Letty72 2012 jún. 11. - 23:55:55
(580/2630)
Besir szerintem is egy szánalmas lúzer. Eddig is tisztában volt Nihal érzelmeivel, de most, hogy tévesen azt hiszi, hogy összejött Behüllel, bõg mint egy kislány, ahelyett, hogy harcolna Nihalért.

SPOILER SPOILER

Azért tragikus sorsa miatt sajnáltam.

SPOILER SPOILER VÉGE.

Ez a Cemile leányzó pedig egy kis kígyó. Olyan féltékeny és irigy Katiara, hogy majd belepusztul és ha tekintettel ölni lehetne Firdi mami szobalány nélkül maradna. Ha más zrikálásáról van szó, akkor viszont lelkesen köszörüli õ is máson a nyelvét Katiaval együtt. (Pl Nessir)

Tényleg a kis ducus milyen kapcsolatban áll Sulejman családjával? Riza kapitány ugyanis ha jól emlékszem Sulejmantól kért engedélyt, hogy elhívja randira?
antsa10 2012 jún. 11. - 23:47:50
(579/2630)
Na a Besírtõl én is kivagyok! Az egy tejbetök! Várja, hogy a "sültgalamb" a szájába repüljön!
Ha annyira kell neki Nihal miért nem tesz érte vmit??
9/10
lilei 2012 jún. 11. - 23:34:25 9/10
(578/2630)
Azért szerintem ott mindenki kukkol valakit valamiért...csak figyeljétek meg. Mindíg volt...és lesznek is ilyen jelenetek. Ezek csak azért vannak, hogy tudatosítsák bennünk azt, hogy az a valaki tudomást szerzett egy eseményrõl ami éppen máshol történt...és nem az orra elõtt:-)
De ez a kis Jemile vagy hogy kell leírni....elég kis cserfes kislány lett, nem?...az apja már leállíthatná...különösen annak fényében, hogy egyszer már majdnem elkergette a házból Bichter a családot õmiatta.
Amikor ellopta Firdeus fülbevalóját.
Mit szórakozik azzal a savanyú képû Besírrel is?...az meg nem tud neki rendesen visszavágni?....csak a szája görbül annak is amikor baj van...pedig tudhatná, hogy Nihal akkor sem lenne az õvé, ha nem lenne Behlül:-(
7/10
kiskukac63 2012 jún. 11. - 21:37:51 7/10
(577/2630)
Igen, engem is nagyon zavar Denise asszony folyamatos kukucskálása, sorozatos felbukkanása kényes-kétes helyzetekben, és feltûnõ,hogy neki mindig mindenrõl van véleménye. És most még az is zavar, hogy az eddigiek alapján nem látom teljesen, hogy milyen érdekek mozgatják tulajdonképpen. De gondolom,a további részek kapcsán majd megvilágosodom :))
handi99 2012 jún. 11. - 20:28:36
(576/2630)
Behlül már az elején sem volt szimpatikus és ahogy halad a történet egyre ellenszenvesebb.

A jól nevelt Deniz asszony folyamatos kukkolása csak engem zavar vagy mást is?
9/10
lilei 2012 jún. 11. - 19:52:39 9/10
(575/2630)
Ez a Behlül fiú tényleg eléggé harmatgyenge , mint férfi -pedig imádom amúgy !!! - Ezellel is mit mûvel? Azt nem tudja neki mondani, hogy akkor kész, befejeztem.
Bichterrel meg mi a szándéka? Most is csak az érzékiségen járt az esze...ahelyett, hogy köszönöm-öt mondana Bichternek, hogy az újra szóba áll vele. Sodródik az a fiú csak, önálló döntése: ZÉRÓ !!!
liliom31 2012 jún. 11. - 19:42:01
(574/2630)
***SPOILER*** Nem tudom pontosan mire gondolsz. Most az lesz, hogy mivel azt hiszi Besír, hogy Behlül Nihallal jött össze, el akar menni katonának de nem veszik fel a rossz egészsége miatt. Azután elindít egy lavinát azzal, hogy elkotyogja a Madmazelnek, hogy mit látott, majd lassan mindenki azt hiszi, hogy Behlül és Nihal között van valami, és mivel Bihter és Behlül nem akarja, hogy kiderüljön az igazság, persze egy kis nyomás hatására akit Firdeusz asszonynak hívnak, de lassan belemennek a játékba. Amikor Besír végül rájön, hogy mi az igazság, tehát, hogy Bihter és Behlülnek van viszonyuk, akkor el akarja mondani Adnannak és egy felvételt készít Behlülék légyottjáról. Aztán kihallgat egy beszélgetést a Madmazel és Nihal között amikor Nihal elmondja, hogy õ mennyire szerelmes Behlülbe és ekkor meggondolja magát és inkább elmegy egy hajóra dolgozni, ahol végül nagyon megbetegszik. *** SPOILER VÉGE ***
10/10
Keeley 2012 jún. 11. - 19:26:39 10/10
(573/2630)
én tudom, hogy mi fog történni a sofõrrel és szerintem ezek után történik vele. Nem? :$
7/10
kiskukac63 2012 jún. 11. - 19:20:51 7/10
(572/2630)
Szerintem Besír tisztán látta azt, hogy az erkélyen Behlül Bihterrel csókolózik. Inkább azért sóhajtotta Nihal nevét, mert Ö reménytelen, plátói szerelmet érez iránta, és sajnálja, hogy Nihal csalódni fog, mert egy olyan Behlül után vágyakozik és szerelmes is bele, aki erre méltatlan, hiszen a háziúr feleségével kavar. Vagy rosszul értelmeztem? De hamarosan kiderül, mert a holdpont-hu-n az elõzetesekben benne van, hogy Besír elárulja Denise asszonynak, hogy mit látott az erkélyen.
liliom31 2012 jún. 11. - 19:04:41
(571/2630)
Én szívesen megírom neked, mert ahol angol fordítás volt azt értettem. Próbáltam neked prívátba írni de valamiért nem tudtam. Esetleg próbáld meg te és akkor válaszolok.

A mai résszel kapcsolatban csak annyit írnék, hogy nyílvánult meg igazán az, hogy Behlül mennyire gyenge jellem. Gondolom a bácsikája egy csomó pénzt kifizetett a mentõ akcióért, nem szólva arról, hogy mennyire aggódtak érte. Amikor pedig a bácsikája hazafelé szóba hozta, hogy jössz velünk Ankarába. - Hát nem tudom még meggondolom lesz e elég erõm hozzá. De azért az erkély jelenethez volt ereje ;-) Amikor a bácsikája visszaemlékezett arra, mikor Nihalt vígasztalta és Behlül azt mondta, hogy ha mosolyogni tudsz akkor amikor az elhunyt szeretteidre gondolsz akkor felnõttél. Arra gondoltam, hogy hát Behlül akkor te még soha nem mosolyogtál amikor az elhunyt szeretteidre gondoltál. :-)

Na most kezdõdnek a bonyodalmak. Besír azt hiszi, hogy Nihallal volt az erkélyen Behlül, ajajaj mi lesz még itt :-)