steve_seven 2013 jan. 03. - 11:02:39 Előzmény kosdimamo
(4/4)
Arcpirító, ahogy ezt a közvetítést a duna Tv stábja "megoldotta". A tehetségtelenségnek ez a Chimborasso-ja mindent alulmúlt. A kórustagok alulról való mutogatása, a zenészekbõl sokszor csak a kézfejüket és a hangszert láttuk,... na szóval. Egyedül a balett betétek képre vitele ütötte meg a szintet.

A stábnak meg kellene néznie - 100-szor ahogy az iskolában - a bécsi újévi koncert közvetítétését, hogy lássák, hogyan kell egy ilyen koncertet megosztani a nézõkkel igazán.

Az amúgy nívós színvonalú estért köszönet az operaház vezetésének, maga a mûsor is, és az egész - remélem hagyományt teremtõ - ötlet is méltó volt magához az operaházhoz. A balett részekért külön köszönet Bajári Leventének!
kosdimamo 2013 jan. 01. - 23:35:45
(3/4)
Csak csatlakozni tudok az elõttem (utánam ) szólóhoz. Ritka rossz operatõri munka, a vezetõ operatõrrel együtt.
A hangszerek bemutatása a közeli képekkel éppen az ellenkezõ hatást érte el, nem állt össze a kép..., kevés totál képet lehetett látni a zenekari munkáról. A kamera állásokból rendkivül elõnytelen képet kaptunk a karmesterrõl és a szopránénekesekrõl(?). Mintha egy egész csapat kismamákból állt volna...Ezt a vezetõ operatõrnek is látni kellett volna. Baráti társasággal ültünk a tv elõtt Az IX. szimfóniát szerettük volna meghallgatni. A varázs odalett..., elõször nevetésbe, majd bosszankodásba fúlt az élvezet.
Hogy engedhette meg magának ezt a botrányos közvetítést a köztévé. Hova lettek a zeneileg és technikailag is képzett operatõrök és vezetõik??? Valóban botrányos közvetítése volt a IX. szimfóniának - itt kapcsolódtunk be.
1/10
MMari 2013 jan. 01. - 20:47:55 1/10
(2/4)
Minõsíthetetlen kozvetítés!
kkanai 2013 jan. 01. - 19:26:46
(1/4)
Még fél 8 sincs, de heten már látták (elég alacsony tetszési indexszel...)