dorog aug. 13. 21:29:43
(24/24)
Mikor vették fel a mai adást? Volt egy kérdés, hogy hány magyar irodalmi Nobel-díjas van. Fanni (helyes) válasza 1 volt, miközben Kertész Imre után (tavaly) Krasznahorkai Lászlót is díjazták. És a londoni olimpiára is rossz választ adott: 3 volt ott (1908, 1948, 2012).
8/10
Baráth Ági aug. 10. 21:22:30 8/10
(23/24)
[sNpoiler] Ide írd a spoileres tartalmat [/spoiler]
Kommentátor aug. 10. 12:43:06
(22/24)
Volt egy Majka rajongó nő, látszott is az IQ-ján. Olyanokat mondott, hogy ketté állt tőle a hajam.
Majka amúgy hihetetlenül primitív. Ózdi sutyerák.
1/10
Oooo aug. 03. 21:42:25 1/10
(21/24)
[: "Így szívem, úgy szívem" :] 🙄
Majoros Péter a már a kezdeitől védjegyévé vált, nőkkel szembeni leereszkedően szexista, fölényesen jópofizó, asszimetrikusan bizalmaskodó kulturálatlanságát e műsorban sem hazudtolta meg.
Hematit1 aug. 03. 17:49:38
(20/24)
Isten őrizz ! majka: SOHA ! ! ! hányhatnékom van tőle! ! majka = seggfej !!!
toths1957 aug. 03. 17:36:49
(19/24)
Ez is ismétlés?
8/10
olahmiki1959 2025 okt. 17. - 15:40:01 8/10
(18/24)
Tizenkét rühös ember.
(Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni...:)
Bonitó 2025 okt. 11. - 12:14:41
(17/24)
2002-ben Majoros Péter Majka, a VV1 műsorában szerepelt. Majkát, az eltelt több, mint két évtized után is kedvelem! ( Akkor is, ha már idős vagyok. Olvasva ezt a fórumot látom azt is, hogy vannak akik nem kedvelik, de tiszteletben tartom mások eltérő véleményét is.)
Ehhez, joga van mindenkinek.

Majkának is bizonyára megvoltak a maga dolgai, barátnők, stb anno, fiatal korában. Tudja mindenki, hogy a feleségét és a két fiát imádja évek óta. És azóta is szépen élnek, Szó nem érte sok éve, a "ház elejét."
Sosem volt sunyi, simlis! Mindig ésszel és jó lelkűséggel, szívvel telt el neki a közel ötven év. Szerintem.

Majkát lehet szeretni, nem szeretni?! De, tisztességgel, figyelembe venni.
Mi sem bizonyítja Őt, mint jelenséget, hogy Zorán javasolta Majkának, hogy a koncertjén " énekeljük el közösen a Belehalok c. dalt" Majd, előadták Zorán nagy slágerét is, "Amikor elmentél" c. dalt is. (A siker, hatalmas volt, mint emlékszünk is rá.)

A VV1 után Majkát később, nem csak a rappert, nem csak a műsorvezetőt ismerhettük meg, hanem Majka " Magyarország egyik legnagyobb sztárját is!"- írták róla. És Majkát azóta is láthatjuk a tévében, rendszeresen új slágerekkel. " Minden arannyá válik, amihez hozzáér! "

Majka anno fontos hírt közölt "sokan örülni fognak, és sokak bánatára, 70 milliós lett a Belehalok thx." (Magyarországon eddig senkinek sem sikerült átlépni ezt a milliót!)

Szívből örülök Majkának - ennek az egyszerű, ózdi srácnak -, hogy, olyan dolgot ért el, amiről mások csak álmodnok!
Lyra01 2025 okt. 10. - 16:59:43 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(16/24)
Muter, fater. Ehhez minek kell németül tudni??? Teljesen általános elnevezések.
Tyrannosaurus(velo)Rex 2025 okt. 10. - 11:45:40 Előzmény Péterrrrrr
(15/24)
Ezt egészen komolyan gondolod? Majka tehetséges? Valóban nagyon gyorsan beszél. Pedig jobb lenne, ha lassan hallgatna. Az külön figyelemre méltó, ahogy valamelyik játékos édesanyját " mutter" kifejezéssel említi. Nem tartom valószínűnek, hogy tudna németül. De van, akinek elég, hogy ellenzéki. Az bőven pótolja a műveltséget, tehetséget és a jó modort. Az tény, reményt ad sok fiatalnak, hogy sokra lehet vinni tanulás, elemi viselkedési kultúra nélkül is. De ugyanezt a példát mutatja egy "itta piros, hol a piros" játékos, vagy egy pitiáner drogterjesztő is.
4/10
trudy 2025 okt. 09. - 12:41:21 4/10
(14/24)
Majka, aki sokszorosát keresi a játékosok nyereményénél ezzel a műsorral, szokásos suttyó módon azt sem tudja normálisan kezelni, hogy valakinek ez igenis sok pénz, amit itt nyer, és nem bírja ki, hogy az anyagiakról ne cinikus-leereszkedő stílusban beszéljen. Majka nem való egy ilyen kvízműsorba, amihez hasonlókat korábban Rózsa György, Gundel-Takács vagy Vágó István vezetett, habár lett volna ideje és lehetősége levetkőzni ezt a stílust és felemelkedni a borsodi sutyerák létből, Majka semmit nem fejlődött 20 év alatt, amióta a képernyőn van, bár van egy olyan érzésem, hogy pont ezért alkalmazzák, sajnos.
7/10
marisál 2025 okt. 08. - 22:11:57 7/10
(13/24)
Jó kis laza szórakoztató műsor, Majka ügyesen, profi módon vezeti! Nem igényel mély tudományos ismereteket, az általános műveltségre épít, a menete lehetne egy kicsit pörgősebb! A kérdések betűi túl kicsik, legalább azt növelhetnék, amelyet aktuálisan a képernyő alján külön csíkban mutatnak.
Kommentátor 2025 okt. 07. - 13:31:15 Előzmény Péterrrrrr
(12/24)
Édes istenem :)
8/10
olahmiki1959 2025 okt. 06. - 22:48:26 8/10
(11/24)
Azt kell mondjam, a műsort nagyon jól vezeti a Majka!
8/10
olahmiki1959 2025 okt. 02. - 21:07:45 8/10
(10/24)
A tegnapi, szerdai adás meglehetősen emlékezetesre sikeredett.

Azt hittem, egy rabbi azért jobban ismeri a Kabaré című filmet, ami a harmincas évek Berlinjében játszódik, és egy szerelmi történettel párhuzamosan, a fasizmus ébredését ábrázolja, egészen zseniális módon.
Teljesen ledöbbentem, amikor a rabbi azt mondta, hogy miután a film címe Kabaré, akkor szerinte biztosan Párizsban történik a cselekmény... Erre még Majka is csak hümmögni tudott...:)

Egyébként a filmnek különösen emlékezetes része az az epizód, amikor egy szabadtéri vendéglőben az egyik asztalnál ülve, néhány náci egyenruhába öltözött, szőke, kékszemű, tiszta arcú német fiú először szépen, csengő hangon elkezd énekelni egy "hazafias" érzelmű dalt, és a végén már felállva, karlendítéssel, eltorzult arccal, kidagadó nyaki erekkel üvöltve énekelnek!
Még most is beleborzongok, amikor ezt írom, annyira hatásos a jelenet!

Javallom a tisztelt rabbinak, hogyha egy jó filmet akar látni erről a korszakról, nézze meg a Kabaré című alkotást, biztosan nem fog csalódni!
dezedor 2025 okt. 01. - 18:09:23 Előzmény Péterrrrrr
(9/24)
Minden igaz amit irtál, kivéve ami a jellemére vonatkozik mert az nincs neki. Pénzért bárki megveheti.
kriptonyt 2025 szept. 30. - 08:53:03 Előzmény Péterrrrrr
(8/24)
Biztos nekem akarta írni? Én ugyanezt mondtam reagálva Xxy92-re.
Péterrrrrr 2025 szept. 29. - 19:12:43 Előzmény kriptonyt
(7/24)
A Tizenkét dühös ember egy film, a Tizenkét okos ember meg egy vetélkedő. Nem ugyanaz a mondat. És a tizenkettő, az egy tucat, az megint mást jelent.
Péterrrrrr 2025 szept. 29. - 19:10:54 Előzmény DUNAWÖLD
(6/24)
És te kritizálod, aki ki tudja, milyen sok kommentet írtál már ide, és még spoilerezni sem tudsz... Nem emlékszem, melyik film alatt írtam meg neked, de megírtam.

Most már tudod, mit kell tenned, hogy ne látszódjon, amit nem akarsz láttatni?

Péterrrrrr 2025 szept. 29. - 19:09:40 Előzmény DUNAWÖLD
(5/24)
Majka azon túl, hogy nagyon tehetséges rapper, szövegíró, azon túl nagyon jó önmenedzser (konkrétan iskolában kéne oktatni, olyan karriert futott be), és roppant szórakoztató személyiség. Olyan dalokat ír, amik közül a legnézettebb magyar YouTube videók között több is van. Sosem tudnád azt elérni, amit ő elért. Ráadásul a jelleme is rendben van. Szereti, becsüli a feleségét, a gyerekeit. le a kalappal előtte. Abszolút megérdemli a sikert!