TOP10 BRAND
1
BLIKK 1 006 672 RU
2
24 995 044 RU
3
IDOKEP 993 412 RU
4
INDEX 966 212 RU
5
ORIGO 700 128 RU
6
TELEX 567 800 RU
7
PORTFOLIO 537 744 RU
8
BORSONLINE 497 284 RU
9
NLC 418 336 RU
10
PENZCENTRUM 386 580 RU
1
BLIKK 1 006 672 RU
2
24 995 044 RU
3
IDOKEP 993 412 RU
4
INDEX 966 212 RU
5
ORIGO 700 128 RU
6
TELEX 567 800 RU
7
PORTFOLIO 537 744 RU
8
BORSONLINE 497 284 RU
9
NLC 418 336 RU
10
PENZCENTRUM 386 580 RU
agika912 okt. 01. 13:54:30
(566/566)
Sziasztok!
Nagyon szeretem olvasni a hozzászólásaitokat.
Én is nézem a sorozatot,régebben mindig előre néztem törökül, de mindig mást gondoltam oda,mint ami valójában történt. (Miután néztem a magyar szinkronosat. 😄)
Most is elkezdtem nézni a 6.évadot !!!!!Spoiler!!!!! és látom,hogy most már 2 grácia helyett 3 gracia van(Y.E.H.) . Dogan elvette(?) az ügyvédjét(elvált vajon Yildiztől?),meg felbukkant pár ismeretlen arc. !!!!!Spoiler vége!!!!
Kíváncsian várom,hogy milyen lesz a folytatás,itt lassan véget ér az 5.évad és talán jövőre mi is láthatjuk a 6-at.😀

mihenike okt. 01. 13:42:22 Előzmény zuzuzu777
(565/566)

Sziaaaaaaa, jaaaaaj, most mär en is azt mondom, amit Cenar szokott, hogy ezt mär nem lehet epp esszel kibirni :-) Lassan nekem is elmegy az eszem ennyi ärmänykodäs utän. Sahikänak mindenki elhisz mindent, mindenkit az orruknäl fogva vezet ...

1. Azokutän, hogy elerte, hogy Ender es Kaya elväljanak, Yildizt es Endert is egymäs ellen forditotta, amilyen olyan lavinät inditott el, hogy csak 5-6 resze mulva ertettem meg, hogy Sahikänak megis mi volt a celja ...

2. Yildizhez elment Ender, Y. el akarta magyaräzni Endernek, hogy ö csak azert taläkozott Kayaval es Sahikäval, hogy kideritse mi ällhat a szakitäsuk hättereben, de Ender nem hagyta, hogy elmondja, inkäbb a fejehez vägta, hogy nem is szereti Halitot, mert Kerimet szereti es csak a penz es hatalom miatt välasztotta Halitot ... (na a forgatokönyviro megint nem tudja, hogy mit akar, hiszen Ender hatäsära szakitott Kerimmel 24 ora utän es mondott igent Halitnak ... szoval itt mär a fogatokönyviro is elveszitette a fonalat ... haha) Ekkor väratlanul betoppan törpapa es Erim, de "elvileg" nem hallottak semmit, csak annyit, hogy a ket nö összeveszett ...

3. Yildiznek toväbbra is tartozäsa van, de Mert-töl nem kapta meg/vissza a teljes összeget, igy a hiänyzo összeget ugy tudta kifizetni, hogy eladta az ezüstöket ... Gonodlta, hogy Halitnak nem fog feltünni ... ja es persze mär a behajtok is järtak a villäban, akik elvittek 2 festmenyt es Y. ugy gondolta, hogy Halitnak az sem fog feltünni... tudod, a kis butus.

4. Ahogy gondoltam Yigit es Lila elkerültek egymäst, mert mire Yigit eldöntötte, hogy akarja a Pärizsi esküvöt, addigra Lila csak ugy elrepült Amerikäba az anyjähoz ... Yigit emiatt összehivja "elbeszelgetesre" a szüleit, hogy jo kis büntudatot csinäljon nekik, hogy bizony miattuk szakitottak Lilläval. Kesöbb Yigit es Cenar elmennek berugni, ahol Cenar azt javasolja neki, hogy repüljön Lilla utän. Nos igy is lett, Yigit elrepült es megint több resz ota meg sem emlitettek öket ... talän ott maradnak örökre...????

5. Mivel Ender es Kaya elvältak, Lila es Yigit leleptek, igy Halit el kezdi gözerövel szervezni az esküvöt... A szervezes közben kiderül az ezüst-ügy, vagyis Yildiz kenytelen bevallani, de Halit nem haragszik rä. Söt megertöen viselekedik vele ... Yildiz, csak nez, mint Rozi a moziban es el van äjulva, hogy Halit mennyit vältozott es milyen kedves lett...

6. Ekkor jön a fekete leves, amit a nezök szämära most tärnak fel, megpedig, hogy Halit es Erim mindent hallottak es Halitnak esze ägäban sincs elvenni Yildizt, hanem bosszubol, amiert megcsalta Kerimmel, el akarja venni töle a gyereket ... Szegeny Yildiz .... :-( Pedig elvileg nem csalta meg a törpapät, mert a Kerim-ügy hamarabb volt es Halit csak räeröltette magät Yildizre ... na mindegy, itt mindenki tulkomplikäl mindent ... De ugye szegeny Yildiznek mär penze sincs, szoval ha Halit tenyleg kidobja, akkor megint nincstelen lesz ... :(

7. Közben Sahikänak köszönhetöen volt meg egy kellemetlen jelent, amit ugy ällitott be, mintha Halit, Yildiz, Kaya, Ö es egy ismeretlen nö együtt mentek volna el vacsoräzni, hogy Kayänak szerezzenek egy uj nöt. Az etterembe követi öket Ender es Cenar es ekkor Ender vegervenyesen bosszut esküszik Yildiz ellen ... Pedig szegeny Yildiz nem tehet semmiröl. Sahika kihallgatta, hogy hova mennek Halittal vacsoräzni es a sajät vacsoräjukat is oda szervezte, majd az etteremben a sajät asztalukhoz invitälta a "friss jegyespärt" Ender kiborult, räboritotta Yildizre az etelt es kezdetet vette az uj häboru, amiert csak Sahika a felelös, de senki nem lätja ezt, mindenki bedöl Sahikänak, meg Halit is ... :-(

8. Mäsnap Ender taktikät vält es bocsänatot ker Yildiztöl es keri, hogy beküljenek ki es Yildiz bedöl neki (is) ...

9. Halit teljes gözzel azon dolgozik, hogy legyen bizonyiteka Yildiz es Kerim ellen es olyan szituäciokat teremt, hogy a ket fiatalt kettesben le tudjäk fenykepezni es ezt fel tudja majd kesöbb hasznälni Yildiz ellen ... Halitnak egyszer sem sikerül a terve, viszont ezt Sahika megszimatolja es a koräbban ältala keszitett kepet hasznälja fel, hogy megzsarolja Halitot ... Megpedig, hogy a kepekert cserebe a tervezett esküvön, nem Yildizt, hanem öt kell elvennie ... oh Allah! hova kerültem????? Talän ez lesz az a bizonyos eküvö, ahol mind a 3 vipera esküvöi ruhäban värja Halitot?????

10. Mindezek mellett Zehra es Asumän oda adtäk a penzüket Mertnek, aki most lätszolag a penzböl több penzt csinält, hogy ezzel is elnyerje a bizalmukat, de gondolom kesöbb minden penzüket el fogja sikkasztani ... Zehra mär bele is szeretett Mertbe, viszont Asumän azt sem tudja, hogy a penzügyi "tanäcsado".

11. A sok ärmänykodäs mellett volt meg egy vicces jelenet is, amikor megerkeztek a menyasszonyi ruhäk a villäba, hogy Yildiz felprobälja öket, de nem csak ö, hanem Zehra, Asumän es Asyel is felvettek 1-1 ruhät es a nappaliäban täncoltak, amikor is Halit betoppant egy ügyfellel es a nök ismet szegyenbe hoztäk a törpapät .... haha :-)

12. Erim nem tudja elviselni Yildizt, igy ätköltözik az anyjähoz, de Halit megkeri, hogy ne mondja el Endernek, hogy az apja mire keszül Yildiz ellen. De mivel Endert minden häjjal megkentek, igy megis kiszedi a fiäbol az informäciokat, aminek rettenetesen örül, hiszen ö most Yildizre ellensegkent tekint ... Szoval ebböl is gondolom, hogy közeledik a "3Menyasszonyos-Esküvö" ... :-)


zuzuzu777 szept. 30. 17:00:39
(564/566)


Dávid és Góliát eddig nincs benne előzetesbe, tehát olyan lesz, mint a 2 videó, amit feltettem, amiből a fele se igaz!
3 nap és jön a következő!


mihenike szept. 30. 09:09:58 Előzmény zuzuzu777
(563/566)

Szep jo reggel :-) Igen, ez tenyleg igy van. Van, amikor semmi idöm sincs, aztän hirtelen ugy alakul, hogy van idöm nezni es akkor räkapcsolok ezerrel :-) Ez neked tenyleg kihiväs, föleg, amikor neha beleolvasok kettötök beszelgetesebe es senkit nem ismerek belöle, szoval nem is jegyzek meg belöle semmit. Mire en oda erek, addigra mär se kep, se hang :-) Szoval amiket en irok neked azt te mär nagyon regen läthattad, de te megis kitartasz mellettem :-)
A citromos vizen nagyon jot nevettem. Ez az Asuman borzalmas :-)
Tenyleg visszajön Törpi es Alihan vagy az csak valami ätveres volt?


zuzuzu777 szept. 29. 20:24:45 Előzmény mihenike
(562/566)


[spoiler] Tudod, most én 3 felé szakadtam:
1. Te (a közepe táján)
2. Alanis (közel a végéhez)
3. én. (a legújabb)
Teljesen különböző idők és bizony én is összekeverhetem néha-néha a kronológiai sorrendet.
Érdekes, de a török nők állítólag meg vannak(voltak) bolondulva a fehér hajúért! Alacsony is, csúnya is, na meg az ajkai....pfuj!
1. A. szája soha nem lesz kisebb, csak nagyobb, úgy, mint a hátsója! Eszembe jutott egy nagyon jó pofára esése, soká lesz, de le kell, hogy írjam:
Amikor hozzámegy Y. Dohanhoz és annak a volt feleségével vacsoráznak, ( most ő a 3. szőke) akkor behozzák a citromos vizet, amit ugye hal evés után ujj öblítésre használunk, de Y. azannya fog egy kanalat, elkezdi szürcsölni, hogy ilyen levest még nem evett, egy kicsit fura. No ne tudd meg (ill. majd látod) azt a blamát, amit el kell viselni azannya meg alányának, hogy nem ismerik az illemszabályokat.
5. Jaj, az az óvoda is, olyan aranyos volt a picur.
10. Y. hát ezért nem lehet tudni, hogy tényleg teljesen lökött v. nagyon okos! annyira ellentmondóak a cselekvései.
Idézet Tőled: komolyan mondom, ennyi marhasägot ki tud kitaläni .... ?????? :-) Válasz: PÉNZÉRT mindent!!!
Érdekes, Te is hol megnézel vagy 10 részt, hol pihenteted 1 hónapig!


Ide írd a spoileres tartalmat [/spoiler]
mihenike szept. 29. 17:23:31 Előzmény zuzuzu777
(561/566)

Szia! Jaj arra nem is reagältam, hogy Halit apot kiirtäk a sorozatbol a boträny miatt ... pedig undorito egy ember ... kinek tetszik????

1. Asumän most sem egy topmodell es ha ennel is köverebb lesz, akkor mär felelmetes lesz :-) Most is akkora a szäja, mint a becsi kapu, pedig ostoba, mint a föld es megsem szegyelli magät :-)

2. Sahikänak megiscsak sikerült elernie, hogy Ender es Kaya elväljanak, megpedig ugy, hogy mindkettövel elhitette, hogy a mäsik megcsalta ... Nem is ertem öket, hogy csak igy elhiszik, hogy a mäsik megcsalta ... ennek igy semmi ertelme .... De amit meg inkäbb nem ertek, hogy azok utän, amiket Sahika tett az elözö evadban, azok utän is itt jär-kel fel-s-alä es többen ujra bedölnek neki ...

3. Yildiz a penzet Mertre bizta, amikor ez kiderül, akkor Kerimmel összeverekszenek, ennek Halit is szemtanuja lesz es Yildiz talpa alatt ismet forro lesz a talaj, hiszen ö mär visszaköltözött Halithoz es Halit megint ugy kezeli mint valami tulajdontärgyat ... Na persze Kerimnek igaza volt,amikor összeverekedett Merttel, hiszen a "sertes" ätveri Yildizt.

4. Mivel Yildiznek sulyos büntetest kell fizetnie, igy ki akarja venni a penzet, mert egyedül akarja ezt a problemät megoldani es nem akar Halittol segitseget kerni. De Mert nem adja neki oda a penzt ...

5. Zehranak ismet vilägmegvalto ötlete tämadt, megpedig, hogy "elit-ovodät" nyit a villäban. Asumän, Aysel es Zehra tehät gyermekfelügyelet közben elveszitenek egy gyereket (häla Allahnak, csak az emeletig jut a kicsi) de az anyja kihivja a rendörseget, ugyhogy Halitnak ismet a rendörsegröl kelll összeszendie a felnotäs länyät es a többieket ... haha :-)

6. A väläs miatt Yigit elhalasztja az esküvöt, erre Lila pedig kitalälja, hogy utazzanak el Pärizsba, es häzasodjanak össze csak kettesben ... na ez sem tetszik Yigitnek, ugyhogy megint összevesznek .... szoval a törtenelem es a forgatokönyviro ismetli önmagät .... Lilla hivja az anyjät, Yigit otthon gondolkozik es csomagol .... gondolom ennek megint az lesz a vege, hogy elkerülik egymäst :-(

7. Sahika lätvänyosan szakit Kerimmel, hiszen eddig kamu-kapcsolatban voltak. De igen, ahogy irtad, Mert beleszeret Sahikäba, egy ejszakät együtt töltenek, de Sahika senkit sem tud szeretni, mindenkit csak kihasznäl.

8. Yildiz mindenäron ki akarja nyomozni, hogy mi törtent Kaya es Ender között, ezert meg Sahikät is meghivja magukhoz vacsoräzni, mert ugy sejti, hogy S. äll a szakitäs mögött. Ezt Ender felreerti es azt hiszi, hogy Yildiz a häta mögött összejätszik Sahikäval, igy Ender ismet Yildiz ellen fordul. Pedig szegeny kis Yildiz csak segiteni akar nekik es ujra összehozni öket ... Szegeny kis butus ... :-(

9. A ket bohoc, Cenar es Emir munkät keresnek. El is mennek egy älläsinterjura, ahol el kezdik meselni, hogy Yildiz Yilmaznak milyen munkäkat vegeztek el ... en akkorät nevettem .... :-) Termeszetesen ugy kidobjäk öket az irodäbol, hogy a läbuk sem eri a földet :-)

10. Jaj volt meg egy nagyon vicces jelenet. Zehra összeszedett ket hippi uj barätot magänak, akik ismet hülyre vettek. De Yildiz kezebe vette az iränyitäst es megszabaditotta Zehärt tölük. Nem tudom, hogy emlekszel-e, elmentek egy etterembe enni, ahol Yildiz körülbelül mint leevett az etlaprol, majd ott hagytäk a ket hippit, hogy ök fizessenek, mert elötte mindent Zehra fizetett nekik. Na ezek utän meg milyen rosszul lett Yildiz ... komolyan mondom, ennyi marhasägot ki tud kitaläni .... ?????? :-)


zuzuzu777 szept. 28. 20:09:26 Előzmény mihenike
(560/566)

Asumannak mindegy, csak férfi (?) legyen és pénze legyen! Majd még meglátod miket csinál!
Emlékszel, S. már az első este elment BiH-be disznóval!? Akkor közeledik K. vége is, mert nem akart S. szeretője lenni ! Megmondom őszintén engem nagyon zavar S. szemöldöke is!
235 az már több, mint a fele.
Most ahogy disznózunk, hát Asuman most a 6. évadra úgy elhízott, hogy le is lehetne vágni! :-)


mihenike szept. 28. 19:39:37 Előzmény zuzuzu777
(559/566)

Szep jo estet :-)
Köszi szepen, hogy mindig gonosz räm :-)A ronda sertesen rettenetesen jot nevettem :-)
En most a magyar felbontäs szerinti 235. resznel tartok es ez meg a 3. evad. Toväbb meg nem vagyok kepben. De van böven mit neznem ... de nagyon nagy kär lenne erte, ha tenyleg abbahagynä az Izaura TV a vetitest :-(

1. Mint kiderül Ender anyänk csak lätszolag iratta rä a fiukra a reszvenyeket, amire Sahika kigyo räjön, de nem ö akarja direktbe lebuktatni, igy (ahogy irtad) ugy generälja a dolgokat, hogy Yigit hitelt akarjon felvenni a szomszedos telekre, es a bankban fog kiderülni, hogy bizony Yigitnek nincsenek reszvenyei ... olallallla...
2. Kaya es Yigit pakolnak es ott hagyjäk Endert ...
3. A szülei mosolyszünete miatt Yigit elhalasztja az esküvöt Liläval, pedig elötte volt egy nagyon vicces jelenet, amikor is ruhaproba közben Sahika es Ender elteptek egy ruhät ... Ja, en kerek elnezest, az a ruha meg nem esküvöi ruha volt, hanem egy nagyobb eljegyzesi partyra kerestek volna ruhät ... szoval volt egy mini eljegyzes, lesz egy nagy eljegyzes es egy hetedhet orszägra szolo lagzi ... persze, ha lesz, ha addig össze nem vesznek :D
4. Yildiz es Kerim kapcsolata egeszen 24 oräig tartott, mert egy hamis hangfelvetlenek köszöhentöen Yildiz es Ender elhittek, hogy Kerim megiscsak együtt van Sahikäval, igy Yildiz igent mondott Halitnak ... Halit egyelöre szeldinek tünik, de amikor Yildiz beköltözik a villäba es elsö este Kerim a vacsoravendeg, akkor Halit megint csunyän beszel Yildizzel ... Asuman persze boldog... hirtelen nagyon oda van Halitert. Cenarkam meg is kerdezte töle, hogy ö is szerelmes-e Halitba ... haha :-)
5. Az ostoba Zehra es meg ostobäbb managere maitt Yildizt kirugjäk es rengeteg penzt veszit. En märis gondoltam, hogy ebböl baj lesz, ha csak ugy el kezdik ärulni a püret az interneten, de ezek olyan ostobäk, hogy ilyenre nem gondolnak ... Pedig eddig Yildiz mindenröl megkerdezte Kayät ... most kihagyta ebböl Kayat es tessek mi lett belöle ...
6. Mert, a disznofülü, most Sahikäval kavar es biztos ätveri Kerimet, de arra meg nem derült feny.


zuzuzu777 szept. 28. 17:31:21 Előzmény alanis
(558/566)

Szívesen, ahol tudok, ott tudok, ahol nem (szemszek), ott nem

1, Arra emlékszem, hogy egy öreg néni volt, aki elmondta volna az igazat, de ezen kívül volt videó is, de ez nálam kimaradt (mármint az emlékezetemből, úgy látszik nem tartottam??? érdemesnek megjegyezni) Amennyiben beugrik - megírod???
4. Igen, C. nem nekik fogja adni a részvényeket, hanem K.-nak!


zuzuzu777 szept. 28. 17:19:26 Előzmény mihenike
(557/566)

Most olvasom a rossz hírt Alanis-tól,-től hogy a 4. évaddal vége, v. az 5? Állítólag a 6. évad a 147-től, de már azt sem tudom. Pedig most akartam írni, hogy mind a 3 szőkét péklapáttal (ahogy A. mondani szokta volt) Ez azt jelenti, hogy tényleg utoléred a magyar vetítéseket. Már láttam a 148. bölümöt, nem úgy néz ki, hogy abba akarnák hagyni.
3. Mert, az egy ronda sertés (ugye a törököknél ez egy nagy sértés, mármint a sertés) a saját barátját is átveri, persze a buta szőkének is elmegy az 5 milliója. Persze Asuman és Zehra se maradnak ki. :-(
4. Sahika a gonosz kígyó, persze nem hátsó szándék nélkül tette ezt, majd meglátod!!! :-)
5. Nyugi, Ender mindenkit átver, még a saját fiait is. Amikor Kaya erre rájön, mert miért is ne jönne rá, akkor választás elé állítja E.-t vagy a részvények, vagy a szerelem!
7. S., a kígyó nem veszhet össze az unokaöccsével, mert ugye vele akarta megmérgeztetni E. fiát? Jól emlékszem, hogy az ajándék villával is lesz néhány S- által generált bonyodalom.
VÁLASZ az u.i.-ra Nagyon-nagyon régen úgy gondolták a fkírók, hogy majd így folytatódik, de közbejött fehér hajú szex botránya (ugye akkor jöttek divatba a feljelentgetések) és állítólag ezért hagyta abba ennél a csatornánál a forgatást, de átment egy másikhoz, amelyik nem ilyen erkölcsös.
Még 1-2x lesz szó róla, (a halála után már nem jelenik meg)sőt E.-nek lesznek kellemetlen éjszakái is miatta, de az jóval odébb van.


alanis szept. 28. 12:12:42 Előzmény zuzuzu777
(556/566)

Köszi a pontosításokat, kiegészítéseket :)))

Na bejött, amit írtam. Október közepéig adja a magyar tv a sorozatot, aztán volt nincs lökött bagázs. Tehát akkor érjük el a 4. évad végét és vagy végleg vagy átmenetileg szünetelnek Yildizék hülyeségei.

Jelenleg ott tartunk, hogy:
1. Dogan agyvérzést akar kapni, ugyanis becses lánya hozzáment titokban a rosszarcú fiúhoz. De előzetes alapján apuka tart lagzit a kislányának és valaki tolószékben megjelenik.
2. Cagatay figyelmeztette Yildizt, hogy a férje egy gyilkos. El akarta tenni ugye láb alól a rosszarcú, de mivel megmenekült, azóta Cetin hiányzik a létszámból.
Yildiz nem hisz neki, de azért elülteti Cetinnel a bogarat a nő fülébe, úh. hazaérve utána is kérdez Dogannál, aki szemrebbenés nélkül előáll egy mesével, miszerint Cetin elutazott szabadságra, már ráfért nagyon és még nem tudni, visszatér-e.
3. Ender es Kumru szőke anyja nonstop egymásnak feszülnek és ebből oltári baromságok születnek. Kumru anyja azzal próbálja nyilvánosan lejáratni Endert, hogy plasztikázott vagy sem. Unalmas!!!!
4. Cagatay és főleg Ender aggódnak, hogy Ekin nem tartja magát a megállapodásukhoz és nem fogja átadni nekik a megvásárolt részvényeket.


mihenike szept. 27. 19:33:39 Előzmény zuzuzu777
(555/566)

Szia! Ameddig ennyire szorakoztatnak, addig biztosan nezni fogom :-) Ma ugyanis megneztem 3 reszt es rettentöen jokat nevettem. Vegre ... 3 het szünet utän ... :-)
1. Cenarkamnak születesnapja volt es Yildiz szervezett neki egy "Gonosz-partyt" Ahol Ender Szörnyellänak, Yildiz Endernek, Sahika pedig Sahikänak öltözött .... haha :-) A party alatt älarcosok kiraboltäk az összes vendeget ... na ebböl is oriäsi kavaräsok voltak.
2. Mindannyian elmentek a rendörsegre. Erre mondja Cenar, hogy szerinte Kaya beszeljen, mert ö itt a legnormälisabb ... haha, es milyen igaza van :-) /mär elöre felek, hogy mi lesz,ha Kaya es Ender szakitanak, mert most Endert nagyon birom. Olyan mint egy földre szällt angyal.
3. Kerim es Yildiz egyre közelebb kerülnek egymäshoz. Kerim beleszeretett Y-be, de a barätja, Mert, arra biztatja, hogy ne csak az Argun vällalatot, hanem Yildizt is tegyek tönkre. VAgyis Yildiz penzet is csaljäk ki ... ugyanis Yildiz is beleszeretett es meg penzügyi tanäcsokat is kert töle ...
4. Asumän minden äron azt akarja, hogy Yildiz es törpapa kibeküljenek, ezert elmegy Halithoz, hogy "elärulja" a fiatalokat, de Sahika közbelep es elöadja, hogy Ö es Kerim egy pärt alkotnak ... ez a nö tenyleg örült :-)
5. Kaya toväbbra sem bocsätotta meg Endernek, hogy a häta mögött tett szert reszvenyekre es välasztäs ele ällitja ... Ender pedig olyan okos, hogy a reszvenyeket a fiaira ruhäzza ät, igy ujra szent a beke Szent Kaya es közte :-)
6. Yildiz es Kerim tisztäzzäk a Sahika-fele felreertest es kapcsolatot kezdenek ... Ezzel pärhuzamosan Halit toväbbra is vissza akarja szerezni Yildizt ...
7. Lila es Yigit kapcsolatät mindenki elfogadta es nagyszabäsu eljegyzest tartottak, ahol Yildiz majdnem megölte Yigitet, mert a kävejäba Chillit tettek es a fiu allergiäs a csilire ... haha. Ezek utän Sahika egy villät ajändekozott a fiatalkonak, näszajändekkent ... amit nem ertek, hiszen ez meg csak az eljegyzes volt es nem az esküvö ... haha
8. Zehra toväbbra is sporol, mert annyira fel a szegenysegtöl ... es ebböl mindig nagyon vicces jelenetek kerkednek kis :-)
ui. Mi volt az a jelenet a 3. evad elejen, amikor Halit hajlektalankent ül az utcän, Yildiz pedig nagyasszonyt jätszik???? vagy az csak egy felrevezetes volt ... ???? mert azota meg csak ehhez hasonlo jelenetet sem mutattak ...


zuzuzu777 szept. 24. 18:19:30
(554/566)
Majdnem 68.000 a megtekintés, csak 553 a hozzászólás! Hol vagytok?
zuzuzu777 szept. 24. 18:17:29 Előzmény alanis
(553/566)

Remélem, hogy elégedett maradsz! Átmásoltam a leveled és válaszoltam azt hiszem mindenre!
M I H I !!! Könyörgöm, ne olvasd tovább!!!

1. Dogan dutyiban van 2 évig, aztán kiszabadulva bosszút esküszik a nők ellen.
V Á L A S Z : azért, mert Y. kihallgatta a beszélgetésüket a csicskával, ahol bevallotta, hogy ő fizette le a szerelőt, hogy babrálja meg C. kocsiját, és amikor balesetük volt, meghalt. Erre fel jelentette fel a rendőrségen D.-t Y. bezárták, de az ügyvédnő, akivel majd eljegyzi magát kihozza onnan, mint vétlent!
2. A három grácia irányítja a céget. Sajnálom, hogy Kumru anyja maradt. Bíztam benne, az is elkotródik idővel
V Á L A S Z : látod, a videó szerint eltűnik, de hű lesz önmagához, mert amikor megtudja, hogy a fiútestvére (akit 20 éve nem látott) milliárdos lett, rögtön megy békülni. K. azannya nem sajnálja a pénzt, szórja, mint búzát a tyúkoknak! E. rászól, de a válasz: nincs aki ránk szóljon, D. börtönben van.
3. Yildiznek és Dogannak születik egy kislánya. A kiskrapek is eképpen nőtt, új a színész gyerek is.
V Á L A S Z: igen és ugyan olyan bugyuta, mint 2 évvel ezelőtt. Az agya kb. egy évesé. Azért ki lett választva, szép kisfiú!
Viszont az tetszett, amikor Kumru ment meglátogatni őket, vagyis a féltestvérét, az látszott rajta, hogy szereti a két gyereket. Nemcsak úgy odament, hogy megmutassa magát, hanem mintha tényleg szeretné azokat a gyerekeket.
V Á L A S Z: Azért ment oda, hogy előkészítse a talajt, mert az apja a börtönben mondta neki, hogy még nem látta, pedig már 2 éves a kislánya!
Nem ártana néhány új szereplő, férfiak főleg, mert nagyon elnőiesedett az egész.
V Á L A S Z: Pedig nem is egy új férfi jelent meg: pl. a bőröndrabló, az énekes,
Ill. Ender haja valami borzalom. Ez a hosszú valami szörnyűség....
V Á L A S Z: Néztem innen, néztem onnan, de nem találtam nyomot, hogy paróka lenne.
V Á L A S Z az előző leveledre: E. rá akarja venni C.-t, hogy udvaroljon K.-nak és vegye feleségül, mert rengeteg pénze van. (ez volt a nagy "kavarás")
E. vett egy szállodát a két bohócnak és mi a szálloda neve? ENDER megfordítva: REDNE !!!


zuzuzu777 szept. 23. 18:46:52 Előzmény mihenike
(552/566)

Csak attól félek, hogy vége lesz és "elveszítelek"


zuzuzu777 szept. 23. 18:45:16 Előzmény alanis
(551/566)

Sajnos egy picit foglalt vagyok, de már láttam a 148. előzetesét, ami elvben 3 nap múlva kerül vetítésre.
Hiányolod a férfiakat? Pedig lesznek benne újak, pl. Y. kikezd egy jó pasival, ami azt is jelentheti, hogy nem csapják össze a végét!
Valószínű, hogy a két videó csak kacsa volt??? :-)


alanis szept. 23. 14:24:14 Előzmény zuzuzu777
(550/566)

Csak annyit, hogy jelenleg nálunk a 141. bölüm megy. Ebből tényleg még bekövetkezhet, hogy utolérjük a kinti részeket. Bár nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a 146. bölüm után abba fogja hagyni a csatorna és átmenetileg szüneteltetni fogja a vetítést. De majd meglátjuk, mi lesz.


zuzuzu777 szept. 23. 10:34:38 Előzmény alanis
(549/566)

Egy szó mint száz, a videók átverések voltak, még jó, hogy kapok értesítést, különben nov. elején kezdtem volna el nézni, mivel okt, közepére ígérték a forgatások kezdetét!
Most az aktuálisra, majd utána a 147.
1. ami azt illeti, lesz kavarás, mert Dogan "öleti" meg, de megmenekül (ha jól emlékszem, pont Cagatay követi őket és látja, hogy mit csinál SEDAI majd megmenti Ekint!
2. Csak várd ki, hogy mit fog még művelni a 3 szőkeség! D. meg ott áll az üllő és kalapács között!
3. Ezért mondtam még akkor, amikor megjelentek, hogy nagyon figyelj oda mit művel az apa és a lánya! (Szerintem ilyen nincs!)
4. Endernek már nem csak a kezei idegesítőek, hanem a szemeivel is olyan forgatásokat végez, hogy le a kalappal.


alanis szept. 22. 21:53:35 Előzmény zuzuzu777
(548/566)

Na mai részben kiderült, mi történt az Ekin gyerekkel. Természetesen Dogan keze volt a dologban. El akarta tenni láb alól, de Cagatay megmentette, így túlélte.
A mindenes lótifuti Cetin napjai viszont meg vannak számlálva.
Hát akkor ezzel kiderült, számomra legalábbis, hogy Dogan is egy mocskos gyilkos. Ez a Yildiz is kifogja a zűrős pasikat. De azért érdekelne, Kumru anyja mire gondolt pontosan, ami D. igazi arcát illeti. Erre vagy lesz még más is?


alanis szept. 22. 19:41:56 Előzmény zuzuzu777
(547/566)

Belenéztem az új részbe. De persze törökül nem értek, így csak pár dolgot szűrtem ki.
1. Dogan dutyiban van 2 évig, aztán kiszabadulva bosszút esküszik a nők ellen.
2. A három grácia irányítja a céget. Sajnálom, hogy Kumru anyja maradt. Bíztam benne, az is elkotródik idővel.
3. Yildiznek és Dogannak születik egy kislánya. A kiskrapek is eképpen nőtt, új a színész gyerek is.
Viszont az tetszett, amikor Kumru ment meglátogatni őket, vagyis a féltestvérét, az látszott rajta, hogy szereti a két gyereket. Nemcsak úgy odament, hogy megmutassa magát, hanem mintha tényleg szeretné azokat a gyerekeket.
Nem ártana néhány új szereplő, férfiak főleg, mert nagyon elnőiesedett az egész.
Ill. Ender haja valami borzalom. Ez a hosszú valami szörnyűség....

A nálunk futó éppen aktuális részek nagyon felületesen vannak meg. Sajna most másik két sorozat kötl le, azokat nézem elsősorban. Bár azért próbálom nyomon követni, mi történik.
1. Ekin vagy hogy hívják, éppen lelépett vagy valami történt vele. Szakított Kumruval csak úgy ripsz-ropsz. Pedig épp hogy összejöttek. A gyöngyös lány is nagyon keresi. Átnézte a fiú lakását, de az útlevelét nem látta meg, csak az tűnt föl neki, hogy minden cucca érintetlenül megvan. De Emir szerint, a fiú gazdag, minek neki az útlevelen kívül bármi más is, ha tényleg elutazott. Úh. itt valami kavarás lesz.
2. Kumru anyja megjelent a házban, vagyis beköltözött, hogy a lánya közelében lehessen, mert az van beadva, el fog utazni. Persze tudva volt, ez nem igaz, csak szart ment kavarni.
Az első estén be is vágta, hogy Yildiz segítségével Asuman árulja Kumru táskáit, mert tartozása van és abból a pénzből fedezi.
Yildiz és az anyja tagad mindent, anyuka majdnem ájulást prezentál.
Dogan látszólag benyalja Yildizék magyarázatát. De ugye szerelmes Yildizbe, úh. megkerülve a dolgot próbálja kiugrasztani a nyulat a bokorból és vallomásra bírni a két nőt. Felajánlja a látszólag megroggyant anyósának, hogy beköltözteti egy házba külön, és akkor nyugalomra lelne. Na ettől padlót fog A. Nem akar az menni sehova, a lánya mellől és a gazdagság elől sehova. Úh. hamarosan csak kiderül minden. De ahogy elnézem, Dogan nagyon szerelmes, így minden el lesz sikálva.
3. Kumru anyjának volt egy rövid komolynak ható megnyilvánulása, miszerint Yildiz még nem ismeri az igazi Dogant és hamarosan meg fogja és akkor ugyanúgy menekülni fog, ahogy ő is tette. Mert nem a semmiért mondott le a gazdag életről és főleg a lányáról. Kumru kissé elgondolkodott.
Kíváncsi vagyok milyen szennyt fognak Doganra húzni, mert az kevés lesz, ami most is látszik, hogy egy kontrollmániás marha. Ideje, hogy kiderüljön a sötét oldala az ürgének.
4. A másik szerelmes Cagatay nem akarja vissza a pénzt, amit Yildiz kért ál-ürüggyel, hogy anyuka tartozását kifizessék. A pali kezdettől tudta, nem az ovira kell a pénz, mert beszélt a vezetővel. De nem érdekelte, mert még mindig szereti ezt a lökött nőt. Néha azért vannak szép jeleneteik, amikor normálisan beszélnek egymással és érződik, szeretik egymást még mindig.
Mondjuk azt bírom Yildizben, hogy azért felülkerekedik benne a józan ész néha és megpróbálja helyretenni, amit elkutyul. És nem szándékosan árt az embereknek.
A gyerek továbbra is nagyon cuki, édes azokkal a göndör fürtökkel. Sajna az új részekben már nem lesz az új, megnőttnek fürtjei... kár.
4. Endert most nem tudom, mit kavar, mert foszlányok maradnak meg a részekből. De mindig nagyon energikusan magyaráz a testvérének, úh. állandó kavarásban van.
Egy biztos, megint a régi lakásban laknak. Szóval valamikor elhagyták C. villáját. Végre.