes.
Dénes tulajdonképpen egyre kevesebbet mutatva meg a hangjából lazán - ülve és basszus láblógatva - megnyert egy hangról szóló szórakoztató showmûsorként tálalt tehetségkutatót.
Nádor Dávid gyõzelmét is sokkal igazságosabbnak tartottam volna, és nem csupán azért, mert dobol is (bár nem hátrány!!!), hanem mert láttam tõle a versenyben három jó elõadást: Az elsõ villamos, tegnap a szóló és Álomarcú lány.
Dénestõl megmaradt a Mmmmm és a napszemüveg, e két jelenet között pedig a sok egystílusú dal.
Nem látunk bele, hogy mi zajlott és kezdettõl mi volt a terv, és nem is érdekel, de ha a jövõben lesz bármilyen énekes, táncos verseny, jó lenne, ha jobban figyelnének, hogy minden versenyzõ a számára elõnyös öltözetet viselhesse és a hozzá méltó dalokat énekelhesse.
Viktornál sajnos ez nagyon feltûnõ volt. A Valaki mondja meg után kapta a szerencsétlen Megtalállak még c. dalt abban a sárga nadrágban, aminek még a szabása sem illet rá. A döntõben pedig az a gagyi szám... Apám! Bár így legalább elmondható, hogy Viktor negyedik helynél nem érdemelt jobbat, mert két hete õ a leggyengébb.
Megnéztem volna Dénest, hogy miként jeleskedik az FLM számban, és a döntõben hogy mutat a Viktornak leosztott kockás zakóban.
Viktorról ez a nagyképû duma... ez durva volt. A szurkolóknak, nevére sms-t küldõknek megköszönte a támogatást egy ingyen kis koncerttel múltkor, Regina is vendég volt.
Ennyi.
Ennél sokkal cifrább megjegyzések is elhangzottak ismerõseim között, úgy, hogy nem jártak a Balatonhoz Viktort hallgatni, csak kétkedõk. Nem irigység beszél belõlük, nem paranoiások, de figyeltek. Talán belemagyaráztak történéseket a semmibe.
ccaty 2013 jan. 26. - 21:08:35
(1562/1599)
... aztaaa. Na, azért ennyire nem rázott meg a végeredmény...
olahmiki1959 2013 jan. 26. - 20:17:53
(1561/1599)
Gazdagabbak lettünk néhány tapasztalattal, és szegényebbek néhány illúzióval...

Mi, akik több-kevesebb rendszerességgel írunk a különbözõ tehetségkutató versenyek portjaira, még ennyi idõ után is, - naivan, és szerethetõen, - azt hisszük, hogy egy olyan verseny alkalmával, amikor a közönség sms.-ei és telefonjai döntik el a verseny végsõ kimenetelét, objektív, elfogulatlan, és szakmai döntés születik.
Jó lenne persze, ha így lenne, de nem így van.

Pál Dénes gyõzelme, - aki egy bizonyos, mély, bársonyos hangszínnek, és kétségtelenül meglévõ, elõnyös külsejének köszönhette a gyõzelmet, semmiképpen nem az énekesi teljesítményének, - megmutatta, hogy a közönség mennyire a szimpátia alapján, szubjektív szempontoktól vezérelve, az érzelmeire hallgatva dönt, és nem a valós teljesítmények alapján.
Ez tulajdonképpen még - távolabbra kitekintve, és semmiképpen sem politizálva, pláne nem ezen a fórumon, - nagyon tanulságos is lehet a számunkra, amikor a "nagy" választások idején azt hisszük, hogy a nép majd észérvek, politikai és gazdasági programok alapján húzza be az ikszet a szavazólapon, holott errõl szó sincs...
Szimpátia, érzelmek, benyomások alapján dönt, - akárcsak itt, a Voice-ban.

A tegnapi verseny megítélésekor nagyon nehéz objektív véleményt mondani. A szimpátia keveredik a szakmai megítéléssel, és ezek sokszor ütköznek.
Mindannyiunknak, - nekem is - megvoltak a kedvenceink, és azok is, akiket nem szerettünk annyira.

Nádor Dávidról nekem - vissza lehet olvasni a régebbi hsz.-eimet - eddig meglehetõsen lesújtó véleményem volt.
Szürke, egyéniség nélküli, eléggé jelentéktelen figurának tartottam, közepes képességekkel.
Azt kell mondanom, hogy ha csak a tegnapi, a döntõben nyújtott teljesítményeket nézzük, összességében Nádor Dávid volt a legjobb.
Õ volt az egyetlen, - meg a mestere, - aki igazán komolyan vette a döntõ jelentõségét, felnõtt a feladathoz, a maximumot hozta ki magából, és tényleg úgy énekelt, ahogyan az egy ilyen verseny utolsó fordulójában elvárható.
A Bangó Margittal való duettjében az énekesnõ hihetetlen temperamentuma, mozdony-intenzitású, és erejû hangja elnyomta õt, a tánckar fergeteges, idõnként túlzásba vitt látványa pedig elvonta az énekrõl a figyelmet, de Dávid tisztességgel helytállt.
Amikor viszont szólóban, a dobok mögé beülve énekelte a Phil Collins számot, - mellesleg, nagyon jól dobolt egyébként - minden elismerést megérdemelt. Tisztán, meggyõzõen, erõteljesen énekelt, le a kalappal, az egy igazi teljesítmény volt.
Amikor pedig a végén Malek Andreával énekeltek duettet, akkor letettem a bõröndöt, és megadtam magam.
Az egész Voice egyik legnagyobb énekesi teljesítményét nyújtották ketten, olyannyira érezték egymást, olyan tökéletes összhang volt köztük, hogy csak néztem.
Malek Andrea mindent bedobott, amit lehetett, és ezzel felhúzta a maga szintjére Dávidot, aki minden tartalékát mozgósította, és valóban egyenrangú partnere volt Andinak.
Ha csak a tegnapi produkciókat nézzük, Nádor Dávid simán megnyerhette volna a versenyt.
Mondom ezt úgy, hogy nekem Weisz Viktor volt a kedvencem...

Weisz Viktor negyedik helye - azt hiszem - mindannyiunkat bombameglepetésként ért, de magyarázatot talán kereshetünk rá.
Tegnap Viktor teljesen átlagosan énekelt, semmiféle - tõle elvárható - teljesítményt nem nyújtott.
A számok rosszul lettek kiválasztva a számára, a Szulák Andreával énekelt kettõse jól lett volna, de ott olyan magas hangnemben énekeltek, hogy Viktornak állandóan kapaszkodnia, erõlködnie kellett, Szulák pedig - és ezt nagyon nem szívesen mondom ki, - jó néhány helyen hamisan énekelt, bizonytalan volt, nem adott egy biztos támaszt Viktor számára, emiatt összességében eléggé közepesre sikeredett a produkció.
Viktor szóló éneke, amikor húsz gimnazistával vonatozta és bolondozta végig a stúdiót, nem volt méltó a döntõhöz.
Egy vidéki kultúrház színvonalához illett a produkció, az énekteljesítmény nulla volt, a dal meg - amirõl azt mondták, hogy a zenekar gitárosának a szerzeménye - nagyon emlékeztet engem egy külföldi számra, ahonnan nyilvánvalóan "ihletet merített" a szerzõ...
A Somló Tamással való együtt éneklés pedig egy show-mûsor jellegét vette fel, a közönség megénekeltetésével, kierõszakolt ütemes tapssal, semmiféle énekesi teljesítményt nem követelve Viktortól.
Az egyetlen értékelhetõ mozzanat a basszusgitáros néhány másodperces, de fergeteges szólója volt.
Ezzel a három számmal, így elõadva, nem lehetett versenyt nyerni.
Hozzá jöhet még ehhez - talán - Viktor idõnkénti túlzott magabiztossága, amellyel kijelentette, hogy õ akarja megnyerni a Voice-t, arcberendezésének kétségtelenül kevésbé megnyerõ mivolta, amellyel smink nélkül eljátszhatna egy ukrán hivatásos bérgyilkost, - amirõl persze nem tehet, de eleve hátránnyal indult például Dénessel szemben, - és a nézõk ezzel a negyedik hellyel fejezték ki a Viktor felé megnyilvánuló antipátiájukat.

Nekem pedig van errõl az egészrõl egy személyes benyomásom.

Amikor a múltkori adásban Pál Dénes 90-10 arányban! gyõzött Veres Mónikával szemben, akkor szerintem minden versenyzõ elgondolkodhatott azon, és rájöhetett arra, hogy itt gyakorlatilag bárki bármit csinálhat, Dénessel szemben senkinek sincs esélye.
A két énekes között ugyanis nem lehetett ekkora különbség. (Veres Mónika a múltkor énekelt talán a legjobban!)
Én a magam részérõl ennek a felismerését láttam Viktorban, aki láthatóan könnyedén, mint valami haknit, félvállról véve az egészet, nem bedobva apait-anyait a versenybe, énekelt tegnap, azt gondolhatta, hogy teljesen felesleges az erõlködés, Dénes gyõzelme el van döntve.

Gájer Bálint szépen leénekelte Dukai Reginát, - nem volt nehéz, a csaj gyengén, és elég sok hamis hanggal énekelt, fõleg az elején, - a szóló éneke egy abszolút gagyi, három hangból álló felejthetõ szám volt - biztosan nem õ tehetett róla, - a rózsaszín öltönye pedig Lakatos "Márkinõ" utolsó utáni dobása volt, amit utólag is megköszönhetünk neki...
Ami a Caramellel való duettet illeti, teljes tévedés, melléfogás volt, majdhogynem katasztrofális végeredménnyel.
Az, hogy Caramel a saját szerzeményét gondolta megfelelõnek a döntõben elénekeltetni Bálinttal, önmagában nem lett volna baj.
Csakhogy õ a saját, mindent szétdíszítõ, a dallamot szinte a felismerhetetlenségig szétkanyargató stílusát erõltette rá Bálintra, akinek ez nem a sajátja, megpróbált persze helytállni, de nem sikerült neki, egy kétségbeesett kapaszkodás, görcsösség lett belõle, elismerést érdemel, hogy valahogy végig tudta énekelni a dalt.
Bálintnak egy nagyívû, komoly, olyan számot kellett volna énekelnie, - nem szvinget, mert arra a magyar nézõ nem vevõ, - amiben megmutathatta volna minden hangi, stílusbeli tehetségét, és rátehette volna az eddigi szerepléseire a koronát. Az, hogy nem ez történt, sajnos egyértelmûen Caramel hibája. (Meg is lett az eredménye).

Végül, Pál Dénes. A Voice nyertese.

"Magyarország hangja".
"Az év énekese"

Ezt most tényleg?...
Mikor dugja be valaki a fejét vigyorogva az ajtón, - a háta mögött egy tévés stábbal, - és mondja azt, hogy "Vissza az egész gyerekek, kandi kamera volt! Megettétek mi? Jót röhögtünk rajtatok!"

Túlzok persze.
De az igaz, hogy a döntõbe került 4 énekes közül - ha CSAK az énekesi teljesítményt nézzük, - Pál Dénes bizony az utolsó két hely egyikét érdemelte volna.
A Szinetár Dórával való kettõsük "elment", Dénes a halk, mély hangoknál tökéletes, abba a pillanatban, amikor feljebb énekel, és hangosabban, hamis lesz, erõtlen, bizonytalan.
A hangjának nincs ereje, ami tökéletesen elõjött a Mezõ Misivel való duettben is, ahol Misi félkézzel énekelte le a Voice gyõztesét!
Dénes napszemüveges produkciója poénos volt, viszont Tom Jones eredetileg dinamikus, erõteljes számát erõtlenül, óvatosan énekelte el, úgy látszik, õ is tudja, hogyha ki akarja engedni a hangját, abból csak baj lehet.

Mezõ Misi, élõ adásban, a "Fingom sem volt arról, hogy lesz ez a napszemüveges poén" címû megnyilvánulásával tette még utoljára emlékezetessé az eddigi szereplését.
Somló Tamás pedig szintén nagyot dobott azzal, amikor Weisz Viktorról szólva megjegyezte, hogy "Hát, tulajdonképpen ugye... Reginának kellene itt állnia... de hát... most már mindegy... ott egye meg a fene... ha már így alakult... akkor drukkoljunk Viktornak..."
Beszélhet így egy mester a tanítványáról, a saját csapatának a tagjáról???
Egészen példátlan...

Somlóról viszont még egy emlékezetes dolog jutott eszembe.
A legendás LGT együttes a Voice kedvéért újból összeállt, és elõadott egy dalt.
Oké.
Nézzétek vissza a felvételt, - nem én találtam ki, csak nem akartam hinni a szememnek - SOMLÓT az egész produkció alatt, EGYETLEN EGYSZER SEM MUTATTA A KAMERA KÖZELRÕL!!!
Végig Pressert és Karácsony János gitárost mutatták, Solti János dobost oldalról talán kétszer, Somlót, a Voice zsûritagját egyszer sem.
Amerikában az operatõrt egy ilyen szakmai hiba után úgy rúgnák ki, hogy másnap be sem kellene mennie dolgozni!

Pál Dénes gyõzelme egyértelmûen a külsejének és az egyedi hangszínének köszönhetõ, hogy ez a további pályafutását illetõen mire lesz elég, azt a jövõ dönti el. Ha jól választják meg neki a számokat, - mély, borongós hangulatú, semmiféle valódi énekesteljesítményt nem igénylõ dalokat, - akkor nyitva áll elõtte a pálya, és a nõi rajongók... khm... szíve.
A vak kislánnyal énekelt, és az EU-s dalfesztiválon talán majd elõadott dal szép volt, kérdés, hogy a kislány személye által keltett hangulat mennyire fogja meghatni a zsûriket, és ez mire lesz elég.

Összességében, a tegnap esti mûsor jó volt, sok tanulságot, szórakoztató pillanatokat, és sok illúzióromboló mozzanatot hordozott. Mindenképpen érdemes volt megnézni, a könnyed, csillogó felszín mellett egy nagyon pontos lenyomatát adta a mindennapjainknak, a közéletünknek, a sutaságunknak, a csetlés-botlásunknak, a rossz döntéseinknek, a melléfogásainknak.
A nézettségi mutatóktól eltekintve, egyébként a Voice szerintem magasan jobb volt a többi, hasonló jellegû tehetségkutató versenyeknél.
Ez is valami...
10/10
laza_kivi 2013 jan. 26. - 17:10:13 10/10
(1560/1599)
És a Mesterek is többször megmutathatták volna magukat. :D
https://www.youtube.com/watch?v=6cAdbYOllQ0