handi99 2012 júl. 12. - 14:23:28
(920/2630)
SPOILER-es részhez:

Engem pont ez zavar Bihterben, hogy nincs saját akarata. Ha menni akar, menjen és vissza se nézzen! ... és ne Behlülre várjon.
handi99 2012 júl. 12. - 14:16:46
(919/2630)
Miért, hova vitte volna? A nagybátyja házába?
Miért vigye szállodába, ha már kibérelt egy házat?!?
9/10
lilei 2012 júl. 12. - 13:58:00 9/10
(918/2630)
Neked is köszi a férfibecsület megvédését:-)
Azért jó, hogy nem egyformák a férfiak és a nõk! ...mi lenne itt, ha minden úgy lenne ahogy a másik szeretné:-)
Amúgy Ezel is jó nagy barom...miért csinál õ is magának még plusz szenvednivaló dolgot?:-(
9/10
pankor 2012 júl. 12. - 12:32:05 9/10
(917/2630)
Egy kis fél-off: Vágó Detti (Bihter magyar hangja): http://www.youtube.com/watch?v=7R6rgkMb1mA
Szerintem még hasonlít is Bihterre, csakúgy mint Makranczi Zalán Behlülre. Mindkettejüket számos alkalommal láttam színházban. :) Betti (ének)hangja pedig lenyûgözõ.
9/10
lilei 2012 júl. 12. - 12:10:23 9/10
(916/2630)
Na jól van, megvédted a férfi mundért:-)...én hiszek Neked, hogy ez így megy végig a férfiagyon...de miért PONT abba a házba vitte azt a kis riherongyot?????
liliom31 2012 júl. 12. - 11:40:20
(915/2630)
Ja tényleg a Sindler listájában is volt ez a zene. :-)
Amúgy ami még eszembe jutott, hogy számomra annyira szimbólikus Behlülnek az a kis barna utazó táskája, mintha a múltját az életét szimbólizálni. Minden ami egy kis bõröndbe belefér :-( Mindig azt viszi amikor "Behlül lelép" felkiáltással eltûnik.
Csak írok egy kis SPOILERT hátha van aki még nem tudja a végét!

***SPOILER*** Szerintem nem a kis b...miatt teszi, hanem azért mert az csapda amibe most visszaesett csak egyre jobban szorul körülötte és a film végére teljesen megsemmisíti.Lesz még több lehetõség, hogy Bihter kiszálljon de mindig Behlültõl várja a szabadulás kulcsát és mindig csalódnia kell. Ez a lány nem ellenfél Bihternek, mert õ csak egy kis szuka, Nihaltól kell tartania Bihternek. Firdeusz is azért akarja összeboronálni Nihalt és Behlült mert tudja, hogy ebbõl a kapcsolatból Behlül nem tud majd meghátrálni.***SPOILER VÉGE***
bloodofthedragon 2012 júl. 12. - 11:34:47 Előzmény lilei
(914/2630)
Akkor férfi fórumozóként had magyarázzam el, de szerintem már kimondták elõttem: szó sincs arról hogy magának vagy bárkinek bizonytson bármit is, búfelejtõként - nyilván az alkohol ezt az igényét ezesetben már nem elégítette ki - és dacos bosszúvágyból tette amit tett, ilyen egyszerû, semmiképp sem lelki, pusztán fizikai vágyai kielégítésére. Az meg, hogy nemrég volt együtt Bihterrel...hát kinek mi az a nemrég.:D
9/10
pankor 2012 júl. 12. - 10:53:13 9/10
(913/2630)
Igen, szakított vele. "A közöttünk mindennek vége" szerinted mi? Az meg hogy hívogatta, azt jelenti hogy nem gondolta komolyan, de attól még az szakítás volt, éppen Behlül gyávasága miatt, hirtelen felindulásból. (Amúgy nem tom észrevetted-e, de éppen Behlül "tettét" védtem ezzel.)
Nem tudom miért kell Bihter-t utálni. Meg lehet érteni a tetteit szerintem. (Ahogy Behlül-t is). Nem õ kezdett ki Behlül-lel, de mostanra teljesen belezúgott, az az egyetlen baj, hogy Behlül nem a legmegfelelõbb személy akibe egy lány belezúghat (ld. szegény Nihal). Az meg, hogy hívogatja meg fut utána, ez kölcsönös...
10/10
csikosi 2012 júl. 12. - 10:47:01 10/10
(912/2630)
bihter szakított vele??? HA-HA
Utána õ hívogatta egyfolytában és még elment a házba is?
Akkor ki most a hibás?
Bihter nem hagyja békén a fellángolásuk óta, állandóan õ az aki telefonálgatott az egyik szobából a másikba.
Én igazából ezt a szerencsétlen Adnant sajnálom, hogy az orránál fogva vezeti ez a liba.
7/10
kiskukac63 2012 júl. 12. - 10:43:06 7/10
(911/2630)
Én úgy értelmeztem azt a hálószobai jelenetet, hogy Bihter nem gondolta õszintén, amiket akkor Behlül fejéhez vágott, inkább értetlenséget, dühöt, gúnyos felhangokat lehetett kihallani belõle: mintha Behlül a megfutamodásával szinte "visszakényszerítette" volna Õt az állítólagos helyére: Adnan mellé, Adnan ágyába. Igazából az ezt követõ események is arra utalnak, hogy Bihter egyáltalán nem gondolja komolyan ezt a visszatérést.