Lizus-ka márc. 15. 18:42:45
(7/7)
Vajon honnan veszi valaki ezeket a megállapításokat? Talán csak nem érintett és csak ezzel hárít? Megjegyzem TC remek és sokoldalú színész. Szerintem a operáról és balettről mondottakat félreértették, mert ezeket korábban is egy meghatározott réteg látogatta és manapság már az is ritkul, akár bevalljuk, akár nem.
Lámai Dala márc. 15. 18:33:42
(6/7)
A melegeknek feláll rá a cerka, a nőknek meg a bimbi.
Megmondom őszintén, én nem látok benne semmit.
Egy babaarcú langyi.
Timmmi68 márc. 09. 20:02:02
(5/7)
"Számtalan kommentet kapott a színész a közösségi médiában egy csípős megjegyzése miatt.

Timothée Chalamet, a Marty Supreme és a Dűne-filmek sztárja a CNN & Variety Town Hall Event című műsor vendége volt, ahol többek közt arról beszélt, hogy

nem szeretné, ha a mozifilmek a „balett vagy az opera” sorsára jutnának, ahol a művészek „életben tartanak valamit, ami már senkit sem érdekel”. Azért ezzel bebizonyította, hogy nem annyira okos, mint sikeres.
Pentekriszta 2025 ápr. 29. - 12:52:29
(4/7)
Nekem pillanatnyilag a legjobb A listás színész a korosztályában, de megkockáztatom, hogy a teljes felhozatalban is! Ritkán látni ennyire könnyed természetességgel játszó színészt, de ha a rendező épp vmilyen maníros alakítást kér tőle, akkor is zseniális (pl a Francia kiadásban).
...és hát jó ránézni...
csicso82 2024 nov. 23. - 12:35:46
(3/7)
Tehetséges. Elképesztő, hogy már lassan 30 éves!
hippieee 2022 jún. 01. - 12:21:50
(2/7)
Csak a csodálatos fiúban láttam, de ott nagyot alakított.
csomolungma 2021 ápr. 17. - 10:17:50
(1/7)
Nagyon szép arcú fiú, és ahogy elnézem kimondottan tehetséges is . Nagy jövő áll előtte. Szerintem elképesztően ivel fel a karrierje