Singaporeflash 2010 júl. 13. - 09:40:01 Előzmény nofrit
(58/138)
***OFF***

Persze, ez is igaz!
7/10
Boby57 2010 júl. 12. - 17:54:46 7/10
(57/138)
Jó film volt. Az tény, hogy én is jobbra számítottam a cím, meg a történet alapján, de nem volt rossz. Simán végig lehet nézni. Néha még mosolyt is csalt a számra. :)
offtopic
nofrit 2010 júl. 12. - 16:52:16 Előzmény Singaporeflash
(56/138)
---OFFF-----

Az önbizalom mellé még egy fontos tulajdonság kell: az erõ. Mert ha az hiányzik, akkor a legtöbb nõ csak barátot fog látni benne, egy olyat, akinek a vállán kisírhatja magát, de ennél semmi többet. Egy nõnek az is fontos, hogy a partnere, aki mellett teljes mértékben egyenlõ fél, biztonságban érezhesse magát.
7/10
kazsagx 2010 júl. 10. - 23:25:07 7/10 Előzmény ezso1
(55/138)
Nem akarok vitatkozni veled ,de azért ne hasonlítsuk a Másnaposok címû filmhez ezt a filmet ,mert szerintem ez a Túl jó nõ a csajom elbújhat mellette !!! A Másnaposokban nagyon jó volt a story és a poénok , de ezt a történetet "hogy a csúnya és a jó nõ " már többször is feldolgozták ,tényleg több mindent lehetett volna ebbõl a filmbõl kihozni még több poénnal , a szinkron tényleg iszonyú volt egy két emberkénél ! Én moziba néztem meg ,hááát nem vagyok zsugori meg semmi ,de inkább letöltöttem volna ,annyit nem ért meg ! Na hali ! :D
1/10
Catharin 2010 júl. 09. - 18:06:36 1/10
(54/138)
förtlem 10/1 hihetetlen 2010 aranymálna:@ érem vissza a pénzem egy jó poén volt benne "jó" ? inkább annyi hogy éppen elment... szörnyû film,egyáltalán hogy lehet ilyet kiadni??
6/10
h.tibi91 2010 júl. 06. - 22:58:35 6/10
(53/138)
Egy panelekbõl építkezõ ám néha mégis élvezetes vígjáték. A klasszikus csajos és "egynyári" filmek kategóriájába tartozik. Ez az a film amire nem akarsz elmenni, de mégis muszáj. Nem egy nagy élmény a mozi nem is fordulatos és nem is váratlan. Valahol a Hangyák a gatyámban és az Amerikai pite között helyezkedik el.
Hacsak nem túl nagy a nõi nyomás esetleg nõ vagy és nem akarsz egy álságos filmet nézni 1,5 órán keresztül, akkor válasz mást, ami a "mozimenün" szerepel.
6/10
offtopic
Charles Foster Kane 2010 júl. 06. - 13:58:48
(52/138)
Még mindig jobb, mintha a jobbosok meg balosok gyûlnének. :D
offtopic
Charles Foster Kane 2010 júl. 06. - 13:30:11 Előzmény nursi
(51/138)
OFF

Nem egészen igaz, hogy csak a rosszfiúkra buktok, mert szünetet jófiúkkal tartotok. És erre kellene jobban figyelniük a jófiúknak, "kiszagolni ezt".

Összetört egy rosszfiú? Gallyra mentél! Mellettem jó, mellettem érzelmileg biztonságos!

És bumm! Épp ez kell ilyenkor egy nõnek. Ez persze csak néhány hónapot tart, amíg helyrebillen a lelki egyensúlya. De hát istenem! Addig is... hát nem kell részletezni. :)
minerva9 2010 júl. 06. - 12:39:47 Előzmény VADÓCFIU
(50/138)
Tipikus jó fiús tulajdonság amikor pl: kihasználják a jólelküséged és te meg bedölsz neki,mert k*rva érzékeny szived van,és persze ki más húzna be téged mint a rosszfiú?Pl: Tegnap kölcsön akarta kérni egy haverom a laptopom,ilyen mézes mázos könyörgö szöveggel,én meg azt mondtam neki,nem most jöttem le a falvédöröl,ne néz már hülyének engem..De ugyanez a helyzet a pénz dologgal is..Egyszerüen hogy jut ilyen az eszébe v kinek? Elvárnám hogy ha én nem kérek kölcsön soha semmit senkitöl,akkor legyen már szives ugyanezt megcsinálni..KÖSSZÖNÖM SZÉPEN! Már megégettem magam párszor a jószivüségem miatt,sajnos,ha be is keményitek az nem az-az igazi rosszfiús stilus,mert én nem ez vagyok,de néha muszály felvenni az álarcot,mégha rövid idöre is..
Singaporeflash 2010 júl. 05. - 12:17:55 Előzmény Nightrain
(49/138)
Hehe, igazad van!:-)
Singaporeflash 2010 júl. 05. - 12:06:01 Előzmény VADÓCFIU
(48/138)
******OFF*******

Az igazi nok az onbizalomra buknak, kedves! Lehet, hogy egy rosszfiuval ideig-oraig elvannak, de felesegul menni biztos, hogy a jofiuhoz fognak (ha van egy cseppnyi onbecsulesuk es agyuk - sok no sajnos inkabb szenved egy rossz ferfi oldalan - de mit erdekelnek teged az ilyen idiota csajok?:-)). Epitsd fel az onbizalmadat, hagyd abba az onsajnalatot - garantalom neked, hogy a nok nem szeretik az onsajnalatot, mert az onbizalom hianyara utal.
Meg valami - nincs olyan, hogy 100% jofiu, es egyaltalan, 100% jo ember. Valamit elfojtasz magadban. Tulzott megfelelni vagyas el benned. Nem kell, hogy mindenki szeressen, nem kell, hogy mindenki elegedett legyen veled, es amugyis lehetetlen:-) Talalj minel tobb dolgot, amit szeretsz csinalni, mint pl. a motorozas. Egy ferfi, aki tobb dologhoz is ert es vannak sajat kis kedvtelesei, maris izgalmasabb, mert erezni, hogy jobban tudja, mit akar. Es felejtsd el a buta libakat, akiknek rossz ferfi kell:-) Mint pl. ebben a filmben a foszereplo elso baratnoje:-)
Legy egy kicsit rejtelyes - ne add ki magad teljesen egy elso randin:-) Ne panaszkodj!
Remelem, nem bantottalak meg, de tenyleg csak segiteni akarok. Eleg az onsajnalatbol, onbizalom, onbizalom, onbizalom!!! - amit csak akkor epithesz fel, ha megismered magadat, es rajossz, hogy valojaban mit akarsz - es hajlando vagy aldozatot hozni. Eljenek a jofiuk - es ezt ugy mondom, hogy nincs olyan, hogy 100% jofiu vagy rosszfiu! Csak tendenciak. Szoval eljenek a jofiu fele tendalo pasik!!!:-)
7/10
Henci8 2010 júl. 05. - 11:13:15 7/10
(47/138)
Tipikusan az a film, amit csajjal együtt kell megnézni. Aztán a végén eldönthetitek ki a jobb =))
De komolyra fordítva, nem volt egy rossz film, de a jótól is messze van. Ami teljesen lerontotta az a magyar szinkron volt a föszereplõnél. Nem tudom angolul milyen volt, gondolom hasonló, de attól, hogy nem tudott végigmondani egy mondatot, de még egy szót sem dadogás nélkül attól a falat kapartam. Azt vártam mikor nem szólal meg, mert akkor tudtam élvezni a filmet. Tudom én, hogy ezzel a talpraesettlenségét próbálták hangsúlyozni, de borzasztóan lerontotta a filmet.
A mondanivaló azonban nagyon jó és aktuális a mai világban. Nem szabad azzal foglalkozni, hogy mik a társadalmi elvárások és a bebeszélt konvenciók. Egyszerûen, ha jól érzed magad valakivel és mondjuk nem a Notre Dame-i toronyõr - v. toronyõrnõ - akkor mûködhet a dolog. Persze ezt nehéz megfogadni és nagyon kevés esetben mûködik, pont a környezet miatt az ilyen kapcsolat.
A filmben lévõ poénok nem voltak erõltetettek, pont jól ültek úgyhogy ezzel nem volt gond.
A szereplõk játékával viszont már volt. Dehát ez van, nem lehet mindenki Nicolson. Majd fejlõdnek. Vagy nem...

7/10
xzibit2010 2010 júl. 03. - 18:14:17
(46/138)
Tudnám hogyan kell új hozzászólást írni anélkül hogy válaszolnánk valakiére. Ti hol találjátok az "Új hozzászólás"-gombot?

Az simán "Hozzászólás" gomb.
Endrev 2010 júl. 03. - 17:55:44 Előzmény Nightrain
(45/138)
Tudnám hogyan kell új hozzászólást írni anélkül hogy válaszolnánk valakiére. Ti hol találjátok az "Új hozzászólás"-gombot?

Szóval nagyon jó film kevés klisével és néhány zseniális jelenettel, és végigröhögtem. Eleinte kicsit fájt hogy mintha rólam szólna, úgyhogy hálát adtam hogy jó lett a vége. :DDD
Nightrain 2010 júl. 01. - 19:44:27
(44/138)
Vadócfi, úgy tûnik mellényúlsz, sokan inkább a megbízható fiúkat keresik, csak õk is mellényúlnak :)
5/10
xshampster 2010 júl. 01. - 19:08:01 5/10
(43/138)
sokkal többet vártam ettõl
minerva9 2010 jún. 29. - 09:48:29
(42/138)
EZ ÉRDEKES
ilyés 2010 jún. 25. - 14:48:00
(41/138)
***moderálva***
Változni könnyebb mint gondolnátok, legyetek ti is rosszak, és ennyi!
Csak sodródjatok az árral, és ne agyaljatok annyit!

A filmet még nem láttam, de majd megakarom nézni moziban, remélem jó film! :)
9/10
szekfuandras 2010 jún. 17. - 22:43:42 9/10 Előzmény VADÓCFIU
(40/138)
szívembõl szóltál... :D
A film maga szerintem nagyon jó, sokat nevettem rajta :D Még párszor megnézném szívesen.

9/10
VADÓCFIU 2010 jún. 11. - 20:38:02 Előzmény nursi
(39/138)
szija:)
majdnem elsírtam magamat miközben olvastam az írásodat:(
azért nézették meg velem a munkatársaim ezt a filmet mert én vagyok az a srác aki már túl rendes és senkinek sem kellek! ez tök gáz!! mintha magamt látnám a filmben a csaj oldalán,:))annak ellenére hogy szingli vagyok:)) mimás lennék:) de abszolúte igazad van a pasizás terén hogy lecseréltek minket normális megbízhatókat a rosszfiukra:(( mért van ez így?? jah csak hogy a filmõr is szóljak... amint megnézem a filmet kommentelek!!! de csak magam miatt nézem meg mert kiváncsi vagyok.......miféle filmet forgattak az életemrõl..ráadásul még motorozom is:((ha jól hallottam van efféle jelenet is a filmben:( most kezdem:))további szép napot mindenkinek