2/10
Skeet 2011 jan. 02. - 16:14:31 2/10 Előzmény Skeet
(12/12)
Azért nagyon unalmas már, hogy szinte minden 2-3. mûsor arról szól, hogy egy addig ápolatlan és loncsos alakból botoxszal, fogorvossal, sminkessel egy mûmájer valakit faragnak. Nincsenek már új ötletek, eljárások, új stílusok. Közben meg olyanok vezetik a mûsort (pl. az az egyenes szõke hajú, piros keretes szemöveges bige, a torzonborz buzoid sminkes Damon), akiket látva én sikítva rohanné a másik irányba, nemhogy még õk adjanak nekem stílustanácsokat.
Csütörtök (Január 6.) 3:00
Csütörtök (Január 6.) 3:30
Csütörtök (Január 6.) 5:30
Csütörtök (Január 6.) 7:00
Csütörtök (Január 6.) 10:00
Csütörtök (Január 6.) 10:30
Csütörtök (Január 6.) 12:00
Csütörtök (Január 6.) 12:30
Csütörtök (Január 6.) 15:00
Csütörtök (Január 6.) 19:30
Ennyi azért már sok ebbõl a gagyiból.
2/10
Skeet 2010 júl. 14. - 19:32:53 2/10
(11/12)
Juj, ma egy nagyon buta mondatot hallottam: "elég sárgásak a fogai egy amerikaihoz képest"... mintha Amerikában nem lenne pudvás fogú meg ápolatlan ember, csak halivúdi álommosoly. A sznob édesanyjukat!
jaqueline 2010 júl. 14. - 12:18:01
(10/12)
Az emberi rosszindulat és külsõ megítélés kincsesbányája a mûsor.

Ha mindig a külsõ alapján ítélnék, nem lennének igaz barátaim - volt barátnõm, aki akár csúnyácskának is mondható lett volna, mikor megismerkedtünk. Nagyon jól kijöttünk, az évek alatt pedig gyönyörû nõ lett belõle :) Protézis és egyéb dolgok nélkül...

A jorge vagy milyen nevû pasi ráadásul nagyon önelégült, de nem tudom, mégis mire. Lefikáz mindent, ami nem tökéletes, hát engem nem tudna átváltoztatni, nõiesen, de agyonverném :) (mondjuk ez rossz példa, mindig 18-19 évesnek néznek, még sminkbe és kosztümbe is :S :D Nekem a tíz évvel öregebb lenne a kihívás)
2/10
Skeet 2010 júl. 12. - 22:57:28 2/10 Előzmény jaqueline
(9/12)
Igen, ezt én is észrevettem, hogy a tini véleménymondók (és sajnos a többiek is) mennyire elrugaszkodnak a valóságtól. Ha 45-ös nõ szemüveget hord, akkor máris a képébe vágják, hogy "úgy néz ki, mint a nagymamám", tehát máris csak 60+ éves lehet.
Hihetetlen túlzásokba esnek, aki elhanyagolt, az máris csak öreg lehet szerintük. Eszükbe se jut, hogy netán egyedül nevel 5 gyereket, vagy most vált, vagy most halt meg a férje, esetleg munkanélküli 2 éve vagy csak soha életében nem tehette meg, hogy 10 dollárnál többet költsön a hajára.
Bezzeg amint megkapja a mûprotkót a csaj, a tinik azonnal a számát akarják elkérni, hogy randizzanak vele... megnézném a fejüket a randi után, amikor kiderül, hogy fehér a foga, de a vízben úszik és bár ránctalan a szeme, a segge meg löttyedt :D ezeknek az agyuk van tele botox-szal.
jaqueline 2010 júl. 12. - 00:01:59
(8/12)
Nekem az nem jön be, hogy egy teljesen abszurd, kiforgatott megoldást tár elénk.
Az angolok pedig direkt ilyen kretének? Érdekes, hogy a nõt, aki amúgy harminc, öreg nagyinak mondják kis húgyos tinik, hát azt hiszem, nem akarom õket látni 30 év múlva :P A sok tetûpakolástól ráncos, max botoxal bénított pofájukat:) Lényeg, hogy ó igen, repkednek az öregnek néz ki és egyéb gúnyolódások, majd potom pár misi és jaj tetszik a foga (mû bameg...) tetszik a haja a sminkje (mert ez tényleg életbevágó pont... egy jó szaftos esõ és oda az egész :)) tetszik a ruhája (jó ruhát mindenki fel tud rántani, csak pénz kéne :P) meg jaj élettel teli a szeme (mert nyilván vigyorogni kell...) és hú még há és de csudi-szupcsi.

Csak gratulálni tudok azoknak, akiknek egy ilyen mûsor példaértékû! Ez nem azt mutatja meg, hogy õrizd meg a kondid, vagy a szépséged, hanem azt, hogy pénz kérdése és a sz*rt is kifestik neked rózsaszínre!
Mellesleg, aki egy picit odafigyel, néha elcsípi az árlistát. Lehet, csak én vagyok ilyen balfék, de nekem valahogy nincs több százezrem arra, hogy három havonta szépítgessem magam!
Volt még valami, ami abszurd. Mindenki mindenkit ölelget. Ez most valami divat? Szoktam járni fogorvoshoz, de valahogy még nem éreztem kényszert az ölelkezésre.

Még annyit, hogy én biztos megütném azt, aki elkezdené, hogy borzalmasan nézek ki. A ****** ****** :P Aztán játsszák a szeretetszolgálatosdit, jaj, drágám, gyönyörûvé varázsolunk! És most megmutatjuk, milyen szörnyen néztél ki!
Ja bocs, nem lehet mindenki topmodel, és nincs egy átlag keresõ embernek pénze botoxra. (mely mellesleg méreg, de ezt a büdös életbe nem mondják akik ezt döfik az emberbe)

Úgy röviden ez a véleményem.


"Különösen röhejes az a kis pocakos, félig indiánszerû, félig mexikói jellegû buzoid fazon, aki a sminkelési tanácsokat adja.. neki nem telik fodrászra és stylistra? :D"

Az egy érdekes pali. Néha annyira nagy baromságokat hord össze... vagy csak gány a narrátor. Egyik barátnõm sminkes, szerinte elég nagy majom az ipse. Az a hang meg amit kapott...
2/10
Skeet 2010 jún. 26. - 00:17:20 2/10
(7/12)
Kb az utolsó 2 perc érdekes, amikor látod, honnan indult és mi lett belõle - egyébiránt unalmas, mindenki porcelánfogsort kap, glikolsavmarást a képére, leszedik a szemölcsöt, teleszúrják botoxszal, irány egy új ruci, fodrász, és csá.
Semmi újdonság.
Különösen röhejes az a kis pocakos, félig indiánszerû, félig mexikói jellegû buzoid fazon, aki a sminkelési tanácsokat adja.. neki nem telik fodrászra és stylistra? :D
Volt egy nagyon durva rész, amikor a fickó a letört fogdarabkáit pillanatragasztóval pakolgatta vissza... borzalom... Az a vikingszerû szõke sörényes fickó, aki kamionos és balesetben vesztette el a fogait, az megérdemelte az újat. Viszont ha átlagosabbak lennének a modellek, kevésé durva problémákkal, akkor könnyebben lehetne azonosulni velük, meg esetleg tanulni. Bár én kevés tanulnivalót látok, mert nem tanácsokat adnak, hanem kész megoldást - eszi, nem eszi, nem kap mást. A doktor meg nem azt mondja, mit ne zabálj, hogy szép bõröd legyen, hanem egybõl botoxot szúr.
Szóval: 2 pont.
Fannie 2010 jan. 27. - 20:04:41 Előzmény Audron
(6/12)
szerintem nagyon jó mûsor!!!
nekem nagyon tetszik!!!
sajnálom h engem soha nem lep meg senki egy hasonló átalakítássalxD
1/10
Audron 2009 júl. 07. - 19:40:09 1/10
(5/12)
Nos, én a többiekkel eltérõ véleményt képviselek.
Fiatal vagyok és nem az átlagosak közé sorolható - én nem a külsõ alapján ítélek meg. Lehet, neveltetés kérdése, de a kisugárzás sokkal többet számít. (Igen, mindenki ezt mondja, de hányan gondoljuk így õszintén? Szerintem a kisebb csoportba tartozom...)

Oké, ez a mûsor nem nálunk játszódik, hanem olyan országban, ahol jobb az anyagi háttér, de tele van túlzással.
Véleményem:

Igen, egy ember adjon magára, de nem minden a külcsín! A mai divat az, hogy olyan legyél, mint aki épp most lépett ki egy mozivászonról. Mikor behívnak 35-45 éves, elvált, x gyerekes anyukát, elég szánalmas, hogy papolnak neki a fogfehérítés-smink-plasztikáról! Az meg, hogy egyesek 60 éveket tippelnek, felháborító és rosszindulatú, õ se gondolhatja komolyan. Azért egy 60 éves nõ már nagyi típus, és sokan nem tudják, milyen is egy nagyi. Múltkori adásban a nõ megfáradtnak, nem nagyinak nézett ki. Levágták a haját, befestették, belenyomtak botoxot, fogsorát kicserélték, hámlasztás, minden extra, és egyáltalán nem nézett ki utána jól mûnek, túlpepecseltnek tûnt nekem, kis elegáns kosztümje szintén öregítette. A másik, mikor a tanárnõnek mûszempillát is adtak. :) Azért elég nehezen képzelem el, hogy egy átlagos tanárnõ reggel a mûszempillákkal meg egyebekkel fog szöszölni, mikor örül, hogy fel tud kelni :P

Másik. A botox, fogfehérítés stb drága, tudom, mert rendszeresen járok fogorvoshoz, ápolom a fogaimat, de attól - sajna örökölni is lehet a rossz fogat - még van lyukas. Már a sima tömés, félévenkénti fogkõleszedés is komolyabb összeg. (mint diák, engem azért arcon csap!) Néztem a fogfehérítést, mert pár éve azt hittem, jó lenne illetve legyenek szép, egyforma fogaim. Nos, a fogorvos felvilágosított, hogy a fogak csiszolgatása árt a fognak, a fogfehérítés pedig nem tart évekig, mint mondják ;) Mindent a szépségért? Szerinte inkább az egészségért, ugyanis a fogak sosem egyformák. Mondjuk, szerencsés vagyok, mert szépek a fogaim, nem nagyok és csálék, csak hát régen azt hittem, menõ az egyforma, milire megegyezõ. Szerencsém, hogy a fogorvosom nem a pénzre megy, hanem arra, hogy a páciensek jó legyen...

Botox: most õszintén, egy átlagos 30 év feletti magyar nõ milyen helyzetbe van? Átlagos, nem a felsõ tízezer! Van pénze 4-6 havonta botoxot nyomni, havonta fodrász (bár a haj 2 hét után igen meglátszik, hogy festett...), teljes sminkkészlet, amit ugye nem lehet évekig tartogatni, fogak, stb...

Nem 10 nap alatt kell 10 évet lefaragni, hanem megtanítani az embereket, hogyan segíthetnek magukon! Egy átlag ember számára elérhetetlen, ami a mûsorba folyik! Egyáltalán nem az ellen vagyok, amit csinálnak, hanem az nem tetszik, amilyen módszerrel.

Plusz: aki kicsit is figyel magára, megelõzheti az éveket. Anyum 43, 28nak nézik max. Mit tesz az öregedés ellen? Nem éjszakázik, nem cigizik, iszik, szabadidejében kertészkedik/kirándul, naponta legalább 1 liter vizet is megiszik a tea/gyümölcslé stb mellé, fiatalosan gondolkodik, öltözködik. Nem tartozik se a felsõ tízezerbe, se a jólkeresõk közé. Átlagos, magyar nõ...

Van olyan barátnõm, aki állandóan krémmel kenegeti magát, kozmetikusnál ül minden héten egyszer, agyon olvasgatja a sok szennylapot meg jógát néz stb, de ugyanakkor: két pofára szívja a cigarettát és minden hétvégén seggrészegen megy haza. Fiatalabb nálam, de úgy néz ki, mint egy kiélt ***** :( Senki se csodálkozzon, hova jut, ha hasonlóképp cselekszik.

No, lehet támadni, de én így látom. Kíváncsi vagyok, hogy akik kikerültek a mûsorból, 1-2-3 év után hogy néznek ki...?

Persze, nem mindenre igaz, voltak azért - fõleg a fiatalabbak közt - olyanok, akiket nagyon szépen rávezettek arra, hogy tudják megszépíteni magukat azzal, ha jobban figyelnek magukra. A tanácsok közül, ami tetszik, hogy igenis figyeljünk a testünkre, lelkünkre :)))
Fogorvoshoz pedig, el kéne járni mindenkinek. Nagyon drága, nagyon nincs senkinek ideje, de a tömés és fogkõleszedés azért kibírható :) No meg megelõzhetõ vele a késõbbi, drágább kezelés!
Nekem egy tömés 3000 volt, a fogkõ pedig 3-6000 közt. Utóbbi miatt járok már csak vissza félévenként, és jó érzés, mikor azt mondja, szépek, ápoltak.
10/10
kocosalvinbaba2 2009 jún. 25. - 13:09:39 10/10 Előzmény viki2007
(4/12)
És még az se semi hogy, tût szurkálnak az arcukba nekem fõleg az nem tetszik hogy, a szeméhez is .És ezt még engedi is!
Ferrer 2009 ápr. 11. - 23:26:15
(3/12)
Legjobb mûsor! Ja, és illene megfogadniuk a tanácsaikat a háziasszonyoknak 40-tõl felfelé, és akkor sokkal több vonzó nõci sétálhatna az utcán.

Persze elõjön a kérdés, hogy megéri -e pénzügyileg és erkölcsileg a javító mûtét, ha kell. Szerintem megéri.
georgia57 2009 febr. 08. - 23:46:23 Előzmény viki2007
(2/12)
nem érzem hogy durván,kicsi smink egy uj frizura,teljesen meg tudja változtatni az embert,meg ha valakinek ápolt a fogsora pl nem elhanyagot az majdnem 10 évet fiatalit ugyis,jó tippeket találok benne
viki2007 2009 jan. 05. - 19:16:14
(1/12)
télleg nagyon durván átalakítják az embereket