Téma: Trónok harca

10/10
idõjós1010 2019 jún. 12. - 14:03:41 10/10
(2104/2154)
S8. E5 SPOILER
Én még nem láttam az utolsó részt, de ez az ötödik picit olyan volt, mint amikor a galambot húzzák párhuzamba azzal a bizonyos sakktáblás hasonlattal. Felborítja az összes bábút, rász..*..arik a tábla közepére, és a végén kijelenti nagy gőgösen, hogy én nyertem. Az ég világon minden Daenerys ellen szólt ebben a csatában. Nulla realitása volt a győzelemnek, de akkoris őt kellett kihozni győzteen, és pont. A holtak serege úgy szétkapta őket, mint a Foxi a lábtörlőt. Sárkányt ölni pedig Euron hirtelen olyan profin tudott, hogy azt hiszem egyikünk sem fogadott volna rá, hogy egyetlen hajóból sem tudják végül kilőni, azt a maradék egyet. A Targaryen lány megnyerte élete legnagyobb diadalát egyetlen sárkánnyal, gyakorlatilag a serege sem kellett volna hozzá. A hatalmas, és magasztos Aranykompánia pedig azon túl, hogy valóban díszesek voltak, annyit értek, mint szomjúság ellen, a tengervíz. Nagyjából azt kaptuk, amit szerettünk volna, de biztos hogy nem így, és biztos, hogy nem minden áron.
tesz-vesz 2019 jún. 10. - 14:48:09
(2103/2154)
GoT Season 8 But It's Devoid of Logic
https://www.youtube.com/watch?v=9QvZSeOEkrs
Gergice 2019 máj. 28. - 10:21:55 Előzmény Bigpapa
(2102/2154)
Jó sok jogos kérdés, és még lehetne folytatni. Az utolsó rész tragédia, de az egész évad jól el lett cseszve...
tesz-vesz 2019 máj. 23. - 19:07:56 Előzmény Bigpapa
(2101/2154)
Jon elmegy a csatába, de hol a serege? egyedül ott sétafikál? elfelejtették bemutatni a seregét. mintha teljesen lényegtelen lenne, hogy azok ugyan mégis mit csinálnak, amíg Jont bebörtönzik pár hétre.
röhejes, ahogy jon féreg és davos besétafikálnak egy sereg élén a városba az ostromkor.
Bigpapa 2019 máj. 23. - 09:35:16
(2100/2154)
Hát, ez a befejező rész :DDDDDD Azért rajongók, pofán lettetek carva rendesen! :))))

Miért az esőember lett a király? miért kellet Havast elküldeni a picsába? A töketlenek olyanok,mint a nácik, Féreg sima SS tiszt. Ahogy Deni beszél a fekete zászlóval borított romos lépcsőn , egy az egyben egy náci felvonulás,mint Hitler. A sárkány elolvasztja a trónt,de nem öli meg azt, aki megölte az anyuciját? És hova viszi a hullát? Meg minek? Kajának? Egy csomó felesleges fasi ül a sárkányveremben :DDDDD ki a fszom azok? Egy gyilkos lett a kincstárnok? Jó, birom a faszit,de azért ebből kincstárnokot csinálni? Tyrion lemegy a pincébe, ott fekszik a két tesója, pár db tégla alatt. A mennyezet omlott le, mégis van mennyezet :D És még mindig nem értem, hogy lett ennyi Dothraki ,amikor kilovagoltak a sötétbe a hullák ellen és mind meghaltak, erre itt ugyan annyi ült lovon. Meg honnan van ennyi töketlen, amikor 8000 töketlent vett,de egyre többen voltak, a végén meg kb 16000 látszik :D Féreg elhajózik. Akkor nem mindegy, hova megy havas Jon? :D Meg minek éjjeli őrség? Kitől véd? Mások elpusztultak, szabad nép már haver, akkor? Sansa külön királyságot akart. Akkor a többi 6 királyság miért nem? :)))))) Ez nem hiszem, hogy csak nekem tűnt fel! :)))) Én majdnem elaludtam a 6. rész alatt. Egy debil gyerek jobb befejezést írt volna.

Bigpapa 2019 máj. 22. - 18:52:03 Előzmény tesz-vesz
(2099/2154)
Igen,mert lehet, valaki még nem látott törpét :)))))))))))))))))
tesz-vesz 2019 máj. 21. - 19:32:10
(2098/2154)
szürke féreg odaviszi a törpét a tanács alá, a törpe megszólal, erre szürke féreg:
- neked nincs jogod szólni!
akkor minek viszi oda?! megmutatni?a tanácsnak?
tesz-vesz 2019 máj. 21. - 19:31:15
(2097/2154)
MIÉRT VAN MODERÁLVA A KOMMENTEM!!! EGY KÁROMKODÁST NEM ÍRTAM KI! jelöltem a spoilert!!!

ki az az agyhalott aki a moderációt csinálta?
7/10
nikato 2019 máj. 21. - 15:58:18 7/10
(2096/2154)
SPOILER: Nagyon méltatlan és unalmas befejezés volt! SPOILER VÉGE A 8. évad rettenet volt! Kár volt rá ennyit várni!
1/10
Towner 2019 máj. 21. - 12:44:31 1/10
(2095/2154)
Nem vagyok rajongó (nagyon nem) az első résznél kiakadtam, de mondták az itteniek hogy az a fiúcska akit kilöktek az ablakon nem halt meg. Spoiler: sőt ő lett a végén a király...erre ki számitott. Én elégedett vagyok mert szerintem ebben az évadban semmi sem a várakozások szerint történt. Ki gondolta hogy ez lesz a vége? Meglepő lezárás volt, így tetszett. (Jó én nem vagyok oda ezért a sorozatért..ami nekem a jó sorozat a Breaking Bad, Gommora, 24, stb)