szinészbob 2010 máj. 23. - 00:39:38
(14/14)
Jut eszembe, nekem onnan hiteltelen a szkeptikus tudos, amikor kijelenti, ufo nincs. Van, ezt a radarkezelõk is igen jól tudják. Számtalan azonosíthatatlan objektum kerül évente a képernyõkre, csak a nem földi eredetük kétes.

Mellesleg egy hívõ mondta, állítsak ki egy kamerát a horizontra fixálva, majd 24 óra után kockázzam vissza. Egy frászt, az 25x3600x24 állókép lenne.
szinészbob 2010 máj. 23. - 00:28:35 Előzmény AvatáR Gil Maerth
(13/14)
Roswellre 70 %-ot adok az ufóknak, 25-öt a titkos fejlesztéseknek és a maradékot a hivatalos kimagyarázásnak. De akár pro, akár kontra nézek ismeretterjesztõ mûsort, kevesebbet vesztek vele, mint egy eksönfilmmel.
AvatáR Gil Maerth 2009 okt. 29. - 16:59:40
(12/14)
roswell: sajnos a légballonos dolog túl sok szinten egybevág.
és a tanúk miért majd 30 ével utánna tünedeztek fel?
viszont az iratátnézés meg a titoktartási kötelezettség kissé fura, oláne ha tényleg csalk léggömbrõl van szó (még ha fura is)

na de nézük meg a közvélekedés alakulását

1947. HÍVÕK: Vannak Ufok!
-"- .KATONASÁG: Nincsenek Ufok!
1947-78-ig.SZKEPTIKUSOK: Nincsenek Ufok!
1990-es évek. X-Akták: Vannak ufok!

2008/9: Anglia nyilvánosságra hozza szigoruan titkos észleléseit, melyekbõl fura esetek, beismert észlelések vannak !
MÉGHOZZá hivatalosan dokumentálva.

Beismerik a 47-es szekció létezését és azt:
a Légkör nem az övék.

Akkor voltaképp kinek is van igaza?
nem illene elnézést kérni a hivõktõl? :(
GYaK 60 évig megvezették a jónépet.

és még az a professzor is úgy beszélt a hívõkrõl mint "hibbantakról"
10/10
NANU..! NANU..! 2009 okt. 29. - 01:12:54 10/10
(11/14)
A Dok.Film, nem rossz, csak ezt már Én, nem veszem be ;)
10/10
NANU..! NANU..! 2009 okt. 29. - 00:13:01 10/10
(10/14)
N.Geo.
Most, Rossvel Téma...
speedygonsales 2009 jún. 27. - 13:41:53
(9/14)
Kicsit pontatlan a leírás, mert nem a menyasszonya volt Eva, hanem a felesége. 1945. ápr 30-adikán kötöttek házasságot a bunker mélyén. A halálukról számos legenda kering, de még ha feltételezzük is, hogy A. H. túlélte a háború végét (amire elenyészõen kicsi esély van véleményem szerint); az egészségi állapotát figyelembe véve- azután sem élhetett sokáig.
NewZoo 2009 febr. 08. - 12:53:15
(8/14)
Muhhahahh! :D
Aztat éín is olvastam, meg jók a képek de nem teccett a vége! ;DDD (hajrá Mouse, Planeta és Hakaze1, csatlakozom Hozzátok!)
10/10
planeta 2009 febr. 07. - 22:00:19 10/10 Előzmény szasziz
(7/14)
A mai napig vannak emberek, akik kételkednek abban, hogy az ember már kilépett a világûrbe, járt a Holdon, pedig ezek a mostani fizikai ismereteink szerint sem lehetetlenek. Kolombusznak annak idején szinte mindenki azt bizonygatta, hogy a Föld lapos, és õ a hajóival együtt le fog esni a tenger végén... Giordano Brunot meg megégették, mert olyan fizikai lehetetlenséget mert állítani, hogy nem a Föld a Világegyetem középpontja. Azért, mert ma nem egészen tûnik reálisnak, még semmi sem lehetetlen. (Ja, én is olvasgattam egy-két fizikakönyvet - de a képek is tetszettek bennük :) )
Dr.Mouse 2009 febr. 07. - 15:15:31 Előzmény szasziz
(6/14)
Nem gondolom.. Lehet, hogy olvastam... A Te hozzászólásod a földhözragadtságról meg talán némi földhözragadtságról árulkodik, ami nem meglepõ, hisz a Földön élünk..
Mindig utólag derülnek ki azok a lehetõségek, melyek ismeretének hiánya miatt - nyilvánvalóan elõbb nem ismerhettük ezeket.
Szerencsére nem muszáj azonos perspektívából nézünk a világot.

Üdv! ;o)
Hakaze1 2009 febr. 05. - 00:23:19 Előzmény szasziz
(5/14)
A jelenkori fizika szerint mindenképpen :) Na de hány példa van arra,hogy amit az ember kijelent,hogy fizikailag lehetetlen,azt x év mulva bebizonyítják,hogy lehetséges... :) Ne legyünk már mi is olyan fafejüek,mint az elmult századokban páran.
offtopic
szasziz 2008 dec. 28. - 14:08:50
(4/14)
Dr. Mouse!

Szerintem olvass el egy fizikakonyvet, majd meg egyet es utana meg egyet! Ra fogsz dobbeni, hogy az a megallapitas, miszerint a fenynel nem lehet gyorsabban menni nem egy feltetelezes (mint ahogy Te azt - az irasodbol kikovetkeztetve - gondolod), hanem puszta teny, kovetkezmeny. Igazabol ez a felinformaciokbol megmagyarazo hozzaallas a gaz. Nem gondolod?
Dr.Mouse 2008 nov. 24. - 15:02:47 Előzmény csipi73
(3/14)
Hát szerinted mirõl? Most is épp ez van mûsoron... Amúgy, az, hogy még mindig csak abban tudnak gondolkodni, hogy "több mint egy fényévre van a legközelebbi lehetõség, ezért nem érhettek ide olyan gyorsan, blablaaa" (???) Nem csak abban a fizikai-kémiai eshetõségben lehet gondolkodni, amit szûk elménk (már akié) jelenleg el tud képzelni, mert abból lesznek a "bár csak ne jelentettem volna ki" címû kijelentések pl. "Simon Newcomb - a kor neves csillagásza - terjedelmes cikkben közölte: a levegõnél nehezebb tárgyak sohasem repülhetnek, és ezen az sem segít, ha ezeket könnyebb anyagokkal építik föl (az elsõ gépekben még több volt a fa és a vászon, mint a fém). Mi több, a tudós leírta: ilyen szerkezetek sohasem emelkedhetnek a levegõbe, ez tudományosan igazolt és már bizonyított tény, amely a jövõben sem fog megváltozni!", - majd (ill., már akkor) színre léptek a Wright fivérek... Kínos, nem? Nem kéne direkte zárt-elmével hozzáállni a bonyolultabb dolgokhoz - és nem kéne szétkenni, el bagatellizálni a megtörtént eseményeket és bugyuta csomagoló papír-teóriákkal (ami, már az elfedésre létrehozott háttéripar termékcsaládjába tartozik) butítani a népet ...
csipi73 2008 szept. 27. - 08:57:55 Előzmény Dr.Mouse
(2/14)
Dr.Mouse a film egyátalán nem errõl és így szól...
Dr.Mouse 2008 jún. 27. - 16:19:26
(1/14)
Hááát... Ha már a Nat.Geographic is beáll abba a sorba, ahol a már napvilágra került, bizonyíték értékû és dokumentált témákat próbálja elbagatellizálni, akkor az elég szomorú...
Még van olyan marha, aki az "meteorológiai ballon"-elméletet elhiszi? Amit persze még a baleset hetében tényleg meggyártottak, hogy legyen ál-bizonyíték, ami röhejesen egyszerû, minden papírboltban beszerezhetõ anyagokból készült (jujjdegááázhujekocsogamcsik).. Ennyire idiótának nézik a saját állampolgáraikat - mondjuk nem sokat tévednek, höhhö - akiknek nyilván nem tûnt fel, hogy egy minden kölök által összeeszkábálható mû-UFO, még egy meteorológiai ballonnak sem felel meg technikailag, nem beszélve a fémrõl, a hieroglifikus írással, ami itt nem létezik sem nyersanyag, sem ötvözet formájában - oszt' késõbb fa, alumínium, meg papír alkatrészekbõl összetákolt vacakkal próbálják meggyõzni a népeket. . . (-)
Amikor egy "Földlakó" csillagász azt mondja, hogy ugyammá' nem jöhettek idegenek, merthogy nincs gyorsabb, mint a fénysebesség (-) annyira földhözragadt látásmód.. pff.. Naná - itt egyelóre nem ismeretes, ill. nem publikus - de ki meri azt állítani, hogy más univerzumok, kultúrák tudás -és technikai szintje, valamint adottságai nem ismeri, amit mi még nem. Oly ostoba látásmód ez és annyira direkte butító, pláne, hogy kizárólag vmi fizikai, vagy kémiai hajtóanyagban tudnak gondolkodni...
Az emberiség nem képes nagy tömegben okosodni, ám aggasztóan befolyásolható, még a saját "élmény-anyagát" is el tudja vetni egy szájbarágósan megszerkesztett amcsi ideológia-gyártás pressziójának hatására.
Mert amúgy az ugrás-szerû technikai fejlõdés és addig ismeretlen technológiák alapvetõ, háztartási szintû alkalmazása teljesen a mi találmányunk, a semmibõl, mi?... Cöcccöcccö...
A Fõõd meg lapos, he'? ;oP
Szomorú és felháborító. :-(