1/10
gadus 2020 febr. 22. - 07:23:20 1/10
(6/6)
Remélem lesz dokumentumfilm a gonosz náci hóhér bemutatása után a sokkal humánusabb angol Harry Allen-ről is akinek a szálló igéje a "Jó tiszta munka" volt...Persze senki sem lehet tökéletes néha becsúszott neki egy egy ártatlan is...
1/10
Kara_kán 2020 jan. 02. - 01:05:18 1/10
(5/6)
Ez nem dokumentumfilm, az egy trágya, bár kétlem, hogy akár a mezőgazdaságban hasznosan felhasználható lenne.
szookedorina 2018 márc. 24. - 20:38:26
(4/6)
1785. március 2-án páter Frank, báró Kreittmayr kancellár, a rózsakeresztes Törring báró és az udvar más embereinek nyomására egy további rendelet követte ez előbbit, ami ezúttal néven nevezve az illuminátus és a szabadkőműves rendeket mint hazaárulókat és valláselleneseket betiltotta. A házkutatások során a rend különféle iratait lefoglalták, melyek további bizonyítékokat tartalmaztak radikális céljaikról. 1785. július 20-án a Weishaupttal sétáló páter Lanz villámcsapás áldozata lett Regensburg mellett egy viharban, s a baleset hivatalos kivizsgálása során megtalálták a rend tagjainak névsorát Lanz szálláshelyén, a ruháiba varrva.

A múltkor Fressnapf-ban nekem is a jobb oldalon ruhámra ragadt egy matrica , itthon vettem észre. Másnap a bal oldalon fájni kezdett a derekam.
1/10
Helka 2015 ápr. 17. - 19:28:01 1/10
(3/6)
Valóban, ez a mûsor úgy csapnivaló, ahogy van. Méghogy tiltott történelem! A Flintstone-család - Frédi és Béni - több történelmi alappal rendelkezik, mint ez a sorozat. Bizonyos témák makacsul tartják magukat, mert azt gondolják, a szenzációra (nem ám a tényekre!) éhes népség mohón fogja falni a százszor fölmelegített (bár hamis) sztori százegyedszeri feldolgozását is. Éppen olyanok ezek a hiedelmek? felnõttmesék? - nem is tudom, minek kellene nevezni -, mint a szívós gyomok: kihúzod, felkapálod, de két hét múlva, ha esik egy kis esõ, újra kikel... No ez a gyomtörténelem :-)))
NewZoo 2015 jan. 27. - 14:49:22
(2/6)
Ez a hangzatos címû mûsor, és pláne ez az Illuminátival foglalkozó része, kb, a fizetett, hivatásos, következtetésekre, tények összeillesztésére képtelen, ill. tudatosan hazug ál-feltárók, és az illuminátusok egyik mûve... Szégyen... semmi igazi infó, a mára tényként is bebizonyosodott jelenségek, történtek, tagok, stb., tudatos elbagatelizálása.
Méghogy tiltott... mintha bármi is kiderült volna. Aki tud ezekrõl, azok ennél többet tudnak - akik nem, de érdeklõdnek, azok agyát azonnal ráállítják az "ugyammá, ez csak összeesküvéselmélet".
Pedig a gyakorlat nélkül nem lenne elmélet. (-)
NewZoo 2015 jan. 27. - 14:23:20
(1/6)
..."Tényfeltárás"... korlátolt bugrisok degradálnak témákat, tagadják le a nyulvánvalót... ez a parasztvakítás, tudomány-szerû köntösben. Felháborító, hogy csak a fizetett, ostoba mainstream-vonal mellébeszélése.
Ezeket mindenhol lehet sajnos hallani, ilyen mûsorhoz/címhez, nem ilyen mindent tagadó, a sántikáló magyatázkodású barmoknak kéne nyilatkozni...
Akkor ne forgasson az ilyen, ha, csak a "nesze semmi, fogd meg jól"-infó-csomag van a tarsolyábannn
Azt a fekete boszorkát nagyon seprûre ültetném...