liliom31 2012 szept. 04. - 21:15:47
(1630/2630)
Ha bár nem is használnék ennyire naturális szavakat arra, amit Zandra leírt azért sok ponton egyezik a véleményünk.
Én azért, mint emberi sorsot tragikusnak látom Bihterét, de én is az õ karakterét látom a leginkább sérültnek és a leginkább rombolónak. Behlül egy málészájú, ez igaz és szerelmes Bihterbe de igazán nem szereti legalább is az én szótáram szerint. Õ volt az elsõ nõ aki megérintette õt, mert talán az a vadság van meg benne amit õ csak szabályozott keretek között mert megmutatni. De már õ is látja, hogy Bihter eszelõs. Szerintem most próbál tõle elszakadni, azért gondol rá, de nem hiszem, hogy fog menni egy ilyen gyenge akaratú és jellemû embernek, mint ez a Behlül, de neki legalább van lelkiismerete, bár elég késõn talált rá. Bihter viszont tényleg csak önmagával van elfoglalva.

Azért én Achsen asszonyt sem ítélném el, mert ahogy Adnan is mondta az ember a hozzátartozóival szemben viseltetik egy megelõlegezett bizalommal ami önmagától érthetõdõ. A házastársa felé szintén kell lennie egy alapvetõ bizalomnak, mert különben nem mûködik a dolog. Achsen asszony nem lehet annyira tárgyilagos a család tagjai ügyében, mint pl: Himli vagy Nihat esetében. Denise hiába él ebben a családban azért mégis kicsit kívül álló és jobban látja a dolgokat de bizonyítéka sajnos neki sincs.
zandra 2012 szept. 04. - 20:31:52
(1629/2630)
Én meg nem tudom sajnálni Bihtert, kicsit sem, akárhogy is bõg, szenved, nem érdekel. Nálam ott már rég elásta magát, hogy megcsalta a férjét (aki egyáltalán nem ezt érdemli), és én ezen nem tudok túllépni. Odáig rendben van, hogy szerelmes(?) lett, talán még odáig is rendben van, hogy elakart szökni Behlüllel, viszont odáig már nem, hogy miután Behlül meggondolta magát, õ ahelyett, hogy - ha nem is mondta volna el az igazat - elvált volna Adnantól, tovább folytatta a kis színjátékát, mi több, még aznap megdugatta magát vele. Mégis milyen nõ az ilyen? Szánni, de nem sajnálni való. Szegény szerelmes. Hát legyen, de semmi nem jogosítja fel arra, hogy egy egész családot becsapjon, és tönkretegyen. Elhányom magam azoktól a jelenetektõl, amikor éjjelente beszökik Behlülhöz, amikor szemrebbenés nélkül hazudik mindenkinek, vagy amikor a szolgákkal úgy beszél mint valami diktátor. Én egy ilyen ember iránt semmi empátiát nem tudok érezni. Bihter egyedül CSAK magával foglalkozik. Csak, magával, és nem Behlüllel. Egy undorító, hazudozós, jellemtelen, önzõ RIBANC. Én ennyit látok ki belõle. És a külsõségein kívül semmi olyasmit nem látok, ami értékelendõ lenne benne. Lehet, hogy valaha volt jó tulajdonsága, de mára elmúlt. Én nem tartom jobbnak Behlülnél egyáltalán.
Mondják itt páran, hogy õ legalább felvállalta VOLNA a szerelmét (de nem tette, hanem inkább hazudik tovább), de szerintem ugyanolyan gusztustalan tulajdonsága, hogy csak magával törõdik, mint Behlülnek az, hogy egy málészáj. Annyi különbség, hogy Bihter sokkal ellenszenvesebben teszi ezt, mert amíg Behlülön látszik, hogy mindezek ellenére azért szorult belé egy kis jó érzés, addig elõbbiben, a Behlül iránt érzett mániáján, meg a saját "Firdeus lánya vagyok" komplexusán kívül, nem túl sok mély emberi érzelmet fedezek fel. Nem érdekli az anyja, a testvére, nem érdeklik Adnan érzései, nem érdekli Nihal, nem érdekli,hogy tapos bele a szolgál lelkébe (õk is emberek!), és semmi az ég világon, csakis a saját szerelmi élete.
bloodofthedragon 2012 szept. 04. - 17:03:38 Előzmény malczikaantaika@gmail.com
(1628/2630)
Annyira eredeti vagy a Behlül-szapulásoddal, minden nap csupa friss gondolat...
7/10
kiskukac63 2012 szept. 04. - 13:52:37 7/10
(1627/2630)
Kérdés az, hogy Ahsen asszony mivel védi a leginkább a családját?! Azzal biztosan nem, hogy egy kicsit sem kételkedik, igaz, megpróbál utánakérdezgetni, de fel sem merül benne, hogy valaki(k) nem mondanak igazat?! Denise asszony pedig gyorsan visszavonulót fújt, meg sem próbálta valódi érvekkel indokolni a gyanúját!Besír viselkedése nem igazán logikus: ha Denise asszonyt jobban beavatná, közösen erõsebbek, bátrabbak lehetnének, többet tudnának segíteni kenyéradó gazdájuk szemének felnyitásában, nem egyedül viselnék a következményeket!
Behlül üvegházi könnyeinek szerintem több oka is volt, az általatok említetteken túl vsz. végigperegtek elõtte az ott történtek: az elsõ szenvedélyes összefonódás, majd az azt követõ tömérdek feszültség, hazugság, bújkálás stb. Mindenesetre ez a látványosan zaklatott állapot sem bírt Nihalban semmilyen kételkedést, vagy kérdések sorozatát elindítani! Én a címbeli "tiltott" jelzõ mellé még a "gyilkos"-t is odatenném: ez a szerelem testet-lelket, érzéseket, kapcsolatokat is gyilkoló, eszelõs érzelem!
10/10
csikosi 2012 szept. 04. - 12:41:29 10/10
(1626/2630)
Az igaz, hogy a szinészek szenzációsan adják elõ a szerepüket!
A filmtörténet szerint én azt gondolom, hogy ha szeretünk valakit annyira, akkor nem akarjuk birtokolni.
Ha nem vállalták a szerelmüket együtt, akkor nincs mit tenni.
Akkora szerelem nincs, hogy ne lássuk már végre be, hogy ha a villamos nem vesz fel?...nem szaladunk utána.
Elborult az agya ennek a bihternek.
offtopic
handi99 2012 szept. 04. - 09:08:13
(1625/2630)
Szerintem természetes, hogy Ahsen asszony védi a családját még Deniz asszonnyal szemben is. Éppen elõtte bizonyosodott be, hogy Hilmi úr mire képes. 100 %-ig azért õ sem volt biztos, mert csak rákérdezett Beºirnél a dologra, aki viszont tagadott. Deniz asszony helyzete azért kényes, mert Ahsen tudja róla, hogy szerelmes a testvérébe, tehát neki jól jönne, ha Adnan és Bihter házassága szétmenne.

A személyzet beszélgetése egyre idegesítõbb. Szerintem már régen túl lépték a nekik kiszabott határt.

Behlülrõl nekem is ez a véleményem.

Bihter, szerintem terhes, a kézmozdulata erre utalt.
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 szept. 04. - 06:53:32 10/10
(1624/2630)
Szerintem terhes a Bihter, csak próbára tette a gerinctelen Behlült, azért mondta, hogy nem az! Kíváncsi volt a reakciójára, és azt kapta, amit várt!!!! Behlül nem érdemli meg Bihtert, csak az a baj, hogy Nihalt sem nõként szereti!!!!! Hanem érdekbõl!!!!!!
Az egyetlen igazán õszinte ember Denisa, Õ mindig egyenes és õszinte volt!!!!!
9/10
pankor 2012 szept. 03. - 23:55:35 9/10
(1623/2630)
szegény Denise...
Pedig végre kimondta, hogy mit gondol, mit tud. Õ az aki igazán szereti ezt a családot, és meg akarja õket óvni a csalódásoktól nem pedig a sunyi Besír, aki fenyegetéssel szerez võlegényt imádott szerelmének és hagyja h folyamatosan becsapják.
Achsen-ben nagyot csalódtam, azt hittem eddig jó érzéke van az emberekhez (Nihattal kapcsolatban, az üzleti életben), hogy ennyire leugassa Madmasell-t aki eddig mindig jót akart, és nyilván nem ostoba pletykákat terjeszt...
és szegény Bihter...
szegény Nihal és Bülent :S

a cselédek elviselhetetlenek, már nem is fogják vissza magukat, Bülent elõtt is fecsegnek, nem is érdekelte õket h meghallotta...komolyan mondom ez már minden határon túl megy...
Behlül egy undorító, sunyi, aljas féreg
antsa10 2012 szept. 03. - 23:10:50
(1622/2630)
Én borzasztóan sajnálom Bihtert. Beleszeretett egyolyan emberbe, aki soha nem fog érte kiállni. De õ még így is foggal-körömmel ragaszkodik hozzá és maga mellett akarja tudni.
Az elõzõ hozzászóló véleményével tudok egyetérteni, miszerint Behlül azért mondta Bihternek azokat a bántó dolgokat, hogy távol tartsa magától, hogy Bihter ne szeresse õt. Számomra ez abból derült ki, ahogy az üvegházban ült és sírt. Arra kiváncsi lennék, hogy azért mert megbántotta Bihtert, vagy azért mert mégsem lesz gyerek.
Szegény Denizt sajnáltam. Már Ahsen is leugatta!
liliom31 2012 szept. 03. - 19:00:44
(1621/2630)
A mai rész alapján én azt tudom mondani, hogy szegény Bihter az egyedül aki már elveszítette minden realitás érzékét. A múlt részben a terhessége nem volt igaz, ma már a szerelme sem. Azt sem tudja mit beszél. Nem Behlült bántja ezekkel a szavakkal leginkább, hanem a saját elméjét rombolja még jobban.

Adnan most mondta ki Nihalnak azokat a szavakat, amelybõl meg érthetjük mi is az az értékrend ami õt a döntései meghozatalában igazán vezérli. A gyermekei mindennél fontosabbak neki. Behlült fiaként szereti és bízik benne. Bihterben csak bízni akar de még nem tud teljesen.

Behlül szégyelheti a képét. Amit Adnan mondott neki az utolsó jelenetben. Szerintem ezek a szép szavak, mint egy kés döfnek Behlülbe, mert a lelkiismerete felébredt benne és ez már erõsebb benne, mint a szenvedélye amit Bihter iránt érez. Szerintem most próbál búcsúzni ettõl a szerelemtõl, bár nem megy neki könnyen. Bihter ezt nem fogja tudni megtenni. Õ már végképp elveszett.
Illiona 2012 szept. 03. - 18:58:51
(1620/2630)
én azután néztem meg a pénteki részt, hogy itt elolvastam a véleményeket.
Szerintem Bihter azért hazudta Behlülnek, hogy nem terhes, mert az általa csak kis idõre elképzelt lehetséges végkifejlet, hogy õk hárman egy igazi család lehessenek, gyorsan és biztosan szétfoszlott. És ha már nem lehetséges, akkor a másféle megoldásokból Behlült ki akarta zárni.
És ma ugyanúgy, Behlül biztosan nem szó szerint gondolta hogy Bihter Firdeusz lánya,de nagyon meg akarta bántani, és tudta, kivül került Bihter bensõséges körébõl, ahol õ annyira szeretett lenni, és az egyetlen dologgal lehetett Bihter akaratát megtörni, amivel tudta hogy Bihter lelkébe beletép. Bántani akarta, hogy a szerelem helyett inkább gyûlölet legyen kettejük között, mert azzal megbírkóznak, de a végzetes szerelmmel nem tudnak.
10/10
Adanvariel 2012 szept. 03. - 18:43:09 10/10
(1619/2630)
Hát ez egy gyönyörûszép rész volt gyerekek... :S:S:S:S
nituli 2012 szept. 03. - 13:31:53 Előzmény csikosi
(1618/2630)
Amikor kivette Bihter a 200 ezret a számláról, elõtte beszélték Behlüllel a jövõjüket, és Behlül figyelmeztette, hogy õ nem tudja olyan magas színvonalon eltartani Bihtert, mint ahogy Adnan teszi. Éppen megélnének, de nem nagy lábon. Ennek ellenére Bihter bevállalta a dolgot. Az, hogy levette ezt az összeget, sokat nem jelent a milliókhoz képest, gyorsan elfogy ám a pénz, ha nincs befektetve. Szóval a 200 ezer+Behlül többet ért neki, mint Adnan a millióival.
Emellett nem védem Bihtert, tényleg jól felkavart mindent, a gyerekeket sajnálom sokszor, amikor kétségbeesetten kérdezik, hogy mi történt a családukkal, az addig békés életükkel? Hát az apjuk elvette Bihtert...

A színészi játékra visszatérve szerintem zseniálisan játszanak, éppen az a szép, hogy ha mondanak valamit, az arcukkal, a gesztikulációval fejezik ki igazán, hogy mit éreznek/gondolnak. Ugyanakkor az a rész, amikor Bihter mégis azt mondja Behlülnek, hogy nem terhes, nekem is hiányos, de ez szerintem nem a színészek hiányossága, hanem a forgatókönyvé. De lehet, hogy ma magyarázatot kapunk erre is. :)
10/10
csikosi 2012 szept. 03. - 10:21:29 10/10 Előzmény pankor
(1617/2630)
Nem kell gonoszkodnod, nézem a sorozatot, csak elmondtam a véleményem, ami meg mindekinek joga.
10/10
Adanvariel 2012 szept. 03. - 10:20:08 10/10
(1616/2630)
Jó, most ne legyek elkönyvelve emiatt olyannak, mint aki rossz színõsznõnek tartja Beren Saat-ot.
Az igazságtalan lenne, mivel nincs így.
Jó színésznõ nagyon. Csak az a jelenet nem tetszett:-)
9/10
lilei 2012 szept. 02. - 20:04:22 9/10
(1615/2630)
Szerintem is jól adta elõ...mint amikor régebben mondta Behlülnek, hogy elmondta a testvérének, hogy együtt vannak...és amikor látta, hogy a fiú összeomlik...ugyanezzel az arccal közölte vele, hogy nem is igaz...csak átverte.
Ugyanazt a hatást akarta elérni szerintem....mert akkor még Behlül (mivel gyáva kukac és örült, hogy megmenekült a lebukástól))...szívesen gondolkodott még abban, hogy együtt legyenek valahogy. Csak a mostani esetben már Behlül kicsit átalakítja Bichter elképzeléseit. Szerintem õ már eldöntötte, hogy az õ útja Nihal...(végre megúszta ezt a botrányt is)...mégha igazából, mint nõ....természetesen Bichter még mindíg vonzza.
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 szept. 02. - 18:58:27 10/10
(1614/2630)
Ne haragudjál, de nem értek egyet!!! Zseniális volt Bihter arca , amikor azt mondja az idióta Behlülnek "na jó, nem vagyok terhes!!!! Tökéletes volt az arc, egy szeretõ nõ gyönyörû, izgalmas, erotikus arca! Kár, hogy ezt nem vetted benne észre!!! Mindenki tökéletesen játszik, fantasztikusak a szereplõk!!!Nem a Szív hídjairól írtam, hanem a Szív útjairól!!!! Micsoda különbség!!!!!
9/10
lilei 2012 szept. 02. - 18:05:51 9/10
(1613/2630)
Igen, ezt az egyet biztosan leszögezhetjük, hogy itt kezdõdött el valami köztük...és nem Bichter kezdte. Elõször is Behlül surrant be a szobájukba, hogy illatozzon Bichterbõl...késõbb, mivel már picit felkeltette a figyelmét Bichternek...õ is belopózott a fiú szobájába illatozni...csak õ hagyott maga után nyomot is....és innen indult el az egész viszony. Tehát ahogy az állatvilágban a him futkos elõször a nõstény után...itt is így volt....csak mi emberek tovább tudunk érezni és Bichternek ez a veszte...nem bírja elengedni maga mellõl Behlült:-(
10/10
Adanvariel 2012 szept. 02. - 17:26:29 10/10
(1612/2630)
Basszus, valóban, amit én írtam az a Szív hídjai ráadásul. Nem Szív útjai :D

Ez esetben nem tudok nyilatkozni, mivel azt a sorit nem néztem:)

Viszont köszi szépen, hogy szóltál és elnézést a botlásért. :) :D
10/10
édesmaya 2012 szept. 02. - 16:44:35 10/10
(1611/2630)
http://borsonline.hu/20120823_szinetar_dora_szerelmes_zalan_miatt_hagyja_el_bereczkit

Sziasztok, nézzétek meg Behlül magyar hangja, Makranczi Zalánt! Egy az egyben hasonlít Kivancra.