MatiMar 2007 szept. 02. - 16:41:57
(246/666)
Most hanyadik évadnál hagyták abba? Meg fogják folytatni? Meg miért lett vége? Meg hol járunk? Millió kérdés, de nem tudom a válaszokat. Szal most miért nem megy ez a sorozat?
Eliza 2007 szept. 02. - 12:57:26
(245/666)
Szia.
Érdekes...ahhoz képest,hogy egy nagy sz*r,tudod,hogy kikrõl szól:)Hát nem furcsa???
Szerintem meg egy nagyon jó kis sorozat volt...
Zizi_csajszi 2007 aug. 12. - 19:57:35 Előzmény Eliza
(244/666)
"most épp nem büntiben vannak"

most mi vagyunk büntiben mer medikoptert adnak helyette:'(
hal 2007 júl. 16. - 22:23:17
(243/666)
köszi szépen. hûûû bocsi, akkor luc :)
adri1 2007 júl. 16. - 20:00:28
(242/666)
Igen erre én is gondoltam:). Mármint arra, hogy mi lett volna ha Jack halt volna meg. Na az érdekes lett volna. Vajon Tru megmentette volna? Azok után amit Luc-kal csinált nem tudom... szerintem elgondolkozott volna rajta. Dehát õ már csak ilyen erkölcsös, elvégre bûnözõket is megmentett már...Mondjuk Jack más. na de már ezt sem tudjuk meg.
MegaBrutal 2007 júl. 16. - 17:19:41
(241/666)
Hehe, most nézem, hogy Luke nevét kicsit máshogy írják (Luc).
MegaBrutal 2007 júl. 16. - 17:12:32
(240/666)
Most akkor mi van? Nem nyomják már az RTL Klubbon? Épp most állítottam be a mobilomat, hogy nehogy lemaradjak róla, azt most látom, hogy nincs is a mûsoron. Ne csinálják már! A legjobb sorozatokat vagy leveszik a mûsorról, vagy beidõzítik úgy, hogy csak hetente legyen, vagy ne lehessen megnézni.

Luke halála: Egyik nap meghalt Harrison, segítséget kért Tru-tól. Tru kinyomozta, hogy egy féltékeny férj ölte meg Harrison-t. Tru egész nap az öccsével van, hogy megmentse. Közben Jack igyekszik úgy irnyítani az eseményeket, hogy Harrison meghaljon. De figyelmezteti Tru-t, hogy ha Harrison túléli, valaki másnak akkor is meg kell majd halnia helyette. Tru aztán elmondja Luke-nak, hogy milyen képessége van, erre Luke kiborul. Jack beszél vele, és azt a tanácsot adja neki, hogy menjen el X címre, és ott egy nõtõl választ kaphat arra, hogy Tru õrült-e vagy igazat mondott. Megmondja neki, hogy feltétlenül vigyen a nõnek virágot, mert akkor sokkal kedvesebb lesz. :) Történetesen az X cím alatt a féltékeny muksó felesége lakik, és a muksó pont akkor ér oda. Tru közben rájön a dologra egyébként és odasiet, de a muksó lelövi Luke-ot. Luke meghal, és sajnos nem kér segítséget.
hal 2007 júl. 16. - 14:43:48
(239/666)
Valaki elmondaná nekem, hogy mi történt Lukekal? Mármint hogy hogyan halt meg? Megint lemaradtam róla. Esetleg egy linket is kérnék, amin megnézhetném a halálát...
köszi elõre is..
annita 2007 júl. 16. - 11:11:12
(238/666)
Hát igen, lennének itt még lehetõségek :) kár, h nincs tovább... amúgy én is nagyon bírom Harrisont, olyan édes a haja meg az egész ;)
csancsy 2007 júl. 16. - 09:07:36
(237/666)
Szerintem, tutti lett volna olyan, ha tovább csinálják. nem a Jack-es (mert nem kétséges, hogy tru megmentette volna), hanem, hogy tru hal meg, és jack-tõl kér segítséget. Az érdekes lett volna, kíváncsi lettem volna, mit csinált volna jack. Viszont, nem tudom, hogy lehet-e ilyen, mivel õ az ellentétes, és mivel tru meghalt, nincs olyan mégegy képességgel rendelkezõ ember. Mondjuk az az öngyilkos csaj is, Jack-tõl kért segítséget, szóval végülis lehetett volna. Én még arra is kíváncsi lettem volna, hogy, mi lesz Tru apjával, mert tutti hogy nem úszhatta volna ilyen sokáig, elõbb-utóbb kiderült volna, csak az a kérdés, ki pártjára állt volna, bár valahogy ez nem kétséges, bár én még reménykedek, hogy elõtör belõle az atyai érzés, bár harrisonnal szemben semmi ilyen nem volt. Viszont szerintem a carrie jó oldalra áll volna, szerintem beleszeretett volna Davis-be. meg szerintem kellett volna még egy csaj, aki Harrisonnal jött volna össze, bírom azt a srácot, annyira jó szíve van, még ha néha bolond is.
kymara 2007 júl. 16. - 08:04:27
(236/666)
Az lett volna a legnagyobb csavar, ha az egyik nap Jack kér segítséget Tru-tól, a másik nap viszont Tru hal meg helyette, és õ kér segítséget Jack-tól.
annita 2007 júl. 14. - 17:22:13
(235/666)
ha belenézel a többi hozzászólásba, kiderül, hogy azért nem forgattak tovább, mert veszteséges lett volna, biztos h lett volna még egy-két csavar és meglepetés benne, ez nem a vége volt... :S :)
didi 2007 júl. 13. - 22:36:28
(234/666)
Hogy lehet így vége egy sorozatnak? ezt vajon direkt csinálták ílyen befejezetlenre?
SassuWunnu 2007 júl. 13. - 22:22:41
(233/666)
hogy mennyi embert felháborít...igazatok van. Amúgy tényleg különleges, mert nem emberek dõlnek el az ólomtól, hanem valami egészen felsõbbrendû és nem is tudom mit mondjak hát mindjárt sírok...amikor elõször adták akkor is ez volt velem
didi 2007 júl. 13. - 22:16:40
(232/666)
Sziasztok. Most már nem lesz több rész? Utolsó volt csütörtökön?
adri1 2007 júl. 13. - 21:10:10
(231/666)
Hát ezt már nem tudjuk meg...
csancsy 2007 júl. 13. - 19:37:45
(230/666)
Ja, és elfelejtettem mondani, hogy ha nem is vérségi kötelék miatt,de biztos van valami oka, hogy jack-nek adta képességét, és ebben egyetértek, de nem hiszem, hogy rokonság miatt, szerintem itt is lett volna egy kis meglepetés, csavar.
csancsy 2007 júl. 13. - 19:35:53
(229/666)
Szió!
Peticiót szívesen aláírok, de nem hiszem, hogy sokra mennénk vele, mindenesetre a remény hal meg utoljára. Ha arról lenne szó, hogy újra legyen a tévében, biztos sikeres lenne, de hogy tovább forgatnák, nem hiszem, hogy petició dönti el.
Amúgy szerintem nincs vérkötelék jack és apja között, mivel akkor Tru-val nem jöhetne össze, márpedig szerintem ez lenne a lényeg, hisz tru apja és anyja is csak összejött, és minden nézõ ezt várná, és voltak is jelzések a sorozatban, mint például amikor Jack azt mondta az utolsó részben a halott testvérének, hogy házasok, és szomszédban laknak, meg amikor pszichológusnak (amikro tru-t gyanúba keverte), úgy jellemezte tru-t, hogy "bombázó".
julcsi12 2007 júl. 13. - 19:01:51
(228/666)
Sziasztok!!hát így nem lehet befejezni egy sorozat végét,nem is értem,és az se fér a fejembe,hogy ilyen eszméletlen jó sorozatot,mért nem tudnak folytatni.A Medicopter meg már lejárt lemez........(amúgy mi történt az utolsó részben,mert ugye nem számítottam rá,hogy épp a történet "közepén" fogják befejezni,úgyhogy én akkor futni voltam)
annita 2007 júl. 13. - 18:51:16
(227/666)
Sziasztok, huh, régen írtam... Ez a petíció alap jó ötlet lehetne (bár egy kicsit naiv), ha nem itt és nem most lenne errõl szó, meg nem egy sorozat ügyében... Amúgy sztem a többit lehet le se forgatták, mert nem volt rá igény Amerikában, úgyh nem tudunk mit csinálni.
Tru apját amúgy én se bírom, meg azt a pszichocica Carrie-t se :/
Ja, és megint: a Sue Thomas nem unalmas, csak más stílus (a rajongó beszél belõlem :)
A wikipediát néztem én is, jó lenne megszerezni a forgatókönyvet legalább, h mi lesz tényleg a vége, mert ez a Karácsonyi kaland csak arra volt jó, h méginkább húzza a nézõk agyát, de így befejzni... pff... komolyan nézõellenesség...
A Medicopter meg tényleg egy ezeréves sz*r (vagy csak más stílus, mindegy :)