Téma: Trónok harca

tesz-vesz 2019 máj. 23. - 19:07:56 Előzmény Bigpapa
(2105/2125)
Jon elmegy a csatába, de hol a serege? egyedül ott sétafikál? elfelejtették bemutatni a seregét. mintha teljesen lényegtelen lenne, hogy azok ugyan mégis mit csinálnak, amíg Jont bebörtönzik pár hétre.
röhejes, ahogy jon féreg és davos besétafikálnak egy sereg élén a városba az ostromkor.
Bigpapa 2019 máj. 23. - 09:35:16
(2104/2125)
Hát, ez a befejező rész :DDDDDD Azért rajongók, pofán lettetek carva rendesen! :))))


Miért az esőember lett a király? miért kellet Havast elküldeni a picsába? A töketlenek olyanok,mint a nácik, Féreg sima SS tiszt. Ahogy Deni beszél a fekete zászlóval borított romos lépcsőn , egy az egyben egy náci felvonulás,mint Hitler. A sárkány elolvasztja a trónt,de nem öli meg azt, aki megölte az anyuciját? És hova viszi a hullát? Meg minek? Kajának? Egy csomó felesleges fasi ül a sárkányveremben :DDDDD ki a fszom azok? Egy gyilkos lett a kincstárnok? Jó, birom a faszit,de azért ebből kincstárnokot csinálni? Tyrion lemegy a pincébe, ott fekszik a két tesója, pár db tégla alatt. A mennyezet omlott le, mégis van mennyezet :D És még mindig nem értem, hogy lett ennyi Dothraki ,amikor kilovagoltak a sötétbe a hullák ellen és mind meghaltak, erre itt ugyan annyi ült lovon. Meg honnan van ennyi töketlen, amikor 8000 töketlent vett,de egyre többen voltak, a végén meg kb 16000 látszik :D Féreg elhajózik. Akkor nem mindegy, hova megy havas Jon? :D Meg minek éjjeli őrség? Kitől véd? Mások elpusztultak, szabad nép már haver, akkor? Sansa külön királyságot akart. Akkor a többi 6 királyság miért nem? :)))))) Ez nem hiszem, hogy csak nekem tűnt fel! :)))) Én majdnem elaludtam a 6. rész alatt. Egy debil gyerek jobb befejezést írt volna.


Bigpapa 2019 máj. 22. - 18:52:03 Előzmény tesz-vesz
(2103/2125)
Igen,mert lehet, valaki még nem látott törpét :)))))))))))))))))
tesz-vesz 2019 máj. 21. - 19:32:10
(2102/2125)
szürke féreg odaviszi a törpét a tanács alá, a törpe megszólal, erre szürke féreg:
- neked nincs jogod szólni!
akkor minek viszi oda?! megmutatni?a tanácsnak?
tesz-vesz 2019 máj. 21. - 19:31:15
(2101/2125)
MIÉRT VAN MODERÁLVA A KOMMENTEM!!! EGY KÁROMKODÁST NEM ÍRTAM KI! jelöltem a spoilert!!!

ki az az agyhalott aki a moderációt csinálta?
8/10
nikato 2019 máj. 21. - 15:58:18 8/10
(2100/2125)
SPOILER: Nagyon méltatlan és unalmas befejezés volt! SPOILER VÉGE A 8. évad rettenet volt! Kár volt rá ennyit várni!
1/10
Towner 2019 máj. 21. - 12:44:31 1/10
(2099/2125)
Nem vagyok rajongó (nagyon nem) az első résznél kiakadtam, de mondták az itteniek hogy az a fiúcska akit kilöktek az ablakon nem halt meg. Spoiler: sőt ő lett a végén a király...erre ki számitott. Én elégedett vagyok mert szerintem ebben az évadban semmi sem a várakozások szerint történt. Ki gondolta hogy ez lesz a vége? Meglepő lezárás volt, így tetszett. (Jó én nem vagyok oda ezért a sorozatért..ami nekem a jó sorozat a Breaking Bad, Gommora, 24, stb)
tesz-vesz 2019 máj. 21. - 09:22:04 Előzmény Kistupac
(2098/2125)
A hozzászólás moderálva lett.
Imre Ressinka 2019 máj. 21. - 09:12:50
(2097/2125)
Gratulálok, a végére sikerült ebből is Lost-ot, vagy Twin Peaks-ot csinálni, a legvégét meg átvághatták volna egy az egyben a Gyűrűk urából, fölösleges volt leforgatni mégegyszer azt a szirupos búcsúzkodós meg hajókázós befejezést. Hogy egy örök hazai klasszikust idézzek: -"ez el lett k.rva, nem kicsit, nagyon..."
2/10
Kistupac 2019 máj. 21. - 06:40:54 2/10 Előzmény tesz-vesz
(2096/2125)
Mondjuk úgy, hogy a nyolcadik évad erős zuhanórepülése után a várható becsapódással tette fel a koronát az öt eddigi kötet kivégzésére. Én ha nem olvastam volna az eddigieket is tudnám, hogy mikortól fogyott el mögülük a könyvalap, Jon Snow kivégzése után jöttek a kiszámíthatóbbnál kiszámíthatóbb fordulatok, mert ugye kell a minnél szélesebb rétegeket megszólító 2 bites, még az amerikaiaknak is érthető történet. Másrészt mit tettek Daenerys-el? Hova tűnt az a hét évad alatt felépített pozitív karakter (a széria egyetlen következetesen pozitív pályán mozgó karaktere) mi ez a harmadik részben látott (A regényből kiolvasható) legfőbb konfliktus ilyen lezárása? A történet igényei szerint épp meghaló (harmadik rész eleje) vagy teljes állományban bevethető (ötödik rész) dothrakik? A sárkányok egyszer esendőek negyedik rész, a skorpióból kilőtt nyíllal minden ellenállás nélkül megölnek egyet, az ötödik részben az utolsó egy komplett hadsereget egy teljes várossal együtt megsemmisít? A temérdek bennmaradt oda nem illő pohár, flakon, az első részben nylonnal letakart szekér stb stb. Egy dilettáns módon lezárt kontár munka, kar volt a filmre egy percet is vesztegetni.
tesz-vesz 2019 máj. 20. - 21:51:22 Előzmény Kistupac
(2095/2125)
valami elképesztően degenerált ez a két író, hihetetlen! mégis mi volt ez a giccs? mi volt ez a gejl? ez a szirup, teljesen kontárok ezek bármihez is, ez nem összecsapása az utolsó évadnak 6 részben (bár korábban is voltak óriási ízléstelenségek), ez popkulturális, ízléstenem, észnélküli katasztrófa.

mégis mi a fene az hogy jon snow életben marad?! HOGY?! jó megöli Denit, elmegy történetileg, még jó is lehetne, ha utána jön a sárkány, és megöli, egy elképesztően feszült jelenetben, nagyon félelmetes ott a sárkány, erre mit csinál, ahelyett hogy megöli jon snowt, ahelyett elpusztítja a vastrónt!?!?!? EZ MÉGIS MI A K ÉLET F**sz? B+ ?!? ez disney? MÉGIS MI A FENE KÖZE VAN A SÁRKÁNYNAK A VASTRÓNHOZ?! a sárkány a demokrácia őre/híve ahogy a dagi? a sárkány olyan mint egy óvodás, hogy mindenről a vastrón tehet?!?!

a makulátlanok ezek után KIZÁRT b+ hogy életben hagyják jon snowt, de jólvan, retatardált írókáim, mégis miért is kéne a két szerelmespárnak tragikusan együtt meghalnia? hogy legyen értelme a történetnek?!

itt már nincs súlya semminek! ez már nem az a sorozat, ahol mindenki meghalhat, ez már szirupos disney!

inkább legyen jon snow halott önfeláldozó hős, ha már király nem lesz, mint szánalmas élő emós. miért kellett életben hagyni? miért jó ez? micsoda jó vég lett volna
jamieéknek mind a holtak elleni csatában kellett volna meghalni, nem egy kő alatt te jó ég. direkt összeülnek a holtak előtti éjjelen, és mondják hogy milyen hatalmas és véres csata lesz ez, aztán senki nem hal meg közülük! bravó, ott kellett volna az egyik sárkánynak is meghalni, nem a semmiből k bénán előtűnő komikusan szánalmas, groteszk flotta miatt. többen voltak a királyvár elleni csata után mit a holtak elleni csata előtt!! hogy a fenében éltek túl ezek mindent, mikor szinte senki se maradhatott életben a holtak után!2/10
Kistupac 2019 máj. 20. - 12:25:19 2/10
(2094/2125)
Mi is lehetett volna más?! Egy elrontott évad, méltó (szinten aluli, dilettáns) lezárása! Esküszöm sajnálom a belefektetett hetven pár órát, pocsékolás volt ez a vég, szégyen a meglévò őt könyvre nézve. Szánalmas, kar volt Martinnak elengedni a "gyermeke" kezét
Bigpapa 2019 máj. 19. - 19:38:27 Előzmény tesz-vesz
(2093/2125)

Mert a párbaj után úgy élesztette fel a druida :D :D :D ,hogy kísérletezett vele és ettől lett nagyobb,meg rondább, meg kb elpusztíthatatlan.


Bigpapa 2019 máj. 19. - 19:36:24
(2092/2125)
Mindenki meg volt őrülve a sorozatért, na most egy hét alatt letoltam én is, megnézzem,mitől volt ez akkora szám,de sorry, nekem nem ütött be ez a sorozat.

Tényleg a holtak serege és az éjkirály,meg a mások, ahogy a nyitó jelenetben elkapták a katonákat, azt sugallta, hogy ez valami iszonyat kemény szál lesz. Aztán, mint a Columbo felesége,mindig beszélnek róla,de senki se látta. Itt néha látunk egy holtat, egy mást, vagy az éjkirályt,de ami be lett harangozva, hogy jönnek, az igazából 2 rész alatt le lett tudva. Ez a sorozat a 4-5 évad körül kifulladt szerintem. Onnan már csak nyújtották,mint a rétestésztát. A 8. évad meg.....
Vannak benne nagyon jó karakterek, jó színészek. Sean Beant sajnáltam egyedül,mert rá simán lehetett volna építeni a sorozatot hosszabb ideig is. Deni nem kicsit megszállott,de jól játszik. Ami tényleg jó, az a csaták, a sok vér és a hibátlan testű csajok, amik valószínűleg régen simán ilyenek lehettek :))))))))))))))) Még van egy rész, bár innen nem tudom hogy zárják le. Az lenne a logikus, ha Jon lenne a 7 királyság királya, a szőke bige meg vissza menne a töketlenekkel a piramisába a sárkányon és élne boldogan a nomád gyerekkel :) A törpe is kapna egy birodalmat és így viszonylag nyugi lehetne évtizedekig.

Persze ízlések és pofonok,de szerintem azért ez is olyan,mint az Iphone, hogy hűű bmeg, aztán csak egy rohadt telefon,mit kell megőrülni érte? :)
tesz-vesz 2019 máj. 18. - 23:55:30
(2091/2125)
a Hegy amúgy miért néz ki úgy mint a zombi Varys és Dart Vader keveréke? hol a szakálla? ő is egy kicsit mások volt?
tesz-vesz 2019 máj. 18. - 23:20:26 Előzmény pikigeri
(2090/2125)

igen, az egyik sárkánynak a hotlak elleni csatá ban kellett volna meghalnia. nem pedig abban a hihetetlen béna és ostoba jelenetben, egy EGÉSZ flotta, ami hirtelen előbújik egy szikla mögül. ezeket a barom íróakt, édes istenem....
én meg direkt visszatekertem a 3. részt, hogy vajon akkor meghalt a sárkány? szegény.
a nagy és durva csatában véletlenül semmilyen fontos szereplő nem halt meg. hú de komoly lehetett.

és valami titok jó lett volna ha kiderül az éjkirályról vagy a szándékáról. így elvarrni ezt a szálat is.. csettintéstre.
tetszett a 3. rész, de nagyon összecsapták a 8. évadot.

viszont kihagytál egy "tényleg ennyire hülyének nézik a nézőket" mondatot. még mindig milliószor jobb ez, mint az új star wars.


tesz-vesz 2019 máj. 18. - 23:10:20
(2089/2125)

egy nyílvesszővel leszedtek egy sárkányt hajóról az előző részben (azok a hajók a semmiből tűntek elő, mikor Dani a levegőben volt, nem látta őket előre? az meg hogy lehet? amikor a hajókról - mert TÖBB hajó volt, mégse látta őket Deni - pontosan látták őket és be is tudták célozni.... elképesztően ostoba a filmes forgatóköny ) most meg vagy 50 gép se tudta eltalálni. az hogy lehet?

mekkora egy hatalmas undorító giccs volt hogy Féreg, Jon snow meg a hagymalovag együtt megy be GYALOG a várba mérges arccal.. legalább mentek volna lovon. féreg már előre ment támadni, mégis hogy keveredett össze a többi vezetővel? amúgy oké, háborús hős Jon, de ne menjen már a sereg elején az ostromkor mindig, mert hiába tud vívni, akkor se marad sose életben senki, aki elől megy a csatába.

de Varysnak miért kellett meghalni? miért köpte be a törpe? az igaz hogy meg akarta mérgezni Denit? nekem nem tűnt fel, mikor a konyhás kiscsajjal beszélt, hogy mérgezni akart volna, az indexes mégis ezt írja.


2/10
Kistupac 2019 máj. 13. - 19:18:00 2/10
(2088/2125)
Benioff, és Weiss jól adták vissza az ötödik kötetig a Tűz, és Jég dala regény folyamot, nem Trónok harca (az csak az első könyv volt) , hanem Tűz, és Jég dala! Elfogyott a könyvalap, és egyre jobban romlott a minőség, a nyolcatok évadra odáig jutottak, hogy szinte már a Lost szintjére züllesztették, ha nem mélyebbre, egy élvezhetetlen, az eredeti történet legnagyobb bonyodalmával már nyomokban sem foglalkozó látványra kihegyezett bugyuta felnőtt mesévé, egy zs kategóriás hollywood-i giccsé. Kiherélték, megverték, megalázták, most, az ötödik résszel sárba tiporták, és elnézve a mélyrepülés parabolájának leszálló ívét, a hatodik részben rozsdás késsel fogják elvágni a torkát. Kár érte, az írott eredeti monden idők egyik legjobb archaikus fantasy-ja volt, köszönhetően egy dilettáns stábnak megástàk a sirját
554:554 2019 máj. 13. - 14:35:00
(2087/2125)
Jó sorozat, de szerintem eléggé túl van hype-olva. Az új részek meg semmit nem érnek. Kb. a harmadik-negyedik évadig érdemes nézni, utána szerintem elég unalmas lesz. De ez csak az én véleményem, senkit nem szeretnék eltántorítani a sorozattól.
10/10
idõjós1010 2019 máj. 13. - 13:27:36 10/10 Előzmény chagaal
(2086/2125)
Érkezni fog mostantól minden héten egy szinkronos rész is. HBO közölte a Facebook-on. Csak egy hónappal előtte elkezdték letolni eredeti nyelven. Mindig késleltetve jön utána a szinkronos rész.