msl 2007 júl. 13. - 18:37:32
(226/666)
nincs több évad, és ez volt az utolsó rész. sajnos. a medikopter meg annyira nevetséges már ezredjére, hogy en siman bortonbe zarnam aki betette musorra megint.
lizyke22 2007 júl. 13. - 18:21:06
(225/666)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Beülök kényelmesen a TV elé, hogy megnézzem a kedvenc sorozatomat, erre elkezdõdik az a ki...szott Medikopter. Komolyan mondom megõrülök. Ezt tényleg nem hagyhatjuk annyiban. Valaki fogalmazzon nekik egy szép levelet, hogy folytassák, különben baj lesz. :D Na jó, picit finomabban is lehet.
Taaa 2007 júl. 13. - 17:54:32
(224/666)
Emberek, MOST MI VAN? A tegnapi rész(Karácsonyi kaland) volt az évad utolsó része? Van egyáltalán többi évad? :S:S

Ami pedig az elõttem szólót illeti, szerintem az egészben az a legfelháboörítóbb, hogy olyan hüyleségek miatt volt büntetésben, mint a Mónika vagy a Balázs show...(azt hiszem egyszer még az Inuyasha miatt is, de erre nem vennék mérget. :S) A lényeg: Kivárták, hogy lemenjen az összes Mónika-Balázs rész és amikor elkezdõdött a Tru Calling, szépen leállogatták miatta...Ha ez normális, akkor én homokba dugom a fejem.
brain1 2007 júl. 13. - 17:51:29
(223/666)
:) ezt a peticiot biztos csak viccnek szántad. A legnagyobb butaság amit eddig olvastam itt. Ez a sorozat tényleg ütõs, de veszteséges volt nekik így is leforgatni, mivel az embereknek sokkal egyszerûb történetekre van igényük, amit könnyû megemészteni. Sajnos kevés az ilyen jellegû sorozat. Ezek általában mindig befuccsolnak. Viszont, ha valamiért mégis folytatnák a sorozatot az már nem lenne ilyen jó mivel tuti nem ezek a szereplõk lennének benne és hát úgy már nem az igazi.
Eliza 2007 júl. 13. - 17:45:04
(222/666)
Szerintetek miért csinálja ezt az RTL Klub? nincs Tru Calling...most épp nem büntiben vannak,hanem a medikopter megy....ami nem érdekel...egyre rosszabb ez a csatorna.
greta991 2007 júl. 13. - 14:33:44
(221/666)
Örülök , hogy tetszik az ötlet!Akkor ki van benne?? A lényeg az lenne , hogy írunk egy peticiot az RTL-nek akik látván mekkora siker talán megveszik a forgatókönyvet (vagy alkut kötnek, a forgatõkönyv írok felét megkapják a nyereségnek) a többi a Barátok közt stábján vagy esetleg más stábon múlik.Ha ez nem jön be akkor lenne egy b.terv az pedig az lenne hogy az eredeti stábnak küldjük el a peticiót.Ha egyikse jön be lesz egy c.terv (nem szabad feladni)

Szerintem Tru apjának van valami köze Jackhez úgy értem vérszerinti mert nem hiszem hogy ezt a képességet csak úgy át lehetne adni bárkinek is tulajdonképpen Tru is az anyjától kapta.
csancsy 2007 júl. 13. - 09:32:52
(220/666)
Szia!
Tru apja egyszerûen átadta a képességét Jack-nek, õneki nincs már képessége, nem elveszítette anyja megölésével szerintem, hisz nem is õ ölte meg végülis, másrészt, elég régen volt, még akkor utána is volt képessége szerintem, hisz Jack nemrégen jött. csak egyszerûen átadta a képességét, hisz gondolom a lányával nem akart versenyre kélni, meg amúgy is idõs. amúgy nagyon nem bírom tru apját, tegnapi részben is majdnem megölte a saját fiát, még Jack sem ennyire gonosz. tényleg jó lenne, ha folytatnák, tényleg hol lehetnek a további forgatókönyvek, wikipédián, gondolom csak említést tesznek róla.
myrcy 2007 júl. 13. - 00:08:13
(219/666)
Sziasztok!
Petíció jó ötlet, bár sajna nem érnénk vele sokat. Ide egy mecénás kell!

Sztem Tru apja, miután megölte a párját, elvesztette a képességét....miután Tru megkapta az örökséget, kellett neki a pár, így Jack is élhet át napokat. De egyébként marha jó kérdés :D Nekem eddig eszembe se jutott!

Mellesleg wikipedian fent van, hogy megvannak a többi rész forgatókönyvei, fikciókként. Azokat kellene megszerezni vhogy....mert azokban le van vmilyen szinten zárva a történet.
swarovski 2007 júl. 12. - 22:50:41
(218/666)
Ez annyira bosszantó,h van végre valami normális film,amit meglehet nézni,(de egésznap semmi más)megy 1 hónapig és kész.Jó végülis a medicopter is,de ez jobb!Nem lehetne a Sue Thomas helyett a Tru Calling?A Sue T. úgyis halál unalmas!!!!
SassuWunnu 2007 júl. 12. - 21:19:48
(217/666)
Jó ötlet csináljuk. Az apja kiöregedett. 50 felett nem lehet. Valaki inkább azt magyarázza meg, hogy Jacknek akkor akkor kezdõdnek újra a napjai, ha valaki nem hal meg? Mert akkor minden nap újraindulhatna...szerintem õ tûzte ki célul magának hogy Trut megakadályozza.
adri1 2007 júl. 12. - 19:47:51
(216/666)
Egy valamit nem értek, de lehet, hogy csak azért mert kihagytam egy-két részt. Tru apja most akkor hogyhogy nem érzékeli(elte), hogy visszamenneek az idõben, hiszen elvileg õ is az ami Jack. "Halál". Vagy már nem az? Ebbõl ki lehet öregedni?:):)
greta991 2007 júl. 12. - 19:42:31
(215/666)
Szerintem nem kéne feladni, írjunk peticíót fogjunk össze ki tudja lehet , hogy sikerül ha meg nem akkor legalább megprobáltuk
SassuWunnu 2007 júl. 11. - 23:27:01
(214/666)
Én meg azért válaszoltam a tiédre, mert nem találtam még meg a hozzászólás gombot
csancsy 2007 júl. 11. - 21:12:10
(213/666)
tudom, én a forgatásról beszélek, ha tovább forgatták volna a sztorit, tudom, hogy csak eddig van.
Wiky 2007 júl. 11. - 17:30:46
(212/666)
Szijasztok.A Tru-t csak azért nem tudják tovább addni,mert össz-vissz csak 26részt forgattak belõle.sajnáltam én is mert imádom a sorozatot!Csak gondoltam szólok nektek.:)
SassuWunnu 2007 júl. 10. - 15:58:10
(211/666)
Már egyszer adták a sorozatot és akkor is csak eddig.
csancsy 2007 júl. 09. - 21:07:06
(210/666)
Hát, igen. Jack-kel egy baj van, hogyha jó emberek halnak meg, akkor mindenképpen ugyanúgy akarja. Például amikor Luc meghalt, Harrison helyett, akkor hibát követett el. Hiszen Jack azt mondta akkor, hogy mindenképpen valakinek meg kell halnia, akkor miért nem az halt meg, aki lelõtte luc-ot, elõtte Harrisont.
Szóval Jack-nek végülis mindegy ki hal meg, és szerintem ha tovább folytatták volna a sztorit, és nem hagyták volna abba, lehet, hogy ide lyukadt volna ki a sztori, de lehet, hogy csak túlkomplitálom a dolgokat. Mindenesetre én nem tudok nagyon rosszként nézni rá, hiszen az is aranyos volt tõle, hogy például azt gördeszkás kislányt is megmentette az autótól, és másodjára nem rajta köszörülte tetteit (mint luc esetében), hanem akkor el is vette a deszkát. Bár a luc halála, meg tru gyanúba keverésének tette nem volt jó dolog tõle, az tény.
creckit 2007 júl. 09. - 20:11:39
(209/666)
Ebben egyetértek. Azt azért nagyon sajnálom hogy a jó sorozatokat az rtl mindig leveszi a mûsorról. És a VIP? Hát ez nevetséges, Pamela Andersonnal az élen :S
annita 2007 júl. 09. - 15:50:44
(208/666)
nem lesz se Tru, se Sue, helyette Medicopter meg a VIP?? pont a VIP? hát annál gagyibbat nem nagyon láttam bûnüldözõs stílusban... XD kb. olyan, mint a Csacska angyal a saját kategóriájában (bocs a rajongoktól, ez csak egy vélemény :)
amúgymeg a Bûbájos boszikról annyit, h én azon "nõttem fel", vagyis imádtam, a kedvencem volt 12-14 éves koromban, de most már gagyi egy picit, az ember lánya gyorsabban kinõ belõle, mint pl. Truból/Sue-ból.
adri1 2007 júl. 09. - 13:37:26
(207/666)
Én úgy tudom vége lesz a tru-nak. Az FBI-osról nem tudtam, hogy nem fogják vetíteni tovább...Kár...:(