Illiona 2012 máj. 25. - 22:12:23
(470/2630)
Egyetértek azokkal a gondolatokkal amiket a hazugságról írsz. Egy ilyen kapcsolatban a legnagyobb szerelmet is felõrli a folyamatos hazudozás. A szerelem a évezredek óta generál megoldhatatlan helyzeteket. Talán az életben könnyebb megoldani, mert nem kell 79 részen keresztül bonyolódni, hanem mindenkinek lelkierejétõl függõen így vagy úgy rövidre zárhatja. De ha nem lennének ilyen konfliktusok, steril érzelmi állapotban lévõ társadalomban pl az "Anna Karenina" meg sem születhetett volna. és ez a film sem.
Gondolom mindannyian azért látunk ugyanabban a történetben mást és mást, és ítélünk meg karaktereket másképp, mert saját életünkben talál el pl ez a film is olyan lenyomatokat amiket átéltünk és elraktároztunk, és ezen élményeink nagyon sokfélék lehetnek.
liliom31 2012 máj. 25. - 21:55:42 Előzmény Illiona
(469/2630)
Megértem, én is szerelempárti vagyok, de méginkább hazugságellenes, mert a hazugság tesz mindent tönkre, mert az emberek nem tudnak egymással õszinték lenni és önmagukhoz sem. Itt most nem a kis füllentésekre gondolok. Pont azért bosszant ennyire amit Bihter és Behlül tesz, mert nem csak a környezetükhöz nem õszinték, de leginkább magunkhoz nem azok. Az életben mindig az a legnehezebb, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a között, hogy a saját boldogságkeresésünk, mennyire van hatással a környezetünkre. Mert valakit mindig megbántunk. Vajon meddig van jogunk a saját boldogságunkat mások boldogsága árán is megszereznünk? Az egyensúly megtalálása a legnehezebb. Mert ha mindig másokra vagyunk tekintettel akkor mi leszünk boldogtalanok, viszont ha átgázolunk mindenkin a saját boldogságunk elérése érdekében, akkor kegyetlenek vagyunk és akkor meg talán a bûntudat tesz minket boldogtalanná? Számomra ezek miatt a kérdések miatt érdekes ez a film.:-(
10/10
csilla0223 2012 máj. 25. - 19:08:10 10/10
(468/2630)
Nagyon szívesen!!!:)))
10/10
Keeley 2012 máj. 25. - 18:54:48 10/10
(467/2630)
Ó, de gyönyörû rész volt ez a mai, párszor vissza fogom nézni. Annyira jól megcsinálták csók közben az ajtós jelenetet, mintha a kiscsaj rájuk nyitna mindjárt :)
és a legjobb résznél van vége. Ráadásul csak kedden lesz a folytatás ://
apple19 2012 máj. 25. - 18:54:30 Előzmény csilla0223
(466/2630)
Köszönöm a segítséget! Meg is találtam amit kerestem! :)
antsa10 2012 máj. 25. - 18:09:39
(465/2630)
Hát ki nem néztem volna Adnanból, hogy ilyen furmányos!
De Firdi vágta a témát! :-)
Illiona 2012 máj. 25. - 16:34:20
(464/2630)
Szerintem nem lehet eldönteni, hogy Bihter vagy Behlül közeledik a másikhoz aktívabban. A temetõi jelenet óta vonzódnak, és ezt érzik. Nemcsak magukban érzik a vágyódást, de érzik a másikban is. Még most próbálnának menekülni, és a másik hibájaként feltüntetni, és biztos késõbb is fognak ezen vitatkozni, de õk egymás végzetei, és csak idõ kérdése hogy ezt belássák, (természetesen késõ lesz, )
Illiona 2012 máj. 25. - 16:21:01
(463/2630)
Én "szerelmesekpárti" vagyok, ezért biztosan más szemmel nézek néhány szereplõt.Aki õket bántja, azzal nagyon nehéz toleránsnak lennem,
Nihal ártatlansága és tiszta, érdekmentes szerelme lehetne pozitív is akár, de pont ezzel a szerelemmel fogja meg Behlült, mert ha szabad lenne Nihaltól, akkor már csak Adnan iránti hálájával kellene megbírkóznia.
Szerintem nem sok idõ telt el az esküvõ és Firdeusz odaköltözése között. Én nem észleltem, hogy közeledtek volna a háziak és Bihter, bár ez már régen volt lehet hogy kihagytam valamit.
liliom31 2012 máj. 25. - 13:08:36 Előzmény Illiona
(462/2630)
Én nem így gondolom. Szerintem Nihal nem azért védte az apja elõtt Bihtert és Firdeust mert képmutató, hanem azért mert szereti az apját és bár õ fenntartással kezeli õket szeretné ha az apja boldog lenne. Azzal egyet értek, hogy Behlül iránti nem szenvedélyes. Õ egyébként mindenkinél jobban szereti Behlült még az apjánál is, ezt majd meg fogod látni, de ez egy tiszta szerelem, nevezheted gyerekesnek is, de az biztos, hogy nem felületes érzelmek ezek, csak Nihal eléggé vakon szereti Behlült. Bihter nem, õ látja a fiú hibáit és azzal együtt akarja õt.
9/10
lilei 2012 máj. 25. - 09:51:33 9/10
(461/2630)
A mai részt ki ne hagyjátok, jó lesz:-)