1/10
3,14159 2023 jún. 11. - 17:03:18 1/10
(2/22)
Amiről szólnia kellett volna, arról nem szólt, arról viszont igen, amihez köze sincs.
Közhelyes, semmitmondó, klisékkel teli rasszista szar!
A "fenevadak" háttérbe szorulnak, semmit nem lehet róluk tudni, (rinocérosz, gepárd..) pár másodperces jelenetei vannak a címadóknak. Forgatókönyv író, rendező, kuka!
Ellenben van gyengeáramú műszerészünk, és régész mindent is tudó "gyakornokunk", amire a való világban nagyjából 10.000 fehér emberre jut 1 latin, vagy afrikai származású, micsoda szerencse, hogy pont azt az 1-1 embert találták meg a szerepre!
Fehér ember abban a 2x20 másodpercben szerepel a filmben, mikor valami negatív szerepet kell eljátszani.
Olyan szinten hányingert keltően rasszista a film, hogy öklendeztem a végére!
Fehér emberként, nem éreztem magam képviselve a filmben, teljesen hidegen hagyott, abszolút érdektelen, senkinek nem ajánlom.
6/10
fferlen73 2023 jún. 07. - 22:15:40 6/10
(1/22)
Számomra ez a film sok ponton elvérzett. Az alapsztori igen gyenge, és a befejezés is, arról nem is beszélve, mintha már láttuk volna egy másik Transzformersz filmben, csak épp más köntösben. Nem tudom, hogy honnan vették ezt a két főszereplét, de egyszerűen nem tudják hitelesen a történetet a hátukon vinni - számomra a srác nagyon nem illett ebbe a szerepbe. Időnként ötlettelen és nevetséges párbeszédek, valamint klisékben sincs hiány (habár nehéz manapság már igazán újat mutatni). Ha már láttad az összes bemutatót a YouTube-on, akkor nagyjából körvonalazódhatott is az egész film. Kár, hogy Optimus magyar hangja meg sem közelíti Peter Cullen hangját. Szeretem a Transzformerszes filmeket, de erre csak nagy jó indulattal tudok egy 6-ost adni.