almaszem dec. 01. 07:56:21
(64/64)
A videan magyar felirattal megy !!!!!!!!!!!!!!!
1/10
Alberia nov. 30. 19:48:05 1/10 Előzmény almaszem
(63/64)
Köszi, már nézem, bár sem törökül, sem angolul nem tudok, így csak következtetek, ami azért félrevezető lehet. Azért már láttam egy-két igen meglepő dolgot.
almaszem nov. 30. 08:30:07
(62/64)
Még decemberben tart a 2.széria, és lesz esemény,izgalom bőven. Amennyiben valakit érdekel a folytatás, máris, megnézheti a videa-n , Ítélet 64 a folytatás, és kb.2órás részekkel, felirattal.Minden héten új részek.
10/10
hkris23 nov. 30. 00:33:05 10/10 Előzmény Alberia
(61/64)
Nem sokára kiderül minden, sok meglepetéssel együtt
10/10
offtopic
hkris23 nov. 30. 00:32:15 10/10 Előzmény Alberia
(60/64)
Valószínűleg nem kap akkora figyelmet a sorozat, mint amekkorát érdemelne. Ahogy már korábban is jeleztem ez nem a megszokott, klisés sorozat nem hiába nyerte meg a 2023-as International Emmy díjat.
1/10
Alberia nov. 29. 20:03:15 1/10 Előzmény nerioknarf
(59/64)
Ugyan ezt kérdeztem korábban. Ömerről nem tudom, hogy még aljasabb lesz mint Yekta, vagy épp ellenkezőleg úgy akarja Yektát megalázni, hogy az "nagyot szóljon". A segítőkész f. ember Eyüp nekem nem tetszik, állandóan Ceylin családja körül ólálkodik, figyelget , nem tiszta kinek az embere. Yektán kívül más ellenségükről nem tudok. Remélem megvilágosodunk 😊.
10/10
nerioknarf nov. 29. 19:26:09 10/10
(58/64)
Ömerről mi a véleményetek?és az a nagyon segítőkész fiú,aki Cinart informálta? Nekem mind a kettő roppant gyanús!!
1/10
Alberia nov. 27. 13:01:47 1/10 Előzmény almaszem
(57/64)
Én meg arra gondoltam, hogy viccből többször leírtam azt a nevet, amit a törökök mindíg emlegetnek a fohászkodásban (most szándékosan nem írom ki), szóval arra gondoltam, az lehetett az ok🤣.
Egyébként itt nem pezseg úgy az élet, ( lehet kevesen nézzük) mint a korábbi filmek fórumai ban.
almaszem nov. 27. 10:05:23 Előzmény Alberia
(56/64)
Sajnos a belépési rendszerben van a hiba. Én kb. 18 éve vagyok film fórumozó., és ez a 3. nevem. Vagy jó 10 évig nem volt hiba, majd uj forum kinézetnél már néha akadozott a belépés,akkor nem voltam állandó belépő. Névváltoztatás, majd ismét hiba kb. 4 év után, Meguntam a dolgot ás a port belépés helyett kerestem mást. Áttértem az index-re., és állandó belépésre. Itt is kb- 1 hónap után megjelent a letiltás felirat.Bagurultam és megnéztem a beállitásoknál az adataimat. Nem volt gond. Azóta ismét megjelent egyszer a felirat,majd ismét beállitások.Adategyeztetés.Lehet ez a megoldás??? A letiltás 3 hónapos.
1/10
Alberia nov. 26. 14:46:38 1/10
(55/64)
Jééé..... több hónap után újra engednek hozzászólni🤣
Mi a véleményetek Eyüpről? Biztosan nem jól írtam a nevét, de nekem roppant gyanús. Ő is Yekta embere lenne? Mondjuk Ömert sem tudom hova tenni.
10/10
lakmaria nov. 26. 05:53:26 10/10 Előzmény Elisah
(54/64)
Tiltott gyümölcs.
Erikácska nov. 16. 13:07:36
(53/64)
Hangosan röhögtem amikor az Ájlint kihallgatták, vártam mikor égeti le még jobban magát, amikor bevallja, hogy a Cetin valójában titkosügynök.
almaszem nov. 04. 13:17:54 Előzmény nerioknarf
(52/64)
videa-n megnézhető minden rész már másnap. Vége felé közeledve már csak a napi leirások láthatók,látom én is. Engem is érdekelne elöre. Feszültséget fokozzák evvel szerintem?
10/10
offtopic
nerioknarf nov. 03. 22:58:52 10/10
(51/64)
Hiányolom az előzetest az egyes részeknél,mert ha néha nem tudom megnézni,azért érdekelne,mit hagytam ki!Köszönöm,ha megoldható4
Erikácska nov. 03. 12:47:55
(50/64)
EDDIG a kedvenc jelenetem az volt, amikor felmentek éjjel Celin hideg irodájába, és egymást melengetve ott aludtak. Az gyönyörű volt. Most már felháborít és undorító ahogy Ilgazzal bánik a felesége, és főleg a saját családja. Egyiknek sem ér két fillért a bőre, szerencsétlen, szánalmas semmitérő mindegyik. Már a kis húgát is megfertőzték. Nem emlékszem, talán én öltem meg Serdart, annyira meg akarják úszni. Ha nem lenne Ilgaz, mindegyik börtönben, diliházba lenne. Undorító! Remélem nem fogadja vissza többet ezt a nőt! Jól értem, a Cetin doki átverte Ajlint, nem is ügynök, és csak kicsalta a pénzét? Hajrá, csak így tovább! És az öreg Halukot is Yekta intézte el, ő csalta oda, ahol megölette az újságírót és rákente? Zseniális!
almaszem nov. 01. 08:55:11
(49/64)
Megvan a magam véleménye a sorozatról,de nem kivánom leirni már. Hatalmas sikersorozat??? Belelátni a török nép életébe,egyszerű embertöl a törvényhozó emberig, a családvédelem,nők elrablása,gyilkosságok,szerelem??? Hol az igazság.Inkább a szövevények hálója az egész. Ti, kik, kinek szurkoltok ??? A végét ismerve és pár részlet megtekintése a 3.évadból, csak minden rosszabb irányba megy, Nyelvet nem ismerve, a további magyar részre azért pontosan kiváncsi vagyok. Igazságérzet vagy szerelem??? Nyugalmasabb élet,vagy örökös harc,szenvedés ???
9/10
Elisah okt. 18. 16:26:23 9/10
(48/64)
Kérlek, Segítsetek! Melyik sorozatban láttam a színészt, aki Yekta törvénytelen fiát alakítja? Szerintem izgalmas, fordulatos sorozat. Ezerszer jobb, mint a Mavi...
almaszem okt. 14. 16:19:54 Előzmény Erikácska
(47/64)
Igaz. videa másnap már látható és bármely régebbi rész is.
almaszem okt. 14. 16:13:40 Előzmény hkris23
(46/64)
A tégla, Holló és a Gödör szintén hatalmas siker volt minden felé, mégis lefutott és elfelejtették,.Evvel a sorozattal is igy lesz hamarosan a világban,ahol most ünnepelik?Ezeket és még sok mást látva ez sem jobb az általam leirtaknál.

Erikácska okt. 13. 14:05:48
(45/64)
Nem úgy volt, hogy Celin kitöltötte a tesztet, meg posztolt, hergelte a gyilkost, meg Burak nyakában lihegtek? Lehet hogy belealudtam, nem tudom a neten nézni, így minden este tízkor a tv előtt ülök és várom a sorozatot. Már nem tudok senki iránt részvétet érezni úgyhogy hajrá Yekta!